<  
>  

Voice Norge

Merkevarer / Konsumentprodukter, Varehandel / Dagligvare / Butikk

Voice Norge AS er et heleiet selskap i Gresvig Retail Group AS. Voice driver kjedekonseptene Match, VIC og Boys of Europe. Voice er en ledende aktør innen norsk moteindustri, med ca 250 butikker på landsbasis.  I tillegg utvikler Voice moteriktige uniformer til bedriftsmarkedet gjennom en egen avdeling. Voice utvikler en rekke klesmerker for det norske markedet som selges i kjedens butikker med Jean Paul som spydspiss.

VIC er Norges ledende merkevarekjede. Hos VIC finner du kjente merker som Jean Paul, Gant, Replay, Tommy Hilfiger, Bjørn Borg og Sand for å nevne noen få. VIC fører også sine egne merker med bra design og god kvalitet. Besøk nettsiden.

MATCH er en av Norges største motekjeder, med over 130 butikker i Norge. I Match er service og kvalitet i fokus, og det jobbes konstant med å sikre en optimal handleopplevelse for kunden. Match tilbyr kjente og egne merkevarer, til dame, herre og i utvalgte butikker – Junior. Besøk nettsiden.

Boys of Europe: Gutter er opptatt av å oppleve ting sammen. Boys of Europe er til for å kle deg til disse anledningene. Sagt på en annen måte: “You need clothes, otherwise it would be awkward to hang out with bros.” Besøk nettsiden.

Jean Paul: Inspirert av en fransk maritim livsstil skapte brødrene Placht den første Jean Paul-kolleksjonen i 1977. Det har siden blitt en av Norge mest anerkjente og tidløse klesmerker. Jean Paul – avslappet, sporty og enkelt, men alltid velkledd. Besøk nettsiden.

Henry Choice ble etablert i 1989 og med over 20års historie er Henry Choice et velkjent norsk merkenavn. Henry Choice fremstår i dag som revitalisert og er helt og holdent dedikert til å tilby jeansmote med høy kvalitet til en fornuftig pris. Besøk nettsiden.

Corporate Social Responsibility (CSR) eller samfunnsansvar er en integrert del av Voice Norge AS sin forretningsstrategi, og grunnleggende for vekst og suksess i bedriften. Les mer her.

Fakta om Voice Norge
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Voice Norge

Vi åpner NY BUTIKK, VIC Moa, og i disse dager ansetter vi helt NYTT TEAM for butikken.Til 80% stilling som
08.06.2023 Ålesund
Som leder i Voice Norge spiller du en viktig rolle for at våre medarbeidere skal trives på jobb og ha
08.06.2023 Ålesund
I våre butikker er service og produktkompetanse i fokus når vi møter kunden. Vi ønsker til enhver tid å møte
12.06.2023 Tromsø
Som leder i Voice Norge spiller du en viktig rolle for at våre medarbeidere skal trives på jobb og føle
15.06.2023 Stavanger

Rekrutteringskalender

  • JUN 08
    2023
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
  • JUN 12
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri