Toppbanner
<  
>  
Traineeprogram

Trainee i Wikborg Rein - Wikborg Rein

Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og i løpet av oppholdet vil du høyst sannsynlig få være med i retten.

  • Trainee
    1 (flere)
  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om traineeprogrammet

Et trainee-opphold på noen uker vil gi deg et godt inntrykk av hverdagen som forretningsadvokat hos Wikborg Rein. Du vil jobbe på samme måte som en advokatfullmektig, og i løpet av oppholdet vil du høyst sannsynlig få være med i retten.

En fadder vil hjelpe deg inn i det faglige og sosiale miljøet, og sørge for at du får meningsfulle oppgaver og verdifulle erfaringer. I løpet av fire til seks uker får du et godt innblikk i vår hverdag. Du vil få varierte arbeidsoppgaver som for eksempel prosesskriv og juridiske utredninger, i et faglig miljø med noen av landets ledende forretningsadvokater. Har du spesielle interessefelt forsøker vi å finne oppgaver innen det aktuelle fagfeltet. Som en av våre traineer får du bruke alle våre fasiliteter, som treningsstudio og bibliotek, og delta i alle faglige og sosiale tilbud.

Trainee-programmet er en viktig del av rekrutteringsarbeidet i Wikborg Rein. Derfor legger vi stor vekt på å gi relevante arbeidsoppgaver og profesjonell oppfølging. Opptak gjøres løpende gjennom hele året. Som hovedsponsor for Juristforeningen har vi et bredt samarbeid med studenter på alle trinn.

Fakta

Trainee Tiltredelse
1 (flere) Etter avtale
Arbeidssted Yrke
Trainee - Juridiske fag
Fagområde Bransje
Jus Advokattjenester / Prosedyre

Søknadsinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Søknad om trainee-engasjement kan sendes på e-post til følgende:

Oslo-kontoret:
Kaspar N. Thommessen: kto@wr.no

Bergens-kontoret:
Morten Valen Eide: mei@wr.no

Merk søknaden med "trainee-engasjement"

Alle andre forespørsler rettes til HR-direktør Hanne Myhre, ham@wr.no.

Estimert søknadsfrist: Kontinuerlig

Flere muligheter
Internship / Praktikanter

Fakta om Wikborg Rein