Vår målsetting er kort fortalt å samle all informasjon om jobbmarkedet, ledige stillinger, arbeidsgivere og jobbmuligheter på ett sted og med dette bidra til at jobbsøkere og arbeidsgivere i større grad lykkes med å nå sine mål.

For jobbsøkere betyr det å finne den beste jobben, og for arbeidsgivere å rekruttere den beste kandidaten.

 

 

Dette er KarriereStart.no

KarriereStart.no er Norges ledende karriereportal for unge mennesker. Her kan man lese om spennende arbeidsgivere, utforske traineeprogrammer , internships og praksisplasser, samt alle mulige typer jobber.

KarriereStart.no har som mål å utvikle tjenester som bidrar til at jobbsøkere i større grad skal lykkes med å finne rett arbeidsgiver og yrke. Og lykkes med å få jobben man ønsker.

På KarriereStart.no kan arbeidsgivere publisere informasjon om jobbmuligheter, og jobbsøkere kan markedsføre sine CV-er og jobbønsker.

 

500.000 unike brukere per måned

KarriereStart.no har på kort tid vokst til å bli en av Norges ledende karriereportaler og besøkes av en halv million unike brukere hver måned.

 

Publisere ledige stillinger

Representerer du en arbeidsgiver og ønsker å publisere ledige stillinger og en bedriftspresentasjon? Det er gratis å publisere dette på KarriereStart.no. Ta kontakt med oss for mer informasjon og tilgang til publisering eller simpelten registrer din bedrift her.