<  
>  

NCC

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre! Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 57 milliarder SEK og rundt 16.500 medarbeidere (i 2018).

NCC opererer i hele Norden. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Fokus på innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene.

Les mer

Les mer
Fakta om NCC
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1875
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
14.03.2020
Oslo, Trondheim +1
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! Nordic Road Services, område Nord-Midt søker nå operatør til vår driftskontrakt i Orkdal og omegn. Kontrakten omfatter 50,9 km riksveg, 428 km fylkesveg og 26 km gang/sykkelveg i Agdenes, Meldal, Orkdal og Skaun, og deler av Hemne og Melhus i Sør-Trøndelag For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, være løsningsorientert og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi ser etter en person med forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. I tillegg har du gode samarbeidsevner og er resultatorientert. OPERATØR Som operatør er det ønskelig at du har: Maskinførerbevis Førerkort klasse C, CE og YSK Erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel Stilling må påregnes å inngå i beredskapsvakt sommer og vinter. Vi tilbyr Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.Søknadsfrist: Snarest, og senest innen 19. februar 2020. Søkere vil bli vurdert fortløpende.   Søk her Kontaktpersoner: Terje Heien SolemProsjektleder+47 419 23 149
19.02.2020 Orkdal
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. Til Entreprise Midt, område Sogn og Fjordane søkes det etter: ASFALTARBEIDERE NCC Industry Asfalt setter opp asfaltverk i Eikefjord og søker i den forbindelse etter flere dyktige asfaltarbeidere i Sogn og Fjordane og omegn. Vi har en sterk organisasjon på plass. I 2020 ønsker vi å forsterke denne organisasjonen ytterligere for veksten vi ser komme.Dine kvalifikasjoner/egenskaper: Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid Erfaring som utleggerfører og valsefører Relevant fagbrev og nødvendige sertifikater Forstå og snakke norsk er en forutsetning Stor arbeidskapasitet og godt humør Oppstart: Sesong 2020 (april) Vi tilbyr Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist: 20. februar 2020, men søknader vurderes fortløpende.   Søk her Kontaktpersoner: Thor KvamOmrådesjef Binab+47 928 56 436
20.02.2020 Sogndal
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder NCC Industry Asfalt har behov for flere dyktige asfaltarbeidere i Rogaland (Stavanger og Tau). Vi har en sterk organisasjon på plass. I 2020 ønsker vi å forsterke denne organisasjonen ytterligere for veksten vi ser komme, og søker nå etter: ASFALTARBEIDERE TIL ENTREPRISE ROGALAND (Stavanger og Tau) Kvalifikasjoner/egenskaper erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid erfaring som utleggerfører og valsefører relevant fagbrev og nødvendige sertifikater forstå og snakke norsk er en forutsetning stor arbeidskapasitet og godt humør Oppstart: Sesong 2020 (april)NCC tilbyr spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Vi har konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.Søknadsfrist: 20. februar 2020, men søknader vurderes fortløpende. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.   Søk her Kontaktpersoner: Andre WaageOmrådesjef Binab og Entreprise Sør+47 920 25 088 Asle TjøttaSite Manager, Rogaland+47 974 67 840
20.02.2020 Stavanger
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. Til vår laboratoriet i Bergen søkes det etter: Laboratoriesjef Stillingen innebærer ansvar for utvikling av produkter og metoder innen veiteknologi, materialteknologi, prosessteknikk etc. Dine ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: Ingeniør /teknisk utdannelse Veiteknisk kompetanse med kunnskap om veiens konstruksjon og dimensjonering Kunnskap om funksjonskontrakter på asfaltssiden Gjerne erfaring fra produksjonsbedrift, entreprenør, rådgivende ingeniør eller forskningsmiljøer Gode leder – og kommunikasjonsegenskaper Dine arbeidsoppgaver/ansvar for: Faglig, administrativt og økonomisk ledelse av avdelingen Sørge for at arbeidene planlegges og gjennomføres i henhold til gjeldende lov- og forskriftskrav samt bedriftens styringssystemer innfor produksjon, kvalitet og HMS, økonomi, HR og innkjøp. Bistå og veilede interne kunder innenfor deres ansvarsområder. Rapporterer analyseresultat fra interne og eksterne kunder fortløpende Faglig vurdering av analyseresultat. Videreformidling av resultat med korrigerende tiltak til produksjonen Sørge for utførelse av analyseoppgaver og rapportering av resultater iht kundens bestilling Utføre utredninger/rapportering om tekniske problemstillinger Bidra med kunnskap/kompetanse i forbindelse med funksjonskontrakter innen asfalt For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi tilbyr Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt medoss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist 21. februar 2020 For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.   Kontaktpersoner: Henriette Ulving- TufteKS-leder+47 90 82 98 58
21.02.2020 Bergen
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! Numedalskontrakten  som utføres på oppdrag for Viken Fylkeskommune. Kontrakten omfatter drift og vedlikeholdsoppgaver, med funksjonsanvar for noen av oppgavene, på fylkesveier og fylkes gang-/ og sykkevelveier med tilhørende sideanlegg, sideområder, utstyr og installasjoner i Hol, Nore og Uvdal, Rollag, Flesberg, Sigdal, Modum og Øvre Eiker kommuner i perioden 2018-2026. For å gjennomføre oppgavene på kontrakten søker Nordic Road Services AS, område Sør nå etter:OPERATØR Operatør som kan betjene høvel, hjulmaskin og lastebil. Brøyting inngår i stillingen i tillegg til vanlige driftsoppgaver. Stillingene er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søker har erfaring med drift og vedlikehold av veier og bor i kontraktsområdet. Stillingen inngår i beredskapsvakt på sommerhalvåret og tidskontoordning på vinterhalvåret. Dine kvalifikasjoner og egenskaper: Relevant fagbrev/maskinførerbevis Erfaring fra tilsvarende arbeid Førerkort klasse C Gode samarbeidsevner Løsningsorientert Fremoverlent Vi tilbyr Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til å se flere områder av Norge. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.  Søknadsfrist: 23. februar 2020   Kontaktpersoner: Espen FaaneProsjektleder, Rjukan+47 995 30 359
23.02.2020 Rollag
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. Spriderlag utfører alle mulige oppdrag for private, kommuner, entreprenører og Statens Vegvesen. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. For sesongen 2020 har Asfalt Entreprise Øst behov hele spriderlag til små og mange asfaltoppdrag i Vestfold og Telemark, samt Drammen/Lier. Dine ønskede kvalifikasjoner/egenskaper: Erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeid Relevant fagbrev Førerkort klasse BE Forstå og snakke norsk er en forutsetning Stor arbeidskapasitet og godt humør Vi tilbyrVi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Søknadsfrist 25.februar 2020. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer. Kontaktpersoner: Runar ByeSite Manager, Vestfold/Telemark+47 482 33 743
25.02.2020 Sandefjord
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! VIL DU VÆRE MED Å BYGGE EN BEDRE OG MER BÆREKRAFTIG FREMTID?Nordic Road Services AS søker leder for Kvalitets- og HMS-arbeid.Arbeidsoppgaver og egenskaper: Ansvar og oppfølging av HMS, miljø-og kvalitetssystem ihht. ISO 9001/14001 Overordnet ansvar for eksterne og interne revisjoner på prosjekter Vedlikeholde og oppdatere KS- og HMS-system med tilhørende dokumenter Utarbeide, implementere og følge opp kvalitetsplaner på prosjekter med rutiner og sjekklister Du har evne til å lede arbeidsgrupper i fagmiljøet, samt støtte den operative delen av virksomheten Lage rapporter, oversikter, analysere og følge opp relaterte måltall vedr. HMS/KS/YM, og andre relevante kvalitetsavvik Bistå prosjektene i oppstartsfasen, gjennomføring og avslutning Du er en pådriver og rådgiver for god KS-/HMS-kultur og risikohåndtering i organisasjonen Stillingen rapporterer til direktør, og inngår i ledergruppen til Nordic Road Services AS. Vi ønsker at du har: Minimum 5 års erfaring innen KS/HMS/miljøarbeid Erfaring fra ISO-sertifisering (ISO 9001/14001) Relevant høyskoleutdannelse Gode formidlings-og kommunikasjonsevner Du er drivende og nysgjerrig som person, liker å ta ansvar og jobbe selvstendig samtidig som du også er teamorientert. Du liker struktur og tenker langsiktig. Vi tilbyr deg: Gode konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons-og forsikringsordninger Dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø Gode muligheter for egenutvikling - NCC verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar Virker dette spennende, ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale med Roger Hem / mob. +47 928 45 876 eller Liv Buxrud / mob. +47 957 24 734 hos Arena Personal.Søknadsfrist: 25. februar 2020 Nordic Road Services A/S er heleid datterselskap av NCC som er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm   Kontaktpersoner: Roger HemRekrutterings- og bemanningsrådgiver, Arena Personal+47 928 45 876 Liv BuxrudRekrutterings- og bemanningsrådgiver, Arena Personal+47 957 24 734
25.02.2020 Oslo
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss! Vi søker nå etter en erfaren elektriker som vil være tilknyttet vår maskinavdeling i Hokksund. Maskinavdelingen tilhører NCC Region Tunnel, som er en del av forretningsområdet NCC Civil Engineering. Vårt team består av tre mekanikere, to elektrikere og to elektrikerlærlinger. Sammen server vi alle NCCs tunnelprosjekter, samt bygg- og anleggsprosjekter på Østlandet. Arbeidsadresse vil være ved vår maskinavdeling i Hokksund, men utstrakt reisevirksomhet ut til våre prosjekter vil måtte påregnes i denne stillingen. Dine arbeidsoppgaver: Drift, vedlikehold og etablering av nye anlegg Bygg- og anleggsstrøm Alt fra feilsøking og reparasjoner av store anleggsmaskiner, til vedlikehold av rent elektromateriell som trafoer og skap Veilede og coache lærlinger i teamet En del reising må påregnes, blant annet til våre prosjekter på Færøyene  Stillingen rapporterer til Elektrosjef. Ønskede kvalifikasjoner  Fagbrev som elektriker (DSB godkjenning for de uten norsk fagbrev er et krav) Førerkort kl. B (fordel med truckførerbevis, maskinførerbevis) Erfaring fra anlegg som elektriker er en fordel, men ikke et krav Hvem er du vi leter etter?Vi ser etter deg som er serviceinnstilt og løsningsfokusert, og som trives med høyt tempo og mange baller i luften samtidig. Du har høy faglig kompetanse og er interessert i å dele din kunnskap med kolleger. Som elektriker vil du være en etterspurt ressurs i selskapet, og du må trives med å være mye på farten. NCC tilbyr konkurransedyktige betingelser, og gode pensjons- og forsikringsordninger. Du kommer til et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø, som kan gi deg gode muligheter for egenutvikling. I NCC verdsetter vi medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Søknadsfrist: 27.februar 2020 Har du spørsmål angående stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.   Kontaktpersoner: Bjørn Erik ApelandElektrosjef+47 948 61 191  
27.02.2020 Øvre Eiker

Bli kjent med NCC

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Internship

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurranse-fortrinn. Dette er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.    Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeids-erfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.    KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for siv.ing. studenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive prosjekt- og diplomoppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.Les mer her
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærlinger

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.   Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg. Les mer her
Antall lærlinger
50 (flere)

Rekrutteringskalender

 • FEB 19
  2020
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 20
  2020
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 21
  2020
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 23
  2020
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 25
  2020
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Leder rekruttering og employer branding

Filmer

NCC is a construction and property development company. But we look further than that. What we do today will have an impact on tomorrow. It pushes us to listen, partner with others and think Beyond Construction - to renew our industry.
Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Andreas som er NCC-lærling på Færøyene og forteller om å være lærling innen fjell- og bergverksfaget.
Møt Osmund som forteller om muligheter som lærling i anleggsmaskinmekanikerfaget i NCC.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.
Møt Paal som forteller om muligheter som lærling i anleggsgartnerfaget i NCC.
Se film som viser mulighetene som ligger i bygg- og anleggsbransjen. Fra Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg (EBA)

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Artikler fra NCC