Norconsult

Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Olje / Gass / Energi / Kraft

Norconsult er Norges største og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur, og vi er en toneangivende aktør både nasjonalt og internasjonalt.

 

Med nyskapende og målrettede råd skal Norconsult bidra til kundenes verdiskapning og suksess - og til et bærekraftig og sunt samfunn.

 

Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte. Årlig utfører vi flere tusen oppdrag for offentlige og private oppdragsgivere i inn- og utland.

Les mer om Norconsult
Fakta
Hovedkontor
Sandvika (Bærum)
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Se flere videoer fra Norconsult

Bli kjent med Norconsult

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Norconsult

Vi søker erfaren Sivilingeniør/ingeniør innen bygg/konstruksjon! Norconsult seiler i medvind, og vi ønsker oss en kunnskapsrik, sosial og erfaren person til et ungt og dynamisk team av ingeniører og sivilingeniører i Lillestrøm. På landsbasis har Norconsult landets største rådgivermiljø. Her vil du møte engasjerte kollegaer med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi har medarbeidere i alle aldre, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer. På Romerike har vi store og små oppdrag for både offentlige og private byggherrer, og arbeider i alle prosjektfaser – fra tidlig planleggingsfase til detaljprosjektering og oppfølging i bygge- og anleggsfasen. Det er fordelaktig om du har erfaring med prosjektering, modellering eller planlegging fra tilsvarende rådgivermiljø.Vi søker deg som vil være med å utvikle framtidsrettede og miljøvennlige løsninger og delta i oppbygging av vårt fagmiljø innen konstruksjonsteknikk på Lillestrøm. Sammen skal vi utvikle markedet rundt Lillestrøm, og vi vil tilrettelegge for at du får oppgaver som passer dine interesser. Vi har et solid omfang av rammeavtaler og samarbeidspartnere som gir oss mange interessante og spennende oppgaver. Vi er lokalisert ved Lillestrøm stasjon, 10 minutter fra Oslo sentrum i toppmoderne lokaler og har et supert arbeidsmiljø! Dine arbeidsoppgaver vil være: Utvikle Norconsult sitt bygg-miljø på Romerike Oppdragsledelse av små og store en- og tverrfaglige prosjekter Planlegging og prosjektering i små og store bygg- og anleggsoppdrag Varierte arbeidsoppgaver i alle planfaser Prosjektering av stål-, betong- og trekonstruksjoner Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadskalkyler Tilbudsarbeid Bidra til opplæring og faglig utvikling av yngre medarbeidere For oss er det viktig at du: Er sivilingeniør/ingeniør med relevant byggerfaring Har erfaring i bruk av tradisjonelle prosjekterings- og BIM-verktøy Er trygg og selvstendig Har god muntlig og skriftlig formidlingsevne Har gode evner til samarbeid og relasjonsbygging Er kreativ og løsningsorientert Innehar evne til å bevare og videreutvikle vårt gode arbeidsmiljø! Hos oss får du: Ansettelse i et selskap som er 100 % eid av medarbeiderne Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag. Et meget sterkt og bredt fagmiljø. Kompetanseutvikling i samarbeid med deg og dine ønsker. Gode lønns- og ansettelsesbetingelser. Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat. Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
28.02.2019 Skedsmo
Hvert år tar Norconsult imot rundt 90 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss. Våre kontorer i Askim og Fredrikstad er i vekst og vi utfører tjenester innen konstruksjonsteknikk, veg- og arealplanlegging og vann- og avløpsteknikk. Vi har i dag totalt 26 ansatte fordelt på 21 ansatte i Askim og 5 ansatte i Fredrikstad og hos oss møter du engasjerte kolleger, fra unge nyutdannede til erfarne seniorer med bred kompetanse og stort nettverk i bransjen. Vi søker etter unge, kreative og engasjerte sommerstudenter med faglig engasjement og arbeidsglede. Aktuelle fagområder kan være konstruksjonsteknikk, vann- og avløp, areal- og veiplanlegging. Arbeidsted: Askim eller Fredrikstad. Oppgi i søknaden hvor du primært ønsker å jobbe. Dine arbeidsoppgaver vil være: Generell bistand til planlegging og prosjektering i pågående oppdrag innenfor ditt fag Utarbeidelse av notat og rapporter Utarbeidelse av digitale tegninger og modeller Delta på møter og befaringer For oss er det viktig at du: Fortrinnsvis er masterstudent på 3. eller 4. året med relevante fagvalg Har kompetanse innen bruk av relevante digitale prosjekteringsverktøy for ditt fag (Revit, Civil 3D, Focus, Novapoint etc.) Er engasjert og nysgjerrig, tar initiativ Er strukturert og pliktoppfyllende Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø Har gode norsk kunnskaper, både skriftlig og muntlig Som sommerstudent hos oss får du: Konkurransedyktige lønns- og ansettelsesbetingelser Innblikk i hvordan det er å jobbe i rådgiverbransjen Faglige utfordringer der du kan utvikle deg gjennom spennende prosjekter sammen med dyktige kolleger Godt arbeidsmiljø Sommerstudentdag i Sandvika for hele landet.
28.02.2019 Askim, Fredrikstad
Norconsult sitt kontor i Alta er et veletablert og solid tverrfaglig kontor i positiv vekst. Vi tilbyr et meget godt arbeidsmiljø i sentrum av Alta. Kontoret løser store og små tverrfaglige oppdrag innenfor et stort geografisk område, og vi har stor faglig tyngde innenfor alle våre fagområder. Vi ønsker å styrke VVS-avdelingen, og søker med dette etter ny medarbeider, fortrinnsvis med erfaring innen VVS-anlegg eller prosjektledererfaring fra entreprenør. Som ansatt i Norconsult vil du bli en del av vårt solide faglige nettverk innen VVS-teknikk, der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltakarrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse.Dine arbeidsoppgaver vil være: Prosjektering i små og store VVS-oppdrag Deltakelse i alle faser av prosjekteringen Energi og klimavurderinger Utarbeide anbudsdokumenter og kostnadsoverslag Tilbudsarbeid For oss er det viktig at du: Er sivilingeniør/Ingeniør med relevant erfaring med prosjektering av VVS-anlegg Har rådgiver og/eller entreprenørerfaring Har erfaring i bruk av tradisjonelle prosjekterings- og DAK verktøy Har god muntlig og skriftlig formuleringsevne. Har gode analytiske evner og interesse for fagområdet Har gode evner til samarbeid og relasjonsbygging Er kreativ og løsningsfokusert Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
28.02.2019 Alta
Vi løser store og små tverrfaglige oppdrag innenfor et stort geografisk område på fagområder som bygg og eiendom, energi, elektro og prosessanlegg innen vann- og avløp. Vi ønsker å styrke vår kapasitet og kompetanse innenfor byggeteknikk og konstruksjon. Hønefosskontoret søker etter en dyktig sivilingeniør/ ingeniør med bakgrunn fra byggeteknisk planlegging og prosjektering innenfor fagområdet. NVE-godkjenning for prosjektering er ønskelig, men ikke et krav. Vi ønsker oss en omgjengelig medarbeider som er faglig ambisiøs og initiativrik. Vi kan tilby interessante og utviklende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og trivelig arbeidsmiljø med gode betingelser. Vi arbeider også integrert med våre andre kontorer i innlandet og mot større fagmiljøer ved vårt hovedkontor i Sandvika. Som ansatt i Norconsult vil du bli en del av vårt solide faglige nettverk der vi utveksler faglig kunnskap, arbeidsmetoder og verktøy på tvers av kontorer innad i organisasjonen. Som kompetansedelingstiltak arrangeres det blant annet fagseminarer og videokonferanser om utvalgte temaer. Vi har svært varierte oppgaver, og gode karrieremuligheter både innen fag og ledelse. Ønsker du å arbeide med dammer og vannkraft og liker utfordringer er Norconsult stedet for deg. Norconsult har Norges største rådgivende fagmiljø innen planlegging og prosjektering av dammer og vannkraftanlegg. Om lag 1/3 av alle Norges NVE-godkjente rådgivere er ansatt i firmaet, og Norconsult dekker alle fagområder som er nødvendig for utredning, planlegging og prosjektering av dam- og vannkraftanlegg. Fra idè til realisering. Felles for mange av våre oppgaver vil være tverrfagligheten i oppdragene. Dette kan kreve at våre medarbeidere arbeider i team sammen med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger. Er du en engasjert og kunnskapsrik person, gjerne med lokal tilhørighet til Ringeriksregionen/Hadeland kan vi tilby en stilling med stort utviklingspotensiale i et godt, variert og utfordrende miljø sammen med dyktige kolleger. Dine arbeidsoppgaver vil være varierte og omfatte alle faser av et prosjekt. De vil bli tilpasset din kompetanse, kombinert med dine og kontorets ønsker/behov for videre utvikling. Eksempler på arbeidsoppgaver kan være: Utforming og BIM-modellering Analyser, dimensjonering og 3D-tegning Utarbeidelse av spesifikasjoner og forespørselsdokumenter Oppfølging på byggeplass Oppdragsledelse Kontakt med våre kunder og samarbeidspartnere Kundeoppfølging, markedsføring og salg For oss er det viktig at du: Har 5-10 års relevant praksis Har god erfaring med bruk av 3D modelleringsverktøy som Autodesk Revit™ eller tilsvarende Har erfaring med verktøy for analyse og dimensjonering Har gode evner og interesse innen statikk og konstruksjonsfag Er utadvendt og omgjengelig og som liker å arbeide i team Har god muntlig- og skriftlig formuleringsevne Har gode samarbeidsevner Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.
01.03.2019 Ringerike
  Vil du ta del i utbygging av Bybane til Åsane? Bli med i vårt Miljøteam hos Norconsult i Bergen!     Kontoret vårt i Bergen utgjør et stort tverrfaglig miljø med cirka 200 medarbeidere lokalisert midt i sentrum av byen. Avdeling Vann- og avløp/Miljø og sikkerhet har i dag 32 medarbeidere, hvorav fire personer er tilknyttet faggruppen Miljøgeologi. Vi har et godt miljø både faglig og sosialt med medarbeidere som trives og utgjør en stabil stab. Vi ønsker nå å utvide vår avdeling i Bergen med en erfaren miljøgeolog, innenfor miljørådgivning og miljøgeologiske problemstillinger. Som medarbeider innen miljøgeologi, vil du bli en del av et spennende miljø. Dine arbeidsoppgaver vil være: Feltarbeid med kartlegging av forurensning i jord, grunnvann eller sjøbunns-sedimenter Rapportering av miljøtekniske grunnundersøkelser på land og sjø Rådgiving vedrørende forurenset grunn og forurensede sedimenter Utarbeide rapporter og tiltaksplaner vedrørende forurenset grunn Miljøkartlegging og miljøsaneringsbeskrivelser for anleggsavfall Risiko- og konsekvensvurderinger Oppfølging av ytre miljø i anlegg Miljøtekniske tilstandsvurderinger av industriområder Utarbeidelse av diverse søknader til myndigheter, eksempelvis utslippstillatelser til anlegg Stillingen innebærer også følgende oppgaver: Ansvar for strategi- og forretningsutvikling for miljøfaget, samt kompetanseutvikling i tråd med dette. Ansvar for ressursfordeling og gjennomføring av ukentlige ressursmøter for Miljø Ansvar for registrering og fordeling av innkomne forespørsler også tilbudsvirksomhet innen fagområdet. Medvirkende i rekrutteringsprosesser for Miljøfaget Vi har en variert kundebase med oppdrag for blant annet Bybanen, Statens vegvesen, Forsvarsbygg, kommuner og en lang rekke offentlige og private aktører. Hovedtyngden av oppdragene våre er i Hordaland, men vi har kunder og oppdrag over store deler av Norge. Du må derfor påregne at det kan bli noe reising i jobben. For oss er det viktig at du: Fortrinnsvis har 10 års relevant erfaring Har høyere utdanning fra universitet eller høyskole innen miljøgeologi/miljøteknikk, hydrogeologi, kvartærgeologi eller jord- og vannkjemi Er markeds- og kundeorientert, med et godt kontaktnettverk Har erfaring fra arbeid med tverrfaglige prosjekter, gjerne fra rådgivende virksomhet Er strukturert og engasjert Bidrar til et godt sosialt og faglig miljø Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av meget godt samarbeid på tvers av kontorene Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m.  
01.03.2019 Bergen
Norconsult på Hamar har i dag ni medarbeidere innenfor fagområde vann og avløp. Vi har flere store og utfordrende oppgaver foran oss og har behov for å øke bemanningen og søker etter en erfaren sivilingeniør/ingeniør, men nyutdannede oppfordres også til å søke. Våre prosjekter omfatter utredning, planlegging og prosjektering av komplette vann- og avløpsanlegg samt prosessanlegg - fra idé til realisering og gir gode karrieremuligheter. Dine arbeidsoppgaver vil være: Planlegging og prosjektering av ledningsanlegg for transport av vann og avløpsvann, samt rehabilitering og sanering av ledningsanlegg. Prosjektering av prosessanlegg for behandling av drikkevann og rensing av avløpsvann Utredningsoppgaver som hovedplaner og saneringsplaner Planer for lokal disponering og behandling av overvann Oppdrags- og prosjektledelse Oppfølging på byggeplass Bidra innen markedsføring og salg For oss er det viktig at du: Har gode evner og interesse for fagområdet Behersker tradisjonelle prosjekteringsverktøy som AutoCad med NovaPoint VA, Revit, MikeUrban og WaterCad. Noe erfaring er en fordel, men det vil bli gitt god opplæring Har god formuleringsevne muntlig og skriftlig på norsk Har sosial legning med interesse for teamarbeid Er kreativ og løsningsfokusert Hos oss får du: Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av organisasjon og geografi Faglige utfordringer med mulighet til å utvikle deg videre sammen med dyktige medarbeidere Fleksibel arbeidstid Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser Studieturer, interne fagsamlinger, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Eget fora for yngre medarbeidere med direkte tilgang til konsernets toppledelse (Yngres Råd) Innsendelse av søknad: Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.
01.03.2019 Hamar
Har du erfaring med økonomistyring i bygg- og anleggsprosjekter? ISY Prosjekt Økonomi er en av de mest utbredte løsninger for økonomisk oppfølging av et prosjekt eller en portefølje av prosjekter i bygg- og anleggsbransjen i Norge. Vi vinner stadig nye kunder, og søker derfor etter en erfaren fagkonsulent/prosjektleder som vil jobbe med rådgivning og implementering av våre løsninger. Vi lever av brukernes tilfredshet, og søker personer som er strukturerte, løsningsorienterte og har evne til å se ting fra brukernes ståsted. I rollen som fagkonsulent vil du jobbe tett på kundene, og ut i fra kundens behov og kravspesifikasjon implementere våre løsninger som møter eller aller helst overgår kundens forventninger. For å lykkes i rollen bør du trives i en koordinerende rolle hvor du spiller andre gode. Av person er du serviceinnstilt, fremoverlent, og tar gjerne ansvar. Du trives med å ha mange baller i luften, og motiveres av fornøyde kunder og moderne løsninger. Gjennom rollen får du bred kontaktflate, og derfor må du ha gode kommunikasjonsevner og like å ha struktur og oversikt. Vi søker etter kvalifiserte kandidater til vårt hovedkontor i Sandvika. Dine arbeidsoppgaver vil være: Prosjektledelse og rådgivning ved implementering av løsningene. Opplæring og veiledning i bruk av løsningene Konsulentoppdrag knyttet til tilpasninger av løsningene Brukeropplæring, testing og dokumentasjon Delta i tilbudsarbeid og støtte salgs- og markedsapparat ved salg til nye og eksisterende kunder Ha en god dialog med våre kunder om forbedringer og videreutvikling av våre løsninger For oss er det viktig at du: Har bransjeerfaring fra bygg og anlegg, gjerne innen prosjekt- og økonomistyring Er fremoverlent og med interesse for hvordan løsningen skal brukes og klarer å sette deg inn brukeren sin arbeidshverdag Har generelt god systemforståelse, god muntlig og skriftlig fremstillingsevne og gode kommunikasjonsegenskaper Er engasjert, positiv, initiativrik og resultatorientert Er lærevillig og nysgjerrig Kan arbeide selvstendig, men liker og verdsetter teamarbeid Har relevant utdannelse på universitet eller høgskolenivå Hos oss får du: Gode lønns- og ansettelsesbetingelser En spennende arbeidsplass med mange kunnskapsrike, engasjerte og hyggelige medarbeidere. Store faglige utfordringer der du har mulighet til å kunne utvikle deg videre. Et utfordrende, godt faglig og sosialt miljø der medarbeidere trives. En stor kundemasse som er sulten på moderne og brukervennlig programvare Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det er kun de elektroniske søknadene som blir behandlet.
03.03.2019 Grimstad, Bærum
Vil du være med på å bygge et av Norges sterkeste konsulentmiljø innen prosjektledelse, rådgivning, IT-rettet arkitektur og prosjektrådgivning? Vi søker motiverte medarbeidere til fast konsulentstilling hos oss. Fundator er en avdeling i Norconsult Informasjonssystemer AS (NoIS) som leverer konsulenttjenester innen systemutvikling, systemintegrasjon, maskinlæring, kunstig intelligens, RPA, prosjektledelse, rådgivning og arkitektur. Vi er et konsulenthus med dyktige ansatte og tungt fokus på faglig utvikling. Våre konsulenter bruker 10% av tiden sin på kurs, konferanser, hobbyprosjekter, sertifisering og andre faglige aktiviteter. Vi leverer konsulenter til prosjekter innen både offentlig (70%) og privat (30%) virksomhet. Vi leverer i de fleste bransjer, men størst p.t. er offentlig forvaltning, Universitet- og høyskolesektor, energi og bank/finans. Våre konsulenter jobber hovedsakelig med prosjektledelse, arkitektur, eller teknologirådgivning. Vi har meget sterke fagmiljøer på alle disse områdene, men er spesielt orientert mot IT utviklingsarbeid generelt, rådgivning, prosjektledelse, arkitektur, BI, skyløsninger, maskinlæringsløsninger, DLM (Digitale LæringsMiljø), og generelt digitaliseringsarbeid, herunder RPA. Vi sørger for strukturert opplæring/sertifisering og spesialisering innen alle disse områdene. Vi søker deg med en lidenskap for prosjekt- og programledelse, prosjektmetodikk og rammeverk, og 2-3 års operativ erfaring (eller mer) innenfor disse disiplinene. Du verdsetter et sterkt faglig miljø hvor trivsel og egenutvikling står i sentrum. Du ønsker å jobbe med langsiktige og meningsfylte prosjekter, der du gjerne blir utfordret på innovasjon, forretningsforståelse, og digitaliseringsprosesser. Du bør beherske et eller flere rammeverk / metoder for prosjektledelse, risikostyring, estimering, prosess-kartlegging og analyse, og generell IT-teknologisk forståelse er en fordel. For oss er det viktig at du: Har en utdannelse innen prosjektledelse, datateknologi, informatikk, IT-støttet bedriftsutvikling, industriell økonomi, eventuelt andre beslektede retninger Har gode referanser fra gjennomførte prosjekter. Har innsikt i, og forståelse for, verktøy / metodikker / rammeverk som er relevante for kravhåndtering, prosjektledelse, leveranser, endringsledelse, og forvaltningsprosesser. Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker Har sterk muntlig og skriftlig framstillingsevne på både norsk og engelsk Hos oss får du: Et ledende konsulentmiljø med svært kompetente medarbeidere. Varierte, utfordrende og innflytelsesrike arbeidsoppgaver hos engasjerte kunder. Spennende kompetansehevings- og karrieremuligheter innen marked, fag, linje og oppdrag Verdibasert samfunnsplanlegging med fokus på fremtidsrettede og bærekraftige løsninger Sterk bedriftskultur preget av uformelle kommunikasjonslinjer på tvers av fag, organisasjon og geografi. Fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger. Overskuddsdelingsordning der alle ansatte får direkte utbytte av selskapets resultat. Eierskap i Norges største tverrfaglige rådgiverbedrift. Konkurransedyktig lønns- og ansettelsesbetingelser. Studieturer, interne fagsamlinger i inn- og utland, ulike sosiale arrangementer, bedriftsidrettslag m.m. Stor frihet i arbeidsdagen.
03.03.2019 Trondheim, Bærum

Sommerjobber Internship

Hvert år tar Norconsult i mot 50-60 studenter på sommerjobb, både ved vårt hovedkontor i Sandvika og ved flere andre av våre kontorer i Norge. Som sommerstudent i Norconsult vil du jobbe med spennende oppgaver, fortrinnsvis i faktiske oppdrag for eksterne kunder, hvor målet er at du får brukt teorien du har lært i praksis. Primært aksepterer vi kun 3. og 4. års studenter til sommerjobb hos oss.
Antall interns
50 (ca. 50 - 60 sommerstudenter)
Sted
Bærum
Les mer

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Norconsult - Det er vi som løser de vanskeligste oppgavene
The Way We Live - Om å jobbe i Norconsult
Norconsult søker nye medarbeidere i Lillehammer
Norconsult AS bruker BIM (building information modeling) som verktøy innen alle markedsområder. Vi jobber etter en såkalt VDC (virtual design and construction) tilnærming, der BIM modellen står i sentrum for prosjektering, koordinering og danner basis for utførelse av arbeidene på anlegget. I denne sammenheng har vi også tatt i bruk Vitual Reality (VR) teknologien, som muliggjør at aktørene nå kan "ta seg en virtuell tur" inn i modellen lenge før bygget står ferdig. Vi bruker VR både til å kommunisere med sluttbrukerne av anlegget og som verktøy for samkjøring under prosjektering og bygging.
Hva gjør egentlig en geotekniker og hvordan kan man bli geotekniker? Denne filmen er laget med støtte fra NGF (Norsk Geoteknisk Forening), en bransjeorganisasjon for geoteknikk i Norge. Norconsult støtter denne NGF både økonomisk og gjennom å ha medarbeidere i flere roller i styret og undergrupper.
Visualisering av hvordan Norconsult bruker spillteknologi i arbeidet med Kristiansand Havn. (Av Norconsult og Baezeni)

Fakta om Norconsult

Adresse

Vestfjordgaten 4 1338 Sandvika