Elkem

(Industri og produksjon)

Elkem - miljøvennlige materialer og energibesparende prosesser

Elkem er et av verdens ledende selskaper innen miljøansvarlig produksjon av metaller og materialer. De viktigste produktene er silisium, silikon, ferrosilisium, støpelegeringer, karbonmaterialer og microsilica. Elkem har fire forretningsområder og består av tilsammen 3800 ansatte.

Elkems visjon er å bidra til en bærekraftig fremtid ved å produsere avanserte silisium- og karbonbaserte løsninger som skaper verdier for våre kunder, ansatte, eiere og samfunnet. Vi mener at sikker og miljøvennlig produksjon er den som vil overleve fremtiden, og at vi sammen kan utvikle løsningene på mange av utfordringene verden står overfor.

Elkem har fire forretningsområder; Silicon Materials, Silicones (BSI), Foundry Products og Carbon.

Les mer om oss her: https://www.elkem.com/no/about-elkem/

Antall ansatte

Elkem har ca. 3.800 ansatte i hele verden. 

Les mer om Elkem
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:03.06.2018
Arbeidssted :Oslo

Ledige stillinger hos Elkem

lar for en ny utfordring? Se på denne stillingen hos Elkem Salten! Stillingen er sentral i den videre utviklingen av verket for å sikre vår posisjon som ledende leverandør av høykvalitets silisiumprodukter. De viktigste arbeidsoppgavene vil være: HMS-, budsjett- og driftsansvar for prosessområdet Utforme og implementere driftsstrategi for ovn Råvareoptimalisering og kvalitetsoppfølging Fokus på forbedringsarbeid, kritiske prosesser og EBS Ansvar for KP-metodikk, som er arbeidsmetoden innen prosessområdet Ansvar for å lære opp prosessoperatørene i henhold til driftsstrategien Daglig ledelse og coaching av prosessoperatører Leder for KP-teamet i prosessområdet Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: Ingeniør-/sivilingeniørutdanning Analytiske egenskaper, evne til å la seg motivere av og ha erfaring fra systematisk forbedringsarbeid Selvstendig, målrettet og resultatorientert Dokumentert gjennomføringsevne Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper både internt og mot eksterne miljø Må beherske norsk og engelsk, muntlig og skriftlig Fordel med erfaring fra arbeid knyttet til metallurgiske prosesser  Stillingen rapporterer til Produksjonssjef.
22.05.2018 Sørfold
Elkem Salten har ledig stilling i logistikkavdelingen. Arbeidsoppgaver vil i hovedsak være: HMS-oppfølgning Daglig oppfølging og coaching av driftspersonell Lede avdelingens forbedringsaktiviteter Tilrettelegging og forbedring av arbeidsoperasjoner Personal- og lønnsoppfølgning EBS-opplæring og videre implementering i enheter (Kritiske Prosesser) En viktig del av arbeidet er å styrke samarbeidet om viktige oppgaver på tvers av skift, produksjonens hjelpekjeder og andre avdelinger. Ønskede kvalifikasjoner for stillingen: Sivil-/ingeniørutdannelse eller tilsvarende Personlige egenskaper og holdninger som lagspiller vektlegges Har erfaring med HMS og prosessoppfølging fra kontinuerlige prosesser Lar deg motivere av, og har erfaring fra systematisk forbedringsarbeid God erfaring med bruk av relevante dataverktøy og elektronisk kommunikasjon Evnen til å motivere, lede og samarbeide i team for å oppnå resultater Selvstendig, målrettet og med gjennomføringsevne Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk Prosess- og teamleder rapporterer til Logistikkansvarlig Elkem Salten.
27.05.2018 Sørfold
Har du erfaring med maskinteknisk konstruksjon, 3D-modellering og prosjektledelse? Da kan du være den vi søker! Core Technology er en avdeling i Elkem Technology, som består av 15 medarbeidere med spesialistkompetanse innenfor prosess-, ildfast-, elektro- og maskinfag. De benytter i stor grad avanserte konstruksjons-, analyse- og beregningsverktøy. Arbeidet er i hovedsak prosjektbasert, og aktivitetene omfatter alt fra direkte teknologistøtte, konseptløsninger, forbedringer av kritiske komponenter og oppgraderinger av eksisterende produksjonsanlegg, til planlegging av nye fabrikkanlegg. Kundene er Elkems operative enheter.   De viktigste arbeidsoppgavene vil være: 3D-/CAD-konstruksjonsoppgaver, engineering av maskintekniske komponenter/systemer Prosjektdeltagelse, saksbehandling, spesifikasjon, ansvarlig for definerte fagområder Delta i alle prosjektfaser: konsept, engineering, implementering, commissioning og oppstartsfase Bidra til utvikling og teknologisk forbedringsarbeid for utstyr/systemer Samarbeid med andre teknologimiljøer internt og eksternt   Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner og erfaring: BSc/MSc/Dr.Ing Maskinteknikk, Mekanisk eller tilsvarende 5-10 års industrierfaring med maskinteknisk konstruksjon/design Erfaren bruker av konstruksjonsverktøy for 3D-modellering (SolidWorks) Prosjekterfaring / Teknologiledelse / Koordineringsansvar / Planlegging God kjennskap til FEM-beregningsmetoder Evne til å raskt sette deg inn i komplekse saksforhold Gode samarbeidsegenskaper Beherske norsk og engelsk som arbeidsspråk Elkem Technology tilbyr varierte arbeidsoppgaver i et internasjonalt miljø. En del reisevirksomhet må påberegnes.
03.06.2018 Oslo

Traineeprogram

Internship

Summer analyst
Antall interns : 1 (flere)

Lærlinger

Lærlinger i Elkem
Antall lærlinger : 8 (flere)

Rekrutteringskalender

 • MAI 22
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAI 27
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Elkem is one of the world’s leading companies for environment-friendly production of materials. Its principal products are silicon, silicones, ferrosilicon, foundry alloys, carbon materials and microsilica. Here is a short introduction video about us!
Elkem er en av verdens mest miljøvennlige produsenter av silisium, som brukes i alt fra elektronikk, bygninger og biler til vindmøller og solceller. Elkem Bremanger er det eneste stedet i verden som lager Silgrain®, som brukes i smarttelefoner verden over.

Fakta om Elkem

Adresse

Elkem AS
Postboks 334, Skøyen
NO-0213 Oslo