Norconsult

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Olje / Gass / Energi / Kraft

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

 

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Les mer om Norconsult
Fakta
Hovedkontor
Sandvika (Bærum)
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Se flere videoer fra Norconsult

Bli kjent med Norconsult

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
02.01.2019
Bærum

Ledige stillinger hos Norconsult

il du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen systemutvikling? Vi søker erfarne utviklere til fast stilling som konsulent hos oss. Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen systemutvikling, systemintegrasjon, maskinlæring, kunstig intelligens, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. Vi leverer konsulenter til prosjekter innen både offentlig (70%) og privat (30%) virksomhet. Våre største bransjer er offentlig forvaltning, energi, bank/finans og IoT. Våre konsulenter jobber hovedsaklig med C#, Java, Python eller JavaScript. Vi jobber med både backend, frontend, fullstack, databaseutvikling, datavarehus, BI, skyløsninger og maskinlæringsløsninger. Vi sørger for strukturert opplæring og spesialisering innen alle disse plattformene. Vi søker deg med en lidenskap for systemutvikling og programmering. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med langsiktige og meningsfylte prosjekter hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. For oss er det viktig at du: Har en utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Har gode akademiske resultater og/eller gode referanser. Er med enten C#, Java, Python eller JavaScript. Har minimum 2 års erfaring fra systemutviklingsprosjekter og/eller integrasjonsprosjekter Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere. Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder. Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
31.12.2018 Trondheim, Bærum
Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen Azure og skyteknologi? Vi søker erfarne utviklere til fast stilling som konsulent hos oss. Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen systemutvikling, systemintegrasjon, skyteknologi, maskinlæring, kunstig intelligens, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. Vi leverer konsulenter til prosjekter innen både offentlig (70%) og privat (30%) virksomhet. Våre største bransjer er offentlig forvaltning, energi, bank/finans og IoT. Våre konsulenter jobber hovedsaklig med C#, Java, Python eller JavaScript. Vi jobber med både backend, frontend, fullstack, databaseutvikling, datavarehus, BI, skyløsninger og maskinlæringsløsninger. Vi sørger for strukturert opplæring og spesialisering innen alle disse fagretningene. Du er en person med en lidenskap for skyteknologi, systemutvikling og integrasjon. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med langsiktige og meningsfylte prosjekter hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. For oss er det viktig at du: Har en utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Har gode akademiske resultater og/eller gode referanser. Har erfaring med prosjekter innen skyteknologi, fortrinnsvis Microsoft Azure. Har erfaring med utvikling av applikasjoner og integrasjoner for Microsoft Azure, eksempelvis Web Apps, Web Jobs, Functions, o.l. Har erfaring med bruk av databaser og andre lagringsmekanismer i Azure Erfaring med Azure Service Bus, Event Hub, IoT Hub o.l er en fordel Har minimum 3 års relevant erfaring med gode referanser. Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
31.12.2018 Trondheim, Bærum
Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen data science? Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen maskinlæring, kunstig intelligens, systemutvikling, systemintegrasjon, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. Vi søker deg med en lidenskap for data science, maskinlæring og kunstig intelligens. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med data science-prosjekter innen offentlig og privat virksomhet hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. For oss er det viktig at du er: Du har en utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Du har gode akademiske resultater. Du har minimum 3 års relevant erfaring med gode referanser. Du er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Du har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Du har sterke ferdigheter i Python/R og SQL. Du har praktisk erfaring med Data Science, Big Data, utvikling av datavarehus, BI eller maskinlæring. Du har jobbet i smidige prosesser og har erfaring med kartlegging av krav og funksjonalitet. Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere. Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder. Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
31.12.2018 Trondheim, Bærum
Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen maskinlæring og kunstig intelligens? Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen maskinlæring, kunstig intelligens, systemutvikling, systemintegrasjon, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. Vi har spennende prosjekter innen energi, olje/gass, bygg og konstruksjon, samferdsel, digital læring og finans. Våre kunder er ofte de mest betydningsfulle og tankeledende innen sine respektive bransjer. Vi arbeider med både store og mindre store datamengder, alt fra tidsserier og sensordata til kontobevegelser og fysiske bevegelser i geodata. Vi opererer både on-premise og i skyen, og er med hele veien fra idé og konseptfase til deployment og operasjonalisering av maskinlæringsmodeller. Vil du vite mer? Ta kontakt, så skal vi fortelle deg om både tidligere, pågående og kommende prosjekter. Vi søker deg med en lidenskap for Big Data, maskinlæring og kunstig intelligens. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med prosjekter innen offentlig og privat virksomhet hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. For oss er det viktig at du: Har en utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Har gode akademiske resultater. Har minimum 3 års relevant erfaring med gode referanser. Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Har erfaring med en eller flere plattformer for Big Data, eksempelvis Azure Data Lake, Apache Hadoop/Spark/Beam/Cassandra, BigTable, ElasticSearch, e.l. Har sterke ferdigheter i Python/R og SQL. Har praktisk erfaring med Big Data Engineering, Data Science, Datavarehus, BI eller maskinlæring. Har jobbet i smidige prosesser og har erfaring med kartlegging av krav og funksjonalitet. Hos oss får du; Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere. Varierte, utfordrende og innflytelsesrike prosjekter hos engasjerte kunder. Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
31.12.2018 Trondheim, Bærum
SEND SØKNAD Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen maskinlæring og kunstig intelligens? Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen maskinlæring, kunstig intelligens, systemutvikling, systemintegrasjon, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. Vi søker deg med en lidenskap for maskinlæring og kunstig intelligens. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med maskinlæringsprosjekter innen offentlig og privat virksomhet hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. Vi har spennende prosjekter innen energi, olje/gass, bygg og konstruksjon, samferdsel, digital læring og finans. Våre kunder er ofte de mest betydningsfulle og tankeledende innen sine respektive bransjer. Vi arbeider med både store og mindre store datamengder, alt fra tidsserier og sensordata til kontobevegelser og fysiske bevegelser i geodata. Vi opererer både on-premise og i skyen, og er med hele veien fra idé og konseptfase til deployment og operasjonalisering av maskinlæringsmodeller. Vil du vite mer? Ta kontakt, så skal vi fortelle deg om både tidligere, pågående og kommende prosjekter. For oss er det viktig at du: Har en utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Har minimum 3 års erfaring med relevante prosjekter og gode referanser. Har gode akademiske resultater. Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere. Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder. Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
31.12.2018 Trondheim, Bærum
Vil du være med på å bygge Norges sterkeste konsulentmiljø innen webutvikling? Vi søker erfarne utviklere til fast stilling som konsulent hos oss. Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen systemutvikling, systemintegrasjon, maskinlæring, kunstig intelligens, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med meget dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Gjennom vårt fagopplegg bruker konsulentene 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifiseringer, og andre fagaktiviteter. I tillegg har vi insentivering av spesifikke fagaktiveteter som eksterne foredrag og arrangering av Meetups. Vi leverer konsulenter til prosjekter innen både offentlig og privat virksomhet. Våre kunder er tunge aktører innen bransjer som offentlig forvaltning, energi, bank/finans og IoT. Våre konsulenter jobber hovedsakelig med C#, Java, JavaScript, Python eller R. Vi jobber med både backend, frontend, fullstack, databaseutvikling, datavarehus, BI, skyløsninger og maskinlæringsløsninger. Vi sørger for strukturert opplæring og spesialisering innen alle disse plattformene gjennom vårt fagopplegg. Vi søker deg med en lidenskap for webutvikling som har demonstrert storvilje og evne til å lære deg nye teknologier. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med langsiktige og meningsfylte prosjekter hvor du får muligheten til å skape verdi og samfunnsnytte. For oss er det viktig at du: Har en utdannelse innen datateknologi, informatikk, kommunikasjonsteknologi eller tilsvarende. Har gode akademiske resultater og/eller gode referanser. Er lommekjent med enten C#, Java, eller Python Er opptatt av webstandarder og "best practices" for utvikling av webapplikasjoner Har erfaring med modellering og utvikling av relasjonsdatabaser som MSSQL, MySQL, PostGreSQL, e.l. Har minimum 3 års relevant erfaring med webutvikling på ASP.NET MVC, ASP.NET Core, Spring, Grails, Struts, Django e.l. Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker. Har sterk muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk. Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere. Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder. Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
31.12.2018 Trondheim, Bærum
Bygg-avdelingen i Trondheim ønsker å styrke fagmiljøet ytterligere og har behov for flere sivilingeniører innen konstruksjonsteknikk. Vi anvender avanserte beregningsverktøy for statiske og dynamiske analyser, dimensjonering og DAK/BIM. Vi arbeider med mange spennende prosjekter som gir gode karrieremuligheter. Oppdragene spenner fra utviklingsfaser via skisse- og forprosjekter til detaljprosjektering og FDV-dokumentasjon. Dine arbeidsoppgaver vil være: Utforming og BIM-modellering Analyser, dimensjonering og tegning Tilstandsvurderinger, rehabilitering og forsterkning Kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter Oppfølging på byggeplass Bidra innen markedsføring og salg Oppdragsledelse For oss er det viktig at du: Har gode evner og interesse innen statikk og konstruksjonsfag Er utadvendt og omgjengelig og liker å arbeide i team Har erfaring med verktøy for analyse, dimensjonering og DAK/BIM Har gode samarbeidsevner Er flink til å formulere deg muntlig og skriftlig Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.
31.12.2018 Trondheim
Våre rådgivningstjenester er knyttet i hovedsak til nybygg, utvidelse eller oppussing av renrom i farmasøytisk industri, laboratorieanlegg og de mer spesielle arealer i sykehus som operasjonsrom, sterilsentral, sykehusapotek, PET, nukleærmedisin, luftsmitteisolat, I3-lab mm. Rådgivning i alle faser i et prosjekt, men også ved ulike problemstillinger i drift. Spekteret består av både bygg og tekniske støttesystem (ventilasjon, vann, damp etc.) samt større byggutstyr (vaske- og steriliseringsmaskiner, isolatorer og annet produksjonsutstyr). Videre utvikling og optimalisering av kvalitetssystem hos kunden innenfor feltet. Avdeling Sykehus og Renrom er en del av divisjonen Tekniske Systemer ved Norconsults hovedkontor. Avdelingen har i dag 26 medarbeidere, hvorav 6-7 personer er tilknyttet faggruppen «Healthcare Engineering» som er spesialisert mht. GMP og kvalitetssikring. Våre spesialrådgivere er lokalisert i Sandvika, Kristiansand og i Trondheim. Disse jobber tett med våre øvrige vvs- og elektroteknisk prosjekterende innen Norconsult sin farmasi og sykehussatsning. Vi ønsker å styrke vår posisjon og utvikle oss til et sterkere rådgivermiljø i takt med økende oppdragsmengde. Vi ser derfor etter personer med nettverk og bred erfaring innenfor dette feltet. Vi har et godt miljø både faglig og sosialt med medarbeidere som trives og utgjør en sammensveiset gruppe. Vi søker alle å være redelige, kompetente, inkluderende og engasjerte i tråd med Norconsults verdierVi har som mål å øke antallet kvinnelige rådgivere i firmaet og oppfordrer derfor kvinner til å søke.Noe reisevirksomhet må påregnes da vi i stor grad utfører oppdrag hos våre kunder. Arbeidsstedet vil være i Sandvika. Dine arbeidsoppgaver vil være: Kvalitetssikringsarbeid i hele livssyklusen til et utstyr eller et system. Kvalitetssikrings-/kvalifiserings-/valideringsledelse i større og mindre en-faglige og tverrfaglige oppdrag. Dokumentere kvalitetssikrings-/kvalifiserings-/valideringsoppgaver, men også kunne gjennomføre faktisk testing ved behov. GAP-analyser og risikovurderinger med fokus på kvalitet og pasientsikkerhet. Bistand anskaffelse av utstyr og systemer Premissgiver og sparringspartner til øvrige fag i flerfaglige prosjekter Deltagelse i markedsarbeid og kundepleie. Holde deg oppdatert på regulatoriske retningslinjer. Nøkkelord: Tekniske installasjoner, spesialrom, byggutstyr, renrom, nukleær, laboratorieventilasjon, sykehusapotek, nukleærmedisin, isolat, sterilsentral, I3, operasjonsstuer, valideringsplaner, risiko analyser, spesifikasjoner, design kvalifisering, installasjon- og funksjons kvalifisering, protokoller og rapporter, EMS, BMS, HVAC, autoklav, tørrsterilisator, avtrekkskap, sikkerhetsskap, LAF, isolator, PW, WFI, pure steam, trykkluft, kalibrering, måleutstyr. For oss er det viktig at du: Har universitets- eller høyskoleutdannelse. Har minst 3-4 års erfaring fra fortrinnsvis næringsmiddel eller legemiddelindustrien. Kan ha erfaring fra et bredt område innenfor kvalitet som ISO, GxP, PICS Trives i rådgiverrollen og har lett for å knytte kontakter internt og eksternt. Bidrar aktivt i tverrfaglige team, samtidig som du arbeider selvstendig og tar ansvar for gjennomføring av planlagte oppgaver. Har faglig ambisiøs med analytiske evner, samt løsningsorientert og engasjert. Har interesse for relasjonsbygging og kundekontakt. Har nettverk og kundeportefølje Behersker engelsk og norsk, skriftlig og muntlig. Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Innsendelse av søknad: Vi gjør oppmerksom på at det kun er elektroniske søknader som blir behandlet.Søknader vurderes fortløpende.
31.12.2018 Trondheim, Kristiansand, Bærum

Sommerjobber Internship

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.
Antall interns
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
Sted
Bærum
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Norconsult - Det er vi som løser de vanskeligste oppgavene
The Way We Live - Om å jobbe i Norconsult
Norconsult søker nye medarbeidere i Lillehammer
Norconsult AS bruker BIM (building information modeling) som verktøy innen alle markedsområder. Vi jobber etter en såkalt VDC (virtual design and construction) tilnærming, der BIM modellen står i sentrum for prosjektering, koordinering og danner basis for utførelse av arbeidene på anlegget. I denne sammenheng har vi også tatt i bruk Vitual Reality (VR) teknologien, som muliggjør at aktørene nå kan "ta seg en virtuell tur" inn i modellen lenge før bygget står ferdig. Vi bruker VR både til å kommunisere med sluttbrukerne av anlegget og som verktøy for samkjøring under prosjektering og bygging.
Hva gjør egentlig en geotekniker og hvordan kan man bli geotekniker? Denne filmen er laget med støtte fra NGF (Norsk Geoteknisk Forening), en bransjeorganisasjon for geoteknikk i Norge. Norconsult støtter denne NGF både økonomisk og gjennom å ha medarbeidere i flere roller i styret og undergrupper.
Visualisering av hvordan Norconsult bruker spillteknologi i arbeidet med Kristiansand Havn. (Av Norconsult og Baezeni)

Fakta om Norconsult

Adresse

Vestfjordgaten 4 1338 Sandvika