Stillingsannonsering, Rekruttering og Employer branding VI HJELPER DERE MED Å FÅ FLERE GODE SØKERE
 
 
 
STILLINGSANNONSERING
 
BEDRIFTSPRESENTASJON
 
REKRUTTERINGSSYSTEM
Hos KarriereStart.no kan dere utlyse samtlige ledige stillinger helt gratis, uansett stillingstype og uansett antall stillinger per år. Dette betyr at dere kan kutte mye av kostnaden og risikoen knyttet til stillingsannonsering, og det blir mye billigere å rekruttere. Les mer »
 
 
 
 
En bedriftspresentasjon hos KarriereStart.no gir jobbsøkeren svar på viktige spørsmål, fungerer som en kilde til flere søkere og til flere besøk på deres hjemmesider. Gjør dere synlig som arbeidsgiver! Det er gratis å ha bedriftspresentasjon hos oss. Les mer »
 
 
 
 
Vi vet alt om hvor tidkrevende det er å ta i mot og håndtere jobbsøknader på en god og profesjonell måte. Derfor har vi utviklet en modul som gjør det enkelt å bli dyktig på søknadshåndtering! Løsningen inngår i vår pakke av gratis tjenester. Les mer »
 
 
 
 
 
EMPLOYER BRANDING
 
OMDØMME
 
BANNERE OG KAMPANJER
Grunnlaget for deres evne til å tiltrekke dyktige medarbeidere er at bedriften har en tydelig identitet og evner å kommunisere denne til de riktige kandidatene. Hva er deres målsettinger og hvordan arbeider dere med dette i praksis?

 
 
KarriereStart.no gjennomfører årlig en av Norges ledende omdømmeundersøkelser som måler kjennskap og attraktivitet blant økonomi- og teknologibedrifter. Resultatene publiseres i Karrierebarometeret og gir verdifull informasjon til Norges ledende bedrifter.

 
 
KarriereStart.no er eksperter på å utforme og gjennomføre effektive kampanjer for å øke kandidattilgangen og styrke et employer brand. Vi tilbyr et bredt spekter av valgmuligheter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Er du klar for å komme i gang?

Opprett bedriftskonto nå!

 

KarrierStart.no er utfordreren i stillingsmarkedet
 

 

Opprett brukerkonto og kom i gang! 
Er du klar?

Opprett brukerkonto nå!

Arbeidsgiver? Hodejeger? Kontakt oss