<  
>  

Norconsult

Energi, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

 

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Fakta om Norconsult
Hovedkontor
Sandvika (Bærum)
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1929
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Norconsult

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består av rundt 80 geoteknikere rundt omkring i Norge. I tillegg har vi rundt 20 geoteknikere i Sverige og egne feltavdelinger med
10.10.2023 Stavanger
Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av totalt ca. 80 sivilingeniører. I vår geoteknikk-avdeling i Møre og Romsdal er vi
11.10.2023 Molde, Ålesund
Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 40 sivilingeniører ved vårt hovedkontor i Sandvika, samt omtrent 50 geoteknikere ved våre
13.10.2023 Bærum
Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 40 sivilingeniører ved vårt hovedkontor i Sandvika, samt omtrent 50 geoteknikere ved våre
14.10.2023 Sarpsborg
Vil du være med på et vinnerlag? Vi trenger deg som har ambisjoner og som vil bidra til videreutvikling innen
16.10.2023 Oslo, Drammen, Bærum, Ringerike
Fagmiljøet ingeniørgeologi i Norconsult består av rundt 60 ingeniørgeologer i Norge og Sverige.  Vi tilbyr komplette tjenester innen ingeniørgeologi og
16.10.2023 Sarpsborg, Bærum, Ullensaker
Industrimiljøet i Norconsult har et godt omdømme hos flere av de største industriaktørene i Norge. Vi opplever et økt fokus
16.10.2023 Trondheim
Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av ca. 100 geoteknikere. I tillegg har vi rundt 30 geoteknikere i Sverige og
12.11.2023 Trondheim
Jobbmuligheter i Norconsult
Jobbmuligheter i Norconsult

Vi er stadig på utkikk etter nye talenter og høyt kompetente fagpersoner som ønsker å bidra med sin kunnskap i spennende og utfordrende prosjekter i Norge og internasjonalt.

 

Norconsults viktigste ressurs er våre medarbeidere. Vi lever av å bidra med kompetanse og tankekraft i mer enn 10 000 oppdrag hvert år, og rekruttering av dyktige og motiverte medarbeidere er derfor noe av det viktigste vi gjør.

Les mer her

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vi er kontinuerlig på jakt etter de best kvalifiserte studentene, og tilbyr flere muligheter for deg som enten er underveis i utdanningen eller som nettopp har avsluttet studiene.

 

Vi søker primært deg som er faglig dyktig og som har gode resultater fra studiene. I tillegg vektlegger vi gode kommunikasjonsferdigheter og kreativitet. Du bør også være initiativrik, allsidig og ha gode samarbeidsevner.

 

Under "Ledige stillinger" vil du finne stillingsannonser som er rettet spesielt mot deg som nyutdannet. Ta gjerne kontakt med kontaktperson i annonsen, evt. kontorleder for aktuelt kontor, dersom du har spørsmål om stillingen eller lurer på hvordan søknadsprosessen foregår.

 

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge.

 

Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Mange av studentene som har sommerjobb hos oss, velger også å skrive sin masteroppgave her.

 

Du finner våre sommerjobbutlysninger under «Ledige stillinger». Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.

 

Ved ønske om å skrive bachelor/master/diplomoppgave i samarbeid med Norconsult kan henvendelse registreres i vår database. Vi gjør oppmerksom på at det primært aksepteres kandidater til masteroppgaver. Kun aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

Trainee

Program for nyutdannede i Norconsult

Vi tar godt vare på de nyutdannede som blir ansatt hos oss
Antall traineer
150
Sted
Alta, Hammerfest, Vadsø, Harstad, Tromsø, Bodø, Narvik, Levanger, Namsos, Nærøysund, Steinkjer, Stjørdal, Trondheim, Kristiansund, Molde, Ålesund, Sunnfjord, Bergen, Eigersund, Haugesund, Sauda, Stavanger, Kristiansand, Arendal, Porsgrunn, Skien, Horten, Larvik, Tønsberg, Kongsberg, Gjøvik, Lillehammer, Hamar, Indre Østfold, Sarpsborg, Nordre Follo, Bærum, Lillestrøm, Ullensaker, Sel, Seljord, Lindesnes, Strand, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Voss, Kvam, Bjørnafjorden, Sogndal, Årdal, Stad, Gloppen, Ulstein, Ørsta, Verdal, Vefsn, Rana, Porsanger, Sør-Varanger

Internship

Sommerjobber

Er du på jakt etter en utfordrende sommerjobb? Norconsult tilbyr studenter ved høyskoler og universiteter korttidsstillinger hver sommer.
Antall internships
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
Sted
Bærum

Bli kjent med Norconsult!

De ansatte
 • «Et godt arbeidsmiljø og delingskultur. Jeg lærer mye nytt fra mine kolleger hver dag og ser frem til arbeidsdagen. Jeg er overbevist om at jeg har valgt den riktige arbeidsgiveren.»
  Ali Yasar Øzbal Civil Structural Engineer
 • «For meg er det viktig med en variert hverdag og et godt sosialt miljø. Norconsult treffer på begge områdene! I tillegg er det viktig med utviklingsmuligheter. Jeg opplever at jeg får mulighet til å vokse i de rollene jeg har..»
  Dina Sofie Hanninen Eggum Sivilingeniør
 • «Som nyutdannet er det kjekkeste nå at lærerne, kollokviet og klassemiljøet i praksis har økt fra 30-50 i Klasserom og Facebook til 5000 på Kontorer og Teams. Jeg får fortsatt lære fra guruene, være fagidiot på det jeg liker, samarbeide med likesinne
  Oscar Jacobsen Rådgiver
Ansattgoder
Firmaturer og sosiale arrangementer
Bedriftsidrettslag
Gode pensjonsordninger
Hjemmekontor / Fleksibelt arbeidssted
Firmahytte / firmaleilighet
Fleksibel arbeidstid
Kantineordning
Hos oss får du
Et utstrakt samarbeid på tvers av regioner og kontorer
Spennende karrieremuligheter innen fag og ledelse
Gode lønns- og ansettelsesbetingelser
Brukt teorien du har lært i praksis
Spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag
Et faglig og utviklende arbeidsmiljø
En solid virksomhet som er eiet av de ansatte
Et fleksibelt og sosialt arbeidsmiljø

Rekrutteringskalender

 • OKT 10
  2023
  2 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 11
  2023
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Kommunikasjonsrådgiver

Filmer

Norconsult - Det er vi som løser de vanskeligste oppgavene
The Way We Live - Om å jobbe i Norconsult
Norconsult søker nye medarbeidere i Lillehammer
Norconsult AS bruker BIM (building information modeling) som verktøy innen alle markedsområder. Vi jobber etter en såkalt VDC (virtual design and construction) tilnærming, der BIM modellen står i sentrum for prosjektering, koordinering og danner basis for utførelse av arbeidene på anlegget. I denne sammenheng har vi også tatt i bruk Vitual Reality (VR) teknologien, som muliggjør at aktørene nå kan "ta seg en virtuell tur" inn i modellen lenge før bygget står ferdig. Vi bruker VR både til å kommunisere med sluttbrukerne av anlegget og som verktøy for samkjøring under prosjektering og bygging.
Hva gjør egentlig en geotekniker og hvordan kan man bli geotekniker? Denne filmen er laget med støtte fra NGF (Norsk Geoteknisk Forening), en bransjeorganisasjon for geoteknikk i Norge. Norconsult støtter denne NGF både økonomisk og gjennom å ha medarbeidere i flere roller i styret og undergrupper.
Visualisering av hvordan Norconsult bruker spillteknologi i arbeidet med Kristiansand Havn. (Av Norconsult og Baezeni)
Jobbmuligheter (75)
logo
Sommerjobber
Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.
logo
Program for nyutdannede i Norconsult
I Norconsult kan du være med å påvirke fremtidens samfunn gjennom spennende og faglig utfordrende prosjekter og oppgaver. En karriere i Norconsult innebærer kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, innen prosjekter, fag, marked og organisasjon. Les mer om våre utviklingsmuligheter her.  BÆREKRAFTSom ung medarbeider får du mulighet til å jobbe med alt fra store tverrfaglige prosjekter, til mindre spissede faglige prosjekter. Gjennom vår rådgivning er Norconsult en viktig samfunnsbygger og våre råd påvirker samfunnet på mange nivåer. Vi er opptatt av at det i valg av løsninger vises omtanke for samfunnets sårbarhet og funksjonalitet, og har betydelig kompetanse innenfor bærekraft, miljø, sikkerhet/risiko og beredskap. Les mer om hvordan vi jobber med bærekraft her.  INNOVASJONNorconsult har over mange år både forsket på og bygget opp en unik erfaring innen innovasjon i bransjen. Dette har resultert i at vi har utviklet systematiske prosesser og kreative metoder spesielt tilrettelagt for sine oppdrag innen alle våre markedsområder. Dette skaper rom for nye ideer og muligheter – både i prosjektene vi leverer til våre kunder og i vårt eget selskap. Vårt fokus er å skape gode prosesser som er tilpasset dagens og fremtidens teknologi, samt svare til våre kunders forventninger om effektivitet og tverrfaglig samarbeid. Les mer om innovasjonsledelse i Norconsult her.  EIERMODELLSom en del av et stort ansatteid konsern har våre medarbeidere både mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag i stor grad, samt muligheten til å påvirke strategi og retning for selskapet. Les mer om vår eiermodell her. YNGRES RÅDFor yngre medarbeidere innebærer dette blant annet Yngres råd der medarbeidere under 36 år har direkte tilgang til konsernledelsen der de løfter temaer og saker de mener er viktig for videre utvikling av Norconsult. Les mer om Yngres råd her.

Fakta om Norconsult

Adresse

Vestfjordgaten 4 1338 Sandvika