<  
>  
Traineeprogram

Trainee Telemark - Trainee Telemark

Som trainee i Trainee Telemark får du en unik start på din karrière. Du får testet ut et fantastisk område, spennende potensielle arbeidsgivere

 • Trainee
  17 (Flere)
 • Tiltredelse
  Etter avtale
 • Søknadsfrist
  oktober

Om traineeprogrammet

5 gode grunner til å bli trainee i Trainee Telemark

 • En unik introduksjon til arbeidslivet
 • Arbeidserfaring i opptil tre bedrifter over 18 måneder
 • Mulighet til å videreutvikle personlige egenskaper og kompetanse
 • Nettverksbygging
 • Du ønsker å bo og arbeide i Telemark etter endte masterstudier

Trainee Telemark ønsker kandidater med en fagbakgrunn som har en naturlig plass i privat næringsliv og offentlige virksomheter i Telemark. 17 spennende Telemarksbedrifter tilbyr høyt utdannede kandidater en enestående karrierestart i regionen. Etter gjennomført program vil traineene få bred arbeidserfaring som vil åpne for spennende arbeidsmuligheter.

 

Hva forventes det av deg?

Du er nyutdannet og har en mastergrad.

Trainee-programmet utgjør en win-win-situasjon for trainee og bedrift. Medlemsbedriftene ønsker å benytte traineens kompetanse i sin drift. Dette kan eksempelvis innebære å få løftet noen enkeltprosjekter.

Det er ofte et ønske fra bedriftene om å bli utfordret. Det forventes at den analytiske kompetansen du har tilegnet deg gjennom mastergradstudiene vil komme til sin rett. Som trainee kommer du utenfra med friske øyne, og kan tilføre bedriften verdifulle innspill.

Som trainee i Trainee Telemark skal du være en god ambassadør både for programmet og bedriftene du blir utplassert i.

Trainee Telemark har trygge og gode rammer, men vil fortsatt utfordre deg på mange ulike områder. Det forventes at du engasjerer deg og utnytter tiden din hos hver bedrift til det fulle. På denne måten vil trainee-programmet bli en spennende lærings- og utviklingsmulighet, samtidig som du blir tatt godt vare på i din første tid i arbeidslivet.

Opptaksperiode

Vi har to opptak per år:
- en opptaksperiode i april med oppstart 1. september
- en opptaksperiode i oktober med oppstart 1. mars

Hva får du?

Som trainee blir du ansatt i Trainee Telemark, men leid ut til hver enkelt bedrift. Vanligvis legger man opp til et forløp på 3 x 6 måneders engasjement, men med mulighet for annen rullering avhengig av kompetanse og behov.

Du får en unik start på din karriere. Du får testet ut et fantastisk område, spennende potensielle arbeidsgivere og ikke minst får du testet ut deg selv. En kandidat som har vært gjennom engasjementer i opptil tre forskjellige bedrifter over en 18 måneders periode har vist tilpasningsdyktighet, skaffet seg verdifull kompetanse og økt sin verdi på arbeidsmarkedet.

Som nyutdannet mastergradstudent bringer du inn vitalitet og kompetanse i bedriften, og du kan i større grad føle deg verdsatt idet du entrer arbeidslivet.  
Både bedriften og traineen får testet hverandre. Målet er at traineen ender opp med et interessant jobbtilbud hos en av bedriftene etter endt program. Erfaringene innhentet fra Sørlandet og andre regioner viser positive utslag, og at over 75% av traineene blir fast engasjert og bosetter seg i regionen.

Fakta

Trainee Tiltredelse
17 (Flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT / Informatikk Trainee - Ingeniør / Teknisk Trainee - Økonomi / marked / administrasjon
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon IT: Hardware / Software Olje / Gass / Energi / Kraft Revisjon Bygg / Anlegg / Entreprenør

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Estimert søknadsfrist: oktober

To opptak per år, en frist i oktober og en i april.