Rekrutter de beste frilanserne

til ditt prosjekt helt gratis

Noen av frilanserne du kan kontakte
2
17
1
1
Se alle 552 frilansere

Hva er Frilansguiden?

 

Frilansguiden er en helt gratis møteplass for profesjonelle frilansere og oppdragsgivere i Norge


Internett gir fantastiske muligheter for å koble oppdragsgivere med frilansere. Men når mellomledd stikker av med 20 - 60 % av frilanserens (ofte for lave) lønn, kun for å formidle kontakt, da er det noe som skurrer. Hos Frilansguiden betaler verken frilansere eller oppdragstakere en eneste krone.


I Frilansguiden jobber vi for at frilansere skal få tilgang til flere og bedre betalte oppdrag for sin kompetanse. Prosjektet er non-profit og basert på sosialt entreprenørskap. I tillegg til å skape flere gode jobber for frilansere i Norge, skal vi gi flere tilgang til Norges beste kompetanse; frilansere med spisskompetanse!

Er du en Frilanser?


Vi hjelper deg med å få flere spennende oppdrag og nye oppdragsgivere!

Markedsfør deg mot nye oppdragsgivere

Nå også ut til private oppdragsgivere!

Automatisk matching mot nye oppdrag


Vis frem dine arbeider i en portefølje


La oppdragsgivere kontakte deg direkteRegistrer deg som frilanser her! 

For Oppdragsgivere

 

Utlys oppdrag, eller kontakt de beste frilanserne for ditt prosjekt direkte!


Frilansguiden er naturligvis helt gratis også for deg som oppdragsgiver. Du kan enkelt utlyse oppdrag som automatisk matches med aktuelle frilansere. Du kan også bla gjennom frilansprofiler og søke i porteføljer og prosjekter. Deretter inviterer du frilansere du liker. 


Søk i frilansbasen

Søk i prosjekter og porteføljer

Utlys oppdrag (du må logge inn)

Ny frilanser

Eirik Henden
Eirik Henden
Concept Artist & Illustratør
Hei og hopp! Min spesialitet er 2D/3D karakter og landskapsdesign for film og spill. Jeg har en solid bakgrunn i 3D, samt. tradisjonell animasjon og i tillegg visuelle effekter, slik som Motion Graphics. Jeg har tidligere arbeidet med mange spennende klienter for logo, coverdesign, animasjonsprosjekter og oppdrag for konsept kunst. Nylig fullførte jeg en Bachelor i Interaktive Medier Animasjon. Har i tillegg fått stilt ut tegningene mine på forskjellige plasser, slik som Kristiansand Folkebibliotek og Kunstsenteret i Agder. Noe jeg er veldig stolt å kry av! Generelt sett så elsker jeg å jobbe med forskjellige mennesker og prosjekter, siden det er dette vi står sammen for; å lære av hverandre. Det er av stor verdi.
  • Animatør, Billedkunstner, 3D-tegner, Kunstner, Illustratør, Grafisk designer
  • Kristiansand

Ny frilanser

Espen Taftø Vestad
Espen Taftø Vestad
Webutvikler og Videograf
Jeg driver en egen mediebedrift som jobber aktivt innenfor blant annet: Filmproduksjon, redigering, web utvikling, web design, dronefoto, bildebearbeiding og grafisk design. Jeg er en munter og glad person med stå på vilje for det jeg brenner for! Ønsker nå frilans remote jobber, uansett stillingsprosent. (www.digitikk.no)
  • Programmerer Web, Webdesigner / Webutvikler , Redigerer (film / tv), Produksjonsmedarbeider, Film-, og tv-fotograf, Mediedesigner, Blogger, Fotoassistent, Fotograf
  • Ålesund

Ny frilanser

Trine Tønnesen
Trine Tønnesen
Fotograf
Jeg er en jente fra Stavanger som elsker å ta bilder. Jeg er en naturlig perfeksjonist og nøyer meg ikke før bildene er perfekt. Jeg tar bilder ute, men har også portabelt studio. Jeg er nybegynner og ønsker alle typer oppdrag, ta gjerne kontakt:)
  • Fotograf
  • Stavanger
Topplisten - populære frilansere
Vibeke Karoline Borg
Nenad Tanaskovic
Dainius Dambrauskas
Vis alle