<  
>  

NCC

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre! Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 57 milliarder SEK og rundt 16.500 medarbeidere (i 2018).

NCC opererer i hele Norden. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Fokus på innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene.

Les mer

Fakta om NCC
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1875
Se alle fakta
,,
Fire forretningsområder. En visjon: Å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene!
Jobbmuligheter i NCC
Jobbmuligheter i NCC

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Derfor jobber vi for å være ledende når det gjelder å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere i NCC.

I NCC er vi opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og utviklingsmulighetene er derfor store. NCC er virksomme innen hele verdikjeden og skaper miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon. Vi har vår kjernevirksomhet innen bygg, anlegg, infrastruktur, eiendoms- og boligutvikling.

I NCC har vi fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere. Med hele Norge og Norden som arbeidsplass, er NCC et spennende sted å jobbe innen mange fagområder.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Enten du er ingeniør, håndverker eller prosjektleder, er du velkommen til å søke jobb hos oss. Vi har også gode jobbmuligheter for deg som er student eller lærling.

Les mer

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram - for deg som er student! Gjennom KR-programmet får du verdifull innsikt og kompetanse om hvordan det er å jobbe i NCC. Les mer her!

NCC er alltid på jakt etter unge talenter! Les mer om dette her!

 

Internship

NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram

Gjennom NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet) får du verdifull innsikt og kompetanse om hvordan det er å jobbe i NCC.
Antall internships
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlingordninger

Bli lærling i NCC

I NCC trenger vi lærevillige unge mennesker. Vi er opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og
Antall lærlinger
50 (flere)
Sted
Oslo, Tromsø, Narvik, Trondheim, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Sandefjord, Drammen, Sarpsborg, Råde, Asker

Bli kjent med NCC!

Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Firmahytte / firmaleilighet
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver!
Konkurransedyktige betingelser!
Gode utviklingsmuligheter!
Kreative og dyktige kollegaer!
Et hyggelig arbeidsmiljø!
Gode pensjons- og forsikringsordninger!
Bli en del av et konsern som gir bredde og profesjonalitet!
Variasjon, læring og utvikling!
Bildegalleri

Kontaktperson

Leder rekruttering og employer branding

Filmer

Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Andreas som er NCC-lærling på Færøyene og forteller om å være lærling innen fjell- og bergverksfaget.
Møt Osmund som forteller om muligheter som lærling i anleggsmaskinmekanikerfaget i NCC.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.
Møt Paal som forteller om muligheter som lærling i anleggsgartnerfaget i NCC.
Se film som viser mulighetene som ligger i bygg- og anleggsbransjen. Fra Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg (EBA)
Jobbmuligheter (60)
logo
NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram
KR-programmet skal gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene. Hva er KR-programmet?KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører/bachelor og 3. og 4.-års sivilingeniør/mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (eks. de to siste somrene for masterstudenter som går i 3. klasse). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig. Hvordan søker jeg KR-programmet?Nye sjanser for å søke seg til KR-programmet kommer rett etter nyttår i 2023! Fra januar til mars 2023 kjører vi i gang rekruttering av KR-studenter, for oppstart sommeren 2023. Så følg med på vår utlysning som publiseres under "ledige stillinger" når tiden kommer! Du kan også abonnére på ledige stillinger, slik at du blir varslet så snart vi legger ut stillingen du er på jakt etter - abonnér på ledige stillinger her
logo
Bli lærling i NCC
Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet næringsbygg, skoler, hus, veier, broer, tunneler og store anlegg.  Du får egen veilederFor å kunne sette deg inn i arbeidet og få en variert og bred utdanning som lærling, får du tildelt en veileder. Veilederens rolle er å støtte lærlingen i sin utvikling og se til at hun eller han tilegner seg flere arbeidsmetoder. NCCs lærlingprogram sørger for at du får en god og nødvendig oppfølging gjennom hele perioden. Sammen utarbeider vi et tilpasset program med hensyn til arbeidssted og læreplan. Etter endt fagprøve og en eventuell ansettelse er mulighetene mange, med spennende arbeidsområder i hele NCC-konsernet.
logo
Studentoppgaver - bachelor og master
I tillegg til å skrive om et interessant tema, er oppgaveskrivingen en utmerket måte å bli kjent med vår organisasjon på, få verdifull erfaring og knytte kontakter for fremtiden. Dessuten lærer også vi deg å kjenne, og du får vist hva du er god for! Søknad om å skrive oppgave i samarbeid med NCC Vi har to ulike tilnærminger til å skrive en studentoppgave med oss:enten har vi i NCC forslag til et emne, eller så har du som student et eget forslag. Hvis vi har egne konkrete problemstillinger som du kan hjelpe oss med, presenterer vi dem på denne siden. Gå til vår side for å se aktive studentoppgaver Vi prioriterer samarbeid rundt oppgaveskriving med de studentene som allerede er tilknyttet vårt Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet). I tillegg forsøker vi også å bistå andre studenter som kommer til oss med spesifikke temaer og spennende idéer som kan være av interesse for oss i NCC! For å øke sjansene dine for å kunne skrive oppgave sammen med oss, er det viktig at du eller dere kommer med et grundig og konkret forslag til tema/problemstilling i søknaden (ca. 0,5 - 1 A4). Husk å søke allerede i semesteret før du skal starte arbeidet ditt. Det vil si skal du skrive til våren, må du sende inn søknad allerede i løpet av høstsemesteret året før.
logo
Til deg som er student!
For oss er det viktig å møte fremtidige ansatte allerede under studietiden. Samtidig kan vi tilby deg som student et tidlig innblikk i et spennende fremtidsyrke og gi deg muligheten til å bli kjent med NCC på som selskap og fremtidig arbeidsgiver. Møt NCC på næringslivsdager på universiteter, høyskoler og yrkesmesser. Se hvor og når du kan treffe oss NCCs ønske er å gi deg mulighet til å bli kjent med oss og hvordan vi arbeider, vårt studentprogram og hvilke karrieremuligheter vi kan tilby. Vårt mål er å rekruttere gode kandidater til nye spennende og utfordrende prosjekter i fremtiden. Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål. Vi sees, enten på fysisk stand og bedriftspresentasjoner, eller digitalt! 
logo
Jobbmuligheter som Tømrer
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Tømrer. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos NCC.

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Artikler fra NCC