Traineeprogram

Siemens Graduate Program - Siemens

Som trainee i Siemens internasjonale trainee-program får du et unikt springbrett til en karriere i et spennende, innovativt og internasjonalt selskap!

 • Antall traineer
  1
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

Siemens Graduate Program (SGP) er et 2-årig utviklingsprogram for unge lovende medarbeidere med potensiale for lederoppgaver i et stort og internasjonalt selskap. Programmet gir deg variert arbeidserfaring kombinert med kurs, opplæring, lederutvikling, internasjonal erfaring og nettverksbygging.

Målet for programmet

Kunnskap og kompetanse er grunnlaget for verdiskaping, konkurranseevne, videre vekst og fremgang. Vår hovedmålsetting for trainee-programmet er å utvikle unge ledertalenter til internasjonale lederstillinger i Siemens.

Program struktur

SGP er et 2-årig program bestående av tre faser à åtte måneder. Minst en av fasene skal være i et Siemens-selskap i utlandet. I hver fase skal du jobbe med ulike og utfordrende oppgaver.

 

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrker
Trainee - ingeniør/teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon IKT / Telekom IT: Hardware / Software Olje / Gass / Energi / Kraft Høyteknologi / Elektronikk

Søknadsinformasjon ?

For mer informasjon om programmet, følg linken nedenfor:

Rekrutteringskalender

 • AUG 25
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
4 ledige stillinger
Lærlinger

 
Smart Student Challenge er en studentkonkurranse for bachelor- og mastergradsstudenter i regi av Siemens AS, hvor vinneren får et internship hos oss. Les mer her

Videoer

Fakta om Siemens