<  
>  

Eiendomsmegler / Eiendomsmeglerfullmektig og trainee

Trainee i Utleiemegleren
Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Eiendomsmegler / eiendomsmeglerfullmektig

Vi søker etter deg som er en utdannet eiendomsmegler, uavhengig av tidligere erfaring fra bransjen eller om du kommer direkte fra skolebenken. Det viktigste er at du har et ønske om å lykkes - og er villig til å arbeide målrettet for å hente inn oppdrag. Hos oss vil du få en veldig variert arbeidshverdag hvor målsettingen er at du vil opparbeide deg din egen portefølje med utleieboliger som du forvalter.

Du er velkommen til å sende oss en søknad.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Utleiemegleren
logo
Utleiemegleren er et fantastisk selskap i sterk vekst, vil du være en av oss?
Utleiemegleren er et fantastisk selskap i sterk vekst, vil du være en av oss?Vi ser etter deg som trigges av å tiltrekke deg nye kunder samtidig som du forvalter egen eiendomsportefølje. Vi er i sterk vekst, og tilbyr en dynamisk og innholdsrik hverdag med inspirerende kultur i veggene. Hos oss er du viktig.Du vil bli en del av et fremoverlent og høykompetent meglerselskap, preget av samarbeid og en god dose sportsånd. Vi vil utfordre deg, samtidig som vi vil gi deg tryggheten du trenger for å lykkes. I jobben som utleiemegler hos oss skaper du kunderelasjoner som kan vare i flere år, som gir deg gode muligheter for en solid god forutsigbar lønn.Hos oss er menneskene selskapets viktigste ressurs, og vi lover deg en god onboarding, din egen talentreise og en fleksibel arbeidssituasjon med god arbeidsflyt og innsikt i forretningsprosesser.Er du strukturert og opptatt av fornøyde kunder? Da ønsker vi gjerne å prate med deg.Din hverdag vil inneholde blant annet:Ansvar for å skaffe nye kunder gjennom definerte kanaler og eget nettverkAnsvar for utvikling av egen eiendomsporteføljeGjennomgang av boliger for utleie og gjennomføring av visningerAnsvar for overtakelser og tilbakelevering av boligerAnsvar for kundeforholdet mellom utleier og leietakerHva kan vi tilby deg?Karriere i et solid meglerforetak med suksess og i sterk vekstGrundig opplæring i produkter, tjenester og teknologiGode muligheter for en solid forutsigbar lønnFantastiske kollegaer, og en kultur og et engasjement vi er svært stolte av.Personlige egenskaperDu er utdannet eiendomsmegler, eiendomsmeglerfullmektig, eventuelt jurist/advokat eller ansvarlig megler på overgangsordningDu er strukturert og effektivDu har stor arbeidskapasitet, og du har gode samarbeidsevnerDu har gode verdier og du har en seriøs fremtoning som vekker tillit og respektDu har stor indre motivasjon og din personlighet gjør vår kultur enda sterkere Adresse: Oslo
Frist 15.02.2023
Les mer
Om Utleiemegleren

Utleiemegleren er et rendyrket eiendomsselskap som jobber med utleie og forvaltning av boliger for private og bedrifter. I tillegg gir vi råd og veiledning i forbindelse med investering i eiendom.

Utleiemegleren er størst i Norge innenfor vår bransje og har lengst erfaring. Våre kunder, både utleiere og leietakere, skal oppleve et bekymringsfritt utleieforhold.
Vi utfører en rekke oppgaver for våre kunder og har et stort meglerkorps som er på veien hver dag. I tillegg har vi en stor forvaltningsavdeling som sikrer våre kunder god driftsøkonomi. Videre har vi en egen juridisk avdeling som ivaretar både utleiers og leietakers rettigheter.

Utleiemegleren er markedsledende med snart 12.000 boliger i porteføljen.
Selskapet ble startet i 1995 og har fem kontorer i Oslo i tillegg til filialer i Bergen, Trondheim, Stavanger, Lillestrøm, Drammen, Lysaker og Østfold. Utleiemegleren har rundt 150 ansatte.

Vårt hovedkontor ligger i Josefines gate 18 på Majorstuen. Meglerhuset består av to av våre meglerkontoret, forvaltningsavdelingen og ledelsen i Utleiemegleren.