<  
>  
Traineeprogram

Traineeprogrammet - Swedbank

Traineeprogrammet gir deg muligheten til å få et unikt og helhetlig bilde av Swedbank som selskap og hvordan vi jobber på tvers av avdelinger og landegrenser.

  • Trainee
    2 (varierer)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Traineeprogrammet gir deg muligheten til å få et unikt og helhetlig bilde av Swedbank som selskap og hvordan vi jobber på tvers av avdelinger og landegrenser.

Som trainee får du muligheten til å se kapitalmarkedet fra flere avdelinger i starten av din karriere. Dette gir en unik helhetlig forståelse av de ulike sidene av kapitalmarkedet samtidig som du får muligheten til å finne ut hvor du vil fortsette din karriere. Du får tidlig mye ansvar og vil være i tett dialog med selskaper og investorer. Swedbank Norge har tilbudt traineeprogrammer for nyutdannede siden 2000.

Om programmet

Traineeprogrammet har en varighet på to år og gir et godt grunnlag for en videre karriere i et av Norges ledende finansmiljøer.

Vårt traineeprogram er bygget på tre hjørnestener:

  • Faglig kompetanse
  • Nettverksbygging
  • Personlig utvikling

Swedbank tilbyr to ulike traineeprogrammer: Investment Banking og Konserntrainee.

På et overordnet nivå består traineeprogrammet av to deler: En generell del med coaching, mentorordning og seminarer, og en faglig del med en miks av faglig opplæring og forretningsrelaterte oppdrag. Swedbank tilbyr to ulike traineeprogrammer: Investment Banking og Konserntrainee.

Som trainee på Investment Banking starter du i avdelingen for aksjeanalyse. Som Konserntrainee starter du på vår Large Corporates avdeling. Her vil du være det første året av programmet. Andre året vil du tilbringe innen en av våre andre avdelinger. Innen Investment Banking kan du gå videre innen Corporate Finance eller Markets. Som Konserntrainee har du mulighet til å tiltre i de fleste av bankens avdelinger, inkludert Investment Banking. Det er også muligheter for internasjonal utveksling ved en av våre filialer eller på vårt hovedkontor i Stockholm.

Vi tilbyr store personlige utviklingsmuligheter, en bratt lærekurve i et dynamisk og sterkt faglig miljø, med gode lønnsbetingelser.

Fakta

Trainee Tiltredelse
2 (varierer) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområde Bransje
Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Om du ønsker å søke på Traineeprogrammet trenger vi følgende for å vurdere ditt kandidatur: Søknad, CV og kopier av karakterer fra og med videregående, samt attester på relevant arbeidserfaring. Merk søknaden med: «Investment Banking trainee», «Konserntrainee» eller «Summer Intern». Søknad, vitnemål og attester sendes i ett dokument til rekruttering@swedbank.no

Estimert søknadsfrist: september

Flere muligheter
Internship / Praktikanter