NCC

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig)

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre!

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 52 milliarder SEK og rundt 18.000 medarbeidere.

NCC opererer i hele Nord-Europa, men den største delen av virksomheten er i Sverige. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Beyond ­Construction - NCC er et bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Men vi har bestemt oss for å løfte blikket over CAD-tegninger, armeringsjern og betong. Vi tenker lenger enn det. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

Fokus innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene, uansett om det gjelder egen produksjon og arbeidsmiljø eller byggingen av fremtidens boliger og kontorer. 

Les mer

Les mer om NCC
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.02.2018
Arbeidssted :Oslo
Video
Se flere videoer fra NCC
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:01.02.2018
Arbeidssted :Oslo
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry tilbyr produkter og tjenester på og i forbindelse med veien. Virksomheten dekker verdikjeden fra produksjon av pukk og grus, produksjon og utlegging av asfalt, samt fundamentering. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. 
30.01.2018 Kragerø
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet over hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. Ønsker du en selvstendig, utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø? Vi søker:  OPERATØR/SESONGARBEIDER til vår asfaltfabrikk på LierskogenVi søker en person som kan bistå formann i det daglige ansvaret, herunder produksjon og vedlikehold, av vår asfaltfabrikk på Lierskogen. Vi ser etter en person med et positiv engasjement og gode samarbeidsevner. Du må være løsningsorientert, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Relevant bakgrunn som mekaniker/elektriker eller reparatør Hjullasterbevis Erfaring fra anleggsdrift Gode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetning Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen? Ta kontakt med oss - se kontaktdetaljer Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - start utfylling nedenfor. Søknadsfrist: Snarest
31.01.2018 Lier
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet over hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. Ønsker du en selvstendig, utfordrende jobb i et godt arbeidsmiljø? Vi søker: OPERATØR/SESONGARBEIDER til vår asfaltfabrikk på Lierskogen Vi søker en person som kan bistå formann i det daglige ansvaret, herunder produksjon og vedlikehold, av vår asfaltfabrikk på Lierskogen. Vi ser etter en person med et positiv engasjement og gode samarbeidsevner. Du må være løsningsorientert, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Relevant bakgrunn som mekaniker/elektriker eller reparatørHjullasterbevisErfaring fra anleggsdriftGode norsk kunnskaper skriftlig og muntlig er en forutsetningVi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen? Ta kontakt med oss - se kontaktdetaljer Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem - start utfylling nedenfor. Søknadsfrist: Snarest Søk her Kontaktpersoner: Anne Cecilie Løvheim Distriktssjef Asfalt Produksjon Øst +47 97 660 660 anne.cecilie.lovheim@ncc.no Søknadsfrist: 2018-01-31Arbeidsgiver: NCCSted: LierHentet fra: ncc.noSe annonse Medium: Webcrawl Adresse: 3002 DRAMMEN
31.01.2018 Drammen
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. I forbindelse med oppkjøpet av Franzefoss asfaltverk i Oslo vil NCC Industry Asfalt, Enterprise Øst ha behov for flere arbeidsledere, formenn, dyktige asfaltarbeidere og hele asfaltlag i Oslo og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi søker nå to arbeidsledere for sesongen 2018: Arbeidsleder for sprider-/mikrolag og Arbeidsleder for små/store maskinlag (entreprise). Arbeidsledere Vi søker deg som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag i Oslo og omegn, med ansvar for kunder, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. Det er en fordel at du er bosatt i dette området. Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig, da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss som er en av bransjens fremste aktører. For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Som arbeidsleder er det en fordel om du har: driftserfaring fra asfalt eller anlegg gode leder- og kommunikasjonsegenskaper kunde- og markedsforståelse gode IT-kunnskaper erfaring med håndtering av anbud/forespørsler Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist 1. februar 2018 Søk her Kontaktpersoner: Øistein Jordet Bekken Site Manager +47 452 37 838 oistein.jordet.bekken@ncc.no Håkon Bøe Mølmen Distriktssjef Entreprise +47 924 12 220 hakon.boe.molmen@ncc.no Søknadsfrist: 2018-02-01Arbeidsgiver: NCCSted: OsloHentet fra: ncc.noSe annonse Medium: Webcrawl Adresse: 0964 OSLO
01.02.2018 Oslo
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt. Store Prosjekter utfører i hovedsak jobber for Statens Vegvesen og større anleggsjobber over hele landet. Vi søker for sesongen 2018: ØVEDE ASFALTARBEIDERE OG HELE ASFALTLAG TIL STORE PROSJEKTER Kvalifikasjoner/egenskaper: erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid relevant fagbrev nødvendige sertifikater forstå og snakke norsk er en forutsetning stor arbeidskapasitet og godt humør  Den nødvendige opplæring i asfaltfaget vil bli gitt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.Søknadsfrist: 1. februar 2018
01.02.2018 Stavanger
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt. Store Prosjekter utfører i hovedsak jobber for Statens Vegvesen og større anleggsjobber over hele landet. I forbindelse med oppkjøpet av Franzefoss asfaltverk i Oslo vil NCC Industry Asfalt Store prosjekter ha behov for flere dyktige asfaltarbeidere i Oslo og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi søker for sesongen 2018: Øvede Asfaltarbeidere og hele asfaltlag Kvalifikasjoner/egenskaper: erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid relevant fagbrev sertifikat forstå og snakke norsk er en forutsetning stor arbeidskapasitet og godt humør  Den nødvendige opplæring i asfaltfaget vil bli gitt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.Søknadsfrist: 1. februar 2018
01.02.2018 Oslo
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt. Store Prosjekter utfører i hovedsak jobber for Statens Vegvesen og større anleggsjobber over hele landet. I forbindelse med oppkjøpet av Franzefoss asfaltverk i Oslo vil NCC Industry Asfalt, Store prosjekter ha behov for en dyktig Arbeidsleder i Oslo og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Arbeidsleder Store prosjekter Vi søker etter en som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag i Oslo og omegn, med ansvar for oppfølging mot Statens Vegvesen, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. Kvalifikasjoner/egenskaper: driftserfaring fra asfalt eller anlegg gode leder- og kommunikasjonsegenskaper beherske norsk språk skriftlig og muntlig er strukturert og systematisk gode IT-kunnskaper erfaring med håndtering av anbud/forespørsler Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Søknadsfrist: 1. februar 2018
01.02.2018 Oslo
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter.  I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. I forbindelse med oppkjøpet av Franzefoss asfaltverk i Oslo vil NCC Industry Asfalt, Enterprise Øst ha behov for flere formenn, dyktige asfaltarbeidere og hele asfaltlag i Oslo og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Til sesongstart 2018 søker vi nå: Formann på asfaltlag og Formann til spriderlag Stillingene er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift. Du vil være ansvarlig for å sikre sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Vi ser etter deg med gode lederegenskaper, samarbeidsevner og datakunnskaper. Stillingen rapporterer til distriktssjef. Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Relevant fagbrev Erfaring fra tilsvarende arbeider Nødvendige sertifikater Forstå og snakke norsk er en forutsetning Den nødvendige opplæring i asfaltfaget vil bli gitt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist: 1. februar 2018
01.02.2018 Oslo

Internship

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurranse-fortrinn. Dette er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.    Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeids-erfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.    KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for siv.ing. studenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive prosjekt- og diplomoppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.Les mer her
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærlinger

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.   Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg. Les mer her
Antall lærlinger
50 (flere)

Rekrutteringskalender

  • JAN 30
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

NCC i Norge

NCC is a construction and property development company. But we look further than that. What we do today will have an impact on tomorrow. It pushes us to listen, partner with others and think Beyond Construction - to renew our industry.
Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo