<  
>  
Stillingsannonse

GK Montører

Søknadsfrist : 09.06.2024

Stillingsbeskrivelse

Til vår avdeling i Odda ser vi etter en dedikert montører innen ventilasjonsfaget. I denne rollen vil du være en nøkkelperson i vår tjenesteleveranse, hvor vi betjener kunder på tvers av hele regionen med en rekke tjenester, inkludert service, vedlikehold, og montering av klimatekniske systemer. Våre oppdrag er varierte, og våre oppdragsgivere varierer fra privatkunder til større industrikunder. Som montør vil du ha ansvar for å håndtere oppdrag selvstendig, og for den rette kandidaten kan det være muligheter for økt ansvar på lengre sikt. Til tross for at vi utgjør et lite team på bare ni personer, er avdelingen vår preget av en åpen og inkluderende kultur, hvor vi verdsetter både faglige diskusjoner og personlig utvikling, og det er alltid rom for å dele kunnskap og erfaringer på tvers av teamet. Er du en engasjert og selvstendig montør som trives i et miljø preget av samarbeid og takhøyde? Da vil vi se din søknad!

GK er en Skandinavisk teknisk entreprenør og servicepartner, og fagarbeiderne er kjernen i virksomheten vår. I GK får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder.

 

HVORFOR VELGE GK

Vi i GK drives av å utvikle, bygge, og drifte smarte tekniske løsninger som reduserer klimabelastningen fra gamle og nye bygg. Uansett hvilken type bygg vi jobber med, finner vi løsninger som tar hensyn til både dagens brukere og kommende generasjoner. For å lykkes med det, må vi ha en organisasjon der våre ledere og medarbeidere trives, utvikles og engasjerer seg. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs!

  • For å ivareta våre ansatte er vi opptatt av å tilby interne utviklingsmuligheter, kurs og opplæring.
  • Vi har en bedriftskultur der vi spiller hverandre gode.
  • Vi tilbyr konkurransedyktig lønn, og gode ordninger for pensjon, forsikring, mobil og bil.

I GK kan du være deg selv, og forvente å bli respektert, uansett hvor du kommer fra eller hvem du er glad i. Mangfold og inkludering handler for oss om å anerkjenne og respektere hverandres virkelighet og finne styrke i det som gjør oss like, og ulike. Kvalifiserte kandidater som kjenner seg igjen i våre verdier: inkluderende, nysgjerrig, og ansvarlig, oppfordres til å søke hos oss.

 

ANSVARSOMRÅDER

  • montering og oppgradering av ventilasjonsanlegg
  • produksjon og montering av beslag
  • kundedialog ved gjennomføring av oppdrag
  • følge HMS- og kvalitetsrutiner

 

KVALIFIKASJONER

  • relevant fagbrev eller relevant erfaring/bakgrunn (mekaniker, rørlegger, elektriker og tømrer).
  • førerkort kl. B
  • gode norskferdigheter, muntlig og skriftlig

Opplæring vil bli gitt.

 

SLIK SØKER DU

Hos oss kan du søke enkelt uten søknadsbrev, vi ber i stedet om at du svarer oss på noen korte spørsmål. Har du ikke CV for hånden kan denne ettersendes.

Har du spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med avdelingsleder Tor Eivind Osmo på telefon: 91 76 34 19.

Søknader behandles fortløpende og sendes via vårt rekrutteringssystem. Søknadsfrist 9.juni.

Om arbeidsgiveren

Lyst til å skape energieffektive løsninger i dagens og fremtidens bygg? Vi i GK jobber for å bli et klimaforbilde og vil ha med oss unge medarbeidere som hjelper oss å dra både GK og bransjen i retning av en mer bærekraftig byggenæring.

GK er Skandinavias ledende tekniske entreprenør og servicepartner. Vi leverer tekniske installasjoner og rådgivning som bidrar til betydelige energi- og miljøgevinster i kombinasjon med optimal komfort for byggets brukere - i hele byggets livssyklus.

Bygg- og anleggsnæringen står globalt for 40 prosent av energibruken og klimagassutslippene, og det kan ikke fortsette. I GK er vi opptatt av at vi må begynne med oss selv ved å gå foran som et godt eksempel. Det er en forpliktelse som har konsekvenser for våre handlinger og for produktene og tjenestene vi leverer.

Les mer om GK

Relaterte studier og skoler for denne stillingen

Se også alle studier innen:

Søknadsinformasjon

Se stillingsteksten ovenfor for informasjon om hvordan du søker på stillingen. Om du ikke skulle finne denne informasjonen der, besøk firmaets hjemmeside.

Søknadsfrist : 09.06.2024

Lagre stillingen eller abonner på tilsvarende muligheter

Rekrutteringskalender

  • JUN 02
    2024
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Kandidatmatch
kjemisk ingeniør
Denne teksten er anonymisert
Match 80%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Jobbsøker
Denne teksten er anonymisert
Match 70%
Flere muligheter
9 ledige stillinger
Internship / Praktikanter
Lærlinger

Filmer

Hvorfor jobbe i GK
Prosjektingeniør i GK Norge
Lærling i GK Norge