<  
>  
Traineeprogram

Traineeprogram - Trainee Sør

  • Trainee
    12 (12-14)
  • Tiltredelse
    Høst eller vinter

Om traineeprogrammet

Trainee Sør er et helt unikt nettverksamarbeid på Sørlandet som hvert år tar opp ca. 12-14 nyutdannede kandidater fra universiteter og høgskoler som har eller ønsker tilknytning til Sørlandet.

I programmet deltar nå 23 offentlige og private virksomheter fordelt på begge Agderfylkene. I tillegg er det en traineeplass i Brussel på Sørlandets Europakontor. Det er også lagt opp til at den enkelte trainee får arbeidserfaring fra 3 forskjellige arbeidssituasjoner gir programmet kontakter og nettverk i de øvrige virksomhetene som deltar.

Det arrangereres egne fagsamlinger i samarbeid med Høgskolen i Agder for traineer og representanter fra virksomhetene og det arrangeres 1-2 studieturer til andre Europeiske land.

Gjennom fagsamlingene, studieturer og sosiale samvær bygges nettverk som gir en unik kontaktflate overfor fremtidige arbeidsgivere i regionen.

For nyutdannede mastergrads-kandidater representerer derfor Trainee Sør virkelig en døråpner for de som ønsker seg arbeidsplass og karriere på Sørlandet.

Fakta

Trainee Tiltredelse
12 (12-14) Høst eller vinter
Arbeidssted Yrker
21 mer Trainee - IT/Informatikk Trainee - Juridiske fag Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Historie, religion, idéfag Informasjonsteknologi/Data Samfunnsfag og psykologifag Teknologi og ingeniørfag 2 mer Bankvirksomhet Forskning og utvikling IKT / Telekom IT: Hardware / Software 9 mer

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Programmet tar opp nye traineer på våren, og søknadsfrister og krav til kandidatene kan du lese om på traineeprogrammets nettsted ved å følge linken nedenfor.

Her kan du også bli kjent med hele programmet, virksomhetene og de traineene som allerede deltar.

www.traineesor.no
Filmer

Trainee Sør er et regionalt traineeprogram som gir en unik karrierestart for deg som nylig har tatt master og ønsker å prøve 3 ulike virksomheter.