This is NTNU
På NTNU jobber 7 400 ansatte og 42 000 studenter med å skape kunnskap for en bedre verden.
NTNU søker engasjerte medarbeidere.
Du finner mer informasjon om NTNU som arbeidsplass og søkeprosessen
Om stillingen
Ved Klinikk for Bildediagnostikk, St.Olavs Hospital og Institutt for Sirkulasjon og Bildediagnostikk ved NTNU, er det ledig to nyopprettede kombinerte stillinger.
Stillingene er faste, 100 % og ønsket oppstart er januar 2022.
Klinisk stilling som radiograf er på 50% og er tilknyttet Klinikk for Bildediagnostikk. Stilling som høgskolelærer/universitetslektor er på 50% og administrativt tilknyttet Radiografutdanningen ved Institutt for Sirkulasjon og Bildediagnostikk, NTNU.
Arbeidsoppgaver
Vi søker en motivert og faglig engasjert person som kan være med på å videreutvikle og styrke radiografutdanningen. Stillingen stiller store krav til initiativ og fleksibilitet.
I NTNU-delen av stillingen skal du sammen med radiografutdanningens øvrige ansatte ha ansvar for
- undervisning
- ferdighetstrening
- veiledning
- praksisoppfølging innen fagområdet radiografi
Andre oppgaver som inngår i stillingen er deltakelse i administrativt arbeid , eksamensarbeid, deltagelse i studieplanarbeid, deltagelse i utviklingsprosjekt og fagutvikling ved BA i radiografi .
St. Olav-delen av stillingen er en dagstilling med 37,5 t/uke. Ut fra søkerens kompetanse og etter nærmere avtale med nærmeste leder vil type modalitet (CT, gjennomlysning og/eller konvensjonell røntgen) bli avgjort ved tiltredelse.
Denne kombinerte stillingen vil også innebære undervisning ved St. Olavs hospital.
Kvalifikasjonskrav
Høgskolelærer:
Fire års høyere utdanning, av disse minst to år innenfor det fagområdet vedkommende skal undervise i og relevant arbeidspraksis.
Søkere uten mastergrad vil kunne bli ansatt som høgskolelærer. Dersom den som ansettes ikke har mastergrad eller tilsvarende, vil det ved ansettelse bli krevd oppnåelse av mastergrad innen seks år regnet fra ansettelsespunktet. Ved oppnådd mastergrad vil man kvalifiserere for opprykk til universitetslektor.
Du må dokumentere relevant grunnleggende kompetanse for undervisning og veiledning på universitet- og høgskolenivå på lik linje med krav for stilling som førsteamanuensis, Dersom du ikke kan dokumentere dette, pålegges du å gjennomføre et godkjent kurs i universitetspedagogikk i løpet av to år etter ansettelse. NTNU tilbyr kvalifiserende kurs.
Universitetslektor:
Du må kvalifisere for stilling som universitetslektor innenfor fagområdet radiografi i henhold til krav gjengitt i §1-6 i f
Du må dokumentere relevant grunnleggende kompetanse for undervisning og veiledning på universitet- og høgskolenivå på lik linje med krav for stilling som førsteamanuensis, Dersom du ikke kan dokumentere dette, pålegges du å gjennomføre et godkjent kurs i universitetspedagogikk i løpet av to år etter ansettelse. NTNU tilbyr kvalifiserende kurs.
- Bachelorgrad innen radiografi
- Beherske norsk flytende, både skriftlig og muntlig
- Gode engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig
Ønskede kvalifikasjoner
- Relevant videreutdanning innen radiografi (f.eks CT, MR, beskrivende radiografi eller strålevern) er en fordel
- Relevant mastergrad
Personlige egenskaper
- evne til å arbeide selvstendig
- evne til å omgås og samarbeide med kolleger, studenter og helsevesenet
Ved vurdering av den best kvalifiserte, legger vi vekt på klinisk og akademisk kompetanse, utdanning, erfaring og personlig egnethet, samt din motivasjon for stillingen.
Vi tilbyr
- spennende og utviklende oppgaver i et sterkt og internasjonalt fagmiljø
- åpent og med engasjerte kolleger
- gunstige vilkår i
Lønn og vilkår
I stillingen som høgskolelærerkode 1007 vil du normalt lønnes fra brutto kr 451 700,- til kr. 555 800,- pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet.
I stillingen som universitetslektor kode 1009 vil du normalt lønnes fra brutto kr 498 800,- til kr 618 600,- pr. år avhengig av kvalifikasjoner og ansiennitet.
Fra lønnen trekkes 2 % lovfestet innskudd til Statens Pensjonskasse.
Ansettelsen blir gjennomført etter prinsippene i , og lovverk som regulerer eksport av kunnskap, teknologi og tjenester. Etter ansettelsen må du påregne at det kan skje endringer i arbeidsområdet.
Det er en forutsetning at du kan være til stede ved og tilgjengelig for institusjonen på daglig basis.
Om søknaden
Vi gjør oppmerksom på at søknaden kun blir vurdert ut fra informasjonen som foreligger ved søknadsfristen. Sørg derfor for at søknaden din tydelig viser hvordan dine ferdigheter og erfaringer oppfyller kriteriene som er beskrevet over.
Hvis du har hatt permisjon eller annet avbrekk i din karriere, er det viktig at dette kommer fram i søknaden din slik at utvalgskomiteen kan ta hensyn til dette.
Søknaden må inneholde:
- CV, attester og vitnemål
- vitenskapelige arbeider - trykte eller utrykte - som du ønsker det skal tas hensyn til ved bedømmelsen
- navn og adresse til tre relevante referanser
- redegjørelse for pedagogiske kvalifikasjoner
Ved vurdering av den best kvalifiserte legger vi vekt på personlig egnethet, din motivasjon for stillingen og dine pedagogiske evner og kvalifikasjoner. Vår vurdering vil bygge på dokumentert pedagogisk materiale, fremstillingsformer i de vitenskapelige arbeider, erfaring fra undervisning og veiledning, samt pedagogisk bakgrunn av annen art. Kvalitet og bredde vil bli vurdert.
Aktuelle kandidater vil bli invitert til prøveundervisning og intervju.
Generell informasjon
NTNUs personalpolitikk vektlegger likestilling og mangfold. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne eller kulturell bakgrunn. NTNU ønsker å øke kvinneandelen i sine vitenskapelige stillinger, og har en rekke.
Som ansatt ved NTNU må du til enhver tid rette deg etter endringer som utviklingen i faget medfører, og de organisatoriske endringer som vedtas.
I henhold til offentleglova kan navn, alder, stillingstittel og bostedskommune bli offentliggjort selv om du har bedt om ikke å bli oppført på offentlig søkerliste.
Hvis du har spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med Førstelektor Nina Hanger, tlf. Logg inn for å se kontaktinformasjon, e-post Logg inn for å se kontaktinformasjon. Hvis du har spørsmål om ansettelsesprosessen kan du ta kontakt med HR Rådgiver Sissel Sollien, e-post: Logg inn for å se kontaktinformasjon
Søknaden med alle vedlegg sendes elektronisk via Jobbnorge.no. Dersom du inviteres til intervju må du ta med bekreftede kopier av attester og vitnemål.
Søknadsfrist: 15.08.2021