<  
>  
Traineeprogram

Kickstart din karriere som IT-konsulent! - SOCO NORGE AS

Er du ferdig med studentlivet til høsten og nysgjerrig på IT-konsulentbransjen?

  • Trainee
    6
  • Tiltredelse
    høsten 2021
  • Søknadsfrist
    Kontinuerlig

Bli kjent med SOCO NORGE AS

Om traineeprogrammet

SOCO har et lærerikt traineeprogram for deg som er teknisk interessert, glad i å jobbe i team og sulten på nye erfaringer. 

SOCO Traineeprogram er et skreddersydd program for deg som er nyutdannet, hvor målet er at du at du skal bli en rågod IT-konsulent. Som Norges testpartner ønsker vi å bidra til å bygge opp talenter som på sikt skal bli de beste innenfor fagområdet test og kvalitetssikring. 

Hvem er SOCO?  

SOCO er et nisjeselskap med fokus på Software testing med over 40 drivende dyktige konsulenter med kontor i Oslo. SOCO har solid lønnsomhet og jobber for kunder som Skatteetaten, Ruter, SpareBank1, Politiet og NRK. Kundene etterspør full bredde innenfor software testing og våre medarbeidere jobber med testrådgivning, testledelse, funksjonell testing, teknisk testing - eksempelvis testautomatisering, ytelsestest, datavarehustest og brukervennlighetstest. I tillegg til å være drivende dyktige på testfaget er vi i flere år blitt anerkjent av Great Place to Work som Norges beste arbeidsplass. 

 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser et unge, dyktige mennesker med bachelor- og/eller mastergrad, fortrinnsvis innenfor IT og ingeniørfag. Andre studieretninger vil også vurderes dersom man er rett person og viser til en sterk teknisk interesse og engasjement innenfor IT. 

 

Interessert? Les mer og søk via annonsen på finn.no -->  https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=210743926

Fakta

Trainee Tiltredelse
6 høsten 2021
Arbeidssted Yrker
Ikke oppgitt IT-konsulent Kvalitetssikrer / QA Ingeniør IT Tester / softwaretester
Fagområde Bransjer
Informasjonsteknologi/Data IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontaktperson

Senior konsulent