Elkem

Industri og produksjon

Elkem ASA er en av verdens ledende produsenter av silisiumrelaterte avanserte materialer. Selskapet leverer produkter i hele verdikjeden fra kvarts til silisium og nedstrøms silikonspesialiteter, i tillegg til sterke markedsposisjoner innen støperilegeringer og karbonmaterialer. Elkem har 6100 ansatte, 27 verk og salgskontorer i til sammen 28 land. Omsetningen i 2017 var på 21 milliarder kroner. Elkem er notert på Oslo Børs og hovedkontoret ligger i Oslo. Mer informasjon om Elkem finner du på www.elkem.com.

Les mer om Elkem
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
5001-10000
Se alle fakta
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Elkem

Prosessansvarlig for Microsilica har den daglige oppfølgingen av renseanlegget som tar ut Microsilica, har ansvar for den daglige oppfølgingen av produksjon og produktkvalitet for Microsilica. Stillingen omfatter spennende oppgaver som prosessutvikling, produktutvikling og markedsutvikling i tett samarbeid med R&D og markedsapparatet i Kristiansand. Spesialprodukter er et satsningsområde for Elkem og stillingen som prosessansvarlig for Microsilica vil derfor kunne by på mange spennende utfordringer i tiden fremover. Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: Ingeniør-/ Sivilingeniørutdanning. Erfaring fra forbedringsarbeid, og som lar seg motivere av dette. Selvstendig, målrettet og resultatorientert. Dokumentert gjennomføringsevne Gode samarbeidsegenskaper både internt og mot eksterne miljø. Gode personlige egenskaper. Behersker norsk og engelsk både muntlig og skriftlig. De viktigste arbeidsoppgavene vil være: Prosessansvarlig for Microsilica produksjonsanlegg Daglig oppfølging av produksjon og produktkvalitet Drive forbedringsarbeid Utvikling av nye produkt Kvalitetsoppfølging på Microsilica Prosessoptimalisering av både renseanlegg og produksjonsanlegg. Tett kontakt med markedsapparatet for Microsilica     Stillingen rapporterer til Verksdirektør EBSM Vi foretar bakgrunnssjekk av kandidater i vår rekrutteringsprosess.
20.01.2019 Bremanger

Traineeprogram

Internship

Summer analyst
Antall interns : 1 (flere)

Lærlinger

Lærlinger i Elkem
Antall lærlinger : 8 (flere)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Elkem

Adresse

Elkem AS
Postboks 334, Skøyen
NO-0213 Oslo