(KarriereStart.no):

– En distriktssjef er en person som har ansvaret for alt fra personer, maskiner og utstyr, økonomi, HMS og alt som hører til under distriktet. En god distriktssjef må kunne være løsningsorientert, strukturert, ikke redd for lange dager og må kunne ta raske beslutninger for firmaet, forklarer Behzad Armingohar.

 

Anleggsbransjen innebærer arbeid med for eksempel infrastruktur, broer, kaier og togstasjoner. Behzad mener dette er en bransje som gir deg nye utfordringer hver eneste dag.

 

– Du må ofte tenke utafor boksen, du må være en god lagspiller og spille på andres erfaringer og kompetanse.

 

Ifølge Behzad passer rollen som distriktssjef for personer som har lyst til å jobbe tett med alle type mennesker, som har lyst på nye utfordringer hver dag, har lyst til å lede personer, skape verdier og yrkesfaglige gode resultater.

 

– God kvalitet og gode resultater, det er det som motiverer meg.

 

Han forteller at det er mange måter å å bli distriktssjef på.

 

– Du kan jobbe deg oppover i systemet gjennom mange års erfaring i relevant arbeid. Du kan også komme i posisjon ved å ha relevant utdanning og en del år med praksis.


 

– Å være distriktssjef er fantastisk, fordi jeg får jobbe med alle typer mennesker. Alt fra yrkesutøverne som er ute og skaper verdiene, til sjefene sentralt som styrer og setter mål.

 

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger