<  
>  
Traineeprogram

Trainee i Advokatfirmaet - PwC

Vi søker ambisiøse og samfunnsinteresserte studenter som har lyst til å jobbe innen våre hovedområder skatt, avgift, transaksjonsstøtte og forretningsjus

  • Trainee
    1 (flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Vi søker ambisiøse og samfunnsinteresserte studenter som har lyst til å jobbe innen våre hovedområder skatt, avgift, transaksjonsstøtte og forretningsjus i verdens største nettverk av advokater, revisorer og rådgivere. For deg som er juss-student og har avlagt eksamen på 3.avdeling tilbyr vi et skreddersydd traineeprogram hvor du får en smakebit av hvordan det faktisk er å jobbe som advokat i PwC.

Traineeprogammet er en av våre viktigste rekrutteringskilder når vi skal ansette nyutdannede jurister, og vi er opptatt av at tiden du bruker i PwC skal være din beste investering. Derfor kan vi love deg spennende arbeidsoppgaver, bratt læringskurve og tett oppfølging av egen fadder. Vi sørger også for at du blir sysselsatt med utfordrende arbeidsoppgaver fra første dag.

Traineeoppholdet varer mellom 4- til 6uker og tilbys ved våre kontorer i Oslo, Stavanger, Kristiansand og Bergen. Vi tar imot løpende søknader, og tilbyr traineeopphold gjennom hele året.

Høres dette ut som noe for deg? Søk traineestilling hos oss her

Les også mer om Annes traineeopphold i skatt- og avgiftsavdelingen, og hvorfor hun valgte PwC som arbeidsgiver etter endte studier.

Mer informasjon om Advokatfirmaet PwC

Fakta

Trainee Tiltredelse
1 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Trainee - Juridiske fag
Fagområde Bransjer
Jus Ikke oppgitt

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: Kontinuerlig

Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter

Filmer