Norconsult

(Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Olje / Gass / Energi / Kraft)

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging og prosjektering og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

Med nyskapende og målrettede råd skal vi bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Les mer her

Les mer om Norconsult
,,
Vi er stadig på utkikk etter nye talenter og høyt kompetente fagpersoner

Jobbmuligheter i Norconsult

Vi er stadig på utkikk etter nye talenter og høyt kompetente fagpersoner som ønsker å bidra med sin kunnskap i spennende og utfordrende prosjekter i Norge og internasjonalt.

Norconsults viktigste ressurs er våre medarbeidere. Vi lever av å bidra med kompetanse og tankekraft i mer enn 10 000 oppdrag hvert år, og rekruttering av dyktige og motiverte medarbeidere er derfor noe av det viktigste vi gjør.

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi er kontinuerlig på jakt etter de best kvalifiserte studentene, og tilbyr flere muligheter for deg som enten er underveis i utdanningen eller som nettopp har avsluttet studiene.

Vi søker primært deg som er faglig dyktig og som har gode resultater fra studiene. I tillegg vektlegger vi gode kommunikasjonsferdigheter og kreativitet. Du bør også være initiativrik, allsidig og ha gode samarbeidsevner.

Les mer her

Les mer om jobbmuligheter i Norconsult

Ledige stillinger hos Norconsult

 • Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for brannteknisk prosjektering.
  30.06.2017 Trondheim
 • Norconsult tilbyr brannrådgivertjenester over hele landet. Totalt arbeider ca. 60 medarbeidere innen dette fagfeltet. Hovedtyngden av fagmiljøet ligger i Sandvika, men vi har også brannmiljøer andre steder i landet, blant annet i Trondheim. Norconsults kontor i Trondheim har 120 medarbeidere. Av disse jobber 2 ingeniører med brannrådgivning, og vi ønsker å styrke denne gruppen med en eller flere brannrådgivere. Hvis du er den rette personen kan vi tilby spennende, interessante og utviklende oppgaver i et fagfelt som er i stadig utvikling. Felles for de fleste av våre oppgaver er tverrfagligheten i oppdragene, som krever at våre medarbeidere arbeider i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger. Arbeidsoppgaver Du vil delta i prosjekteringsgrupper med hovedansvar for brannteknisk prosjektering. Du vil bidra med å forme prosjekter, analysere brannrisiko, dokumentere løsninger og utarbeide brannkonsept. Det gjennomføres også tilstandsvurderinger, uavhengig kontroll av prosjektering og kontroll av utførelse. Ønskede kvalifikasjoner Vi søker en kandidat med min. 3 års erfaring med brannrådgivning Utadvendt, omgjengelig og liker å arbeide i team Kjennskap til relevante forskrifter, veiledninger og standarder, samt at du har tilstrekkelig faglig tyngde til å kunne analysere branntekniske problemstillinger og dokumentere alternative løsninger God muntlig og skriftlig formidlingsevne på norsk Vi tilbyr Gode lønns- og ansettelsesbetingelser Eierskap i bedriften Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre i spennende prosjekter sammen med dyktige medarbeidere Godt arbeidsmiljø og et godt sosialt miljø Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse, både nasjonalt og internasjonalt Kurs og opplæring, fokusering på kompetanse- og personalutvikling Studieturer, ulike sosiale arrangementer, idrettslag, bedriftshytter mm. Innsendelse av søknad Søknad med CV, vitnemål, karakterutskrift og evt. attester sendes via elektroniske søknadsskjema på våre internettsider, men ring oss gjerne for en prat også. 
  30.06.2017 Trondheim
 • Norconsult sitt kontor i Stavanger har 90 dyktige og motiverte medarbeidere innen flere fagområder. Vi arbeider med planlegging og prosjektering av store, krevende og tverrfaglige prosjekter. Vi holder til i attraktive kontorer i Hinna Park. Vi ser etter deg som er samarbeidsorientert, har gode kommunikasjonsevner og liker godt samspillet med både kunder og kolleger. Du er opptatt av utvikling, og har et bevisst forhold til fag, ledelse og forretningsutvikling. Du har bred bransjeerfaring, solid faglig kompetanse i kombinasjon med gode sosiale ferdigheter, og ser dine ansatte. Oppgavene løser du planmessig og strukturert, og er opptatt av gode økonomiske leveranser både på topp/- og bunnlinje. Dine viktigste arbeidsoppgaver være: Strategi- og forretningsutvikling - langsiktig utvikling av virksomheten Resultatansvar Overordnet prosjektansvar Markedsutvikling - planmessig bearbeiding av kunder for å sikre ønsket omsetning og vekst Ressursstyring og rekruttering Personalansvar - utvikle og ta vare på medarbeiderne, både mht. kompetanse og kapasitet Din erfaringsbakgrunn og personlige egenskaper er som følger: Utdannelse innen et eller flere av våre fagområder, gjerne på masternivå Bransjeerfaring og ledererfaring, gjerne fra rådgiverbedrift Motiverende, tillitsskapende og samarbeidsorientert Erfaring fra arbeid med tverrfaglige prosjekter Tydelig i kommunikasjon og lederstil Markedsorientering, godt kontaktnett og erfaring med kunder Forretningsorientert og erfaring med forretningsutvikling Vi tilbyr en utfordrende og spennende lederposisjon i et fremgangsrikt selskap preget av høy kompetanse, dyktige medarbeidere, solid forretningsorientering og prosjektgjennomføring. Selskapet tilbyr gode betingelser og medeierskap. Stillingen inngår i den regionale ledergruppen. Synes du dette lyder interessant? Ring gjerne regiondirektør Jens Kvarekvål, tlf.45404533 eller vår rekrutteringsrådgiver i Technogarden Bjørn Harald Aadne, tlf. 48076515. Søknad sendes innen 23. juni til aadne@technogarden.no     Kontaktperson Jens Kvarekvål tlf.: 45404533
  15.07.2017 Stavanger

Sommerjobber Internship

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.
Antall interns
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
Sted
Bærum
Les mer

Rekrutteringskalender

 • JUN 30
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Norconsult

Adresse

Vestfjordgaten 4 1338 Sandvika