<  
>  
Traineeprogram

Trainee Salten - Trainee Salten

Et toårig traineeprogram i Bodø og Saltenregionen

  • Trainee
    8 (8 traineer)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Trainee Salten er et samarbeid mellom over 20 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i to ulike bedrifter. Modulene har en varighet på 11 måneder og innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse.

Kompetansen som etterspørres fra medlemsbedriftene varierer fra år til år, og kanskje det er nettopp deg vi ser etter i år. Vanligvis er vi ute etter siviløkonomer og ingeniører med 3- eller 5 års utdanning. De siste årene har medlemsbedriftene også etterspurt samfunnsvitere.

I tillegg til utdannelse må du snakke/skrive/lese norsk og/eller et annet skandinavisk språk, og være under 35 år.

Trainee Salten søker etter kandidater som er sultne på kunnskap, nettverk og ønsker å sette spor etter seg i de ulike bedriftene man er i. Hvis du føler deg truffet av beskrivelsen, anbefaler vi deg å søke!

Fakta

Trainee Tiltredelse
8 (8 traineer) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Programmerer Programmerer Web Systemutvikler Trainee - IT/Informatikk 9 mer
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Bankvirksomhet Digitale tjenester / E-handel Forskning og utvikling IKT / Telekom 3 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Fyll ut skjema på vår hjemmeside.

 

Estimert søknadsfrist: februar

Flere muligheter
5 ledige stillinger

Fakta om Trainee Salten