<  
>  
Traineeprogram

Bluestone Trainee - WebOn Group

 • Trainee
  2
 • Tiltredelse
  Etter avtale

Om traineeprogrammet

Trainee-programmet er designet for nyutdannede innen informatikk/ informasjonsteknologi, eller ansatte med et par års erfaring fra IT-bransjen, og inkluderer blant annet følgende:

 • Teknisk opplæring ved å assistere/ rullere i kundeprosjekt-team hvor du vil være med å utvikle omnikanal-salg og løse utfordringer for kjente handelsbedrifter.
 • Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og / eller Stockholm).
 • Opplæring i våre interne systemer og prosesser, herunder WebOn Production Process (WOPP), og andre velkjente prosjektstyringsverktøy gjennom å jobbe med reelle kundecaser/løsninger.

Du vil som trainee hos oss bli eksponert for kjente merkevarer som Telenor, Byggmakker og Bohus, og du vil ikke minst lære mye om hvordan handelsbedrifter tenker og agerer i et stadig tøffere marked.

Fakta

Trainee Tiltredelse
2 Etter avtale
Arbeidssted Yrker
Trainee - IT / Informatikk Trainee
Fagområder Bransjer
Informasjonsteknologi/Data Teknologi og ingeniørfag IT: Hardware / Software Konsulenttjenester: IT

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Har du nylig fullført en bachelor- eller mastergrad innen IT? Er du over gjennomsnittet interessert i webteknologi? Da bør du lese videre. Vi søker deg som vil være med på å utvikle fremtidens handelsløsninger!

«Traineeprogrammet har fungert kjempebra som et springbrett ut i arbeidslivet. Fra dag én har arbeidet variert med utfordrende arbeidsoppgaver. Man føler seg som en viktig del av teamet, og er med på utallige relevante prosjekter for både Bluestone og kundene. Samtidig gjør utenlandsoppholdene programmet utrolig spennende. Det å kunne jobbe fra kontorer i flere land og møte nye kulturer er veldig engasjerende.»

Dette kan Martin fortelle om sin første tid som Trainee i Bluestone. I tråd med vår ambisjon om vekst søker vi flere trainees til vårt kontor i Tønsberg.

Vi tilbyr

Bluestone ønsker nå å ansette en Trainee i et 12 måneders program, med mulighet for fast ansettelse etter trainee-periodens utløp. Som Bluestone Trainee vil du jobbe med spennende prosjekter til store nasjonale og internasjonale kunder - og du vil få mulighet til utplassering i ett eller flere av våre utenlandske kontorer over en periode.

Videre får du:

 • Dedikerte ledere og kollegaer som brenner for teknologi
 • Et internasjonalt arbeidsmiljø med høyt tempo
 • En utviklingsarena med hyppig oppfølging
 • Mulighet til å påvirke allerede fra første arbeidsdag
 • Et godt samhold med fokus på det sosiale
 • Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og Stockholm).

Vi søker deg som

 • Nylig har fullført en bachelor- eller mastergrad innenfor ett eller flere relevante fagområder innen: Systemutvikling, webapplikasjoner, systemintegrasjoner, forretningssystemer og databaser.
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper
 • Liker tekniske utfordringer, og er dyktig til å identifisere problemer, vurdere forskjellige tekniske løsninger samt dokumentere dine analyser og løsningsbeskrivelser
 • Det er en fordel, men ikke et krav om du kjenner til følgende verktøy/teknologier:
  • Java / Javascript
  • Databaser (MongoDB)
  • REST, JSON
  • Git, Jenkins, Docker
  • Amazon Web Services

       Personlig egenskaper vi ser etter

       Bluestone ser etter deg som har en umettelig interesse for teknologi og som er nysgjerrig på nye konsepter. Du er interessert i å lære og tar eierskap til oppgavene dine. Samtidig tror vi at den rette kandidaten setter pris på en god utfordring og ikke er redd for å utfordre status quo. 

       Om Bluestone

       Bluestone er et IT-selskap som fokuserer på Product Information Management (PIM) og digital handel. Selskapet har, per starten av 2018, 107 ansatte fordelt på fire land og er stadig i vekst. Telenor, Würth og Bohus er noen av merkevarene vi jobber med til daglig.

       Vi lager komplekse nettbutikk-løsninger med kundeunike forretningsprosesser og krevende integrasjoner til både kundens egne- og eksterne systemer. Noen nøkkelord er: interaksjonsdesign, produktinformasjon, lagerstyring/logistikk, personalisering, søk og analyse (SEO).

       Se følgende side for mer informasjon om selve Bluestone Trainee Programmet, inkludert hva våre nåværende kollegaer som startet som trainee i Bluestone forteller om programmet.

       Rekruttering
       Vi rekrutterer nye traineer en gang om året med oppstart i August. Selve rekrutteringsperioden gjennomføres Januar – Mai. Les gjerne mer om hverdagen til våre tidligere traineer, og nøl ikke med å ta kontakt om du tror dette kan være noe for deg!

       Er du interessert? Gå til ledige stillinger for å se om vi har en trainee-stilling utlyst! 

       Estimert søknadsfrist: Kontinuerlig

       Kontaktperson

       Project Manager