Rekrutter de beste frilanserne

til ditt prosjekt helt gratis

Noen av frilanserne du kan kontakte
1
1
1
1
Se alle 501 frilansere

Hva er Frilansguiden?

 

Frilansguiden er en helt gratis møteplass for profesjonelle frilansere og oppdragsgivere i Norge


Internett gir fantastiske muligheter for å koble oppdragsgivere med frilansere. Men når mellomledd stikker av med 20 - 60 % av frilanserens (ofte for lave) lønn, kun for å formidle kontakt, da er det noe som skurrer. Hos Frilansguiden betaler verken frilansere eller oppdragstakere en eneste krone.


I Frilansguiden jobber vi for at frilansere skal få tilgang til flere og bedre betalte oppdrag for sin kompetanse. Prosjektet er non-profit og basert på sosialt entreprenørskap. I tillegg til å skape flere gode jobber for frilansere i Norge, skal vi gi flere tilgang til Norges beste kompetanse; frilansere med spisskompetanse!

Er du en Frilanser?


Vi hjelper deg med å få flere spennende oppdrag og nye oppdragsgivere!

Markedsfør deg mot nye oppdragsgivere

Nå også ut til private oppdragsgivere!

Automatisk matching mot nye oppdrag


Vis frem dine arbeider i en portefølje


La oppdragsgivere kontakte deg direkteRegistrer deg som frilanser her! 

For Oppdragsgivere

 

Utlys oppdrag, eller kontakt de beste frilanserne for ditt prosjekt direkte!


Frilansguiden er naturligvis helt gratis også for deg som oppdragsgiver. Du kan enkelt utlyse oppdrag som automatisk matches med aktuelle frilansere. Du kan også bla gjennom frilansprofiler og søke i porteføljer og prosjekter. Deretter inviterer du frilansere du liker. 


Søk i frilansbasen

Søk i prosjekter og porteføljer

Utlys oppdrag (du må logge inn)

Ny frilanser

Rekdal Martin
Rekdal Martin
Student
Jeg er en 18 år gammel student som går VG3 påbygg hos Halden videregående skole, avd. Porsnes. Jobber som vikariat hos Joker Torvet nå, men har noen planer om å bli en vekter hos Securitas til høsten. Jeg skal ikke begynne på høgskole enda, så nå til høsten er jeg fri for masse jobb og arbeid. Ivrig for for å utforske mye og se hva slags jobber som passer meg perfekt. Jeg er veldig flink med service hos mennesker, og glad i dyr, spesielt hunder. Jeg har førerkort klasse B, så jeg har mulighet til å komme meg rundt på egenhånd. Min største drøm er å bli skuespiller i film.
  • Butikkmedarbeider / Butikkselger, Dyrepleier, Kundeservice / Servicemedarbeider, Vekter
  • Halden

Ny frilanser

Ingelin Lima
Ingelin Lima
Business student
Jeg studerer Business Administration i USA og er konkurransesvømmer. Tar utfordringer på strak arm, og har drevet med veldelighetsarbeid hvor initiativ er viktig. I sommer skal jeg være hjemme i Norge, og jeg ønsker å jobbe.
  • Profesjonell Idrettsutøver, Øvrig - Idrettsfag, kroppsøving og friluftsliv
  • Lier

Ny frilanser

Kristin Berntzen
Kristin Berntzen
student
Jeg er en jente på 23 år fra Elverum, som for tiden studerer i Texas. Jeg er ferdig med min bachelor i økonomi og ledelse våren 2017. Jeg er en glad, sosial og ansvarsfull person, som liker å være kreativ. Jeg er organisert, liker a ha orden, og tar alltid jobben jeg gjør seriøst.
  • Korrekturleser, Oversetter / Translatør, Mystery shopper, Øvrig - Økonomi, marked og administrasjon, Økonom
  • USA
Topplisten - populære frilansere
Vis alle