<  
>  
Traineeprogram

Bli trainee hos Pearl Consulting - Pearl Consulting AS

Vi ønsker deg som er nyutdannet fordi du tenker annerledes, har gjerne en annen teknologisk bakgrunn og er like sulten på kunnskap som det vi er.

 • Trainee
  10
 • Tiltredelse
  August
 • Søknadsfrist
  mars

Om traineeprogrammet

Vi trenger flere dyktige medarbeidere og derfor har vi vårt traineeprogram: Pearl Academy.

Hva jobber vi med?
Har du handlet mat eller legemidler på nett? Hva med sportsutstyr og elektronikk? Klikk&Hent din nye bok? Eller kanskje du får bonus når du handler dagligvarer? Da har du sikkert vært borte i noen av løsningene som er levert fra Pearl Consulting. Vi er en av Norges ledende leverandører av SAP og Hybris, og vår tjeneste- og løsningsportefølje dekker SAP, Hybris, Amazon, SAP S/4 HANA og andre database- og søketeknologier. Tjenestene leveres av over 100 konsulenter med ulik erfaring og kompetanseprofil. Vi leverer noen av markedets aller mest spennende prosjekter, samt forvaltning, drift og videreutvikling for mer enn 60 selskaper, med over 10.000 sluttbrukere og 600 superbrukere i fem ulike land.

Kundene våre setter stor pris på menneskene i Pearl fordi vi elsker jobben vår, vi tar ansvar og er opptatt av at våre kunder lykkes. I tillegg til å ha et faglig sterkt miljø er også det sosiale svært viktig for oss. Vi har det gøy på jobben!

Vi ser etter kandidater som kan hjelpe oss å fylle en økende etterspørsel innen følgende områder:

 • Utviklere med sterke Java-kunnskaper som vil jobbe med SAP Hybris Commerce, markedets ledende omnikanal e-handelsløsning.
 • Utviklere med erfaring eller interesse for shared services framework og web services som vil jobbe med implementeringer av ERP- og CRM-løsninger for noen av Norges største og mest innovative detaljister.
 • Kandidater som ønsker å jobbe med markedets mest innovative løsninger for kundelojalitet og målrettet, personalisert markedsføring.
 • Logistikkeksperter med interesse for eller spesialisering innen lagerstyring og distribusjon.
 • Fagkunnskap innenfor varehandel, både B2B og B2C. Gjerne med interesse for eller spesialisering innen sortimentstyring, kampanjer og prisplanlegging.

Du må:

 • Være sulten på kunnskap og villig til å gi det ekstra som skal til for å lykkes.
 • Trives med å jobbe tett med andre mennesker.
 • Beherske norsk skriftlig og muntlig.

Vi ønsker at du har Mastergrad innen teknologi, business, økonomi eller management. Bachelor-kandidater med relevant jobberfaring vil også bli vurdert. 

Hvorfor skal du være trainee hos oss?
Pearl Consulting leverer i et marked som er midt i et skifte til en multikanal-strategi. Handelsbransjen er innovativ og opptatt av å kapre kundene i alle kanaler. Som trainee hos oss er du med på denne innovasjonen hos både nye og eksisterende kunder av Pearl. Det gir deg både fagkunnskap og bransjekunnskap på det siste som skjer i markedet.

Hva går vårt traineeprogram ut på?
Vårt ettårige traineeprogram starter i august og avsluttes i juli. Du vil bygge relevant kunnskap innenfor et spesifikk fagområde innen programvaren SAP eller Hybris, hvor vi tilbyr sertifisering innenfor ett eller flere områder. Etter hvert som du bygger kunnskap vil vi gi deg utfordrende oppgaver. Når vi ser du tar ansvar og leverer, får du mer ansvar og mer komplekse utfordringer.

Du får en mentor som har samme fagkunnskap som du selv skal bygge. Mentoren følger deg gjennom hele programmet med ulikt nivå av oppfølging ut fra dine behov.

Du vil alltid jobbe mot våre kunder som er utsatt for tøff konkurranse hver eneste dag, enten alene eller i team med andre Pearl-konsulenter. Kravet vårt er en eller flere SAP-godkjente sertifiseringer per deltaker. I tillegg må du vise at du har de rette egenskapene og holdningen for å bli en god Pearl-konsulent.

Fakta

Trainee Tiltredelse
10 August
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransje
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Fortell hvem du er, hvorfor du skal bli trainee hos oss og send oss skolepapirer og CV.

Estimert søknadsfrist: mars

20.

Kontaktperson

Consultant Manager
Flere muligheter
1 ledig stilling

Fakta om Pearl Consulting AS