<  
>  

Trainee Innlandet

Bankvirksomhet, Forsikring / Assuranse, Industri og produksjon

Vi vet at dagens unge stiller nye krav til arbeidslivet. Gjennom 20 år har vi rekruttert nyutdannede unge talenter til våre 40 bedrifter i Hedmark og Oppland. Trainee Innlandet er programmet for deg som er nyutdannet og ønsker en stjernestart på karrieren! Vi setter trainees faglige og personlige utvikling i fokus. 

Som trainee vil du kunne jobbe i opp til tre av våre samarbeidsorganisasjoner. Traineeløpet tilpasses behovene til den enkelte trainee og bedrift. Muligheten til å jobbe i inntil 3 ulike bedrifter gir traineene unik kunnskap og erfaring fra flere spennende bransjer, organisasjoner og kulturer. Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor, og du har gode muligheter til å forme din egen karriere videre. Veldig ofte får traineene videre tilbud om jobb hos en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over.

I tillegg til å arbeide i inntil tre bedrifter får du også delta på et kompetanseprogram med faglig påfyll og praksisnær ferdighetstrening med PEOPLE LAB.™ Dette er en arena for å lære, bli bedre kjent med de andre traineene og å utveksle erfaringer. Programmet gjennomføres samlingsbasert med et omfang på ca 18 dager over to år, og du mottar full lønn også for disse dagene.

Fakta om Trainee Innlandet
Hovedkontor
HAMAR
Antall ansatte
11-50
Etablert år
1998
Se alle fakta
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Trainee Innlandet
Jobbmuligheter i Trainee Innlandet

Trainee Innlandet tilbyr:

  • Et engasjement på to år
  • Nettverksbygging
  • 3 bedrifter - 3 kulturer - 3 muligheter
  • Oppfølging
  • 20 dagers kompetanseprogram
  • En utfordrende arbeidshverdag
  • Egen pensjonsordning
  • Sosiale aktiviteter
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

En spennende mulighet for nyutdannede der du får mulighet til å teste tre ulike bransjer/fagområder i løpet av 2 år.

Trainee Innlandet Trainee

3 bedrifter - 3 kulturer - 3 muligheter
Trainee
30
Sted
Elverum, Gjøvik, Hamar, Lillehammer
Les mer

Bli kjent med oss

Hos oss får du
Stort profesjonelt og sosialt nettverk
Et av Norges beste kompetanseprogram inkludert
Gode betingelser
Utviklende og varierte arbeidsoppgaver
Bildegalleri

Kontaktpersoner

Jobbmuligheter (13)
logo
Trainee Innlandet
I rollen som trainee får du mer varierte arbeidsoppgaver enn du ville fått som vanlig fast ansatt, og oppgavene er oftest prosjektpreget. Samtidig får du tett oppfølging i form av kompetansesamlinger og jevnlige møter. Å takle en bratt læringskurve, ha evnen til å kunne omstille seg raskt og å være opptatt av å knytte nye kontakter er evner en trainee bør ha for å få mest mulig ut av traineeperioden. Medlemsbedriftene har forventninger om at traineene de tar inn bidrar med sin rykende ferske kompetanse, og ønsker traineer som er motivert, har stor arbeidskapasitet og vilje til å lære. Det forventes at du leverer gode resultater og at du tilfører bedriftene en merverdi, både ved å bruke kunnskapen du har fra utdannelsen, og kompetansen du opparbeider deg gjennom vårt eget kompetanseprogram. Endringsagenter Bedriftene ser på traineene som endringsagenter som kan se på organisasjonen og hvordan arbeidet gjennomføres med friske øyne og fersk kunnskap, og traineene oppfordres til å stille spørsmål ved etablerte normer og måter å arbeide på. Spørsmålet “Er dette virkelig den mest effektive måten å gjøre dette på?” er velkomment hos medlemsbedriftene, som trenger traineenes friske syn på tingene. Kanskje ser traineene nye løsninger der bedriftene selv har blitt “husblinde”? Eller kanskje har bedriftene et godt svar på hvorfor ting er som de er, og lærer det videre til traineen? Traineeordningen er på den måten et vinn-vinn program som gir verdi både til traineene, som får ta del i erfaringer som ligger i bedriftene, og for bedriftene, som får friske øyne på egen drift.    Vi vil ha deg som er nyutdannet med et brennende ønske om å være trainee. Du har minimum 4-års utdanning fra høyskole- og/eller universitetsnivå (Master eller tilsvarende). Trainee Innlandet er et tverrfaglig traineeprogram og søker derfor etter kandidater med fagbakgrunn innenfor følgende fagområder: Teknologi Samfunnsvitenskap Naturvitenskap Økonomi Markedsføring Jus  IKT

Adresse

Trainee Innlandet driftes avThe Assessment Company.

Hovedkontor: Parkgata 83, 2317 Hamar

Trainee Innlandet, The Assessment Company, Postboks 16, 2301 Hamar

Sentralbord 97 16 54 46 | Epost: post@theac.no