<  
>  
Traineeprogram

Trainee Finnmark - Trainee Finnmark

Start karrieren i medvind

Om traineeprogrammet

Trainee Finnmark

Trainee Finnmark tilbyr spennende stillinger i Finnmark, Norges nordligste fylke, innenfor bransjer som bygg og anlegg, olje og gass, kraft og økonomi og administrasjon med flere. 

Om Nord-Norge

Analyser viser at Olje og gassfunn utenfor Nord-Norge medfører aktiviteter som tilsvarer 30 milliarder i 2012 økende til 300 milliarder pr. år frem mot 2030. Aktivitetsøkningen medfører store ringvirkninger, etableringer og vekst i alle bransjer. Nyutdannede er attraktive i jobbmarkedet og karrieremulighetene er mange.

Hvorfor bli Trainee i Finnmark?

Et år som Trainee i Finnmark gir deg som nyutdannet et lærerikt år med nyttig arbeidserfaring. Du vil delta i et innholdsrikt og spennende kompetanseprogram med fokus på faglig og personlig utvikling og nettverksbygging. Du vil også få tett oppfølging fra din egen mentor i bedriften og fra Trainee Finnmark, i tillegg vil du være en del av et traineenettverk som vil gi deg mange gode opplevelser. Som Trainee vil du få varierte arbeidsoppgaver som er relevante for din utdanning og bidrar til bedriftens mål og utvikling samtidig som du mottar full lønn og gode betingelser.

Hvem er våre traineer?

Vi er på jakt etter deg som har 3-5 års høyere utdanning, er nysgjerrig på mulighetene i Finnmark og som behersker skandinavisk og engelsk muntlig og skriftlig. Du har også gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter samtidig som du er strukturert, engasjert og virkelysten.

 

 

Fakta

Trainee Tiltredelse
20 Løpende
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT / Informatikk Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Fiskeri- og landbruksfag Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet IKT / Telekom Øvrig Olje / Gass / Energi / Kraft 6 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Kontakt:

Er du intressert i stilling eller ønsker mer informasjon, besøk vår hjemmeside www.traineefinnmark.no og Facebooksiden vår.

Søknader og CV sendes til mail@39f.no

Estimert søknadsfrist: Kontinuerlig