<  
>  

Gjensidige

Bankvirksomhet, Forsikring / Assuranse

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum.

I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing.

Fakta om Gjensidige
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
1847
,,
Vi gir deg fortsettelsen!
Jobbmuligheter i Gjensidige
Jobbmuligheter i Gjensidige

Vil du være med å sikre folks liv, helse og verdier i et av Nordens største forsikringsselskap?

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden.

I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet.

I snart 200 år har vi ansatt ildsjeler som arbeider for å sikre kunders liv, helse og verdier. Vi har rundt 3.500 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også tjenester innen bank, pensjon og sparing.

Nå så langt du vil

Våre medarbeidere har spennende karriere- og utviklingsmuligheter og gode ordninger.

Siden selskapet består av så mange forskjellige mennesker, med helt forskjellig spesialkompetanse, erfaring og utdanning, anbefaler vi alle å følge med på hvilke stillinger vi utlyser. Også om du tenker at forsikringsbransjen umulig kan være noe for deg. Hos oss jobber alt fra sykepleiere og utredere – til analytikere og kommunikasjonseksperter.

Ta en titt på våre Internships! Antall internships

I Gjensidige har du muligheten til å jobbe deltid ved siden av studiene gjennom et helt studieår!
Antall internships
15
Sted
Oslo
Les mer

Bli kjent med Gjensidige

Bildegalleri

Kontaktperson

Studentrekruttering

Filmer

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden. I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet. Nå så langt du vil Våre medarbeidere har spennende karriere- og utviklingsmuligheter og gode ordninger. Les mer om å jobbe i Gjensidige: http://www.gjensidige.no/jobb
Jobbmuligheter (48)
logo
Ta en titt på våre Internships!
Vi tilrettelegger for at du som student kan skaffe deg relevant arbeidserfaring, og samtidig få en unik forståelse for hva du har i vente etter endte studier - og det selvfølgelig med lønn!  Vi gir deg fortsettelsen! Et internship hos oss vil gi deg bedre innsikt i bransjen og kulturen vår, og ikke minst mulighet til å følge oppgavene dine fra start til slutt. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover prestasjonene dine på skolen. Bli intern Søknadsfristene for internships for studieåret 2018/2019 er nå utgått. Følg med på våre hjemmesider for frister neste år!

Fakta om Gjensidige

Adresse

Gjensidige ASA
Schweigaards gate 21
0191 Oslo