<  
>  
Internshipguiden
166 internships - i Norge
Profilerte arbeidsgivere
Oversikt
Aktuelle arbeidsgivere
Interns forteller
Mitt internship
Artikler og tips
Søknadsfrister
Annet
Alle internships
Arbeidsgivere med internships
Interns deler sine erfaringer
Hør hva interns forteller om sine internships og praksisplasser
Folka i GK er veldig flinke og veldig kunnskapsrike, og jeg har lært utrolig mye denne sommeren. All den praktiske erfaringen jeg har fått i sommer hos GK tror jeg vil komme godt med på skolebenken, når vi skal gå tilbake til teorien.
Thea Aase Pedersen GK
Les hele saken
Fleksibiliteten er noe jeg verdsetter høyt, og det vet jeg at jeg ikke er alene om. I utgangspunktet jobber vi i en 20 prosent stilling, men med mulighet for både mer og mindre jobbing etter hva du har kapasitet til.
Aleksandra Groos Dyvik Gjensidige
Les hele saken
Åpenhet og inkludering er to ord som beskriver kulturen på huset. Det er enkelt å komme i kontakt med andre mennesker og spørre om hjelp ved behov. Oppgavene du får tilpasses etter hva du kan og hva du ønsker å lære. Du får utnyttet tidligere kunnskap og kombinert den med ny kunnskap
Josef Gierczak Gjensidige
Les hele saken
Sjølv om eg var ganske varm i trøya etter å ha jobba her dei siste seks månadene, sat eg likevel pris på at alle sommarjobbkandidatane fekk eit skikkeleg godt opplegg med ein fin introdag, eigne fadrar og fleire planlagde aktivitetar me kunne vera med på gjennom heile sommaren
Ole Martin Tofteng Bane NOR
Et godt sosialt og forholdsvis ungt miljø kombinert med spennende arbeidsoppgaver har gjort meg overbevist om at Norconsult er et sted jeg ønsker å jobbe etter fullført master.
Eirik Moen Norconsult
Les hele saken
Det er veldig sosialt, også er det god kommunikasjon mellom avdelingene. Jeg oppfordrer alle til å søke sommerjobb i GK, for her er det rom for alle.
Mina Henriksen GK
Les hele saken
Gjennom KR-programmet til NCC har jeg fått delta på flere ulike byggeprosjekter i forskjellige byggefaser med varierte arbeidsoppgaver og utfordringer.
Erlend NCC
Les hele saken
Arbeidsoppgavene i Hydro har stimulert min strategiske tenkning, kreativitet, beslutningstaking og forståelse for hvordan en virksomhet fungerer. Jeg får også jobbet med skrive- og presentasjonsferdighetene mine.
Paulina Beck (25) Hydro
COWI Try gir oss en unik mulighet til å ta del i verdens fremste kompetanseområder innen smart og grønn teknologi. Som mastergrad-student i Energi og Miljø i bygg på OsloMet har jeg fått en god innsikt i hva som er innovativt innenfor min retning. Men, det aller beste med COWI Try er at jeg også lærer hvor de andre fagområdene peiler seg mot i fremtiden
Oda Kristine Grifftun COWI
Jeg hadde veldig lyst til å se hvordan en entreprenør i byggebransjen jobber. I tillegg hadde jeg lyst til å bli faglig utfordret.
Emilie Veidekke
Les hele saken
Eg vart veldig positivt overraska over at me var så mange som hadde fått sommarjobb her. Eg har både fått høvet til å læra noko nytt og fått innblikk i spennande prosjekt. Samtidig har eg fått eit nettverk og skaper minne med nokon som er på same stad i livet som meg sjølv. For meg har det vore ein perfekt balanse mellom fagleg læring og sosiale settingar med resten av sommarjobbteamet.
Marte Arkøy Bane NOR
Les hele saken
Det har vært både hyggelig og lærerikt å kunne delta i et internship der vi er involvert og har fått lov til å bruke mye tid på vårt eget prosjekt, der vi har kunnet lære om og analysere alle deler av Hydros aktiviteter på sosiale medier.
Mohammed Al-Dekany (24) Hydro
Sommeren har bydd på varierte oppgaver og jeg har fått en større forståelse for prosjekters livsløp. Jeg har fått mulighet til å være med på det som skjer og stilt mange spørsmål.
Madeleine Lous NCC
Les hele saken
Jeg liker meg veldig godt i Hydro, og får lære mye av arbeidsoppgavene og kollegene mine. Lederne mine er også veldig støttende. Jeg kan alltid stille spørsmål når jeg lurer på noe.
Min Jin (27) Hydro
Noe av det som har vært mest spennende er å se hvordan NCC arbeider med kunder. Dette er en avdeling som lever av relasjoner, og derfor er samarbeidet med kunder, leverandører og underentreprenører viktig, og det har blitt tydelig for meg at dette er noe man fokuserer mye på i NCC.
Martin Iversen Varsi NCC
Les hele saken
I MIRAGE får man mulighet til å påvirke arbeidet i stor grad og får derfor eierskap til jobben man gjør. Menneskene man jobber med er åpne og fine folk som sammen vil skape noe bra. Erfaringen jeg har fått har vært av stor betydning for min karriere.
Tone Lundefaret Mirage Docfest
Hva er det beste med en internstillingen i Mogi Sales? Meget positivt overrasket! Man får så mye mestring, og det er gøy å gå på jobb hver dag. Arbeidsmiljøet er veldig bra, og miljøet gjør det også lettere å få bedre resultater. Gøy å få lære seg grunnleggende salg og salgsteknikker. Jeg har lært så mye som jeg kommer til å ha bruk for senere i arbeidslivet. Har kost meg masse her i sommer!
Julie Mogi Sales AS
Jobbsøker? Arbeidsgiver? Frilanser? Hodejeger?

Vis alle