Gjensidige

(Forsikring / Assuranse, Bankvirksomhet)

Gjensidige er et ledende nordisk skadeforsikringsselskap notert på Oslo Børs. Vi har om lag 3.900 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også bank, pensjon og sparing. Driftsinntektene var 24 milliarder kroner i 2015, mens forvaltningskapitalen utgjorde 129 milliarder kroner.

Les mer om Gjensidige
,,
Vi gir deg fortsettelsen!

Jobbmuligheter i Gjensidige

Vil du være med å sikre folks liv, helse og verdier i et av Nordens største forsikringsselskap?

I Gjensidige engasjerer vi oss i livet til kundene våre. Vi tenker nytt, offensivt og langsiktig, for at folk skal være best mulig forberedt på fremtiden.

I løpet av Gjensidige-karrieren tar du små og store skritt for å lære mer og prestere enda bedre – hver eneste dag. Slik at du kan spille en viktig rolle for oss, kundene våre og for samfunnet.

I snart 200 år har vi ansatt ildsjeler som arbeider for å sikre kunders liv, helse og verdier. Vi har rundt 3.500 medarbeidere og tilbyr skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbyr vi også tjenester innen bank, pensjon og sparing.

Nå så langt du vil

Våre medarbeidere har spennende karriere- og utviklingsmuligheter og gode ordninger.

Siden selskapet består av så mange forskjellige mennesker, med helt forskjellig spesialkompetanse, erfaring og utdanning, anbefaler vi alle å følge med på hvilke stillinger vi utlyser. Også om du tenker at forsikringsbransjen umulig kan være noe for deg. Hos oss jobber alt fra sykepleiere og utredere – til analytikere og kommunikasjonseksperter.

Les mer om jobbmuligheter i Gjensidige

Ledige stillinger hos Gjensidige

 • Vi trenger offensive rådgivere/selgere til kontorene våre i Tromsø og AltaDu er kundefokusert og god til å bygge relasjoner.Les mer og søk på stillingene på gjensidige.no/jobb Medium: Nordlys Annonsert: 20.05.2017 Adresse: 9008 TROMSØ
  31.05.2017 Tromsø
 • Vi trenger offensive rådgivere/selgere til kontorene våre i Tromsø og AltaDu er kundefokusert og god til å bygge relasjoner.Les mer og søk på stillingene på gjensidige.no/jobb Medium: Nordlys Annonsert: 20.05.2017 Adresse: 9510 ALTA
  31.05.2017 Alta

Ta en titt på våre Internships! Internship

Vi tilrettelegger for at du som student kan skaffe deg relevant arbeidserfaring, og samtidig få en unik forståelse for hva du har i vente etter endte studier - og det selvfølgelig med lønn! Vi gir deg fortsettelsen! Et internship hos oss vil gi deg bedre innsikt i bransjen og kulturen vår, og ikke minst mulighet til å følge oppgavene dine fra start til slutt. Vi legger vekt på høy fleksibilitet, slik at jobben du gjør hos oss ikke går utover prestasjonene dine på skolen. For skoleåret 2017/2018 tilbyr vi følgende internships: Organisasjonsutvikling og Employer Branding Kompetanseutvikling i Gjensidigeskolen Digital innsikt og analyse - Digital utvikling Digital rådgivning - Digital utvikling Teknologi og innsikt Controlling/Analyse i Divisjon Skade Data science/analyse i Marked og CRM Marked og CRM Eksterne salgskanaler Forretningsstyring og analyse i Næringsliv (to stillinger) Sparerådgiver fond – Gjensidige Bank Summerintern i analyse, Divisjon Privat Summerintern i Skadeavdeling Regress  
Sted
Oslo
Les mer

Rekrutteringskalender

 • MAI 31
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om Gjensidige

Adresse

Gjensidige ASA
Schweigaards gate 21
0191 Oslo