<  
>  

Trainee i Tryg Norge

Bli trainee i Tryg Norge, og delta i vårt spennende trainee-program i samarbeid med Bergen Næringsråd og Trainee Vest
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om traineeprogrammet

Tryg Norge er den del av Tryg-konsernet, som er et av Nordens største skadeforsikringsselskaper. Som trainee vil du bli en del av et fantastisk fellesskap, som utvikler bransjens dyktigste folk.

Vi har en av Nordens sterkeste merkevarer og en solid kapital posisjon. Tryg har en fremtidsrettet strategi med ambisiøse mål innen distribusjon, nye produkter, innovasjon, bærekraft, digitalisering og skadebehandling så vel som finansielle resultater.

Klar for et spennende år som gir deg en knallstart på karrieren din?
I Tryg jobber vi hele tiden knallhardt med å videreutvikle oss. Vi er stolte av å ha høy medarbeidertilfredshet, sterk faglighet og en agil arbeidsmetodikk

Tryg kommer til å lyse ut flere nye trainee-stillinger for 2023/24, i samarbeid med Bergen Næringsråd og Trainee Vest. Jefferson Wells bistår med annonsering og søkeradministrasjon.

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Flere arbeidsgivere med traineeprogram
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Andre ledige stillinger hos Tryg
T
Sales Manager
Ønsker du å bidra til lønnsom vekst i Skandinavias største forsikringsselskap? Vi ser etter rådgiveren med stor R; rådgiveren som vil gjøre en forskjell både for kunden og for Tryg!Om jobben - Morgendagens trygghetsskaperVi er opptatt av å skape tillit hos kunden ved å gjennomføre solid risikoanalyse, utvikle en god behovsavdekking og passe på at kunden har det som skal til for å skape økonomisk trygghet. Rådgiverne i Tryg Bedrift har hele produktspekteret i sin portefølje. Alt fra skade og ansvar, personprodukter, helse og ikke minst pensjonsløsninger.Avdeling er dynamisk og har stor faglig ekspertise innen både produkt og rådgivning.Arbeidssted er KristiansandOm Tryg BedriftI Tryg Bedrift har vi ambisjoner om å være det forsikringsselskapet som virkelig forstår kundene, og finner de rette løsningene for å demme opp for risikoen de tar i sitt arbeid. Gjennom god rådgivning og utmerket service skal vi passe på våre kunder, og dermed sørge for at vi når våre ambisiøse mål på lønnsom vekst og kundetilfredshet.For å lykkes med dette er vi opptatt av å vise tillit, ta ansvar og skape utvikling.Hvem ser vi etter - Ta ansvaretVi ser etter rådgiveren som har solid erfaring innen løsningssalg og som kan skape økonomisk trygghet for både bedriften og deres ansatte. Aller helst har du en solid proaktiv tilnærming til nye kunder og relasjoner. Vi er på jakt etter en nettverksbygger som har beviselig erfaring innen ulike typer løsningssalg som krever behovsavdekking, optimalisering og skreddersøm.Ingen av våre kunder er like, og derfor ønsker vi oss en rådgiver med forretningsforståelse og kunnskap om verdikjeder og økosystem.Rådgiveren vil ha ansvar for eget budsjett, men vi ser samtidig etter en rådgiver som har en utpreget lagspiller-mentalitet. Sammen er vi sterke!Hvorfor velge TrygVi er opptatt av at du skal lykkes i rollen, og for å hjelpe deg på veien vil du få nødvendig opplæring i tillegg til kontinuerlig kompetanseutvikling. Vi mener at trening er essensielt for å lykkes uansett hva en driver med, og har etablert en treningskultur preget av takhøyde og tilbakemeldinger med intensjon om at vi sammen skal bli best.Vi kan tilby deg en arbeidsplass med et sterkt kompetanse- og fagmiljø, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige lønnsbetingelser. I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.Vi ser frem til å høre fra deg!Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Regionleder Severin Urfjell, telefon: 92 26 53 44 eller e-post: severin.urfjell@tryg.noSøknadsfrist 21.03.2024. Send gjerne inn din søknad i dag, da vi kaller inn til intervju fortløpende. Adresse: Kristiansand S
14.03.2024
T
Utvikler
Vi søker utvikler til våre åpne nettsiderVi ønsker å levere kundeopplevelser i verdensklasse. Er du en utvikler med ambisjoner om å gi kunden de beste kundeopplevelsene samtidig som du har erfaring med både Drupal og Azure- da vil vi høre fra deg!Om TeametDu vil inngå i et team som er under oppbygging. Vi tar nå store agile steg mot ytterligere involvering av forretningsressurser i teamene våre. Nytt teamet vil bestå av Product owner, innholdsutviklere, UX, Webanalyse, tjenesteutvikler, chatbot, utviklere, testutvikler, Business Analyst og Scrum Master.Vi har et uformelt arbeidsmiljø hvor latteren sitter løst, samtidig som det er rom for dype diskusjoner. Du vil få store påvirkningsmuligheter på teamets arbeid og samarbeidsform, da teamet er i en etableringsfase.Vår ArbeidsmetodeI Tryg omfavner vi en agil tilnærming og vi bruker SAFe som rammeverk. Vi benytter oss av Design Thinking og utforsker gjerne andre metoder for kundeorientert innovasjon.Vi legger stor vekt på personlig utvikling og er veldig gode på å anvende mob/par-programmering. Målet er mest mulig grad av autonomi i teamene, med støtte fra tverrgående team som sikrer god utvikleropplevelse og smidige prosesser.Dine AnsvarsområderDu vil få muligheten til å arbeide med en rekke spennende oppgaver, inkludert:Forvaltning og vedlikehold i Drupal av våre åpne nettsider gjerne tryg.no og enter-forsikring.noOptimalisering av vår infrastruktur i AzureForbedre eksisterende arkitektur og redusere teknisk gjeldAktivt delta i diskusjoner i teamet for å opprettholde kodekvalitet og redusere kompleksitet.KvalifikasjonerVi søker deg som:Har erfaring som backend utvikler eller tilsvarendeErfaring med Drupal, PHP, HTML, SASS, REST API-er, Azure og automatisering med Terraform scriptsErfaring med Service Now som samarbeidsverktøy med eksterne teamHar gode kunnskaper om DevOps (Github, Jira) og SCRUMGode kommunikasjons- og samarbeidsevnerLidenskap for teknologi og menneskerKan kommunisere flytende både på norsk og engelskElsker problemløsning og har sterke analytiske evnerOm Tryg ForsikringHos Tryg Forsikring får du muligheten til å arbeide med erfarne mennesker i et trivelig arbeidsmiljø som gir gode utviklings- og karrieremuligheter. Tryg Forsikring er en stabil og trygg arbeidsplass som tilbyr fleksibilitet, konkurransedyktig lønn, gode pensjonsordninger og gunstige forsikringstilbud.Vi har også bedriftsidrettslag med et bredt utvalg av aktiviteter, kulturelle grupper for interesserte ansatte, rabatter i utvalgte butikker med mer.Vi ser frem til å høre fra deg og håper du vil være med på Tryg laget.Dersom du har spørsmål om stillingen, ikke nøl med å kontakte People Leader Hege Bødtker Gylløw på telefon 92898179 eller e-post hege.gylloew@tryg.no, eller Head of Business Technology, Privat, Tone Gamlemshaug, på telefon +47 934 07 332 eller e-post tone.gamlemshaug@tryg.no.Søknadsfrist er 15.03.2024.Vi vurderer søkere fortløpende. Adresse: Bergen
15.03.2024 Bergen
T
Sales Manager
Ønsker du å bidra til lønnsom vekst i et av Skandinavias største finansforetak? Vi ser etter rådgiveren med stor R, rådgiveren som vil gjøre en forskjell - både for Tryg og for kunden.Om Tryg BedriftI Tryg Bedrift skal vi fortsette med å skape en lønnsom og stabil vekst i det norske forsikringsmarkedet gjennom god rådgivning og utmerket service, og for å lykkes er vi opptatt av å vise tillit, ta ansvar og skape utvikling.Om jobben - Morgendagens trygghetsskaperI Bedrift er vi opptatt av å skape tillit hos kunden ved å gjennomføre solid risikoanalyse, utvikle en god behovsavdekking og passe på at kunden har det som skal til for å skape økonomisk trygghet. Rådgiverne i Tryg Bedrift har hele produktspekteret i sin portefølje - alt fra skade og ansvar, personprodukter, helse og ikke minst pensjonsløsninger.Stillingen er i region Vest og er lokalisert med kontor i Koppholen 6 i Stavanger. Det vil si at rådgiverens nedslagsfelt og kundenes tilhørighet er i Stavanger og ca 2 timers kjøring i alle retninger. Avdelingen er ungt og dynamisk og har stor faglig ekspertise innen både produkt og rådgivning.Hvem ser vi etter - Ta ansvaretVi ser etter en rådgiver, helst med forsikringsbakgrunn, men salgserfaring med dokumenterte salgsresultater kan kompensere for dette. Den rette rådgiveren har solid erfaring innen løsningssalg og som har meget god evne til å skape verdi og økonomisk trygghet for både kunde og dens ansatte. Aller helst har du en solid proaktiv tilnærming til nye kunder og relasjoner.Vi er på jakt etter en nettverksbygger som har beviselig erfaring innen ulike typer løsningssalg som krever behovsavdekking, optimalisering og skreddersøm. Den rette rådgiveren er også god på referansesalg. Ingen av våre kunder er like, derfor ønsker vi oss en rådgiver med forretningsforståelse og kunnskap om verdikjeder og økosystemer.Rådgiveren vil ha ansvar for eget budsjett, men vi ser samtidig etter en rådgiver som har en utpreget lagspiller-mentalitet. Sammen er vi sterke!Hvorfor velge TrygVi er opptatt av at du skal lykkes i rollen, og for å hjelpe deg på veien vil du få nødvendig opplæring i tillegg til kontinuerlig kompetanseutvikling. Vi mener at trening er essensielt for å lykkes uansett hva en driver med, og har etablert en treningskultur preget av takhøyde og tilbakemeldinger med intensjon om at vi sammen skal bli best.Vi kan tilby deg en arbeidsplass med et sterkt kompetanse- og fagmiljø, godt arbeidsmiljø og konkurransedyktige lønnsbetingelser. I tillegg har vi gode pensjons- og forsikringsordninger.Vi ser frem til å høre fra deg!Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte Regionleder i Vest, Eli Aasen Skønberg, tlf: 950 21 960 eller via e-post: eli.skoenberg@tryg.noTa gjerne også kontakt med vår Sales Manager i Vest, Eirik Løland, på telefon 952 12 656 dersom du vil høre litt om hvordan det er å jobbe for ossSøknadsfrist: 14.mars 2024 Adresse: Sandnes
14.03.2024 Sandnes
T
Leder for Customer Insights
I en verden som forandrer seg, gjør vi det enklere å være Tryg!Tryg skal tilby markedets beste forsikringer gjennom friksjonsfrie kundereiser - et verdiløfte som forplikter og betyr noe for alle våre kollegaer.For å sikre at vi prioriterer investeringene riktig, er innsikt og hypoteser en naturlig del av våre prosesser. Vi er datadrevne og søker alltid faktabaserte beslutningsunderlag - ikke minst i arbeidet med kundeopplevelser.Vi oppretter derfor en egen seksjon for innsikt; Customer Insights, som både proaktivt og reaktivt vil bidra til at vi kan utvikle bedre kundeopplevelser. Innsikt handler ikke bare om data og analyser, men også formidling av hypoteser og beslutningsunderlag.Om oss I Customer Insights i Tryg Privat NorgeCustomer Insights blir en del av Strategi- & Utviklingsdivisjonen i Tryg Privat. Divisjonen kan sies å være en drivkraft for utvikling i Tryg, med to etablerte seksjoner; Utvikling & Prosjekter og Customer Experience.Divisjonen er sentral for at Tryg lykkes med å øke kundetilfredsheten, både som initiativtaker og gjennomfører av kundereisetiltak. Vi er langt framme i dag, men vil strekke oss enda lenger for å møte kundenes forventninger og behov.Som leder for Customer Insights får du mulighet til å styrke og forbedre vårt arbeid med kundeinnsikt, og vil samarbeide med talentfulle kollegaer innen utvikling, kundereise og strategi.Du vil være ansvarlig for å sikre at vi alltid har riktig fokus på både mikroreiser og totalopplevelsen som kunde i TrygOm deg I Skap tillit og vis veienDu er strategisk, analytisk og har god forretningsforståelse. Med godt overblikk og høy gjennomføringsevne, sikrer du at Tryg Privat profesjonaliserer sitt arbeid med kundeinnsikt og når viktige forretningsmål.Vår nye leder inspirerer og motiverer sine kolleger, og skaper engasjement gjennom å involvere og gi tillit. Du er opptatt av - og flink til - å forankre prosesser godt i organisasjonen.Den rette personen har gjerne erfaring fra både å lede og være operasjonell knyttet til analyse, kundedata, MarTech og digital transformasjon. Erfaring med analyse- og CRM-verktøy vil være en fordel. Du kommuniserer godt og kan bygge bro mellom fagmiljø og operasjonelle enheter.Gjennom systematisk tilnærming og pedagogisk visualisering, gjør du data og innsikt til gode beslutningsunderlag. Gjennom din væremåte og dine verdier, bidrar du til å gjøre Tryg til en enda mer attraktiv arbeidsplass.Ansvar:Sette retning og bygge opp en datadreven seksjon for Customer Insights, som vil samarbeide tett med og være et supplement til vår Customer Experience seksjonSystematisk tilnærming og bearbeiding av data; kartlegging og analyser av touchpoints i kundereiseneAnalyser knyttet til kundeopplevelse og annen relevant innsiktDatadreven, faktabasert og kvantitativ innsikt - som bidrar til relevante hypoteserBidra til reisen vår mot markedets beste kundeopplevelser i et omnikanalperspektivSamarbeid med analysemiljøene lokalt og sentraltOpplæring og vitensdeling knyttet til fagområdetLeder Customer Insights rapporterer til Direktør for Strategi & utvikling, og er en viktig bidragsyter i divisjonens ledergruppe. Stillingen har p.t. personalansvar for to kollegaer.Du har gjerne høyere utdanning innen økonomi, statistikk, markedsføring og/eller matematikk. Relevant erfaring og kompetanse kan kompensere for utdanningsnivå.Om oss I Morgendagens trygghetsskaperTryg er Nordens største skadeforsikringsselskap, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige. Tryg er en av Nordens fremste trygghetsskapere, og har levert økonomisk og personlig trygghet for sine kunder i over 300 år.Tryg har 7000 medarbeidere som sikrer mennesker og verdier for mer enn 5 millioner kunder. I Norge har Tryg om lag 1300 ansatte, med norsk hovedkontor i Fyllingsdalen i Bergen. Vi er medarbeidere som går på jobb hver dag for å gjøre det trygt og enkelt for kundene våre, og samtidig bidra til å skape et tryggere samfunn.Tryg Privat Norge, er det største forretningsområdet i Tryg Norge. Privat Norge omfatter alle privatkunder samt store grupper foreningskunder, og tilbyr forsikringer på blant annet bil, bolig, innbo, ulykke, reise, kjæledyr og helse. Privat Norge har et årlig premievolum på 8 milliarder kroner.Vi ser frem til å høre fra deg!Dersom du har spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Direktør for Strategi og Utvikling, Silje Ulla-Zahl, tlf. 92835966 Adresse: Bergen
12.03.2024 Bergen
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om Tryg