<  
>  
Traineeprogram

Trainee i Skatteetaten - Skatteetaten

Vil du bli trainee i en av Norges mest attraktive offentlige virksomheter?

 • Trainee
  12
 • Tiltredelse
  Høsten 2021
 • Søknadsfrist
  oktober
 • Arbeidssted +3
 • Yrkeskategorier
  Jus
  +2
 • Yrker
  Ikke oppgitt

Om traineeprogrammet

Er du interessert i personlig utvikling og mulighet til å jobbe med spennende oppgaver i en av Norges mest attraktive offentlige virksomheter?

Som trainee i Skatteetaten åpnes døren til en spennende karriere. Vi søker vi deg som ønsker å bli kjent med hele vår organisasjon og som har potensiale til å på sikt få nøkkelposisjoner i Skatteetaten.

Gjennom opphold i fire forskjellige divisjoner vil du utvikle en helhetsforståelse av Skatteetaten, og du vil også få ett bredt nettverk blant våre 6 500 ansatte.

Du vil gjennom opphold i ulike deler av organisasjonen tilegne deg ny kunnskap gjennom hele traineeperioden som vil hjelpe deg å velge karriere etter endt traineeprogram. Du vil få en bratt læringskurve, mange utfordringer og stor innflytelse på egne oppgaver. Hospiteringene vil tilpasses dine ønsker.

Oppbyggingen av programmet

Du starter det to-årige programmet med opphold i divisjonen du ansettes i, og vil i løpet av to år være innom fire av våre divisjoner. Du vil også delta på samlinger underveis i programmet og får muligheten til å delta på aktuelle kurs.

Oppstart og varighet

Oppstart på traineeprogrammet hver høst, og har en varighet på 24 måneder.

Du får mentor og oppfølging

Du vil få tildelt en mentor som følger deg gjennom hele traineeprogrammet. Mentoren vil være en sentral leder i Skatteetaten, og vil være en person som kan støtte deg og gi deg gode råd gjennom traineeperioden. Du vil også få tildelt en fadder på hver hospitering.

Du blir fast ansatt

Som trainee blir du fast ansatt fra første dag. Det betyr at du ikke har noen binding utover ordinær oppsigelsestid verken i traineeperioden eller etter.

Fakta

Trainee Tiltredelse
12 Høsten 2021
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt
Fagområder Bransje
Jus Samfunnsfag og psykologifag Økonomi, marked og administrasjon Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Slik søker du

Vi lyser ut traineestillingene én gang i året. Rekrutteringen starter på høsten, ett år i forkant av selve oppstarten. Utlysningene vil normalt skje i september. 

Stillingene blir annonsert blant våre ledige stillinger:

Se ledige stillinger

Dersom du ønsker å få tilsendt stillingsutlysningene når de legges ut, kan du registrere din profil på vår jobbagent

Hvem kan søke?

Til traineeprogrammet søker vi nyutdannede talenter som ønsker å bli kjent med hele Skatteetaten. Vi ansetter mennesker med ulik kompetanse- og utdanningsbakgrunn, og ser etter både jurister, revisorer, økonomer og samfunnsvitere. Du må trives med skiftende oppgaver og en organisasjon i endring.

Estimert søknadsfrist: oktober

1

Kontaktperson

Seniorrådgiver HR

Rekrutteringskalender

 • NOV 30
  2021
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 01
  2021
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Flere muligheter
Traineeprogram
Internship / Praktikanter
 
 
 

Filmer

Skatteetaten rekrutterer ca. 300 nyansatte i året over hele landet. Våre største utdanningsgrupper er jurister, økonomer og revisorer og nå vil vi vise hvilke spennende oppgaver vi har å tilby. Skatteetaten har store fagmiljøer og mange utviklingsmuligheter.
Hør mer om vårt treningsprogram...eeeh.... Traineeprogram skal det vel være...:)!
I Skatteetaten er vi 500 mennesker som jobber med nyutvikling og videreutvikling av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. 70 av oss jobber med Java-utvikling. I løpet av årene som kommer skal vi bli flere.

Fakta om Skatteetaten