<  
>  

Bluestone Trainee

Om trainee programmet i WebOn Group

Trainee-programmet er designet for nyutdannede innen informatikk/ informasjonsteknologi, eller ansatte med et par års erfaring fra IT-bransjen, og inkluderer blant annet følgende:

  • Teknisk opplæring ved å assistere/ rullere i kundeprosjekt-team hvor du vil være med å utvikle omnikanal-salg og løse utfordringer for kjente handelsbedrifter.
  • Utplassering i en eller flere av våre utenlandske avdelinger (Gdansk, Bangkok og / eller Stockholm).
  • Opplæring i våre interne systemer og prosesser, herunder WebOn Production Process (WOPP), og andre velkjente prosjektstyringsverktøy gjennom å jobbe med reelle kundecaser/løsninger.
  • Du vil som trainee hos oss bli eksponert for kjente merkevarer som Telenor, Byggmakker og Bohus, og du vil ikke minst lære mye om hvordan handelsbedrifter tenker og agerer i et stadig tøffere marked.
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos WebOn Group
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Project Manager
Om WebOn Group

Bluestone er et norsk IT-selskap med kontorer i Tønsberg, Stockholm, Bangkok, Gdansk og Palo Alto. Selskapet leverer løsninger for Product Information Management (PIM) og salg av produkter i flere kanaler, med spesielt fokus på e-handel. Siden 1995 har Bluestone bygget opp et ledende ekspertmiljø for det nordiske markedet. Bluestone AS holder til i trivelige lokaler på Barkåker utenfor Tønsberg og selskapet har totalt over 100 ansatte.

Telenor, Würth og Bohus er noen av merkevarene vi jobber med til daglig. Vi lager komplekse nettbutikk-løsninger med kundeunike forretningsprosesser og krevende integrasjoner til både kundens egne- og eksterne systemer. Noen nøkkelord er: interaksjonsdesign, produktinformasjon, lagerstyring/logistikk, personalisering, søk og analyse (SEO). Se følgende side for mer informasjon om Bluestone Trainee Programmet, inkludert hva våre nåværende kollegaer som startet som trainee i Bluestone forteller om programmet.