NCC

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Ingeniøryrker: Øvrig)

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre!

En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCCs visjon er å fornye bransjen og levere de beste bærekraftige løsningene.

NCC er ett av Nord-Europas ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskaper, med en omsetning på 53 milliarder SEK og rundt 17.000 medarbeidere (i 2016).

NCC opererer i hele Nord-Europa, men den største delen av virksomheten er i Sverige. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Building, NCC Infrastructure, NCC Industry og NCC Property Development.

Beyond ­Construction - NCC er et bygg- og eiendomsutviklingsselskap. Men vi har bestemt oss for å løfte blikket over CAD-tegninger, armeringsjern og betong. Vi tenker lenger enn det. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide.

Fokus innovasjon - I NCC er innovasjon nøkkelen til å kunne skape de beste bærekraftige løsningene, uansett om det gjelder egen produksjon og arbeidsmiljø eller byggingen av fremtidens boliger og kontorer. 

Les mer

Les mer om NCC
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:03.10.2018
Arbeidssted :Oslo
Video
Se flere videoer fra NCC

Bli kjent med NCC

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:15.10.2018
Arbeidssted :Oslo
HR Services en service- og kompetanseenhet innenfor Human Resources. HR Services har ansvar for å støtte alle NCC-selskaper i Norge med effektive prosesser og systemer innenfor lønn og HR-administrative oppgaver. LØNNSMEDARBEIDER, HR SERVICES NORGE HR Services har i dag 10 ansatte, og som lønnsmedarbeider får du en aktiv og viktig rolle der du kan bidra med din erfaring og kunnskap innen fagområdet lønn.  Dine sentrale arbeidsoppgaver vil bla. være: Registrering av ferie og fraværstransaksjoner Registrering av lønnsbilag Registrering/oppfølging av refusjon sykmeldinger/permisjoner fra NAV Kontroll av utlegg/reiseregninger Avstemming av lønnsrelaterte konti Lønnsarbeid i forbindelse med nordisk mobilitet Dine kvalifikasjoner og egenskaper: Vi søker en person med minimum 3-5 års erfaring fra tilsvarende lønnsarbeid, og med god kunnskap om gjeldende norske lover og regler innenfor lønn og skatt. Du har gode ferdigheter i generelle IKT-verktøy og Microsoft Office. Kjennskap til Aditro lønn og erfaring med tidfangstsystem er en fordel, men ikke et krav. Du har tidligere erfaring fra større organisasjoner, og er vant til frister, prosesser og rutiner i arbeidshverdagen. Du har en proaktiv holdning, gode samarbeidsevner, er endringsvillig og en gjennomgående serviceinnstilt person. Du er løsningsorientert og vant til å ta initiativ. Du jobber nøyaktig og strukturert, og trives med å være selvgående. Du er flink til å kommunisere både muntlig og skriftlig, og har gode språkkunnskaper i norsk og engelsk. Vi tilbyr: Vi tilbyr en stilling med stor selvstendighet og utviklingsmuligheter. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet og støtte. Du vil få gode ansettelsesvilkår og konkurransedyktige betingelser. Stillingen som Lønnsmedarbeider vil rapportere til Head of HR Services Norge, og vil ha arbeidssted ved vårt hovedkontor i Østensjøveien 27 på Brynseng i Oslo. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.
26.09.2018 Oslo
I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction! NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Avdeling Water & Environment/No Dig er i dag spesialisert på gravefrie løsninger og metoder for rørfornyelse, med avdelinger i Norge, Sverige og Danmark. Du kan lese mer om NCC sine No Dig løsninger her NCC No Dig har i dag ca. 25 ansatte i Norge og leverer tjenester i Oslo og omegn. Vi ønsker nå å styrke vårt team med en anleggsleder. ANLEGGSLEDER Som anleggsleder med tilknytning til forretningsenheten Water & Environment/No Dig, vil du ha ansvar for produksjon på anlegget. Herunder ligger også ledelse av medarbeidere, planlegging, økonomi, kontrakt og underentreprenører. Som anleggsleder vil du også kunne tillegges ansvar som anleggets ansvarlige representant overfor kunde. For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.Som anleggsleder er det en fordel at du har: lederferdigheter og gode kommunikasjonsevner operativ erfaring som anleggsleder fra No Dig/VA-prosjekter relevant teknisk forståelse kontraktsforståelse og økonomikunnskaper Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen gir meget gode karrieremuligheter for kandidater med ambisjoner. Din arbeidsplass vil i hovedsak være ute på prosjekt i Oslo og Omegn, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.
01.10.2018 Oslo, Akershus
NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene. Vi ønsker nå å styrke våre team med to Anleggsledere, en til vårt tunnelprosjekt på Færøyene og en til et av våre pågående prosjekt i Norge.  ANLEGGSLEDERSom anleggsleder med tilknytning til forretningsenheten Tunnel & Heavy Masshandling, vil du ha ansvar for produksjon på anlegget. Herunder ligger også personalansvar og ledelse av medarbeidere og funksjonærer, planlegging, økonomi, kontrakt og underentreprenører. Anleggsleder vil også kunne tillegges ansvar som anleggets ansvarlige representant overfor kunde.  For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.  Som anleggsleder er det en fordel at du har: lederferdigheter og gode kommunikasjonsevner operativ erfaring som anleggsleder fra tunnelprosjekter relevant teknisk forståelse, minimum bachelornivå kontraktsforståelse og økonomikunnskaper Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Som Anleggsleder på Færøyene vil din arbeidsplass i hovedsak være på prosjekt på Færøyene, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.
Snarest Oslo
perations Development & IT (ODIT) er en nordisk organisasjon med ca. 110 ansatte i fire land under felles ledelse. Vårt fokus er å levere verdi til NCCgjennom IT-tjenester av høy kvalitet, bidra med innovasjon samt være pådriver av digital transformasjon. Vi søker nå etter en IT Application Specialist til å støtte og følge opp våre HR applikasjoner og tjenester, samt andre sentrale virksomhetssystemer. Rollen som IT Application Specialist i NCC I rollen vil du ha ansvaret for tilgjengelighet og vedlikehold av tjenester og applikasjoner, prosesstøtte og IT-sikkerhet. Du støtter i alle deler av leveransen, fra infrastruktur til applikasjon. En av dine hovedoppgaver som lokal applikasjonsspesialist er å vedlikeholde, utvikle og administrere applikasjoner mot en felles NCC IT-arkitektur.  Som IT Application Specialist vil du jobbe operativt og tett sammen med Service Manager og andre Application Specialists i ODIT, og være et viktig bindeledd mellom virksomheten og IT. Det er derfor viktig at du har god forståelse for eksisterende og fremtidige behov i virksomheten.  Rollen innebærer et tett samarbeid innenfor ODIT, med NCCs leverandører og sentrale brukere i virksomheten. Du vil også samarbeide med HR Business Support-funksjonene og de forskjellige forretningsområdene i Norge. Tjenesten krever et høyt servicenivå, og stor grad av problemløsing og fleksibilitet. Din bakgrunnFor å lykkes i rollen bør du ha minst 2 års arbeidserfaring fra liknende stilling, gjerne med teknisk bakgrunn. Du skriver og snakker flytende norsk og engelsk, da mange av våre kolleger og leverandører er utenfor Norge. Du har enten høyere utdanning innen IT, eller relevant arbeidserfaring som kan kompensere for manglende akademisk bakgrunn.  Du har erfaring fra teamarbeid, og forvalting og drift av IT-tjenester. Relevant  bransjeerfaring kan være en fordel, men er ikke et krav.  Dine egenskaper Vi legger stor vekt på personlige egenskaper for å lykkes i rollen som Application Specialist. Vi tror du har utpreget logisk sans, og utfordres av problemløsning i komplekse IT-miljøer. I tillegg har du en selvstendig måte å søke etter informasjon på, og setter deg lett inn i ulike problemstillinger. Du er selvgående og vant til å styre din egen hverdag.  Som person er du engasjert, nysgjerrig, liker i å samarbeide med andre og følge opp de behov som virksomheten har. Du behersker oppfølging av leverandører, og kan stille krav til andres innsats og leveranse. Du håndterer også de administrative sidene ved forvaltningen, som f.eks. avtaler og økonomioppfølging.  Vi tilbyr Hos oss i NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre ansatte gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø. Arbeidsplassen for denne stillingen vil være på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.
03.10.2018 Oslo
NCC Infrastructure gjennomfører små og store infrastrukturprosjekter i Norden, med verdi fra noen millioner til flere milliarder kroner. Tunnel & Heavy Masshandling er i dag spesialisert på tunneldriving og tunnelinnredning, og gjennomfører flere større infrastrukturprosjekter. Flere av prosjektene er i samhandling med andre distrikter og regioner i NCC. Tunnel & Heavy Masshandling har i dag omlag 200 ansatte og prosjektene strekker seg fra store tunnelprosjekter i Norge til et stort og spektakulært prosjekt på Færøyene.Vi ønsker nå å styrke vårt team med en prosjektingeniør ved vårt tunnelprosjekt på Færøyene. Rollen som prosjektingeniør består av en rekke varierte arbeidsoppgaver. Stillingen omfatter bl.a. faglig støtte til prosjekt- og anleggsleder, samt oppfølging av ansatte, underentreprenører og leverandører. Du vil bidra til utarbeidelse av planer og styringsdokumenter mot produksjon, økonomi, K-HMS og ytre miljø, samt oppfølging av disse. Du vil bli en del av et dynamisk arbeidsmiljø, der arbeidsoppgavene vil kunne endres etter hva som er mest hensiktsmessig til enhver tid. Vi søker en selvstendig og fleksibel person, som er nysgjerrig på faglig utvikling og ivrig etter å lære. Du er løsningsorientert og strukturert, og motiveres av utfordringer i hverdagen. Du har gode samarbeidsevner og har gjerne lederambisjoner på sikt. Vi tror denne stillingen vil kunne passe godt for en som er nyutdannet eller tidlig i sin arbeidskarriere, gjerne som ingeniør /sivilingeniør innenfor tunnel og/eller anleggsfaget. For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Din arbeidsplass vil i hovedsak være på prosjekt på Færøyene, men du må også regne med noe tid på vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.
Snarest Færøyene, Oslo
B Her er dine nye utfordringer I rollen som Business Controller vil du være sentral i vår økonomioppfølging av Divisjonen. Dette inkluderer måneds- og kvartalsrapportering, samt støtte i vårt budsjett- og prognosearbeid. Du vil jobbe tett sammen med Division Controller i utvikling av vår økonomistyring og vårt prognosearbeid. Du vil også være en del av økonomiledergruppen i forretningsområdet Infrastruktur, som er vår nordiske enhet. Vi jobber i en verden i stadig forandring, og søker deg som ønsker å jobbe med forbedringsarbeid, struktur og implementering av nye smarte løsninger i våre arbeidsmetoder innen økonomi. Du er en person som har interesse for komplekse oppgaver med mye informasjonsinnhenting, og som er dyktig til å se sammenhenger og kunne konkludere. Vi ser at du er trygg i din faglige rolle. Du trives med å jobbe selvstendig med et stort ansvar, men også å jobbe i team da arbeidet innebærer mange kontaktflater og mye samarbeid med andre. Din erfaring og kompetanse Vi søker deg som er utdannet siviløkonom/revisor, gjerne med erfaring innen rapportering og økonomistyring. Du har mellom 5-7 års erfaring fra en forretningsrettet og analytisk rolle som controller i store selskaper. Erfaring fra byggebransjen og prosjektregnskap er en fordel, men ikke et krav. Du har en god forståelse for økonomiprosesser og en sterk forretningsinteresse. For å trives i NCC og i rollen som Business Controller må du være en pådriver med gode kommunikasjonsevner, og ha et ønske om å lede og skape resultater i samarbeid med andre. Vi legger stor vekt på personlige egenskaper som analytiske evner, ansvarsfølelse, engasjement, integritet og en strukturert arbeidsform. Vi ser etter deg som jobber godt i team, og som kan levere effektivt i forhold til gitte frister. Du har god erfaring med å bearbeide informasjon fra ulike virksomhetssystemer, og er vant til å bruke Excel og PowerPoint som arbeidsverktøy. Vi tilbyr I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.  Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men noe reising må også påregnes innenfor vårt nordiske forretningsområde. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Division Controller, Petter Wiik-Nilsen, tlf. +47 922 04 609. Registrere din søknad med søknadsbrev, CV og vitnemål nedenfor. Vi benytter bakgrunnssjekk fra Semac i denne rekrutteringen.
15.10.2018 Oslo
På grunn av økende arbeidsmengde, søker å knytte til oss en erfaren og dyktig stikningsingeniør/geomatiker. Maskinentreprenør Carl C. Fon as er et selskap med ca. 155 ansatte, og er et heleid datterselskap av NCC.Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr. Våre hovedoppgaver er bygging av veg, grunnarbeider for bygg, VA-anlegg samt transport, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet. Vårt hovedkontor ligger i Sandefjord, i tillegg til at vi har et avdelingskontor i Akershus. Som stikningsingeniør/geomatiker må du kunne betjene vårt geografiske område, og må påregne å veksle mellom Sandefjord og Akershus som arbeidsplass. Carl C. Fon er kjent for å ha høy kompetanse, bra maskiner og utstyr, godt miljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass. Arbeidsoppgaver for stikningsingeniør/geomatiker Som stikningsingeniør/geomatiker vil du inngå i en gruppe med 7 andre stikningsingeniører/geomatikere. De mest sentrale arbeidsoppgavene vil bestå i masseberegning og tilpasning av data til maskinstyring, høste stikningsdata fra digitale modeller, tilrettelegge prosjektdata og forvalte maskinstyringssystemer, utarbeide målebrev for prosjektene, samt innmåling, kontroll og dokumentasjon av utført arbeid. Personer vi tror vil trives og føle seg hjemme hos oss Du bør ha relevant bakgrunn, både med tanke på faglig kompetanse og erfaring. Du er engasjert og bryr deg om det som skjer rundt deg. Tilstedeværelse, involvering, oversikt og kontroll er andre nøkkelord. Vi tror at et naturlig behov for å ha oversikt og kontroll, kombinert med modenhet i bruk av tilgjengelig informasjon og systemer, vil gi muligheter for vekst som leder. Du trives med god takhøyde og direkte tale, og byr på egne meninger. Du er en person som ønsker å bli sett, liker å prestere og utvikle deg.Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter. Du vil få anledning til å påvirke og utvikle den funksjon du har ansvaret for, og tilegne deg ny kompetanse på området gjennom praktisk arbeid, kurs/opplæring og teamarbeid. Vi tilbyr Vi er et selskap i vekst og har behov for ledere som ønsker å påta seg ansvar, og en rolle som denne vil by på mange muligheter for deg som har slike ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.
Snarest Sandefjord
NCC har et kontinuerlig behov for nye lærlinger - vil du være med på reisen? I NCC er vi opptatt av å ta vare på og beholde våre medarbeidere, og utviklingsmulighetene er derfor store. NCC er virksomme innen hele verdikjeden og skaper miljøer for arbeid, bolig og kommunikasjon. Vi har vår kjernevirksomhet innen bygg, anlegg, infrastruktur, eiendoms- og boligutvikling. Det er derfor gode muligheter for lærlinger i NCC. Gjennom egen virksomhet, i tillegg til våre datterselskaper kan vi tilby et bredt utvalg av opplæringsplasser. Vi rekrutterer til følgende fag: Anleggsteknikkfag Fjell- og bergverksfag Asfaltfag Vei- og anleggsfag Anleggsmaskinførerfag Byggteknikkfag Betongfag Tømrerfag Murerfag Andre fag: Malerfag Anleggsgartnerfag Anleggsmaskinmekanikerfag Elektrikerfaget I NCC skal det være trygt å være lærling. Du skal få en god følelse av hvordan arbeidslivet er, og du skal føle deg godt ivaretatt. NCC er en stor bedrift, med mange muligheter. NCC trenger gode fagfolk. Det er viktig at vi tar inn nye lærlinger hvert år, vi er avhengig av en god kontinuitet - vi har ikke råd til å miste noen kull med lærlinger. Som en av de ledende entreprenørene i Norden har NCC et spesielt stort ansvar. Du kan lese mer om de forskjellige fagene på våre hjemmesider - følg linken: https://www.ncc.no/jobbe-i-ncc/larling/ Mer informasjon om de enkelte fagområdene og utdanningsløpet finner du på: vilbli.no Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer.Registrer din søknad nedenfor, og legg ved et personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper. Vi vil gjerne at du også legger ved eventuelle vitnemål, attester, o.l.Søknader behandles fortløpende.
01.03.2019 Norge

Internship

Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurranse-fortrinn. Dette er en av grunnene til at vi gjerne vil bli kjent med studentene så tidlig som mulig.    Hensikten med NCCs kompetanse- og rekrutteringsprogram, KR-programmet, er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse. Du vil også få muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse gjennom relevant arbeids-erfaring. Veien til fast ansettelse i NCC går ofte gjennom disse plassene.    KR-programmet er en invitasjon til 2.-års ingeniører og 3.-års sivilingeniør/ mastergrad-studenter. NCC tilbyr sommerjobb og praksis i sommerferiene mens du studerer (dvs. de to siste somrene for siv.ing. studenter). I tillegg arrangeres det seminardager i løpet av studietiden mens du er tilknyttet programmet. Her vil du få anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene som er med i KR-programmet, og få faglig påfyll fra NCC. Du vil også få mulighet til å skrive prosjekt- og diplomoppgave i samarbeid med NCC, hvis dette er ønskelig.Les mer her
Antall interns
10 (flere)
Sted
Norge

Lærlinger

Lærlinger

NCC tar inn lærlinger i fagene betong (forskaling og armering), tømrer, murer, maler, vei- og anleggsfaget, fjell- og bergverksfaget, asfalt anleggsmaskinmekaniker, anleggsmaskinfører og anleggsmaskinreperatør.   Som yrkesarbeider i NCC får du mange spennende utfordringer. Våre medarbeidere bygger blant annet hus, veier, broer, tunneller og store anlegg. Les mer her
Antall lærlinger
50 (flere)

Rekrutteringskalender

 • SEP 26
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 01
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

NCC is a construction and property development company. But we look further than that. What we do today will have an impact on tomorrow. It pushes us to listen, partner with others and think Beyond Construction - to renew our industry.
Se filmen om NCC i Norge som tar deg med på en reise helt tilbake til oppstarten i 1922.
I denne filmen får du presentert NCC og asfaltfaget. NCC ønsker å være et naturlig valg for lærlinger, opplæring og oppfølging er viktig for oss.
Møt Anja som forteller om muligheter som lærling i betongfaget i NCC.
Byggeskolen er for barn på NCCs samarbeidskoler, og for barn av NCC-ansatte i alderen åtte til tolv år. Målsettingen med Barnas Byggeskole er å øke kunnskap og interesse for byggebransjen og teknikk- og realfag, samt øke miljøbevisstheten og gi barna en morsom og utviklende sommeruke.
NCC er en stolt hovedsponsor for Mattesenter, slik at norske skoleelever kan få gratis og kyndig hjelp med matteleksene.
Møt Paal som forteller om muligheter som lærling i anleggsgartnerfaget i NCC.
Se film som viser mulighetene som ligger i bygg- og anleggsbransjen. Fra Entreprenørforeningen Bygg- og Anlegg (EBA)

Fakta om NCC

Adresse

Hovedkontor: Østensjøveien 27, 0661 Oslo

Artikler fra NCC