NCC

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre!

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 53 milliarder SEK og rundt 17.000 medarbeidere (i 2016).

NCC opererer i hele Nord-Europa, men den største delen av virksomheten er i Sverige. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Beyond ­Construction - NCC er et bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Men vi har bestemt oss for å løfte blikket over CAD-tegninger, armeringsjern og betong. Vi tenker lenger enn det. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

Fokus innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene, uansett om det gjelder egen produksjon og arbeidsmiljø eller byggingen av fremtidens boliger og kontorer. 

Les mer

Les mer om NCC
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Se flere videoer fra NCC

Bli kjent med NCC

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
21.01.2019
Ringerike
NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner, Distrikt Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.Vi søker nå etter ny leder til å lede og videreutvikle vår Tunnelinnredningsavdeling.PROSJEKTLEDER TUNNELINNREDNING Som leder av vår tunnelinnredningsavdeling vil du ha det overordnete ansvar for avdelingens ansatte og for å lede, administrere og utvikle fagområdet. Du vil ha ansvar for å drive aktivt markedsarbeid mot interne og eksterne kunder i nær samarbeid med vår eksisterende anleggsvirksomhet, samt utføre kalkulasjon, tilbuds og innkjøpsarbeid. Videre vil du ha en nøkkelrolle i avdelingens leveranser mot NCCs tunnelprosjekter i oppstarts- og gjennomføringsfasen. Stillingen vil inngå i distriktes ledergruppe og rapporter til distriktssjef. En del reisevirksomhet må påregnes i stillingen. Som prosjektleder er det en fordel at du har/er: ingeniørutdannelse ledererfaring fra anleggsarbeid og innredningsarbeid i tunnel relevant erfaring med ressurs- og personalledelse, samt økonomi og resultatansvar forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen med andre selvstendig og initiativrik meget gode samarbeidsevner internt og eksternt Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.
20.01.2019 Oslo
NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Distrikt Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.Vi søker nå etter en ny leder, til å lede og utvikle vår maskinavdeling i Hokksund.MASKINSJEFSom maskinsjef vil du ha overordnet ansvar for maskinavdelingens ansatte og økonomi. Du vil ha ansvar for investeringer og innkjøp, samt overordnet ansvar for vedlikehold og oppfølging av bruken av anleggsutstyret ute på prosjektene. Du vil også måtte bistå anbudsarbeidet med maskinkompetanse, valg av løsninger, leiepriser m.m. Du vil være et aktivt medlem i distriktets ledergruppe og rapportere til distriktssjef for Tunnel. Kontoradresse vil være ved vårt hovedkontor i Oslo, men noe reisevirksomhet må påregnes til stillingen. Som maskinsjef er det en fordel at du har/er: maskinteknisk kunnskap ingeniør med ledererfaring fra anleggsvirksomhet, gjerne underjordsarbeid relevant erfaring med personalledelse, organisasjonsutvikling og resultatansvar forhandlingsvant og tydelig i kommunikasjonen selvstendig og initiativrik gode samarbeidsevner Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.
20.01.2019 Oslo
Ledelse - Organisasjonsutvikling – Lønnsomhet - Vekst NCC Building Norway har etter noen krevende år satt i gang en stor omstillingsprosess hvor strategi, organisasjon og kompetanse blir tydeliggjort og til en viss grad redefinert. Samspill, tidligfase, spesialisering og digitalisering blir viktige suksesskriterier på reisen fremover. Likeså sterkere fokus på godt lederskap og kvalitet i prosjektgjennomføringen. For å lykkes med denne endringen trenger derfor NCC Building Norway flere dyktige, ambisiøse og utviklingsorienterte ledere. Vi søker derfor nå etter en ny Prosjekt- og regiondirektør for region Operations Oslo & Central. Dette er den desidert største regionen i NCC Building Norway med et stort potensial for lønnsom vekst. Vi tror derfor timingen for rett person er ideell. Nå ser NCC fremover, og rette vedkommende vil derfor få en unik mulighet til å utvikle sin organisasjon, bygge sitt team og fokusere på morgendagens muligheter. Vi oppfordrer talenter med ambisjoner om å lede fremtidens entreprenør om å søke. Vår nye Prosjekt- og regiondirektør vil rapportere til leder av NCC Building Norway og bli en del av ledergruppen. Arbeidsted kan være ved NCC sitt hovedkontor på Brynseng i Oslo, eller i våre nye lokaler på Kjellstad ved Drammen. For mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen, ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Amrop Delphi:Arne Gunnar Dokken, Managing Partner, tlf.: +47 900 46 689/ e-post:kontakt@amropdelphi.no
20.01.2019 Oslo, Drammen
NCC Road Services Område Sør søker nå etter operatører til vår driftskontrakt 0602 Ringerike 2018 - 2023. Kontrakten omfatter 189,1 km riksveg, 530,4 km fylkesveg og 61,2 km gang-/ sykkelveg i Modum, Krødsherad-, Sigdal, Ringerike-, Hole, Lier, Øvre Eiker og Jevnaker. For å gjennomføre kontrakten søker vi nå etter: OPERATØR til Ringerike. Brøyting inngår i stillingen i tillegg til vanlige driftsoppgaver. Stillingen er selvstendige og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er en fordel at søker har erfaring med drift og vedlikehold av veier og bor i kontraktsområdet. Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: førerkort klasse C maskinførerbevis / erfaring med hjullaster (ikke et krav) erfaring fra tilsvarende arbeid gode samarbeidsevner løsningsorientert fremoverlent Stillingene inngår i beredskapsvakt på sommerhalvåret og tidskontoordning på vinterhalvåret. Vi tilbyr spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter. Du vil ha kreative og dyktige kollegaer i et hyggelig arbeidsmiljø, hvor det er muligheter til å se flere områder av Norge. NCC kan tilby gode pensjons- og forsikringsordninger. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.
21.01.2019 Ringerike
NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,7 mill. tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder. NCC Industry Asfalt styrker sin posisjon og har behov for flere dyktige arbeidere innen asfalt til spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn. Til våre asfaltfabrikker søker vi nå etter: 1 operatør i Etne (fast stilling) - VEST 1-2 operatører i Tromsø mobil fabrikk (fast stilling) - MIDT/NORD 1 operatør på Averøy mobil fabrikk (fast stilling) - MIDT/NORD 1 operatør i Ålesund (fast stilling) - MIDT/NORD 1 operatør i Lierskogen (fast stilling) - ØST 1 operatør i Lidalen (fast stilling) - ØST 1 operatør mobil fabrikk (fast stilling) - ØST 1-3 operatører i Oslo/Akershus (sesongansatte) - OSLO/AKERSHUS Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper: erfaring/kjennskap fra industri/produksjon fordel med kunnskap innen mekanikk eller automasjon kjennskap til prosesstyring gode datakunnskaper generelt opptatt av HMS, orden og ryddighet forstå og snakke norsk er en forutsetning fleksibel på arbeidsoppgaver og arbeidstid Vi ser etter personer som har et positivt engasjement og gode samarbeidsevner. Du må også være punktlig, ha stor arbeidskapasitet og takle høyt tempo. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt produksjonsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.
02.02.2019 Oslo, Tromsø, Ålesund, Notodden, Lier, Etne, Averøy
NCC Road Services, Område Vest søker nå etter anleggsleder til vår driftskontrakt i Indre Ryfylke.Kontrakten omfatter drift- og vedlikeholdsoppgaver på riks- og fylkesveger samt G/S veger i kommunene Vindafjord, Sauda og Suldal og Etne kommuner, samt deler av kommune Tysvær, Odda og Hjelmeland.Som anleggsleder vil du være ansvarlig for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Anleggsleder rapporterer til prosjektleder. Du vil ha en aktiv rolle i byggemøter. Det er en fordel om du har kjennskap til drifts- og vedlikeholdskontrakter for SVV samt kjennskap til kontraktsområdet. For å lykkes som anleggsleder, må du ha evne til å se helheten i kontrakten og være god til å motvere og veilede andre i tillegg til at du har: erfaring fra tilsvarende arbeid datakunnskaper økonomiforståelse gode samarbeidsevner førerkort Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.
03.02.2019 Sauda
I NCC er kompetanse et av våre fremste konkurransefortrinn. Det er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med engasjerte og lærevillige studenter så tidlig som mulig. Vil du også bygge kunnskap og ny erfaring? Hos oss finnes det spennende muligheter for deg som er student til å bli kjent med NCC som arbeidsgiver. KOMPETANSE- OG REKRUTTERINGSPROGRAMMET 2019 Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse og hvordan det er å jobbe hos oss. Som KR-student vil du få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeidserfaring. NCCs mål er å rekruttere dyktige ingeniører, sivilingeniører og mastergradstudenter til spennende prosjekter i årene fremover. KR-programmet er en invitasjon primært rettet mot ingeniør- (2.års) og sivilingeniørstudenter (3. eller 4. års), og tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer. I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. På disse samlingene vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, samt få faglig påfyll fra NCC. Som student i KR-programmet er det også mulighet til å skrive bachelor- eller masteroppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig. FOR Å SØKE: Søknadsfristen til Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet er satt til 28. februar 2019. Søknadene vil bli gjennomgått og behandlet fortløpende. Registrer din søknad nedenfor, og legg ved CV og personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper. Og fortelle oss hvorfor DU ønsker å være en del av NCCs KR-program! For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.
28.02.2019 Norge
HVA FÅR DEG TIL Å VOKSE? Begrepet "karriere" kan ha ulik betydning avhengig av hvem du spør. Hos oss kan du i alle fall være trygg på at du vil fortsette å utvikle deg. Er du nyutdannet i løpet av 2019 og ønsker å jobbe i NCC? Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, primært innen bygg-, anleggs- og veifag. Rekruttering av nyutdannede vil variere etter antall prosjekter og behov NCC har på det stedet der du ønsker å jobbe. Registrer deg nedenfor, og legg ved CV samt en kortfattet søknad. Søknadsfrist er 28. februar 2019, og søknadene vil bli gjennomgått og behandlet fortløpende. For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.
28.02.2019 Norge

Internship

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurranse-fortrinn. Dette er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.    Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeids-erfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.    KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for siv.ing. studenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive prosjekt- og diplomoppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.Les mer her
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærlinger

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.   Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg. Les mer her
Antall lærlinger
50 (flere)

Rekrutteringskalender

 • JAN 20
  2019
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 21
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Leder rekruttering og employer branding

Filmer

NCC is a construction and property development company. But we look further than that. What we do today will have an impact on tomorrow. It pushes us to listen, partner with others and think Beyond Construction - to renew our industry.
Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Andreas som er NCC-lærling på Færøyene og forteller om å være lærling innen fjell- og bergverksfaget.
Møt Osmund som forteller om muligheter som lærling i anleggsmaskinmekanikerfaget i NCC.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.
Møt Paal som forteller om muligheter som lærling i anleggsgartnerfaget i NCC.
Se film som viser mulighetene som ligger i bygg- og anleggsbransjen. Fra Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg (EBA)

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Artikler fra NCC