<  
>  
Traineeprogram

Trainee Program - Schibsted ASA

Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter.

  • Trainee
    1 (flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Traineeprogrammet har som mål å rekruttere unge talenter til Schibsted og kvalifisere dem for nøkkelposisjoner i våre virksomheter.

For å nå våre ambisiøse mål, må vi være innovative, kreative og kunne tilpasse oss stadige endringer. Til vårt traineeprogram søker vi derfor motiverte, løsningsorienterte og tilpasningsdyktige mennesker med en ekte interesse for media. 

Kandidater må være statsborgere i land som er innenfor Schengen-avtalen.

2 år – 4 jobber – 8 samlinger

Som trainee får du stadig nye utfordringer, både gjennom jobb og i fagsamlinger. Du kommer til å ha fire forskjellige jobber, med ulike roller og i ulike medieselskaper. Du kan for eksempel være forretningsutvikler for en online rubrikktjeneste, journalist i en avis, annonseselger for et magasin, kontroller i et mediehus eller forretningsanalytiker i en gratisavis. Du kan jobbe med strategi, finans eller prosjektledelse, eller ha mer operasjonelle arbeidsoppgaver. Mulighetene er mange!

Mentor og personlig oppfølging

Som trainee får du tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Alle mentorer sitter i nøkkelposisjoner i Schibsted-systemet. Mentorens rolle er å være din guide; en som kan støtte deg og gi deg råd gjennom traineeløpet. I hver jobbperiode vil din nærmeste overordnede i virksomheten der du jobber også fungere som din veileder og rådgiver. I tillegg vil traineelederen ha jevnlige utviklingssamtaler med deg og alltid være tilgjengelig for spørsmål, rettledning og råd.

Traineeprogrammenes innhold

Gjennom de to årene Schibsteds traineeprogram varer, deltar traineene i faste opplæringsmoduler. Treningsmodulene skal bidra til å øke traineenes kunnskap om grunnleggende nøkkelprosesser i vårt mangfold av medieselskaper.

Opplæringsmodulene skal:

  • Gi faglig utvikling og forståelse innen utvalgte fagområder og -emner
  • Gi arbeidsmetodikk, metoder og verktøy
  • Gi kunnskap og informasjon om mediekonsernet Schibsted og datterselskapene

 

Fakta

Trainee Tiltredelse
1 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - Mediefag, journalistikk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransje
Estetiske fag og kunst Informasjonsteknologi/Data Mediefag og journalistikk Økonomi, marked og administrasjon Media / Underholdning

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: Ikke oppgitt

Flere muligheter
Internship / Praktikanter