<  
>  
Traineeprogram

Profilgruppas Traineeprogram - Profilgruppa

Profilgruppas traineer vil inkluderes i et nettverk gjennom deltakelse i et omfattende og spennende årsprogram!

  • Trainee
    10 (Flere)
  • Tiltredelse
    August 2021
  • Søknadsfrist
    mars

Om traineeprogrammet

Som Trainee i Profilgruppas Traineeprogram vil du bli kjent med andre traineer fra ulike bedrifter og virksomheter i Midt-Troms. Profilgruppas traineer vil inkluderes i gruppas nettverk gjennom deltagelse i et omfattende årsprogram med tema og medlemsmøter, bedriftsbesøk og studieturer. Traineene får også ta del i et mentorprogram sammen med ledere fra regionen.

Pro­filgruppas Traineeprogram er et rekrutterings- og stabiliseringsprogram for Profilgruppa og Sjømatklyngen Senja sine medlemsbedrifter, deltagende kommuner og offentlige virksomheter. Hensikten er å tiltrekke seg unge og kompetente arbeidstakere med høyere utdanning, og sørge for at de blir værende i regionen gjennom å inkludere de faglig og sosialt i regionens arbeids- og samfunnsliv. Programmet har en varighet på 2 år, med oppstart i august 2021. 

Les mer om Traineeprogrammet på http://www.profilgruppa.no/traineeprogram
Følg oss gjerne på Facebook "Profilgruppas Traineeprogram" og på Instagram @Profilgruppastraineeprogram.

 

Profilgruppas og Sjømatklyngen Senja sine medlemsbedrifter og virksomheter er invitert inn i traineeprogrammet, og er således aktuell som arbeidsplass for traineene. 

Profilgruppas Traineeprogram tar gjerne i mot henvendelser fra alle nyutdannede kandidater fra høgskole eller universitet, innenfor fagområder som er relevante for Profilgruppas medlemsbedrifter. Det er ingen begrensinger knyttet til alder eller nasjonalitet. Ta kontakt for nærmere opplysninger om hvilke fagområder som kan være aktuelle. Kanskje er det akkurat deg vi søker!

 

 

Fakta

Trainee Tiltredelse
10 (Flere) August 2021
Arbeidssted Yrker
1 mer Programmerer C# / CSharp Programmerer Java Programvareutvikler / Softwareutvikler Trainee - IT/Informatikk 28 mer
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Øvrige/andre fagretninger 2 mer Non-profit- / interesseorganisasjoner Olje / Gass / Energi / Kraft Rekruttering / HR / Bemanning Reiseliv / Turisme / Event 12 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: mars

2021

Kontaktperson

Prosjektleder