Wärtsilä Norway

Shipping / Off- / Onshore / Maritim, Industri og produksjon, Høyteknologi / Elektronikk

Wärtsilä is a global leader in complete lifecycle power solutions for the marine and energy markets. By emphasising technological innovation and total efficiency, Wärtsilä maximises the environmental and economic performance of the vessels and power plants of its customers. The company has operations in nearly 170 locations in 70 countries around the world. 

Wärtsilä Norway AS is s wholly owned subsidiary of Wärtsilä Corporation in Finland. We develop, design, produce, repair and maintain marine engines, gears and propulsion systems for all types and sizes of ships and offshore installations. We also develop and produce complete automation and control systems for electric propulsion and dynamic positioning systems. Our services businesses support all customers worldwide throughout the lifecycle of their installation.

Wärtsilä has four subsidiaries in Norway; Wärtsilä Norway, Wärtsilä Ship Design Norway, Wärtsilä Oil & Gas Systems and Wärtsilä Moss. In total we are over 1200 employees who deliver industry-leading products and solutions for the marine, oil & gas and industrial sectors. 

Wärtsilä’s primary activities in Norway are R&D, project management, engineering, manufacturing and sales for Ship Power solutions – including Ship Design - to customers all over the world, as well as sales and execution of a wide array of services for Norwegian customers operating ships and offshore installations at home or abroad. Main markets are the marine and oil & gas industries. We also offer a range of environmental and liquid cargo solutions for the marine, oil & gas and industrial sectors.

Les mer
Fakta
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
27.06.2019

Ledige stillinger hos Wärtsilä Norway

ER DU KLAR FOR NYE UTFORDINGER? I så fall har vi en interessant mulighet for deg i Wärtsilä Norway sitt HR team på Bømlo!Wärtsilä Norway er ett av fem selskaper i Norge. Totalt er vi rundt 1000 ansatte som leverer industriledende produkter og løsninger for avanserte fartøy, flytende produksjonsplattformer, bore-enheter og til industrien. Wärtsilä opererer i mer enn 80 land verden over og har ansatte med forskjellige ferdigheter, bakgrunn og ambisjoner. Vi tror på like muligheter og personlig utvikling og ønsker å støtte våre ansatte til å finne sin egen karriereutvikling i Wärtsilä.Nå er vi på jakt etter en forholdsvis nyutdannet person som kan bidra med friske ideer, energi og entusiasme i et bredt sammensatt team.Er du løsningsorientert, har en genuin interesse for mennesker og evnene som skal til for raskt å bygge tillit og relasjoner? Da er du kanskje akkurat den vi trenger for å håndtere ulike HR administrative oppgaver, bidra til implementering og utvikling av nye verktøy og prosesser og fremfor alt støtte teamet og resten av organisasjonen med rekruttering og utvikling av våre viktigste ressurser.Vi ønsker at du har kjennskap til og interesse for analytiske verktøy. Du snakker og skriver norsk og engelsk. Du er gjerne nyutdannet eller med noen års erfaring innen HR faget og har et ønske om å utvikle deg i et interessant og innovativt selskap.Kjenner du deg igjen i dette så venter vi spent på din søknad!Hos oss er det muligheter for både faglig- og personlig utvikling og vi har gode forsikrings- og pensjonsbetingelser. Du blir en del av et team hvor vi ønsker å gjøre hverandre gode og hvor det er høyt under taket.FORMELL KOMPETANSE BSc, MSc innen HR, Organisasjonspsykologi eller LedelseMer informasjon om stillingen kan du få av: Liv Astrid Rolfsnes, HR, Tlf. 97061440 Geir Ove Sele, HR, Tlf. 48204158Vennligst send din søknad via våre karrieresider innen 27.06.2019. Adresse: 5420 Rubbestadneset
27.06.2019
Wärtsilä er en global markedsleder innenfor komplette kraftløsninger for marine- og energimarkedene. Med fokus på teknologiutvikling og totaleffektivitet øker vi miljøprestasjonen og driftseffektiviteten til våre kunders fartøy og kraftverk.Wärtsilä opererer i mer enn 70 land verden over og har ansatte med forskjellige ferdigheter, bakgrunn og ambisjoner. Vi tror på like muligheter og personlig utvikling og ønsker å støtte våre ansatte til å finne sin egen karriereutvikling i Wärtsilä.Ved Wärtsilä Norway AS sin Workshop utfører vi blant annet service-, overhaling- og reparasjonsarbeid på motor, thrustere, tubo, gir og propell.Til vårt verktøylager i Rubbestadneset søker vi nå etter en lærevillig og selvstendig person.Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være å betjene vårt verktøylager for workshop samt utlevering og innlevering av verktøy og utstyr i vårt Tools Management system. Du vil også påse at kontrollfrister og vedlikehold /kalibreringsrutiner blir overholdt. Dette fordrer at du er et ordensmenneske og er organisert og strukturert i ditt arbeide.Kandidaten vi ser etter er serviceinnstilt og har gode samarbeidsegenskaper.Det kreves at du har noe kjennskap til databehandling og har du kunnskap om SAP operativsystem anses dette som en fordel. Det er krav til norsk og engelsk, skriftlig og muntlig.Kandidaten vi søker har rett motivasjon og de personlige egenskapene vi anser som viktige for å lykkes i stillingen.Nærmere informasjon om stillingen gies av: Kjell Einar Holme, Manager Maintenance, Tools & Development +47 91876372 Email: kjell.holme@wartsila.comØnsker du å bli en del av et travelt og trivelig miljø? Ikke nøl med å sende oss en søknad og CV. Dette gjør du via våre karrieresider. Søknadsfrist 02. juli 2019.Vi tilbyr gode forsikrings- og pensjonsbetingelser. Adresse: 5420 Rubbestadneset
02.07.2019

Rekrutteringskalender

 • JUN 27
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JUL 02
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Adresse

Meatjønnsvegen 74,
5412 Stord