Elkem

Industri og produksjon

Elkem ASA er en av verdens ledende produsenter av silisiumrelaterte avanserte materialer. Selskapet leverer produkter i hele verdikjeden fra kvarts til silisium og nedstrøms silikonspesialiteter, i tillegg til sterke markedsposisjoner innen støperilegeringer og karbonmaterialer. Elkem har 6100 ansatte, 27 verk og salgskontorer i til sammen 28 land. Omsetningen i 2017 var på 21 milliarder kroner. Elkem er notert på Oslo Børs og hovedkontoret ligger i Oslo. Mer informasjon om Elkem finner du på www.elkem.com.

Les mer om Elkem
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
5001-10000
Se alle fakta
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
26.04.2019
Nordland

Ledige stillinger hos Elkem

Elkem Salten er i vekst, og har i dag flere pågående spennende utviklingsprosjekter. Elkem Salten har nå ledig stilling som Industrimekaniker, våre Industrimekanikere jobber i all hovedsak på dagtid.   De viktigste hovedoppgaver vil være: Vedlikehold av maskiner og driftsutstyr over hele verket. Det gjelder i stor grad planlegging og gjennomføring av forebyggende vedlikehold, men også reparasjon og utbedring av utstyr. Bruk av vedlikeholdssystem som arbeidsverktøy. Deltagelse i forbedringsarbeid og prosjekter. For alle stillinger i Elkem er det strenger krav til presisjon og etterlevelse av HMS-krav Delta i mekanisk avdeling sin vaktordning. Mekanikere på Elkem Salten har områdeansvar innen spesifikke fagfelt. Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: Relevant fagbrev innen fagfeltet. Kjennskap til industrivirksomhet er en fordel. Førerkort til klasse B er et krav. Truck, varmearbeider og traverskrav sertifikat er en fordel. Må kunne kommunisere på norsk eller annet skandinavisk språk. Personlige egenskaper: Du er en lagspiller, samtidig som du har evnen til å jobbe selvstendig i et hektisk arbeidsmiljø. Fleksibel og pålitelig. Resultatorientert og systematisk, ha en god kommunikasjonsevne og positiv innstilling. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, vi forventer at du gjør det samme. Vi tilbyr: En interessant stilling i et godt arbeidsmiljø, med varierte og spennende arbeidsoppgaver. Elkem Salten har stort fokus på utvikling av internkompetanse. Gode lønns- og arbeidsvilkår, pensjonsordning.  Har du spørsmål om stillingen kan disse rettes til: Teknisk sjef Kenneth Strømsnes: 995 63 256, kenneth.stromsnes@elkem.no Vedlikeholdsleder Christian Berntzen: 917 09 665, christian.berntzen@elkem.no
26.04.2019 Nordland
Kandidater må ha bestått Vg1 og Vg2  (legg ved karakterutskrift) Du må beherske norsk flytende, både muntlig og skriftligSøkere med lite fravær stiller sterkere i utvelgelsen av kandidater  Vi leter etter deg som er pliktoppfyllende og engasjert. Elkem setter sikkerhet og presisjon i høysetet, og forventer at du gjør det samme. Vi vil være behjelpelige med å skaffe bolig
05.05.2019 Hordaland
Vi søker regnskapskonsulent til avdelingen Elkem Accounting ved vårt hovedkontor på Skøyen. Avdelingen leverer regnskapstjenester til Elkems smelteverk og administrasjonsenheter i Norge, samt støtte og veiledning til Elkem enheter globalt. Du vil få solid opplæring i våre regnskapsprosesser og gode utviklingsmuligheter i et globalt industrikonsern. Vi har høyt fokus på kontinuerlig forbedring av prosessflyt og automatisering, og et fremtidsrettet miljø med mye fagkunnskap og god teamfølelse. Som regnskapskonsulent i Elkem Accounting vil du få oppfølgingsansvar for et av våre smelteverk og/eller administrasjonsenheter. De sentrale arbeidsoppgavene er: Behandling av inngående faktura herunder fordeling, MVA behandling, match av faktura mot innkjøpsordre og sluttbokføring Ivareta og sikre en god og kvalitetsmessig fakturaflyt Delta i forbedringsprosjekter, effektivisering og videreutvikling av rutiner Fakturering til interne og eksterne kunder Avstemming og oppfølging av konserninterne transaksjoner i måneds- og årsoppgjør Lede månedlige møter med økonomisjef og controller, samt innkjøpsavdeling, på enhetene man har ansvar for Bistå med å produsere og rapportere månedsoppgjør internt for de regnskaper det innehas ansvar for iht. kvalitetskrav og tidsfrister Bistå verk og øvrige enheter i Elkem i regnskaps- og rutinespørsmål for å oppfylle interne og eksterne krav  Vi ønsker at du har følgende kvalifikasjoner: Gjerne bachelorutdannelse innenfor økonomi eller regnskap Nyutdannet eller helt i starten av din karriere innen regnskap Interesse for teknologi og IT-systemer, gjerne ERP-systemer Gode norsk og engelskkunnskaper, både skriftlig og muntlig Vi ser etter deg som er serviceinnstilt, har gode samarbeidsevner og bidrar til et positivt arbeidsmiljø hvor vi jobber sammen for å bli enda bedre. Du er nysgjerrig på sammenhenger i prosesser og systemer, og liker å utforske problemstillinger og finne løsninger. Samtidig er du strukturert og nøyaktig, og følger våre felles rutiner og retningslinjer. Det er viktig for oss at du identifiserer deg med våre kjerneverdier; Presisjon, Kontinuerlig forbedring, Involvering og Respekt.
07.05.2019 Oslo

Traineeprogram

Internship

Summer analyst
Antall interns : 1 (flere)

Lærlinger

Lærlinger i Elkem
Antall lærlinger : 8 (flere)

Rekrutteringskalender

  • APR 26
    2019
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Elkem

Adresse

Elkem AS
Postboks 334, Skøyen
NO-0213 Oslo