<  
>  

Fintech Trainee i Norges råeste FinTech-selskap

Trainee i ZData
Om internship i ZData

Er du nyutdannet og ambisiøs? Ønsker du å jobbe med innovasjon, forretningsutvikling og prosjektledelse i krysningspunktet mellom teknologi og finans? ZData er et Fintech-selskap i sterk vekst som leverer markedsledende finansielle tjenester for bedriftsmarkedet. I ZData har vi spesialisert oss på å utvikle løsninger i sjiktet mellom regnskap og bank. Vi er eksperter på betalingstjenester og tjenester som automatiserer regnskapet. Målet vårt er å forbedre og forenkle den økonomiske hverdagen for bedrifter.

Som trainee hos oss får du en unik mulighet til å utvikle deg og få en ettertraktet kompetanse i et av Nordens mest spennende Fintech-miljø. Målet vårt er å tilby deg fast jobb etterpå hvor vi finner den beste matchen i forhold til din profil og dine interesser for videreutvikling opp mot bedriftens behov. Som ansatt i ZData får du muligheten til å ta ansvar, påvirke arbeidsprosesser og være med på å sette ditt preg på ZData som arbeidsplass.

Traineeprogrammet vårt har oppstart i august 2022 og strekker seg over 1 år. I løpet av perioden får du hospitere innen flere avdelinger, eksempelvis: support, prosjekt og leveranse, produkt og marked og salg. På denne måten får du et solid innblikk i hvordan vi jobber med kundeoppfølging, prosjektleveranser, produktutvikling, markedsføring og salg. Gjennom programmet får du tett oppfølging av dyktige medarbeidere, i tillegg til en dedikert mentor som vil være en god sparringspartner gjennom perioden. Målet er at du skal få en tverrfaglig opplæring og etter endt løp, tre inn i en stilling der du vil få utnytte og bygge videre på erfaringene du har opparbeidet deg.

Hvem vi ser etter:

Vi ser etter en strukturert og ambisiøs person som ønsker å videreutvikle sine ferdigheter og kompetanse og bli med på en spennende vekstreise i ZData.

Du har høyere utdanning (Bachelor eller Master) innenfor økonomi eller teknologi og har en sterk interesse for å lære mer om teknologi og Fintech.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som er:

· God på gjennomføring

· En teamspiller med gode relasjonsegenskaper

· Selvstendig og initiativrik

· Nysgjerrig og lærevillig

· Entusiastisk og som vil påvirke arbeidsmiljøet positivt

· Analytisk og som tør å utfordre det etablerte

Hva du vil jobbe med:

Som trainee i ZData kan vi love en variert og spennende arbeidshverdag. Dine arbeidsoppgaver blant annet bestå av:

· Kundesupport

· Onboarde kunder på ZData sine produkter og tjenester

· Gjennomføre kundeundersøkelser og kartlegge smertepunkt og ønsker for videreutvikling av ZDatas tjenester og produkter

· Jobbe med å skaffe nye prospects og partnerskap for ZData

· Kravspesifisering av utviklingsoppgaver

· Markedsundersøkelser, trendanalyser og konkurrentanalyser

· Customer success - vedlikeholde og utvikle kundeportefølje

· Salgs- og markedsaktiviteter

· Bistå med innholdsproduksjon på ZDatas flater

· Lede og bistå på prosjekter og sikre god gjennomføring

Hva vi tilbyr:

Som trainee hos ZData får du en pangstart på karrieren og får et unikt innblikk i Fintech øko-systemet og en mulighet til å utvikle din kompetanse i et spennende selskap i sterk vekst. Vi er ca. 40 ansatte i et ungt og sosialt miljø med quiz hver fredag, grytidlig padeltennis på onsdager og et av Bergens beste bordtennismiljø. Vi holder til i toppetasjen i nye lokaler på Laksevåg med flott utsikt over byfjorden og har en stor og flott firmaleilighet i Hemsedal.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Flere arbeidsgivere med traineeprogram
Vis alle 176 arbeidsgivere
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos ZData
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om ZData

.ZData leverer en plattform for finansielle applikasjoner og API-er mot det Nordiske bedriftsmarkedet. Plattformen kobler regnskapssystemer og andre finansielle aktører sammen med banker, og tilbyr verdiøkende tjenester og berikelse av data.