Elkem

(Industri og produksjon)

Elkem - miljøvennlige materialer og energibesparende prosesser

Elkem er et av verdens ledende selskaper innen miljøansvarlig produksjon av metaller og materialer. De viktigste produktene er silisium, silikon, ferrosilisium, støpelegeringer, karbonmaterialer og microsilica. Elkem har fire forretningsområder og består av tilsammen 3800 ansatte.

Elkems visjon er å bidra til en bærekraftig fremtid ved å produsere avanserte silisium- og karbonbaserte løsninger som skaper verdier for våre kunder, ansatte, eiere og samfunnet. Vi mener at sikker og miljøvennlig produksjon er den som vil overleve fremtiden, og at vi sammen kan utvikle løsningene på mange av utfordringene verden står overfor.

Elkem har fire forretningsområder; Silicon Materials, Silicones (BSI), Foundry Products og Carbon.

Les mer om oss her: https://www.elkem.com/no/about-elkem/

Antall ansatte

Elkem har ca. 3.800 ansatte i hele verden. 

Les mer om Elkem
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:17.12.2017
Arbeidssted :Kristiansand
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:17.12.2017
Arbeidssted :Kristiansand

Ledige stillinger hos Elkem

Elkem Technology Kristiansand søker etter motivert laboratorieleder/-ingeniør til gruppen kjemisk analyse.    Elkem Technology Lab i Kristiansand er Elkems kompetansesenter innen kjemisk analyse, materialkarakterisering og analyserelaterte prosjekter. Laboratoriet utfører oppdrag for hele Elkem-gruppen og bidrar til kvalitetssikring av råmaterialer, prosesser og produkter. I tillegg bidrar enheten til forbedringsarbeid og standardisering innen sine fagområder. Vårt laboratorie er organisert i tre grupper med fokus på uorganisk kjemisk analyse, avansert mikroskopi og materialundersøkelse, samt prosjektarbeid innen metodeutvikling, prøvetaking, statistikk og metodevalidering.De viktigste arbeidsoppgavene vil være: Operativt og faglig ansvar for oppdragsgjennomføringen på analyselaboratoriet Personal- og HMS-ansvar Samarbeid med andre grupper i ET Lab, fagmiljøer i Elkem Technology og Elkems produksjonsenheter Kontinuerlig forbedring og utvikling av analyselaboratoriet Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: Utdannelse innen uorganisk kjemi, og fortrinnsvis analytisk kjemi på Bachelor- eller Masternivå Gode lederegenskaper og fortrinnsvis erfaring med ledelse i et operativt miljø Kompetanse og erfaring med følgende analyseteknikker er en fordel: Røntgenfluorescens (XRF), Plasmaspektroskopi (ICP-OES, ICP-MS), Forbrenningsanalyse (LECO) Evne til å arbeide systematisk og selvstendig Evne til å samarbeide med alle nivå i organisasjonen Gode norsk- og engelskkunskaper, både muntlig og skriftlig
17.12.2017 Kristiansand

Traineeprogram

Internship

Summer analyst
Antall interns : 1 (flere)

Lærlinger

Lærlinger i Elkem
Antall lærlinger : 8 (flere)

Rekrutteringskalender

  • DES 17
    2017
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Elkem is one of the world’s leading companies for environment-friendly production of materials. Its principal products are silicon, silicones, ferrosilicon, foundry alloys, carbon materials and microsilica. Here is a short introduction video about us!
Elkem er en av verdens mest miljøvennlige produsenter av silisium, som brukes i alt fra elektronikk, bygninger og biler til vindmøller og solceller. Elkem Bremanger er det eneste stedet i verden som lager Silgrain®, som brukes i smarttelefoner verden over.

Fakta om Elkem

Adresse

Elkem AS
Postboks 334, Skøyen
NO-0213 Oslo