Norconsult

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Olje / Gass / Energi / Kraft)

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Med nyskapende og målrettede råd skal vi bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Les mer her

Les mer om Norconsult
,,
Vi er stadig på utkikk etter nye talenter og høyt kompetente fagpersoner

Jobbmuligheter i Norconsult

Vi er stadig på utkikk etter nye talenter og høyt kompetente fagpersoner som ønsker å bidra med sin kunnskap i spennende og utfordrende prosjekter i Norge og internasjonalt.

Norconsults viktigste ressurs er våre medarbeidere. Vi lever av å bidra med kompetanse og tankekraft i mer enn 10 000 oppdrag hvert år, og rekruttering av dyktige og motiverte medarbeidere er derfor noe av det viktigste vi gjør.

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi er kontinuerlig på jakt etter de best kvalifiserte studentene, og tilbyr flere muligheter for deg som enten er underveis i utdanningen eller som nettopp har avsluttet studiene.

Vi søker primært deg som er faglig dyktig og som har gode resultater fra studiene. I tillegg vektlegger vi gode kommunikasjonsferdigheter og kreativitet. Du bør også være initiativrik, allsidig og ha gode samarbeidsevner.

Les mer her

Les mer om jobbmuligheter i Norconsult

Ledige stillinger hos Norconsult

 • Norconsult sine kontorer i Kirkenes og Vadsø er en veletablert og solid tverrfaglig seksjon i positiv vekst. Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i nye og tilpassede lokaler midt i sentrum. Kontoret løser store og små tverrfaglige oppdrag innenfor et stort geografisk område, og vi har stor faglig tyngde innenfor alle våre fagområder. I forbindelse med at vi ønsker å styrke kontoret med spesifikk kompetanse innenfor VVS-teknikk, søker vi med dette en yngre eller nyutdannet ingeniør/sivilingeniør innenfor dette fagområdet. Som ansatt i Norconsult vil du bli en del av vårt solide faglige nettverk innen VVS-teknikk, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse. Arbeidsoppgaver: Dine oppgaver vil være varierte og omfatte alle faser av et prosjekt, og de vil bli tilpasset din kompetanse, kombinert med dine og kontorets ønsker/behov for videre utvikling. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være: Planlegging, prosjektering og oppfølging i små og store VVS-oppdrag Varierte arbeidsoppgaver i alle planfaser Energi og klimavurderinger Energimerking og energiberegninger med Simien Forprosjekter og kostnadskalkyler Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter Oppfølging på byggeplass Ønskede kvalifikasjoner: Yngre eller nyutdannet sivilingeniør/ingeniør (Kandidater som ferdigstiller sin utdanning våren 2017 vil også bli vurdert)  Kunnskap om prosjekteringsverktøy som Revit/Magicad Initiativrik, selvstendig og utadvendt God muntlig- og skriftlig formuleringsevne Gode samarbeidsevner Vi tilbyr Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere Uformell, solid arbeidsplass med flat organisasjonsstruktur. Fokusering på kompetanse- og personalutvikling Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Eierskap i egen bedrift Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm  
  31.03.2017 Sør-Varanger, Vadsø
 • Norconsult i Tromsø er et spennende, kompetent og tverrfaglig kontor som vi ønsker å styrke med en arkitekt/planlegger. Kontoret har 35 medarbeidere innen fagområdene arkitektur, vann-/avløpsteknikk, brannrådgiving, bygge- og anleggsteknikk, elektro og VVS –teknikk samt prosjektadministrasjon og byggeledelse. Vi ønsker å ansette en person som kan være med å videreutvikle vårt planmiljø på kontoret. Vi har nylig flyttet inn i moderne lokaler i Tromsø sentrum og kan tilby moderne kontorfasiliteter og sentral lokalisering. Den som ansettes vil bli tilknyttet plan/landskapsgruppen vår i selskapet. Gruppen utfører mange varierte og spennende oppdrag knyttet til ideutvikling/analyser, skisseprosjekt/programmering, reguleringsplaner og planer/ utredninger på overordnet nivå. Du vil være med å utarbeide tverrfaglige, komplekse, bærekraftige og framtidsrettede planer og løsninger for våre kunder. Vi søker etter en faglig engasjert, pågående og initiativrik medarbeider med universitets- eller høyskoleutdannelse innen arkitektur/arealplanlegging samt kompetanse innen urbanisme eller byforming. Du bør ha minimum 4-5 års erfaring fra planlegging/prosjektering, eller tilsvarende lang arbeidserfaring fra stilling som offentlig saksbehandler. Vi ønsker oss en ny medarbeider med gode faglige og sosiale egenskaper, som er kunnskapsrik, kreativ og med pågangsmot. Gode norsk-kunnskaper og god kjennskap til norsk plansystem er en forutsetning. Vi tilbyr Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Store faglige utfordringer sammen med dyktige medarbeidere Tverrfaglig miljø og samarbeid med andre faggrupper lokalt og i vårt nettverk Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø Fokusering på kompetanse- og personalutvikling Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm   Søknad med CV, vitnemål, attester og vedlegg sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Ring oss gjerne for en prat.
  31.03.2017 Tromsø
 • Norconsult sine kontorer i Kirkenes og Vadsø er en veletablert og solid tverrfaglig seksjon i positiv vekst. Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i nye og tilpassede lokaler midt i sentrum. Kontoret løser store og små tverrfaglige oppdrag innenfor et stort geografisk område, og vi har stor faglig tyngde innenfor alle våre fagområder. I forbindelse med at vi ønsker å styrke kontoret med spesifikk kompetanse innenfor konstruksjonsteknikk, søker vi med dette en erfaren bygningsingeniør/sivilingeniør innenfor dette fagområdet. Som ansatt i Norconsult vil du bli en del av vårt solide faglige nettverk innen konstruksjonsteknikk, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse. Arbeidsoppgaver: Dine oppgaver vil være varierte og omfatte alle faser av et prosjekt, og de vil bli tilpasset din kompetanse, kombinert med dine og kontorets ønsker/behov for videre utvikling. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være: Oppdragsledelse Konstruksjonsteknikk Tilstandsvurderinger, rehabilitering og forsterkning Utarbeidelse av kalkyler Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter Oppfølging på byggeplass Kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere Kundeoppfølging, markedsføring og salg Ønskede kvalifikasjoner: Erfaren (3-10 år) med relevant praksis Gode evner og interesse innen statikk og konstruksjonsfag Initiativrik, selvstendig og utadvendt God muntlig- og skriftlig formuleringsevne Gode samarbeidsevner Erfaring med verktøy for analyse, dimensjonering og DAK/BIM Vi tilbyr Faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere Uformell, solid arbeidsplass med flat organisasjonsstruktur. Fokusering på kompetanse- og personalutvikling Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Eierskap i egen bedrift Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm  
  31.03.2017 Sør-Varanger, Vadsø
 • Norconsults Stavangerkontor utfører tjenester innen areal- og byplanlegging, vei- og trafikkplanlegging, landskapsarkitektur, miljø og kommunalteknikk /vann og avløp, fjernvarme, brannteknikk, bygge- og anleggsteknikk, VVS, innemiljø, elektro, byggeledelse og prosjektadministrasjon. Kontoret har i dag 81 medarbeidere, hvorav 17 medarbeidere innen brann og byggeteknikk. Vi planlegger og prosjekterer bolig- og næringsbygg, offentlige bygg, idrettsanlegg, kjøpesentra og anleggskonstruksjoner m.m., og søker etter sivilingeniør/ingeniør med god kompetanse innen byggeteknisk prosjektering – fortrinnsvis med erfaring fra tilsvarende fagmiljø. Du vil bli en del av vårt faglige nettverk innen bygg. Aktuelle arbeidsoppgaver Prosjektering av bygg og anlegg innen kategoriene nevnt ovenfor Dimensjonering av betong- og stålkonstruksjoner Utarbeidelse av produksjonsgrunnlag for byggeplass Utarbeidelse av anbudsgrunnlag Ønskede kvalifikasjoner Universitets- eller høyskoleutdannelse Erfaring fra BIM-prosjektering, fortrinnsvis vha. Revit Erfaring med relevant programvare innen dimensjonering og beskrivelse Initiativrik og selvstendig Kreativ og løsningsorientert Vi tilbyr Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø Faglige utfordringer der du har mulighet til å utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere Tverrfaglig miljø med samarbeid innen flere ulike fagkategorier Fokus på kompetanse- og personalutvikling Yngres råd og fadderordning for nyutdannede Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter m.m.  
  26.03.2017 Stavanger
 • Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 24 sivilingeniører ved vårt hovedkontor i Sandvika, samt omtrent like mange ved flere av våre kontorer rundt omkring i Norge. I tillegg har vi 25 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med borerigger og laboratorium i Molde og Gøteborg.  Avdelingen har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havner og kommunaltekniske anlegg. Vi søker nå både erfarne og yngre geoteknikere. Du vil få muligheten til å være fagansvarlig, oppdragsleder og være med i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Vi setter faglig utvikling høyt og du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver. Du er: kreativ engasjert, positiv, initiativrik og motiverende målrettet og resultatorientert fleksibel og ansvarsbevisst selvstendig, men liker å arbeide med mennesker og fungerer godt i team har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne Vi tilbyr: faglig utfordrende arbeid gode lønns- og ansettelsesbetingelser godt arbeidsmiljø fokus på kompetanse- og personalutvikling fleksibilitet deltagelse i tverrfaglige prosjekter Yngres Råd og fadderordninger for nyansatte studieturer, ulike sosiale arrangement, idrettslag, bedriftshytter mm.  
  26.03.2017 Bærum
 • Klar for nye utfordringer? Fagmiljøet i Sandvika er i sterk vekst og søker nå erfarne medarbeidere innen fagområde elkraft, ikt og automatisering med evne til å ta ansvar i oppdrag. Vi ønsker at du har erfaring fra entreprenør, rådgiver, leverandør eller fra sykehusdrift eller -eiendom. Stillingen vil være utviklende og utfordrende, og du blir del av et kompetent og spennende fagmiljø. Vi utfører tverrfaglig prosjektering og spesialrådgivning i forbindelse med elektrotekniske installasjoner, IKT og Automasjon for; sykehus, sykehjem, sengebygg, psykiatriske senter, isolater, laboratorier, tekniske støttesystemer som energisentraler og komplekse nødstrømsanlegg. Våre oppgaver er primært knyttet til tekniske anlegg, men krever i større grad engasjement og noe kjennskap til virksomheten, produksjonen og noe spesialanlegg. Vi jobber tett med kunden, og troverdighet og kompetanse er sentrale momenter. Norconsult har et sterkt fagmiljø i Sandvika innen sykehus og institusjonsbygg, og avdelingen er involvert i en rekke pågående større sykehusrelaterte oppdrag, blant annet Mottaksklinikken på Haukeland universitetssykehus, Nye Kirkenes sykehus, LHL-klinikkene Gardermoen, nytt PET-senter ved St. Olavs Hospital og fremover Nye Førde sykehus. Det tverrfaglige fagmiljøet i Sandvika består av over 45 personer, med 17 personer i avdelingen. Du vil bli del av et trivelig og spennende miljø. Det er i dag utstrakt samarbeid på tvers av regioner og kontorer. Norconsult kan tilby konkurransedyktige betingelser og et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø i en solid virksomhet som er eiet av de ansatte. Faglig og utviklende arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø. Primært kontorsted vil være på Sandvika, men du vil kunne tilknyttes prosjekter både lokalt og nasjonalt. Ønskede kvalifikasjoner Universitets- eller høyskoleutdannelse innen tekniske fag (automatisering, elkraftteknikk, teleteknikk etc.) Minst 6-8 års erfaring fra prosjektarbeid, prosjektering, oppdragsledelse og prosjektstyring, som entreprenør, rådgiver, byggeleder eller prosjektleder innenfor teknikkfagene.  Løsningsorientert og engasjert Interesse for relasjonsbygging og kundekontakt Beherske norsk skriftlig og muntlig Gode samarbeidsevner med alle aktører i et byggeprosjekt Innsendelse av søknad Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.
  30.03.2017 Bærum
 • Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedriftene i Norden, med virksomhet som spenner over fem verdensdeler. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult er engasjert i prosjekter innen bygg og eiendom, samferdsel, energi, industri, vann og avløp, olje og gass, miljø, plan, arkitektur, sikkerhet og IT. Av selskapets 3 100 medarbeidere arbeider om lag 2 300 i Norge. Norconsult har 84 kontorer i Norge og internasjonalt. Hovedkontoret ligger i Sandvika i Bærum. Selskapet er eid av egne medarbeidere. Norconsult tilbyr brannrådgivertjenester over hele landet. Totalt arbeider ca. 60 medarbeidere innen dette fagfeltet. Hovedtyngden av fagmiljøet ligger i Sandvika, men vi har også brannmiljøer andre steder i landet, blant annet i Trondheim. Norconsults kontor i Trondheim har 120 medarbeidere. Av disse jobber 2 ingeniører med brannrådgivning, og vi ønsker å styrke denne gruppen med en eller flere brannrådgivere. Hvis du er den rette personen kan vi tilby spennende, interessante og utviklende oppgaver i et fagfelt som er i stadig utvikling. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger. Arbeidsoppgaver Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for brannteknisk prosjektering. Du vil bidra med å forme prosjekter, analysere brannrisiko, dokumentere løsninger og utarbeide brannkonsept. Det gjennomføres også tilstandsvurderinger, uavhengig kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse. Ønskede kvalifikasjoner Vi søker en kandidat med min. 3 års erfaring med brannrådgivning Utadvendt, omgjengelig og liker å arbeide i team Kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder, samt at du har tilstrekkelig faglig tyngde til å kunne analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk Vi tilbyr Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Eierskap i bedriften Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse, både nasjonalt og internasjonalt Kurs og opplæring, fokusering på kompetanse- og personalutvikling Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm.  
  30.06.2017 Trondheim
 • Norconsult Hardanger og Voss består av de to veletablerte kontorene i Odda og Eidfjord, samt det nystartede kontoret på Voss. Vi er pr i dag 23 ansatte. Dette er en utlysing som primært går på rekruttering til Voss-kontoret, men om du heller ønsker lokalisering i Eidfjord eller Odda er du like velkommen til å søke. Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø i gode lokaler på Vangen/Voss sentrum (eller i Eidfjord eller Odda sentrum). Norconsult Hardanger og Voss løser store og små tverrfaglige oppdrag innenfor et stort geografisk område. Vi har stor faglig tyngde innenfor våre primære fagområder og legger stor vekt på samarbeid med andre kontorer i Norconsult-systemet. I forbindelse med at vi nå jobber med flere store oppdrag, ønsker vi å styrke vår kapasitet og kompetanse innenfor veiprosjektering, og søker med dette en senior rådgiver innenfor dette fagområdet. Som ansatt i Norconsult vil du bli en del av vårt faglige nettverk innen samferdsel, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse. Arbeidsoppgaver: Dine oppgaver vil være varierte og omfatte alle faser av et prosjekt, og de vil bli tilpasset din kompetanse, kombinert med dine og kontorets ønsker/behov for videre utvikling. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være: Oppdragsledelse Prosjektering av private og offentlige veianlegg i alle planfaser Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter Befaringer og oppfølging på anlegg Samarbeid og kontakt med eksterne aktører Kundeoppfølging, markedsføring og salg/tilbudsarbeid Ønskede kvalifikasjoner: Erfaren (5-15 år) med relevant praksis Gode evner og interesse for vegplanlegging Initiativrik, selvstendig og utadvendt God muntlig- og skriftlig formuleringsevne Gode samarbeidsevner Erfaring med relevant dataverktøy Vi tilbyr Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere Uformell, solid arbeidsplass med flat organisasjonsstruktur. Fokusering på kompetanse- og personalutvikling Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Eierskap i egen bedrift Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm  
  03.04.2017 Eidfjord, Voss

Sommerjobber Internship

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.
Antall interns
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
Sted
Bærum
Les mer

Rekrutteringskalender

 • MAR 26
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 27
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 30
  2017
  10 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2017
  22 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Norconsult

Adresse

Vestfjordgaten 4 1338 Sandvika