<  
>  
Traineeprogram

Starcom søker trainee til årets mediebyrå - Starcom

Du blir en sentral medarbeider på de forskjellige teamene du skal jobbe på, og du vil utover i perioden jobbe sammen med økonomiavdelingen, et digitalt spesialist-team og kundeteam.

  • Trainee
    1
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Trainee-programmet i Starcom går over 18mnd, og består i hovedsak av «on-the-job training» og skal bidra til å utvikle solid forståelse av byråets grunnleggende økonomiske og forretningsmessige kpi’er, så vel som de kommunikasjons- og markedsføringsfaglige utfordringer og muligheter ny teknologi åpner opp for. Målet for programmet er stilling som kundeansvarlig rådgiver i byrået. 


Du blir en sentral medarbeider på de forskjellige teamene du skal jobbe på, og du vil utover i perioden jobbe sammen med økonomiavdelingen, et digitalt spesialist-team og kundeteam. Vi jobber i tette team i byrået, og alle på teamet får god kjennskap til våre egne og sine kunders markedsmål og resultater.

 

Hvem er du?

 Vi ser etter en person med stor interesse for markedsføring innen digitale medier, og med en brennende interesse for hvordan teknologi åpner nye muligheter for effektiv kommunikasjon. Du har høyere akademisk utdannelse med gode resultater innen markedsføring, økonomi/samfunnsøkonomi og/eller teknologi. 


Du har maksimalt ett års arbeidserfaring etter fullført studium.

Som person kjennetegnes du som initiativrik og endringsorientert, med beslutningsevne og evne til å prioritere egne oppgaver på en selvgående måte med et skarpt øye for detaljer.

I en utadvendt og sosial bransje må du ha evnen til å bygge relasjoner med både kunder, kollegaer og samarbeidspartnere, og til å samarbeide godt med andre. Du er ellers prestisjeløs i din tilnærming og trives i et uformelt miljø. 

 

Hva kan vi tilby?

- Hos oss vil du få en spennende hverdag med høy puls, hyggelige kollegaer og et godt arbeidsmiljø hvor talentet ditt blir foredlet og hvor engasjementet ditt blir høyt verdsatt. 

- Du vil bli utfordret faglig og kommersielt i en bransje i stor endring, der ny teknologi driver et paradigmeskifte og forbruker krever mer av våre kunders tjenester og merkevarer! 

- Din mentor under hele programmet vil være COO & HR Beate Nybakken, og underveis i de forskjellige avdelingene vil du i tillegg få egne coacher på fag. 

- Du vil også få mulighet til å delta på et omfattende kursprogram i regi av Kreativt Forum. 

- Du vil utvikle et solid kontaktnett i bransjen, profesjonelt så vel som sosialt. Vi kan tilby et kreativt og kompetent miljø med en rekke spesialister innenfor hele medie- og markedsføringspaletten. 

- Konkurransedyktige betingelser. 
- Sentrale, moderne lokaler i Oslo sentrum. 

Fakta

Trainee Tiltredelse
1 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT/Informatikk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Økonomi, marked og administrasjon IT: Hardware / Software Kommunikasjon / PR Reklame

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Søknadsfrist: Snarest

Send CV og søknad til Even Kjørsvik i Academic Work 

E-post: even.kjorsvik@academicwork.no

Ved spørsmål, ta kontakt på telefon 975 51 552

Filmer

Fakta om Starcom