<  
>  

Trainee Innlandet

Bankvirksomhet, Kommunikasjon / PR, Øvrig

Vi vet at dagens unge stiller nye krav til arbeidslivet. Gjennom 20 år har vi rekruttert nyutdannede unge talenter til våre 40 bedrifter i Hedmark og Oppland. Trainee Innlandet er programmet for deg som er nyutdannet og ønsker en stjernestart på karrieren! Vi setter trainees faglige og personlige utvikling i fokus. 

Som trainee vil du kunne jobbe i opp til tre av våre samarbeidsorganisasjoner. Traineeløpet tilpasses behovene til den enkelte trainee og bedrift. Muligheten til å jobbe i inntil 3 ulike bedrifter gir traineene unik kunnskap og erfaring fra flere spennende bransjer, organisasjoner og kulturer. Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor, og du har gode muligheter til å forme din egen karriere videre. Veldig ofte får traineene videre tilbud om jobb hos en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over.

I tillegg til å arbeide i inntil tre bedrifter får du også delta på et kompetanseprogram med faglig påfyll og praksisnær ferdighetstrening med PEOPLE LAB.™ Dette er en arena for å lære, bli bedre kjent med de andre traineene og å utveksle erfaringer. Programmet gjennomføres samlingsbasert med et omfang på ca 18 dager over to år, og du mottar full lønn også for disse dagene.

Fakta om Trainee Innlandet
Hovedkontor
HAMAR
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1998
Se alle fakta
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Trainee Innlandet Trainee

I rollen som trainee får du mer varierte arbeidsoppgaver enn du ville fått som vanlig fast ansatt, og oppgavene er
Trainee
30
Sted
Gjøvik, Lillehammer, Elverum, Hamar
Les mer
Bildegalleri

Kontaktpersoner

Adresse

Trainee Innlandet driftes avThe Assessment Company.

Hovedkontor: Parkgata 83, 2317 Hamar

Trainee Innlandet, The Assessment Company, Postboks 16, 2301 Hamar

Sentralbord 97 16 54 46 | Epost: post@theac.no