Traineeprogram

Profilgruppas Traineeprogram - Profilgruppa

Profilgruppas traineer vil integreres i gruppens nettverk gjennom deltakelse i et omfattende og spennende årsprogram.

 • Antall traineer
  10 (Flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale
 • Søknadsfrist
  Mars

Om traineeprogrammet

Profilgruppas traineer vil integreres i gruppens nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema – og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer, samt gjennom mentorveiledning fra ledere i samfunns – og næringsliv i regionen. Gjennom Studiesenteret Finnsnes og deres satsing på næringsretta høyere utdanning, vil traineene få tilbud om formelle kompetansehevingstiltak.

Alle ProfIlgruppas bedrifter og virksomheter er invitert inn i traineprogrammet, og er således aktuell som arbeidsplass for traineene. 

Profilgruppas Traineeprogram er åpent for alle nyutdannede kandidater fra høgskole eller universitet, innenfor fagområder som er relevante for Profilgruppas medlemsbedrifter. Det er ingen begrensinger knyttet til alder eller nasjonalitet. Ta kontakt for nærmere opplysninger om hvilke fagområder som kan være aktuelle. Kanskje er det akkurat deg vi søker!

 

 

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
10 (Flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
4 mer Trainee - IT/Informatikk Trainee - Matematikk og naturfag Trainee - Samfunnsfag, psykologi Trainee - ingeniør/teknisk 2 mer
Fagområder Bransjer
Fiskeri- og landbruksfag Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon 1 mer Olje / Gass / Energi / Kraft Industri og produksjon Transport / Distribusjon / Logistikk Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk 4 mer

Søknadsinformasjon ?

Estimert søknadsfrist: Mars

15.mars

Aktuelle utlysninger nå!

 • Ønsker du å jobbe hos en av Norges mest innovative bedrifter? Finnfjord AS er på utkikk etter en ingeniør innenfor materialteknologi, produktutvikling eller prosess!
  15.03.2018
  Lenvik
 • Ønsker du å jobbe i verdens mest spennende næring, på yttersia av eventyrøya Senja? Arctic Filet AS er på utkikk etter en automasjonsingeniør!
  15.03.2018
  Torsken
 • Vil du jobbe som arealplanlegger i eventyrlige Midt-Troms? Lenvik kommune ønsker å styrke avdelingen for plan og tekniske tjenester!
  15.03.2018
  Lenvik
 • Er du nyutdannet lege og på utkikk etter jobb i eventyrlige Midt-Troms? Senjalegen har spennende og spesialtilpassede startstillinger som fastleger!
  15.03.2018
  Tranøy, Torsken, Berg, Lenvik

Kontaktperson

img
Rikke Steiro Prosjektleder
Flere muligheter
4 ledige stillinger