<  
>  

Internshipguiden

111 internships - i Norge

Jobbsøker? Arbeidsgiver? Frilanser? Hodejeger?

Vis flere artikler om Internships
Aktuelle søknadsfrister
 • Stillingsbeskrivelse På grunn av økt oppdragsmengde søker Stendi Respirator/hjemmeteam etter avdelingsleder i region Øst. Stillingen er 100% fast. Som avdelingsleder hos oss vil du ha personalansvar for dine ansatte, i tillegg til direkte og indirekte oppfølging av pasienter og pårørende. Du får muligheten til å jobbe med administrativt ledelse, samtidig som du vil utøve praksis på fagområdet ditt. Du vil ha et fagansvar for avdelingen, og skal bidra til å utvikle arbeids- og fagmiljøet blant dine ansatte gjennom helhetlig ledelse. Du vil bli inkludert i et tverrfaglig lederforum som består av ledere på ulike nivåer i Stendi.     Arbeidsoppgaver:        Overordnet ansvar for fag og personal.   Pådriver i faglig utviklingsarbeid og systemarbeid i virksomheten.        Bidragsyter til god samhandling og ressursutnyttelse.     Tverrfaglig samarbeid med andre instanser rundt pasienten via deltagelse på ansvarsgruppemøter. Kvalitetssikre, følge opp og veilede virksomhetens aktiviteter og prosjekter.      Være pådriver for utvikling og nytenkning.    Kvalifikasjoner:         Evne til utøvelse av tydelig ledelse, strukturert og fleksibel.       Evne til å motivere og skape engasjement.        Evne til selvstendighet og tverrfaglig samarbeid.       Ser muligheter fremfor begrensninger.      Motiveres av høyt tempo og endring i markedet.          Autorisasjon som sykepleier/ vernepleier.          Erfaring eller utdannelse innenfor administrasjon og ledelse er foretrukket, men ikke et krav.          Personlig egnethet vil bli vektlagt.   Vi tilbyr:        Spennende og utviklende arbeidssted med faglig dyktige medarbeidere.    Stor grad av selvstendighet.         Lønn etter kvalifikasjoner.           KLP-pensjons og forsikringsordning.         Konkurransedyktige betingelser.
  18.04.2020 Asker
 • Start din mediekarriere hos landets ledende student- og karrieremedier
  Snarest Troms og Finnmark
 • Start din mediekarriere hos landets ledende studentportal!
  Snarest Oslo
 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
  Fortløpende Oslo, Horten, Tønsberg, Drammen, Asker
 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
  Fortløpende Askøy
 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Aktuelle ledige stillinger finner du her. Klikk på den stillingen som er interessant for deg og søk direkte i mobilen. Ved å sende oss en åpen søknad, vil du bli oppdatert så snart vi utlyser en stilling som matcher din profil. Du kan sende in en åpen søknad direkte på mobilen, på under 30 sekunder, via våre karrieresider.  Grunnet stor pågang vil søknader direkte til vårt intere rekrutteringssystem bli prioritert ovenfor søknader som kun ligger her på KarriereStart. Vi anbefaler at du leser mer om oss på vår hjemmeside. 
  Fortløpende Sverige, Oslo
 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Vi ser etter deg som har interesse og erfaring med små motorer og maskiner.  Erfaring og kompetanse med service, salg, kjøp, vedlikehold og reparasjoner av små motor- og maskiner. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
  Fortløpende Vestfold og Telemark, Oslo, Viken (Akershus, Buskerud og Østfold)
 • Vi ønsker å komme i kontakt med deg som virkelig liker språk. Vi tilbyr jobb som oversetter for dem som kan oversette fra engelsk til norsk og omvendt, men andre språkkomibnasjoner er også aktuelle, særlig tysk og fransk til norsk. Du må enten ha erfaring med oversettelser eller være utdannet innen språk for å søke. Vi vurderer frilansere og søkere som ønsker en mer fast stillingsprosent. Send søknaden din til kristian@lingofocus.net med kopi til business@lingofocus.net. Vi ønsker fortrinnsvis at du sender en søknad på engelsk der du legger ved CV-en din.
  Fortløpende
 • Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige autoriserte regnskapsfører, revisor eller evt. kombinert jurist kandidater.  Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet. Les mer om regnskapskontoret i Bergen, våre verdier, regnskaps- og konsulenttjenester, økonomisystemer og vår regnskap blogg.    
  Fortløpende Bergen
 • Vi søker sjåfør/medarbeider! I stillingen som sjåfør vil vi vektlegge effektivitet, ordentlighet og evne til å samarbeide. Vi vil ha deg som er sulten på å lære, har øye for detaljer og som kan representere Epil Catering på best mulig måte, og levere verdens beste catering med glimt i øyet helt hjem til kunden! Vårt mål er å skape de beste matopplevelsene og levere 100 % matkvalitet til hver eneste gang i det norske markedet samt og oppleves som serviceorienterte, smilende og interesserte. Derfor ser vi nå etter en god medarbeider som skal sørge for at kunden får en bedre opplevelse enn forventet. Det er viktig at du som sjåfør er godt synlig i trafikkbildet, og i tillegg bedriftens ansikt utad. Adferd i trafikken er derfor en viktig del av jobben. Det betyr at du både overholder trafikkreglene, og viser varsomhet. Samtidig er det viktig å huske og ta med alt kunden har bestilt, med høyt fokus på god kundebehandling. Du vil være den eneste kunden møter ansikt til ansikt, og det gjør deg til en viktig Epil-representant! Vi ser for oss at du: – Er flink til å samarbeide, kunne jobbe både som et team og selvstendig– Er Ansvarsbevisst, løsningorientert og engasjert– Har hatt førerkort klasse B minst to år– Behersker norsk flytende skriftlig og muntlig, og er komfortabel med å kommunisere med kunder– Plettfri vandel/referanser– Du er lokalkjent i Oslo området, erfaring som tidligere sjåfør er en fordel– Ønsker å utvikle egne kunnskaper og ferdigheter i et spennende konsept Vi tilbyr:– Varierte oppgaver– Konkurransedyktig lønn– Gode karrièremuligheter for rette personligheter– Ungt miljø med dyktige medarbeidere Send inn din søknad med CV, personlig brev, referanser og attester. Søknader sendes til mat@epilcatering.no. For ytterlige spørsmål kontakt oss på +47 988 60 488. Vi venter på din søknad.
  Fortløpende Lillestrøm
Avansert søk
Alle internships