Traineeprogram

Trainee i Skanska Norge - Skanska

Vil du bli en del av Skanska Norge, og bli med oss å bygge for et bedre samfunn? Nå kan du søke på vårt to-årige traineeprogram med oppstart i august 2018!

 • Antall traineer
  10 (flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

Vil du bli en del av Skanska Norge, og bli med oss å bygge for et bedre samfunn? Søk på vårt to-årige traineeprogram!

Du vil få prøve deg på flere felt, og vi garanterer deg en spennende og utviklende arbeidshverdag hos oss!

Skanska er store både i verden og i Norge. Hos oss blir du en del av et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern, og vi har ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Til sammen har vi i dag ca 41 000 ansatte. I Norge er vi 3800 som jobber i Skanska Norge, og vi har ca 200 pågående prosjekter til enhver tid fra nord til sør i Norge.

 

Vi tar deg og ditt potensial på alvor!

Programmet går over 24 måneder, fordelt på 4 rotasjoner. Du vil tilhøre et forretningsområde eller en støttefunksjon i hele perioden og rotasjonen vil sikre at du får best mulig innsikt i fagområdet. Som trainee har du mye ansvar for egen utvikling så det er viktig at du trives med å utfordre deg selv og andre, samt er selvstendig og initiativrik. 

Og du – vi skal sørge for at du er i trygge hender. I hele traineeperioden din vil du ha en mentor som du kan støtte deg til.

Hvorfor akkurat Skanska Norge?

 • Mentor – du er i trygge hender hos oss
 • En bratt utviklingskurve – du skal få mye å bryne deg på, og du vil vokse masse
 • Et eget nettverk – du vil være en del av et trainee-nettverk hos oss, og vi legger opp til samlinger der dere kan møtes, bli kjent og utvikle erfaringer
 • Du får lære av de beste – vi har et av landets beste fagmiljøer på flere områder

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
10 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - ingeniør/teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransje
Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon ?

For å trives hos oss, tror vi at du:

 • Har et ønske om å opparbeide deg kunnskap om bygg- og anleggsbransjen og prosjektutvikling
 • Er nysgjerrig og lærelysten, ønsker å bygge strategisk kompetanse for fremtiden
 • Er selvstendig, resultatorientert, tar initiativ og tør å utfordre
 • Er flink til å bygge relasjoner og arbeider godt sammen med forskjellige typer mennesker
 • Kan identifisere deg med våre verdier; vis ansvarlighet, vær åpen og ærlig, bli bedre – sammen og skap kundeverdi
 • Er fleksibel og åpen for å reise i noe av arbeidshverdagen din

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad (evt. minimum 5 års høyskoleutdannelse)
 • Fortrinnsvis 1-2 års arbeidserfaring innen områder som økonomi, analyse og finans, innkjøp, juss, IT, eiendomsutvikling, bygg- og anlegg, prosjektering og prosjektgjennomføring
 • Svært gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk

Estimert søknadsfrist: Februar

Aktuelle utlysninger nå!

 • Vil du være med og gjennomføre de mest spennende bygg- og anleggsprosjektene i Norge? Vi søker deg som er nyutdannet og vil være med på laget til et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern. Konsernet har i dag ca. 41 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA. Du bør finne motivasjon i vårt mål om å være et forbilde innen miljø, etikk og sikkerhet.   Young Professionals Program For å sikre at overgangen fra studier til arbeidsliv blir så god som mulig, blir alle nyutdannede deltagere i vårt Young Professionals Program (YPP). I løpet av programmet blir du kjent med strategien og kulturen vår, og du får muligheter til å bygge nettverk. Du får også grunnopplæring i sentrale områder som HMS og etikk, og du vil bli kjent med Skanskas ulike regioner og spesialistselskaper.    Jobb i Skanska Det finnes gode utviklingsmuligheter i Skanska, uansett om du jobber i bygg, anlegg eller spesialistselskapene.   I tillegg til entreprenørvirksomheten, har vi spesialistselskaper innen boligutvikling, grunnarbeid, tekniske installasjoner, masseflytting, kontorinnredning, maskinutleie, modulbygging, stålkonstruksjon, asfalt, oppmåling og geologi.   Vi er en prosjektbasert organisasjon og har virksomhet der oppdragene finnes. Vi har også faste kontorer i de fleste større byene i Norge.   Bygg Ved å jobbe innen vår byggvirksomhet, vil du være med på å bygge blant annet boliger, kontorbygg, kjøpesentre, skoler og sykehus. Du vil være tilknyttet et av våre mange distriktskontorer, og arbeide ute på et prosjekt i nærheten av dette.  Anlegg Ved å jobbe i anleggsvirksomheten vil du være med og bygge for eksempel veier, broer, kraftstasjoner, dammer og tunneler. Da reiser du dit prosjektet ligger og bor og arbeider der i prosjektperioden. På brakkeriggen blir det sørget for mat og rene rom. I anleggsvirksomheten arbeider man i hovedsak fire- eventuelt femdagers uke, men 12- 9-ordning kan også påregnes - det vil si at man jobber 12 dager og har 9 dager fri.   Spesialister Skanska ansetter også nyutdannede til flere av spesialistavdelingene som Survey og Teknikk. Skanska Survey er en spesialistenhet i Skanska Norge og en ledende leverandør av geomatikktjenester. Vi har avdelingskontor i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.    Mulighetene er mange i Skanska, også internasjonalt.   Du finner mer informasjon om Skanska på våre hjemmesider www.skanska.no Kontakt oss på rekruttering@skanska.no om du har noen spørsmål.
  01.03.2018
  Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger

Kontaktperson

img
Christian Scheen ead of Recruitment, attract and employer branding

Rekrutteringskalender

 • FEB 21
  2018
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 24
  2018
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 25
  2018
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 26
  2018
  10 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
30 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Videoer

Skanska er en av landets største lærlingebedrifter. Vi har hundrevis av dyktige lærlinger innenfor bygg og anlegg, og Harry er en av dem. Se hvordan han beskriver arbeidshverdagen som tømrerlærling i Skanska.
Om hvorfor du bør vurdere å jobbe i Skanska. Om prosjektlederutdanningen vår, GNIST.
We do great things at Skanska. With us you take part in some of the most interesting projects of our time, both locally and internationally. Watch the film how we make the world a little bit better, today and tomorrow.
Vår administrerende direktør Ståle Rød blir imponert når han er på prosjektbesøk og blir tatt i mot av et team som brenner for å ivareta trivselen og sikkerheten til alle som jobber på prosjektet. Det å være en del av Skanska-familien betyr mye for Ståle og er en viktig grunn til at han trives så godt på jobb.
For betongbas Andreas Nilsen på Ensjø Torg er det svært viktig at det er et et godt arbeidsmiljø og en god tone i laget. Han prøver å være åpen og inkluderende, slik at alle reiser hjem fra jobb hver dag med en god følelse.
Forskalingssnekker Erik Grønnerud på Granfosstunnelen synes det er bra at de gjennomfører HMS-kvarter med jevne mellomrom på deres prosjekt. Alle vil har informasjon og bli involvert i hva som skjer, slik at har det trygt og fint på jobb.
Olafur Fridfinnsson er riggmann på Nye Deichmanske hovedbibliotek og svært opptatt av at det skal være orden og ryddighet på prosjektet hans. Et ryddig og oversiktlig arbeidsområde gjør jobben lettere - både for han og kollegaene.
Jobb i Skanska! Lær mer om hvordan det er å jobbe hos oss!