Traineeprogram

Skanska Young Professionals Program - Skanska

For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannende og unge nyansatte deltagere i Skanskas Young Professionals Program (YPP).

 • Antall traineer
  10 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

Som nyansatt i Skanska Norge blir du bedre kjent med selskapet gjennom introduksjonsprogrammet Young Professionals Program (YPP). 

Her blir du kjent med Skanska-kulturen, og du får faglig påfyll. I løpet av programmet møter du likesinnede i andre deler av selskapet.

Programmet består av samlinger gjennom 18 måneder og starter i september hvert år.

Les mer her

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
10 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - ingeniør/teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransje
Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon ?

Aktuelle utlysninger nå!

 • Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge? Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.   Young Professionals Program For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.    Jobb i Skanska Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene.   I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.   Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.   Bygg Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge blant annet boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre mange distriktskontorer, og arbeide ute på et prosjekt i nærheten av dette.  Anlegg Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom. I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes - det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri.   Spesialister Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistavdelingene som Survey og Teknikk. Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Vi har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.    Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.   Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.
  01.03.2018
  Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger

Rekrutteringskalender

 • DES 11
  2017
  5 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
11 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger