NCC

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig)

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre!

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 53 milliarder SEK og rundt 17.000 medarbeidere (i 2016).

NCC opererer i hele Nord-Europa, men den største delen av virksomheten er i Sverige. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Beyond ­Construction - NCC er et bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Men vi har bestemt oss for å løfte blikket over CAD-tegninger, armeringsjern og betong. Vi tenker lenger enn det. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

Fokus innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene, uansett om det gjelder egen produksjon og arbeidsmiljø eller byggingen av fremtidens boliger og kontorer. 

Les mer

Les mer om NCC
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Oslo
Video
Se flere videoer fra NCC

Bli kjent med NCC

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:06.08.2018
Arbeidssted :Kragerø
Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC.Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord, i tillegg til at vi har et avdelingskontor i Akershus. Både prosjektleder og anleggsleder må kunne betjene vårt geografiske område, og må påregne å veksle mellom Sandefjord og Akershus som arbeidsplass. Carl C. Fon er kjent for å ha høy kompetanse, bra maskiner og utstyr, godt miljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass. Arbeidsoppgaver for PROSJEKTLEDER Som prosjektleder vil du stå for anbudsarbeid, planlegging og gjennomføring av prosjekter på overordnet nivå. Du vil ha et ansvar for å følge opp anleggslederne du har med deg på prosjektene, og du vil ha nær kontakt med oppdragsgiver. Som prosjektleder har du resultatansvar for egne prosjekter. Arbeidsoppgaver for ANLEGGSLEDER Som anleggsleder vil du ha det daglige driftsansvaret ute på anlegget. Du vil ha et ansvar for å følge opp formenn, maskin- og grunnarbeidere ute på anlegget, samt ansvar for logistikk av varer og tjenester knyttet til prosjektet. Personer vi tror vil trives og føle seg hjemme hos oss Du bør ha relevant bakgrunn, både med tanke på faglig kompetanse og erfaring. Du er engasjert og bryr deg om det som skjer rundt deg. Tilstedeværelse, involvering, oversikt og kontroll er andre nøkkelord. Vi tror at et naturlig behov for å ha oversikt og kontroll, kombinert med modenhet i bruk av tilgjengelig informasjon og systemer, vil gi muligheter for vekst som leder. Du trives med god takhøyde og direkte tale, og byr på egne meninger. Du er en person som ønsker å bli sett, liker å prestere og utvikle deg som leder.Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få anledning til å påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og tilegne deg ny kompetanse på området gjennom praktisk arbeid, kurs/opplæring og teamarbeid. Vi tilbyr Vi er et selskap i vekst og har behov for ledere som ønsker å påta seg ansvar, og en rolle som denne vil by på mange muligheter for deg som har slike ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.
Snarest Sandefjord
Carl C. Fon er kjent for å ha høy kompetanse, bra maskiner og utstyr, godt miljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere, og være bransjens mest attraktive arbeidsplass. Vi søker etter: SERVICEMEDARBEIDER TIL VERKSTED Generelle arbeidsoppgaver for Servicemedarbeider på Verksted: Vedlikehold og småreparasjoner på maskiner og utstyr både inne på verksted og ute i felt/anlegg Ønskede kvalifikasjoner for Servicemedarbeider på Verksted: Relevant erfaring Kjennskap til hydraulikk, mekanisk og elektrisk Fagbrev som anleggsmaskinmekanikker eller landbruksmekaniker er ønskelig, men ingen betingelse Førerkort BE og C1 Truckførerbevis Maskinførerbevis er ønskelig, men ingen betingelse Kandidater med annen relevant erfaring er også velkomne til å søke. Dine personlige egenskaper:Vi ser etter deg som har god orden og liker ryddighet, som er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-på-vilje. Du er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak, i tillegg til å være serviceinnstilt, ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner. Det er også nødvendig at du behersker norsk som arbeidsspråk, og at du har basis engelskkunnskaper.Noe reisevirksomhet må påregnes i jobben. Vi tilbyr: Hos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. For mer informasjon om Carl C. Fon as, gå inn på vår hjemmeside: www.carlcfon.no  Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.
Snarest Sandefjord
NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill. tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. NCC Industry Asfalt styrker sin posisjon og har behov for flere dyktige arbeidere innen asfalt i Hordaland (Etne) til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi søker nå etter: To operatører til Spreaderlag (midlertidig) Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid relevant fagbrev utvidet sertifikat forstå og snakke norsk er en forutsetning stor arbeidskapasitet og godt humør Den nødvendige opplæring i asfaltfaget vil bli gitt. Reising påregnes. Operatør til produksjonsfabrikk (fast stilling) Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: erfaring fra produksjonsbedrift fordel med kunnskaper innen mekanisk eller automasjon kjennskap til prosesstyring gode datakunnskaper generelt opptatt av HMS, orden og ryddighet forstå og snakke norsk er en forutsetning Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.
01.08.2018 Etne
Ønsker du å få muligheten til å være med å utvikle en av bransjens mest spennende virksomhet? NCC Industry er i suksessiv vekst og vi søker etter: OPERATØR til Valberg pukkverk Du må kunne kjøre knuseverk, utføre daglig vedlikehold og mekanisk reparasjoner, samt være fleksibel på og steppe inn med andre oppgaver som oppstår. Som operatør er det en fordel at du har: maskinførerbevis mekanikerbakgrunn, relevant fagbrev er en fordel erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg stor arbeidskapasitet og godt humør Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt. Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer og hyggelig arbeidsmiljø. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger.Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknadsfrist: 6. august 2018 Kontaktpersoner: Geir MørlandAvdelingsleder+47 45414021
06.08.2018 Kragerø
OPERATØR på kai for lossing og lasting, Valberg pukkverk Du må kunne kjøre knuseverk, utføre daglig vedlikehold og mekanisk reparasjoner, samt være fleksibel og bidra med andre oppgaver der behovet måtte oppstå. Som operatør er det en fordel at du har: erfaring fra entreprenør eller drift av knuse-/sikteanlegg behersker norsk og engelsk stor arbeidskapasitet og godt humør evne til å jobbe selvstendig og strukturert liker å skru og sveise Nødvendig opplæring og innføring vil bli gitt. Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer og et hyggelig arbeidsmiljø. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger. Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknadsfrist: 6. august 2018 Kontaktpersoner: Geir MørlandAvdelingsleder+47 45414021
06.08.2018 Kragerø
Prosjekteringsleder til NCC Building Norge Oslo/ØstlandetØnsker du å jobbe i et spennende team med prosjekteringsledere og være del av et dynamisk nettverk?Vi i NCC har organisert oss for fremtiden! Som prosjekteringsleder hos oss inngår du i vår nasjonale avdeling med ca. 15 dyktige prosjekteringsledere. Prosjekteringslederne hos oss tilhører en egen avdeling som samarbeider tett med linjen. Dette betyr en tettere faglig og personalmessig oppfølgning, du får et aktivt nettverk å dele erfaringer med og en leder som støtter og bistår deg. I vårt nettverk har vi godt samhold og gode læringsforhold.Aktuelt oppstartprosjekt vil kunne være Risenga ungdomsskole, et prosjekt vi selv har vært med å designe da vi vant designkonkurransen våren 2018. Kontraktssum er på ca. 210 mill. kr. og totalt 6800m2. Skolen er basert på et arealprogram for en ungdomsskole med seks parallelle klasser, og har plass til 540 elever. Prosjektet inneholder en ekstra satsning på kultur i form av musikkrom, bandrom, øvingsrom og forsamlingssal.NCC Building Norge er i spennende utvikling. Vi utfordrer måten vi jobber på i dag og er opptatt av å utnytte ny teknologi for å skape fremtidens bærekraftige bygg. I tett samspill med våre kunder og samarbeidspartnere skal vi utvikle, prosjektere og bygge på en effektiv og fremtidsrettet måte. Som prosjekteringsleder i NCC må du ha ønske om å forme fremtidsrettet løsninger og skape endring og nytenkning på tvers av faglige disipliner. Du har høyere teknisk utdannelse eller tilsvarende, er godt oppdatert og nysgjerrig på digitalisering og ny teknologi. Du har erfaring fra prosjekteringsledelse og fasilitering av tverrfaglige team i tett samarbeid med byggherre, brukere, rådgivere og produksjon. For mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit:Emma Eriksson, mobil: +47 483 15 240, e-post: eem@assessit.no Kaia Eikland, mobil: +47 468 63 913, e-post: kee@assessit.noFor å søke stillingen, følg denne linken: https://assessit.recman.no/job.php?job_id=64927Søknadsfrist: 10. august 2018Kontaktpersoner:Emma Eriksson Assessit +47 483 15 240eem@assessit.noKaia Eriksson Assessit +47 468 63 913kee@assessit.noSøknadsfrist: 2018-08-10Arbeidsgiver: NCCSted: OsloSe annonse Adresse: 0183 OSLO
Snarest Oslo
Til Asfalt Store Prosjekter søker vi: SITE MANAGER, OSLO Ditt ansvar blir å sikre lønnsomhet i driften, bidra til utvikling av distriktet og forretningsområdet -innenfor rammen av NCCs og forretningsområdets strategier, policy, retningslinjer og verdier. Enheten har i dag ca. 15-20 ansatte. Stillingen er utfordrende, og karrieremessig interessant for den rette kandidaten. Stillingen rapporterer til Områdesjef Store Prosjekter og inngår i en landsdekkende ledergruppe. Sentrale arbeidsoppgaver: Personalansvar, herunder rekruttere og utvikle medarbeidere Planlegge jobber, følge opp, fakturere og holde oversikter over alle anbud i distriktet Salg, kontraktsforhandlinger, kalkyle og tilbud Sørge for at virksomheten drives kostnadseffektivt og sørge for at retningslinjer for kvalitet, miljø og arbeidsmiljø etterlevesKandidaten vi søker har bred ledererfaring, god økonomisk forståelse, er robust og rask til å få overblikk samt se helhet og sammenheng i en hektisk hverdag. Du er strukturert, proaktiv, flink til å planlegge og har god gjennomføringsevne, men viktigst av alt er god forretningsforståelse og kremmerinstinkt. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Kompetanse og egenskaper: Kandidaten vi søker har bred ledererfaring, god økonomisk forståelse, er robust og rask til å få overblikk, samt se helhet og sammenheng i en hektisk hverdag. Du er strukturert, proaktiv, flink til å planlegge og har god gjennomføringsevne, men viktigst av alt er god forretningsforståelse og kremmerinstinkt. Personlige egenskaper vil bli vektlagt. Ønsket bakgrunn: Teknisk og/eller økonomisk utdannelse er en fordel, men kan kompenseres med relevant erfaring Ledererfaring fra anleggsvirksomhet og/eller prosjektbakgrunn Relevant erfaring med personalledelse, endringsledelse og organisasjonsutvikling Forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen med andre Strukturert og disiplinert med evne til å holde oversikten over mange parallelle prosjekterVi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.   Søknadsfrist 10. august 2018. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Arbeidsstedet vil være ved vårt hovedkontor i Oslo. Noe reisevirksomhet må påregnes.
10.08.2018 Oslo
NCC Industry har behov for flere dyktige asfaltarbeidere i Oslo og Akershus. Vi tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi søker nå etter: ERFARNE ASFALTARBEIDERE TIL ENTREPRISE ØST - OSLO/AKERSHUS Kvalifikasjoner/egenskaper: erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid erfaring som utleggerfører og valsefører relevant fagbrev nødvendige sertifikater stor arbeidskapasitet og godt humør forstå og snakke norsk er en forutsetning Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist: 10. august 2018, men vi vurderer søknader fortløpende.
10.08.2018 Oslo

Internship

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurranse-fortrinn. Dette er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.    Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeids-erfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.    KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for siv.ing. studenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive prosjekt- og diplomoppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.Les mer her
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærlinger

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.   Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg. Les mer her
Antall lærlinger
50 (flere)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

NCC is a construction and property development company. But we look further than that. What we do today will have an impact on tomorrow. It pushes us to listen, partner with others and think Beyond Construction - to renew our industry.
Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.
Møt Paal som forteller om muligheter som lærling i anleggsgartnerfaget i NCC.
Se film som viser mulighetene som ligger i bygg- og anleggsbransjen. Fra Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg (EBA)

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Artikler fra NCC