< Om KarriereStart.no

Startsiden for jobb og karriere

HVORFOR KARRIERESTART.NO?
Vår målsetting er kort fortalt å samle all informasjon om jobbmarkedet, ledige stillinger,
arbeidsgivere og jobbmuligheter på ett sted og med dette bidra til at jobbsøkere og
arbeidsgivere i større grad lykkes med å nå sine mål. For jobbsøkere betyr det å 
finne den beste jobben, og for arbeidsgivere å rekruttere den beste kandidaten.
Ny bruker?  
 

Dette er KarriereStart.no

 

KarriereStart.no er Norges ledende karriereportal for unge mennesker. Her kan man lese om aktuelle arbeidsgivere (mer enn 5.000 bedriftspresentasjoner), traineeprogrammer (over 70 ordninger), internships / praksisplasser og heltidsstillinger som er aktuelle for studenter, nyutdannede og young professionals.

 

KarriereStart.no har som mål å utvikle tjenester som bidrar til at jobbsøkere i større grad skal lykkes med å finne rett arbeidsgiver og yrke - og lykkes med å få jobben. På KarriereStart.no kan arbeidsgivere publisere informasjon om jobbmuligheter, og jobbsøkere kan markedsføre sine CV-er og jobbønsker.


250.000 unike brukere per måned
KarriereStart.no har på kort tid vokst til å bli en av Norges ledende og ikke minst mest effektive karriereportaler og besøkes av 250.000 unike brukere hver måned. I tillegg sender vi ut vårt månedlige nyhetsbrev med tema karriere til mer enn 100.000 studenter via vår søsterportal StudentTorget.no.


Publisere ledige stillinger
Representerer du en arbeidsgiver og ønsker å publisere ledige stillinger og bedriftspresentasjon? Det er gratis å publisere dette på KarriereStart.no. Ta kontakt med oss (post@karrierestart.no) for mer informasjon og tilgang til publisering. Bedriftspresentasjonen og ledige stillinger vil være oppe samme dag som dere tar kontakt.

 

Norges største studentmedier
KarriereStart.no er en del av StudentTorget-nettverket og dermed en del av det største studentmediet i Norge på nett og i print. Nettverket inkluderer tjenester som StudentTorget.no, Studievalg.no, KarriereStart.no, StudentKatalogen og Studentmagasinet Campus. Vi er kontinuerlig til stede på høyskoler og universiteter over hele landet og samarbeider med skoler så vel som med studentforeninger og studentaviser. Vi møter studentene på arrangementer, på trykk og på nett slik at nye studenter fortløpende informeres om våre tjenester og lærer KarriereStart.no å kjenne.

 

Gå til forsiden

 

 

 
FIRMAET OG FORMÅLET
 
JOBBE MED OSS
 
KONTAKT OSS
 
VÅR BLOGG
KarriereStart.no har sitt utspring fra Mediehuset StudentTorget som fra før driver Norges største student- og utdanningsmedier. Formålet med alle våre tjenester er å hjelpe mennesker med å lykkes med valg av utdanning, med studiene og med karrieren.
LES MER
 
Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere og samarbeidspartnere som har en grunnleggende drivkraft om å skape bedre tjenester og bedre alternativer for arbeidsgivere som skal rekruttere og for jobbsøkere på jobbjakt. 
LES MER
 
Dersom du er arbeidsgiver, utdanningsinstitusjon eller journalist, benytt kontaktinformasjonen nedenfor. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan bistå jobbsøkere enkeltvis og henviser til våre tipssider.
LES MER
 
Følg med på hva vi jobber med for tiden og les om våre undersøkeler og nyheter. Velkommen til bloggen vår.
LES MER
 
 
 
Er du klar for å komme i gang

Opprett brukerkonto nå!