NCC

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig)

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre!

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 53 milliarder SEK og rundt 17.000 medarbeidere (i 2016).

NCC opererer i hele Nord-Europa, men den største delen av virksomheten er i Sverige. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Beyond ­Construction - NCC er et bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Men vi har bestemt oss for å løfte blikket over CAD-tegninger, armeringsjern og betong. Vi tenker lenger enn det. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

Fokus innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene, uansett om det gjelder egen produksjon og arbeidsmiljø eller byggingen av fremtidens boliger og kontorer. 

Les mer

Les mer om NCC
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Sandefjord
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Oslo
Maskinentreprenør Carl C. FonAS er et selskap med ca. 150 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Vi utfører alt av grunnarbeider ifm tomter, sprenging, massetransport, krantransport og maskintransport. Vi utfører også alt av kommunaltekniske oppgaver med bl.a. veibygging med asfaltering, legging av vann og avløpsanlegg etter kommunal standard, samt snøbrøyting. Vi har vårt hovedkontor på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord , og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Carl C. Fon er kjent for sin høye kompetanse, velutstyrte maskinpark, godt arbeidsmiljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass. Vi ser at markedet i vårt område tar seg kraftig opp. For å møte økende arbeidsmengde ønsker vi å knytte til oss flere erfarne og dyktige rørleggere/grunnarbeidere med ADK1 . Generelle arbeidsoppgaverArbeidsoppgavene vil bestå av anleggs- og grunnarbeid, opparbeidelse av veier, tomter, VA-anlegg m.m. Videre vil du jobbe med legging og sikring av vann- og avløpsanlegg, samt arbeidsplanlegging og arbeidsvarsling. Ønskede kvalifikasjonerFagbrev i maskin-/anleggsarbeiderfagetADK1 sertifikatFørerkort klasse BE, også ønskelig med C og CEErfaring med tilsvarende arbeidDine personlige egenskaperSom person ønsker vi at du er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-på-vilje. Du er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner, er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak. Det er en fordel at du prater flytende norsk. Vi tilbyrHos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende. Søknadsfrist: 20. april 2018Søk herKontaktpersoner:Elin Reinfjord HR-ansvarlig, Carl C. Fon AS +47 33 48 74 50elin.reinfjord@carlcfon.noSøknadsfrist: 2018-04-20Arbeidsgiver: NCCSted: Sandefjord ncc.no 12414Se annonse Adresse: 3241 SANDEFJORD
Snarest Sandefjord
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. I forbindelse med oppkjøpet av Franzefoss asfaltverk i Oslo vil NCC Industry Asfalt, Enterprise Øst ha behov for flere formenn, dyktige asfaltarbeidere og hele asfalt- og spriderlag i Oslo og omegn til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn.Vi søker for sesongen 2018:Asfaltarbeidere til Entreprise Øst, i Oslo og AkershusKvalifikasjoner/egenskaper:erfaring fra asfaltarbeid/anleggsarbeiderfaring som utleggerfører og valseførerrelevant fagbrevnødvendige sertifikaterstor arbeidskapasitet og godt humørforstå og snakke norsk er en forutsetningNødvendige opplæring vil bli gitt. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem. Søknadsfrist: 30. april 2018Søk herKontaktpersoner:Øistein Jordet Bekken Site Manager +47 452 37 838oistein.jordet.bekken@ncc.noIda Lindberg Site Manager +47 993 46 279ida.lindberg@ncc.noSøknadsfrist: 2018-04-30Arbeidsgiver: NCCSted: Oslo ncc.no 12541Se annonse Adresse: 0585 OSLO
Snarest Oslo

Internship

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurranse-fortrinn. Dette er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.    Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeids-erfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.    KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for siv.ing. studenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive prosjekt- og diplomoppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.Les mer her
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærlinger

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.   Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg. Les mer her
Antall lærlinger
50 (flere)

Rekrutteringskalender

  • APR 20
    2018
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

NCC is a construction and property development company. But we look further than that. What we do today will have an impact on tomorrow. It pushes us to listen, partner with others and think Beyond Construction - to renew our industry.
Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo