<  
>  

Franchisetaker i Tryg

Tryg etablerte Norges første franchisesystem innen finans- og forsikringsbransjen, og har siden vært Norges største og ledende innen sitt område. Kjeden har i dag cirka 80 franchisetakere.
Om franchisen

Tryg etablerte Norges første franchisesystem innen finans- og forsikringsbransjen, og har siden vært Norges største og ledende innen sitt område. Kjeden har i dag cirka 80 franchisetakere.

Tryg kjemper mot at bekymringer skal stå i veien for livet til kundene våre.

Som franchisetaker spiller du derfor en sentral rolle i dette arbeidet, der rådgivning og avdekking av kundenes forsikringsbehov står i fokus i kontakten med kundene.

Grundig opplæring

Alle konsulenter gjennomgår derfor en grundig opplæring i kunde- og sikkerhetsvurdering for å være best mulig i stand til å avdekke den enkelte kundes behov for forsikringer.

En franchisetaker er ansvarlig for Tryg sin distribusjon av skadeforsikringsprodukter innenfor et definert geografisk område. I tillegg til skadeforsikring distribuerer kjeden også forvaltningsprodukter som fond, unit link, livsforsikringer, boliglån samt næringslivsforsikring til mindre bedrifter.

Lederevner, salgserfaring og gründerånd

Franchisetakerne skal lede en gruppe selgere til best mulige salgsresultater, drive med aktivt salg for å skape inntekter til egen bedrift og skaffe erfaringer til opplæring av egne ansatte, samt styre bedriften driftsmessig etter beste evne. Når dette gjøres riktig, skapes det beste grunnlaget for lønnsomhet for både franchisetaker og Tryg som franchisegiver. Egenskaper som søkes hos franchisetakere er derfor lederevner, salgserfaring og gründerånd.

Tryg har et godt utviklet opplæringskonsept for alle nye franchisetakere og ansatte hos franchisetakerne. Den som har den rette innstillingen og de rette egenskapene kan være trygg på å bli gitt de beste forutsetninger for å skape en god og lønnsom forretning.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Tryg Forsikring
logo
Business Analyst \| Næringsliv - deltid
Business Analyst | Næringsliv - deltidØnsker du å kombinere jobb og studier i et av Skandinavias største skadeforsikringsselskap og bli en del av et dyktig fagmiljø?I Tryg får du være med på å påvirke fremtiden til selskapet, og gjøre oss best mulig forberedt for morgendagen!Om avdelingen | Distribusjonsstyring NLDistribusjonsstyring NL er en liten, men viktig avdeling i Tryg Næringsliv. Avdelingens oppgaver er blant annet:Ansvar for oppfølging av Tryg Næringslivs eksterne salgskanaler.Ansvar for prospektering til interne og eksterne salgskanaler og rapportering på leveranser.Utvikle og etablere nye konsepter og rutiner for en salgsorganisasjon i stadig utvikling.Vedlikeholde og utvikle IT-systemer som brukes i salgsorganisasjonen.Om jobben | Dine oppgaverDine oppgaver:Ha oversikt over utnyttelse og prospektbehov i salgsavdelingene.Støtte salgsledere med innsikt i teamets performance.Delta i utviklingsarbeid av IT-systemer for å gjøre salgsorganisasjonen mer effektiv.Sortere, analysere og filtrere datasett i Excel.Koordinere prospektleveranser til salgsapparatet.Om deg | Selvstendig og strukturertDu er student innenfor fagområdene IT, Økonomi, Informatikk eller lignende. Du har interesse for trender og utvikling i næringslivet. Du liker å jobbe med tall, statistikk og data som grunnlag for å trekke konklusjoner og komme med anbefalinger til forretningen.Du er analytisk dyktig, ambisiøs og nysgjerrig. Du har god kompetanse i Excel og kan bruke pivottabeller til å sortere og filtrere data. Det er en fordel, men ikke et krav, at du behersker SQL, Python, PowerBI eller Portrait Dialogue.Det viktigste er likevel at du har interesse for næringslivet og at du forstår at data, og behandling av disse, legger grunnlaget for gode anbefalinger. Du er en relasjonsbygger med gode kommunikasjons -og samarbeidsegenskaper, samtidig som du er løsningsorientert og har en positiv inngang til problemløsning.Hvorfor jobbe i Tryg?Som student hos oss ønsker vi at din faglige kompetanse kan bidra til å ta organisasjonen til nye høyder. Du får være med på å stake ut kursen for fremtidens prospektering i Tryg Næringsliv. Hos oss vil du opparbeide deg verdifull arbeidserfaring i et bredt fagfelt. Du vil ha mulighet til å delta på sosiale og faglige arrangementer.Vi vil lære deg forsikringsfaget og dersom du lykkes i rollen vil vi legge til rette for at du får mulighet til fast ansettelse innenfor et relevant fagområde etter endt studium. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode forsikrings -og pensjonsordninger.Vi ser frem til å høre fra deg!Hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om stillingen er du velkommen til å kontakte Leder for Distribusjonsstyring, Arild Gjertsen, tlf 47344190Søknadsfrist er 10. februar, vi intervjuer kandidater fortløpende Adresse: Bergen
Frist 02.02.2023
Les mer
logo
Management Assistant til Tryg Business IT \& Digitalisation
Vi styrker vår Business IT & Digitalisation og søker en ansvarsfull og strukturert Management Assistant til Business Technology Norge.Hvorfor Tryg og hvorfor oss i BID?I Tryg får du over 7000 kollegaer, et levende arbeidsmiljø og masse utvikling og utfordring.Vi arbeider aktivt for et godt arbeidsklima på en gøy og spennende arbeidsplass. Vi tilbyr en jobb i en moderne IT avdeling i en markedsledende virksomhet som har et av Nordens sterkeste brands.I Tryg har vi lansert Den Levende Arbeidsplass som har til formål å skape noen fysiske rammer som understøtter Trygs arbeidsprosesser og kultur og bidrar til effektivitet og trivsel. Innredningen av kontoret understøtter oss i vår daglige arbeide og forskjellige behov for fordypelse, samarbeid og innovasjon.Om degVi forestiller oss at du er strukturert, sikrer fremdrift, tør å ta ansvar og få tingene til å skje, og med godt humør klarer store, som små administrative oppgaver.Det faller deg naturlig å gi god service, godt samarbeid på tvers av en stor organisasjon, og du møter dine kolleger med åpenhet, tillit og respekt. Du har en grundig, strukturert og selvstendig tilgang til arbeidet ditt, og du setter stolthet i å levere gode resultater.Vi forventer at du:Yter god serviceEr strukturertEr god til å prioritereKan skape arbeidsglede med ditt gode humørKan forenkle arbeidsoppgaverKan bevare overblikket når det går kjaptSikrer fremdriftSelvstendigEr superbruker i Office 365-pakken, spesielt Outlook, Word, Excel og SharepointKan snakke og skrive engelsk.Om jobbenDu skal primært assistere vår Head of Business Technology Norge i Business IT & Digitalisation (BID) i en IT-avdeling med +600 kollegaer på tvers av Norden. Du blir også en del av vårt nordiske team Admin Hub på 6 personer (Danmark, Norge, Sverige).Eksempler på oppgaver du vil få ansvaret for:Planlegge og utarbeide agenda til ledermøterBooking og planlegging av eksterne møterProsessforbedring/forenkling av oppgaverPersonlig assistentAnsvarlig for SoMeFellesoppgaver i Admin HubOn-boarding av nye kollegaerBestillinger og innkjøpKontorartiklerAdgangsstyring via dedikerte systemerReisebestilling og reiseavregningNysgjerrig?Har du spørsmål til jobben er du velkommen til å kontakte Head of Admin Hub Anne Marie Juellund Jeppesen på anne.marie.juellund.jeppesen@tryg.dk eller Head of Business Technology, Morten Neteland på morten.neteland@tryg.no.Søknadsfrist: 10. februar 2023.Vi avholder løpende intervjuer med relevante søkere og avslutter rekrutteringsprosessen når vi har funnet den rette, så send søknaden din så snart som mulig. Adresse: Bergen
Frist 06.02.2023
Les mer
logo
Erfaren revisor til internrevisjon
Er du en erfaren revisor som kan ta ansvar, effektivisere og utfordre vår forretning? Brenner du for å utvikle og optimere revisjonsprosessene? Så er kanskje du vår nye kollega.Hos oss blir du en del av et faglig fellesskap med kolleger i alle aldre. Vår medarbeiderundersøkelse viser at vi har stor arbeidsglede, høy faglighet og godt samarbeidsklima. Vi legger vekt på at det skal være gøy å gå på arbeid.Om Tryg | Ta ansvaretHos tar vi ansvar for tryggheten, både for våre 7500 kollegaer, mange millioner kunder og samfunnet. Vi ønsker å skape tillit og utvikling på arbeidsplassen og i de miljøer og felleskaper vi er en aktiv del av. Det gjør vi med våre løsninger, ledelsesprinsipper og innsats for mangfold på arbeidsplassen - og med Tryg-konsernets engasjement i vesentlige trygghetsskapende tiltak. Trygghet skaper nemlig ikke seg selv. Du er med på å skape den når du tar ansvar og investerer deg selv og din karriere i Tryg.Tryg er Skandinavias største skadeforsikringsselskap med over 5 millioner kunder og en omsetning på cirka 35 milliarder kroner (DKK). Tryg har mange lokasjoner, primært i Danmark, Sverige og Norge, men også i England, Østerrike, Nederland, Tyskland, Sveits og Belgia, samt forskjellige forretningsområder og flere brands.Tryg er blant de 25 største børsnoterte selskaper i Danmark og er nå i en spennende utvikling med å fullføre integrasjonen av den svenske forretning i Trygg Hansa, som er et nytt medlem av Tryg-familien. Det gir store muligheter for deg som kan, vil og tør sette avtrykk på både din egen og Trygs utvikling.Om jobben | Spennende, utfordrende og nye revisjonsoppgaverSom internrevisor i Tryg har du en viktig rolle der du bidrar til at Tryg har betryggende og optimale prosesser. Du gjennomfører selvstendige revisjoner, men bruker også en del av din tid på å gi råd til vår forretning og sparre med dine kollegaer.Det ligger mange spennende, utfordrende og nye revisjonsoppgaver som venter på å bli løst av deg. Du vil få ansvaret for flere revisjonsprosjekter på tvers av våre nordiske forretningsområder, hvor du vil stå for planlegningen, utførselen og rapporteringen av revisjonene. Dine revisjoner vil være en del av rapporteringen til styret og ledelsen i selskapet.Det vil være en fordel, men ikke et krav, om du kan delta i revisjonen av de generelle IT-kontrollene. Videre vil du ha mulighet for å delta i den finansielle revisjonen i løpet av året og til årsslutt, i samarbeid med dine kolleger og ekstern revisor.Du vil arbeide selvstendig, men også i samarbeid med dine kolleger og ha stor innflytelse på dine oppgaver og ansvarsområder. Det forventes at du er strukturert og pliktoppfyllende i ditt arbeid og tilfører Tryg verdi gjennom ditt engasjement.Vil tilbyr konkurransedyktige betingelser samt stor fleksibilitet i ditt arbeid og arbeidstider, med mulighet hjemmekontor når det er behov for dette.Om oss | InternrevisjonenDu blir en del av en nordisk avdeling med 9 medarbeidere fordelt på tvers av de skandinaviske landene. Vi er i dag 5 medarbeidere i København, 2 i Bergen og 2 i Stockholm.Internrevisjonen rapporterer til styret, som vi periodisk rapporterer til - enten direkte eller via styrets revisjonsutvalg. Vårt overordnede fokus er revisjon av konsernets mange og forskjellige prosesser som relaterer seg til forsikringsdriften. Videre samarbeider vi tett med ekstern revisjon i forbindelse med den finansielle revisjonen.Om deg | Erfaren revisor | Trives med samarbeidFor å lykkes i jobben er det viktig med erfaring fra revisjon. Du har en velutviklet analytisk sans, er prosessorientert, målrettet og initiativrik. Du er god til å samarbeide og trives med å bekle ulike roller.Vi forestiller oss at du har en relevant teoretisk utdannelse og eventuelt sertifiseringer, men det viktigste er at du har solid erfaring fra revisjonsarbeid.Du skal ikke være bekymret hvis du ikke har revidert en finansiell virksomhet tidligere. Det finnes mange prosesser i Tryg, som er relevante for alle virksomheter og som du sikker har revidert tidligere. Samtidig vil det være gode muligheter for kompetanseheving. Videreutdanning og kompetansedeling prioriteres høyt i avdelingen.Er du en positiv person med gode samarbeidsevner og innsatsvilje ser vi frem til å høre fra deg.Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med revisjonssjef Jens Galsgaard på tlf. +45 20 30 36 31 eller internrevisor Jens Pettersen på tlf. 48 03 38 06.Vi oppfordrer deg til å søke så snart som mulig, da vi løpende vil kalle inn aktuelle kandidater til intervju.Søknadsfrist er 22 februar Adresse: Bergen
Frist 10.02.2023
Les mer
Les mer om muligheter hos Tryg Forsikring
Om Tryg Forsikring

Tryg Forsikring er det nest største skadeforsikringsselskapet i Norden. Vår misjon er å tilby trygghet til privatpersoner og næringsliv. Vår oppgave er å bidra til å sikre både menneskelige og materielle verdier. Som kunde i Tryg skal du kunne føle deg trygg på at de verdier som er viktigst for deg er godt sikret.

Visjon

Vi vil oppleves som Nordens ledende trygghetsleverandør på de markeder og innenfor de forretningsområder hvor vi velger å være til stede.