<  
>  

NCC

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig

Hver dag tar våre 12 500 medarbeidere beslutninger som forbedrer menneskers hverdag, både i dag og i morgen. Her jobber du i et sterkt fellesskap sammen med kolleger som drives av en vilje og et ønske om å lære nye ting og gjøre en forskjell. Hvis du vil ha en hverdag der du blir utfordret i din profesjonelle rolle, er NCC det rette stedet for deg.

Karriere og utvikling i NCC

NCCs viktigste ressurs er våre ansatte og deres kompetanse er avgjørende for vår fremgang. Kontinuerlig utvikling er derfor en naturlig del av det å jobbe i NCC. Du har muligheten til å forme din egen karriere og teste nye og spennende utfordringer.

Her jobber du med de beste og møter situasjoner som får deg til å utvikle deg i din yrkesrolle. For å sikre din langsiktige kompetanseutvikling finnes det i NCC muligheter til å delta i kompetansenettverk, interne sertifiseringer og utviklingsprogram.

I NCC finnes det mange forskjellige stillinger, og minst like mange virksomhetsområder og karriereveier. Dette gir deg mange muligheter. Du kan velge å jobbe i store eller små prosjekter, du kan arbeide veldig selvstendig eller som en del av en gruppe.

Uansett arbeidsoppgaver er du som medarbeider i NCC en del av noe større som forbedrer hverdagen for både dagens og kommende generasjoner

Fakta om NCC
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1875
,,
Fire forretningsområder. En visjon: Å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene!
Jobbmuligheter i NCC
Jobbmuligheter i NCC

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs. Derfor jobber vi for å være ledende når det gjelder å rekruttere, beholde og utvikle medarbeidere i NCC.

I NCC er vi opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og utviklingsmulighetene er derfor store. NCC er virksomme innen hele verdikjeden og skaper miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon. Vi har vår kjernevirksomhet innen bygg, anlegg, infrastruktur, eiendoms- og boligutvikling.

I NCC har vi fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere. Med hele Norge og Norden som arbeidsplass, er NCC et spennende sted å jobbe innen mange fagområder.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere. Enten du er ingeniør, håndverker eller prosjektleder, er du velkommen til å søke jobb hos oss. Vi har også gode jobbmuligheter for deg som er student eller lærling.

Les mer

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som student kan du treffe NCC på mange forskjellige måter i løpet av din utdanning. For oss er det viktig å møte fremtidige ansatte allerede under studietiden. Samtidig kan vi tilby deg som student et tidlig innblikk i et spennende fremtidsyrke og gi deg muligheten til å bli kjent med NCC på som selskap og fremtidig arbeidsgiver.

Gå til vår karriereside for studenter. Her kan du se når du kan møte NCC på næringslivsdager og yrkesmesser.

Les om vårt kompetanse og rekrutteringsprogram for studenter

Les om bachelor- og masteroppgaver

Les om lærlingordningen i NCC

 

 

Internship

NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram

Gjennom NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram (KR-programmet) får du verdifull innsikt og kompetanse om hvordan det er å jobbe i NCC.
Antall internships
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlingordninger

Bli lærling i NCC

I NCC trenger vi lærevillige unge mennesker. Vi er opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og
Antall lærlinger
50 (flere)
Sted
Oslo, Tromsø, Narvik, Trondheim, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Sandefjord, Drammen, Sarpsborg, Råde, Asker

Bli kjent med NCC!

Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Personalrabatt på produkter og tjenester
Bedriftshelsetjeneste
Bedriftsidrettslag
Firmahytte / firmaleilighet
Firmaturer og sosiale arrangementer
Hos oss får du
Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver!
Konkurransedyktige betingelser!
Gode utviklingsmuligheter!
Kreative og dyktige kollegaer!
Et hyggelig arbeidsmiljø!
Gode pensjons- og forsikringsordninger!
Bli en del av et konsern som gir bredde og profesjonalitet!
Variasjon, læring og utvikling!
Bildegalleri

Kontaktperson

HR-spesialist, rekruttering og employer branding
Jobbmuligheter (59)
logo
NCCs Kompetanse- og rekrutteringsprogram
KR-programmet skal gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene. Hva er KR-programmet?KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører/bachelor og 3. og 4.-års sivilingeniør/mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (eks. de to siste somrene for masterstudenter som går i 3. klasse). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.
logo
Bli lærling i NCC
NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, anleggsgartnerfaget, asfaltfaget, brønn- og borefaget, elektrikerfaget, anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør. Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet næringsbygg, skoler, hus, veier, broer, tunneler og store anlegg.  Du får egen veilederI dag har vi rundt 50 lærlinger i NCC inkludert datterselskaper. For å kunne sette deg inn i arbeidet og få en variert og bred utdanning som lærling, får du tildelt en veileder. Veilederens rolle er å støtte lærlingen i sin utvikling og se til at hun eller han tilegner seg flere arbeidsmetoder. NCCs lærlingprogram sørger for at du får en god og nødvendig oppfølging gjennom hele perioden. Sammen utarbeider vi et tilpasset program med hensyn til arbeidssted og læreplan. Etter endt fagprøve og en eventuell ansettelse er mulighetene mange, med spennende arbeidsområder i hele NCC-konsernet.
logo
Jobbmuligheter som Tømrer
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Tømrer. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos NCC.
logo
Asfaltør i NCC
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Asfaltør. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos NCC.

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Artikler fra NCC