Elkem

(Industri og produksjon)

Elkem - miljøvennlige materialer og energibesparende prosesser

Elkem er et av verdens ledende selskaper innen miljøvennlig produksjon av metaller og materialer. De viktigste produktene er silisium, silikon, ferrosilisium, støpelegeringer, karbonmaterialer og microsilica. 

Selskapet har produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika, Sør-Amerika, Afrika og Asia, i tillegg til et omfattende nettverk av salgskontorer i de viktigste markedene i Europa og Asia. Elkem er eid av China National Bluestar. 

Omsetningen i 2014 var 8,3 milliarder kroner. Elkem har ca. 3.600 ansatte og er heleid av China National Bluestar.

Antall ansatte

Elkem har ca. 3.600 ansatte worldwide. 

Les mer om Elkem
,,
Elkem er et av verdens ledende selskaper innen miljøvennlig produksjon av metaller og materialer.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Graduate programmer: Teknisk traineeprogram for sivilingeniører og business analyst-program for økonomer m.m.

For andre muligheter og alle ledige stillinger: https://www.elkem.com/no/career

Les mer om jobbmuligheter i Elkem

Ledige stillinger hos Elkem

 • Som Teknisk Sjef vil du få ansvaret for fagområdene mekanisk, energigjenvinning og prosjekt. Avdelingen har totalt ca. 50 ansatte. Arbeidsoppgaver Utarbeide og vedlikeholde en effektiv vedlikeholdsorganisasjon i tråd med Elkems forretningssystem (EBS) Overordnet ansvar for vedlikeholdet ved verket. Bistå i strategiprosessen innenfor teknologiutvikling og teknisk vedlikehold Lede teknisk avdeling slik at verket når sine operative mål Lede avdelingens arbeid med kontinuerlig forbedring og utvikling/innføring av beste praksis for ansvarsområdet Planlegging, prioritering, oppfølging og gjennomføring av vedlikeholds- og investeringsprosjekter i samarbeid med brukergruppene Kvalifikasjoner Siv.-ing/ingeniørutdannelse eller tilsvarende Kunnskap om moderne vedlikeholdsmetodikk Ledererfaring og evne til å motivere og utvikle medarbeidere Erfaring fra personal og/eller prosjektledelse Selvstendig, målrettet og med gjennomføringsevne Lar deg motivere av, og har erfaring fra systematisk forbedringsarbeid (EBS) Gode språkkunnskaper i norsk og engelsk Betydelig erfaring med bruk av relevant dataverktøy og elektronisk kommunikasjon   Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: Siv.-/ingeniørutdannelse eller tilsvarende Kunnskap om moderne vedlikeholdsmetodikk Ledererfaring og evne til å motivere og utvikle medarbeidere Selvstendig, målrettet og med gjennomføringsevne Lar deg motivere av, og har erfaring fra systematisk forbedringsarbeid Stillingen rapporterer til verksdirektør og inngår i verkets ledergruppe.  
  03.03.2017 Orkdal
 • Industrimekanikerkandidater må ha bestått Vg1 TIP og Vg2 Industriteknologi (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme.
  23.04.2017 Kristiansand
 • Produksjonsteknikk kandidater må ha bestått Vg1 TIP og Vg2 Industriteknologi (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme.
  23.04.2017 Kristiansand
 • Automasjonskandidater må ha bestått Vg1, Vg2 og Vg3 i Automatiseringsfaget eller tilsvarende (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme.
  23.04.2017 Kristiansand
 • Elektrikerkandidater må ha bestått Vg1 og Vg2 i El-energi eller tilsvarende (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme.
  23.03.2017 Kristiansand
 • Kjemiprosess kandidater må ha bestått Vg1 TIP og Vg2 Kjemiprosess (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme.
  23.04.2017 Kristiansand
 • Produksjonsteknikk kandidater må ha bestått Vg1 TIP og Vg2 Industriteknologi (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme.
  23.04.2017 Porsgrunn
 • Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme. Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig, og du må ha bestått VG1 og VG2 i aktuelle fag (legg ved karakterutskrift). Søkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater 
  15.03.2017 Orkdal

Traineeprogram

Internship

Summer analyst
Antall interns : 1 (flere)

Lærlinger

Lærlinger i Elkem
Antall lærlinger : 8 (flere)

Rekrutteringskalender

 • FEB 28
  2017
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 03
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om Elkem

Adresse

Elkem AS
Postboks 334, Skøyen
NO-0213 Oslo