Fædrelandsvennen er plassert mitt på torvet i helt nye lokaler i Kristiansand. Kjempefin plass å jobbe. Fædrelandsvennen er en del av Schibsted som består av store aviser både i Sverige og Norge. Det er en stor mediabedrift som jeg har fått lov til å være en del av.  Jeg er snart halvveis i min første periode i Fædrelandsvennen og har allerede lært utrolig mye, samt blitt kjent med mange hyggelige kollegaer. I tillegg får jeg være med på begivenhetsrike workshops og konferanser. 

Jeg er med på flere interessante og spennende prosjekter. Frem til nå har jeg vært med et prosjekt å designe og programmere en ny løsning for bursdagshilsninger. Det har vært veldig gøy og lært mye. Jeg skal snart begynne i et nytt prosjekt som blir både spennende, gøy og utfordrende. Det blir veldig lærerikt og jeg får mulighet til å jobbe mer med UX design som jeg gleder meg til. UX design handler om å designe en god brukeropplevelse og at hvem som helst kan bruke systemet.

Var nylig i Praha og fikk oppleve min første konferanse. Denne konferansen bestod av mange forskjellige foredrag av kjente programmere som man kunne være med på. Foredragene handlet om ny teknologi innenfor programmering. Det var gøy å se at det var flere kvinner der enn jeg hadde trodd men at det fortsatt trengs flere kvinner inn i denne teknologiverdenen.

Turen inkluderte også litt team building og moro med kollegaer. Vi hadde også tid til å se litt av byen og jeg fikk dratt frem kamera mitt og knipset noen bilder. Som tidligere fotograf er det beste jeg vet å kunne utforske nye steder og knipse noen bilder av livet rundt meg. Praha er en vakker by med prektige bygninger og legendarisk øl. 

I Stockholm var jeg med på en workshop som handlet om nye design verktøy. Utrolig gøy å møte design teamet i Stockholm og bli kjent med de samt få innsikt i andre deler av Schibsted. Neste tur går til Schibsted sitt kontor i Krakow. Her skal jeg være med på workshop og Hack Day som Schibsted arrangerer årlig. Dette blir en lærerik tur med nye spennende opplevelser.