<  
>  

Kvik søker franchisetakere

Drømmer du om å få din egen butikk og selge moteriktige kjøkken til overraskende lave priser?
Stillingstype
Sted
Erfaringsnivå
1+ - 5 år arbeidserfaring
Om franchisen

Drømmer du om å få din egen butikk og selge moteriktige kjøkken til overraskende lave priser? La drømmen bli til virkelighet med Kvik.

Som franchisetaker i Kvik nyter du godt av det beste fra begge verdener. Du er selvstendig, men samtidig står du sterkt med Kvik som samarbeidspartner. Kvik tilbyr et gjennomarbeidet og profesjonelt konsept samt en sterk merkevare som våre franchisetakere skal formidle og være garantist for.

Vi hos Kvik gleder oss til å møte deg og introdusere deg for vårt suksessrike franchisekonsept. Du investerer med begrensede midler i å bli selvstendig og samtidig bli en del av et unikt livsstilsmerke.

Som franchisetaker hos Kvik får du maksimal innflytelse på din egen inntjening, som med riktig innsats ligger på et svært attraktivt nivå. Ved å være franchisetaker, vil du få en utdannelse ved Kvik Business Academy, i tillegg til at Kvik naturligvis også står til rådighet med støtte til driften, opplæring innen salg, markedsføring, IT og design av butikken.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Kvik
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Kvik

I mer enn 30 år har Kvik levert dansk design til lave priser. Vi revolusjonerte kjøkkenbransjen med innovativt design, rask levering og overraskende lave priser. Det er et konsept vi holder fast ved og utvikler videre. Slik at vi fortsatt kan lage designkjøkken som alle har råd til…

Nytenkning hos Kvik har gjennom tidene ført til en lang rekke innovative ideer som har inspirert mange kunder – og kollegaer.