Traineeprogram

Traineeprogram - Trainee Sør

  • Antall traineer
    12 (12-14)
  • Tiltredelse
    Høst

Om traineeprogrammet

Trainee Sør er et helt unikt nettverksamarbeid på Sørlandet som hvert år tar opp ca. 12-14 nyutdannede kandidater fra universiteter og høgskoler som har eller ønsker tilknytning til Sørlandet.

I programmet deltar nå 23 offentlige og private virksomheter fordelt på begge Agderfylkene. I tillegg er det en traineeplass i Brussel på Sørlandets Europakontor. Det er også lagt opp til at den enkelte trainee får arbeidserfaring fra 3 forskjellige arbeidssituasjoner gir programmet kontakter og nettverk i de øvrige virksomhetene som deltar.

Det arrangereres egne fagsamlinger i samarbeid med Høgskolen i Agder for traineer og representanter fra virksomhetene og det arrangeres 1-2 studieturer til andre Europeiske land.

Gjennom fagsamlingene, studieturer og sosiale samvær bygges nettverk som gir en unik kontaktflate overfor fremtidige arbeidsgivere i regionen.

For nyutdannede mastergrads-kandidater representerer derfor Trainee Sør virkelig en døråpner for de som ønsker seg arbeidsplass og karriere på Sørlandet.

Fakta

Antall traineer Tiltredelse
12 (12-14) Høst
Arbeidserfaring Utdanningsnivå
Ikke oppgitt Bachelorgrad eller tilsvarende Mastergrad eller høyere
Arbeidssted Yrker
26 mer Trainee - IT/Informatikk Trainee - Juridiske fag Trainee - ingeniør/teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Historie, religion, idéfag Informasjonsteknologi/Data Samfunnsfag og psykologifag Teknologi og ingeniørfag 2 mer Bankvirksomhet Bygg / Anlegg / Entreprenør Forskning og utvikling Helsesektor / Omsorg 9 mer

Søknadsinformasjon ?

Programmet tar opp nye traineer på våren, og søknadsfrister og krav til kandidatene kan du lese om på traineeprogrammets nettsted ved å følge linken nedenfor.

Her kan du også bli kjent med hele programmet, virksomhetene og de traineene som allerede deltar.

www.traineesor.no