(KarriereStart.no):

 

Det er med stor glede at vi i dag offisielt lanserer Karriere TV - Norges første rendyrkede TV-kanal som dekker jobb, karriere og arbeidsmarkedet! 

Karriere TV publiserer daglig reportasjer og ukentlige sendinger med portretter, studiointervjuer, dokumentarer og serier. Målet er å dekke arbeidsmarkedet og temaer knyttet til jobb og karriere fra A til Å.

 

I den første sendingen kan du møte advokat John Christian Elden, riksrevisor Per Kristian Foss og journalist Christian Borch, som deler sine karrieretips. Psykolog og spesialist på presentasjons- og taleangst ,Per A. Nørbech, gir deg nøkkelen til å takle forsamlinger. Karriereekspert Gisle Hellsten mener at nordmenn er for beskjedne når de søker jobb, og Thina Saltvedt forteller hvordan det er å være kvinne i et mannsdominert yrke. Og til slutt har vi gründeren som irriterte seg slik over manglende hygiene, at hun sluttet i jobben som hjelpepleier, og ble oppfinner og fabrikkeier.

 

Bak Karriere TV står Mediehuset StudentTorget og KarriereStart.no, som til sammen har mer enn 500.000 unike månedlige lesere på nett og mer enn 140.000 medlemmer.

 

Som medieaktør har Mediehuset StudentTorget et overordnet formål om å skape innhold og tjenester som bidrar til at mennesker i alle aldre i størst mulig grad lykkes med å realisere sitt potensial innen utdanning og karriere, og å nå sine karrieremål. Ikke minst jobber vi for at det skal bli mulig å ta sine karrierevalg basert på et godt nok grunnlag av informasjon, noe vi opplever er et stort problem for mange.

 

I Mediehuset StudenTorget jobber vi daglig med å inspirere våre lesere, og nå også seere, til å følge sine egne veier og ta sine valg basert på egne forutsetninger og ønsker. Blant annet handler dette om å formidle de gode historiene, de spennende reportasjene og portrettene som inspirerer og trigger nysgjerrigheten. Og ikke minst nå ut med informasjon om mulighetene som man kanskje ikke er klar over eksisterer.

 

Velkommen som seer - og en stor takk til alle i redaksjonen og til alle som har bidratt i utviklingen av Karriere TV! 

 

Bjarne Vasset jr.
Sjefredaktør og grunnlegger

 

Se første sending av Karriere TV på KarriereStart.no/tv eller KarriereTV.no