Gratis rekruttering hos KarriereStart.no
Vårt mål er å gjøre rekruttering  så enkelt og billig som overhodet mulig. 

Med det for øye utvikler vi verktøy som gjør det gratis å annonsere ledige stillinger, håndtere søknader og etablere kontakt med kandidater.
Gratis stillingsannonser
Gratis bedriftspresentasjon
Gratis rekrutteringssystem
Gratis CV-database

 

Møt Norges mest attraktive arbeidsgivere

 

Stillingsannonsering
Hos KarriereStart.no kan dere utlyse ledige stillinger helt gratis, uansett stillingstype og antall stillinger per år.

Dette betyr at dere kan kutte mye av kostnaden og risikoen knyttet til stillingsannonsering, og det blir mye billigere å rekruttere. 

Utlys ledige stillinger gratis, og nå ut til flere kandidater. Les mer »

 

Bedriftspresentasjon
En bedriftspresentasjon hos KarriereStart.no gir jobbsøkeren svar på viktige spørsmål og fungerer som en kilde til flere søkere og til flere besøk på deres hjemmesider.

Enten dere har et rekrutteringsbehov her og nå, eller planlegger å rekruttere i fremtiden er viktigheten og verdien av deres tilstedeværelse for potensielle jobbsøkere som aktivt søker informasjon stor.

Det er gratis å ha bedriftspresentasjon hos oss. Les mer »

 

Rekrutteringssystem
Vi vet alt om hvor tidkrevende det er å ta i mot og håndtere jobbsøknader på en god og profesjonell måte. Og hvor lett det er å miste kontrollen og oversikten over søknader og kandidater, ikke minst om man jobber i et team med mange involverte i rekrutteringsarbeidet.

Derfor har vi utviklet et fantastisk rekrutteringssystem som gjør det lekende lett å holde orden på søknadshåndtering og følge opp kandidatene!

Løsningen inngår i vår pakke av gratis tjenester. Les mer »

 

CV-database med 250.000 kandidater
Gjennom KarriereStart kan man som arbeidsgiver komme i direkte kontakt med talenter som matcher virksomhetens og dens rekrutteringsbehov. Kandidatene presenterer sin CV og sine jobbønsker, og dere kan enkelt søke frem til aktuelle kandidater og etablere kontakt.

Tusenvis av kandidater oppretter profil hver måned i og leter etter spennende muligheter. Les mer »

 

Hvorfor bruke KarriereStart.no?
Vår målsetting er å samle informasjon om jobbmarkedet, ledige stillinger, arbeidsgivere og jobbmuligheter og med dette bidra til at jobbsøkere og arbeidsgivere i større grad lykkes med å nå sine mål.

For jobbsøkere betyr det å finne den riktige jobben, og for arbeidsgivere å rekruttere den riktige kandidaten.

Ved å bruke KarriereStart.no bidrar dere til at flere får tilgang til verdifull informasjon om arbeidsmarkedet og jobbmuligheter samtidig som dere når ut til flere potensielle jobbsøkere.

Dere vil også kunne spare både tid og penger knyttet til annonsering og kandidathåndtering.

 

Kontakt oss
Dersom du er arbeidsgiver, utdanningsinstitusjon eller journalist, benytt kontaktinformasjonen her. Vi ber om forståelse for at vi ikke kan bistå jobbsøkere enkeltvis og henviser til våre artikler om tips rundt jobbsøking.

 

Vil du lære mer om rekruttering?

Les våre artikler om rekruttering, HR og employer branding!