Hydro

Industri og produksjon

Hydro is a global aluminium company with production, sales and trading activities throughout the value chain, from bauxite, alumina and energy generation to the production of primary aluminium and rolled products as well as recycling. Based in Norway, the company has 13,000 employees involved in activities in more than 40 countries on all continents. Rooted in more than a century of experience in renewable energy production, technology development and progressive partnerships, Hydro is committed to strengthening the viability of the customers and communities we serve.

Les mer om Hydro
Fakta
Hovedkontor
Oslo, Vækerø
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Se flere videoer fra Hydro

Bli kjent med Hydro

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Hydro

Ansvarsområde Som lærling ved Hydro Energi Sogn lærer du deg det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagarbeider. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg!For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du erfarne veiledere som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, våre rutiner og kolleger.Til Hydro Energi Sogn søker vi nå etter en motivert lærling til vårt anlegg i Fortun. Vi ønsker fortrinnsvis en lærling innen industrimekanikerfaget, men energimontørfaget og automatiseringsfaget kan også være relevante lærefag. Vi oppfordrer derfor kandidater innen alle tre fagretningene til å søke.  Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner: VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær God orden og oppførsel Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm. rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 3 måneder etter fylte 18 år Gode samarbeidsevner Tilleggsinformasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august/september 2019.Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.
17.02.2019 Luster
Ansvarsområde Som lærling ved Holmestrand valseverk lærer du det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagoperatør. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg! For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du en erfaren fadder som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, rutiner og kolleger. Til Holmestrand valseverk søker vi nå etter motiverte lærlinger til følgende fag: Produksjonsteknikkfaget (7 læreplasser) Automatiseringsfaget (2 læreplasser) Industrimekanikerfaget (2 læreplasser Laboratoriefaget (1 læreplass) Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner: VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær God orden og oppførsel Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm. rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 6 måneder etter oppstart av læretiden Gode samarbeidsevner Annen informasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august / september 2019. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i vårt daglige arbeid. Det er bedriften sitt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.
17.02.2019 Holmestrand
Ansvarsområde Som lærling ved Hydro Husnes lærer du deg det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagoperatør. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg! For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du erfarne veiledere som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, våre rutiner og kolleger. Til Hydro Husnes søker vi nå etter motiverte lærlinger til følgende fag: Kjemiprosessfaget Industrimekanikerfaget Anleggsmaskinmekanikerfaget Automatiseringsfaget Logistikkfaget Produksjonsteknikkfaget Lærlingene blir en del av daglig drift og går inn i ulike deler av verket: elektrolyse, støperi, elektro/mekanisk, kjøretøyverksted og kai/transport. Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner: VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær God orden og oppførsel Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm. rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 3 måneder etter fylte 18 år Gode samarbeidsevner Annen informasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august/september 2019. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. OBS! Søknader per e-post blir ikke vurdert.
17.02.2019 Kvinnherad
Ansvarsområde Som lærling ved Høyanger metallverk lærer du det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagoperatør. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg!For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du en erfaren fadder som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, rutiner og kolleger.Til Høyanger metallverk søker vi nå etter motiverte lærlinger til følgende fag: Produksjonsteknikkfaget (4 læreplasser) Industrimekanikerfaget (1 læreplass) Lærlingene blir en del av daglig drift og går inn i ulike avdelinger ved verket. Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner: VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær God orden og oppførsel Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm. rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 6 måneder etter oppstart av læretiden Gode samarbeidsevner Annen informasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august/september 2019. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i vårt daglige arbeid. Det er bedriften sitt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.
17.02.2019 Høyanger
Ansvarsområde Som lærling ved Karmøy metallverk og Karmøy valseverk lærer du deg det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagoperatør. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg!  For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du erfarne veiledere som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, våre rutiner og kolleger.  Til Karmøy metallverk og Karmøy valseverk søker vi nå etter motiverte lærlinger til følgende fag:  Automatiseringsfaget Produksjonsteknikkfaget Kjemiprosessfaget Industrimekanikerfaget Logistikkfaget Laboratoriefaget  Lærlingene blir en del av daglig drift og går inn i ulike deler av verket: Elektrolyse, støperi, anodemontasje, laboratoriet, vedlikehold, kai/logistikk og andre støttefunksjoner.  Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner:  VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær  God orden og oppførsel  Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 3 måneder etter fylte 18 år Gode samarbeidsevner Annen informasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august/september 2019. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydros daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.
17.02.2019 Karmøy
Ansvarsområde Som lærling ved Hydro Sunndal lærer du deg det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagoperatør. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg!For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du erfarne veiledere som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, våre rutiner og kolleger. Til Hydro Sunndal søker vi nå etter motiverte lærlinger til følgende fag: Automatiseringsfaget Kjemiprosessfaget Logistikkfaget Produksjonsteknikkfaget To fagbrevmodell: Automatiker + elektriker Lærlingene blir en del av daglig drift og går inn i ulike deler av verket: Elektrolyse, støperi, vedlikehold, kai/logistikk og andre støttefunksjoner. Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner: VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Alternativt lang praksis og teori som privatist Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær God orden og oppførsel Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm. rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 3 måneder etter fylte 18 år Gode samarbeidsevner Tilleggsinformasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august/september 2018.Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.OBS! Søknader per e-post blir ikke vurdert.
17.02.2019 Sunndal
Ansvarsområde Som lærling ved Årdal metallverk og Teknologisenter lærer du det du trenger for å kunne avlegge fagprøve og bli fagoperatør. Etter endt læretid og bestått fagprøve er du et stort skritt nærmere jobben du ønsker deg!For å få mest mulig ut av tiden som lærling i Hydro, vil du arbeide både i team og på egenhånd. Du vil jobbe med erfarne kolleger som vil bruke sin tid og kompetanse på å veilede deg på ulike områder. Som lærling får du en erfaren fadder som vil se til at du får opplæring i henhold til kompetansemålene i læreplanen, hjelpe deg å bli kjent med Hydro, rutiner og kolleger.Til Årdal metallverk og Teknologisenter (Primary Metal Technology) søker vi nå etter motiverte lærlinger til følgende fag: Kjemiprosessfaget Produksjonsteknikkfaget Automatiseringsfaget Industrimekanikerfaget Yrkessjåførfaget Bilfaget, tunge kjøretøy Energimontørfaget Lærlingene blir en del av daglig drift og går inn i ulike avdelinger ved fabrikken: logistikk, karbon, anodemontasje, elektrolyse, støperi, vedlikehold/Teknisk og referansesenter. Kvalifikasjoner Vi ser etter lærlinger med følgende kvalifikasjoner: VG1 og VG2 (og evt. VG3) i samsvar med lærefaget Tilfredsstillende karakterer i alle fag Lite fravær God orden og oppførsel Helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste (gjøres ifm. rekrutteringsprosessen) Førerkort for bil innen 6 måneder etter oppstart av læretiden Gode samarbeidsevner Annen informasjon Som lærling i Hydro vil du få en verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap og samtidig lære det du trenger for å kunne avlegge fagprøve. Du vil få reelle oppgaver du kan vokse med, samt muligheten til å lære av erfarne kolleger. Oppstart vil være månedsskiftet august/september 2019. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i vårt daglige arbeid. Det er bedriften sitt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi ber deg legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.
17.02.2019 Årdal
We are strengthening the project control function within Projects, and we are now looking for a new colleague to join the Project Control team. The Project Control Engineer will be overall responsible for planning, cost control and project accounting in the different project development phases. He/she will be member of the respective projects’ management team. Area of Responsibility Establish schedules, control estimates and accounting systems according to Hydro’s best practices Evaluate cost and schedule risks and opportunities Monitor and report progress and cost development Proactively advise on improvements potentials Participate in the development and maintenance of project control tools and best practices Qualifications Master’s degree in relevant area (e.g. science, technology) 2-5 years relevant experience within planning, cost control and forecasting from engineering/ construction/ industrial sector Good technical understanding and understanding of project cost control Demonstrated substantial planning competence Knowledge of Safran and Pims is an advantage To thrive and succeed in this position, we believe you have strong communication skills and enjoy working in team. Additional Information The work place is at our main office at Vækerø, Oslo. However, the position will require some travel to Hydro’s project sites.
17.02.2019 Oslo

Traineeprogram

Graduates

Antall traineer :
10

Internship

Internship

Antall interns :
30 (flere)

Lærlinger

Lærling

Antall lærlinger :
80 (flere)

Rekrutteringskalender

 • FEB 17
  2019
  8 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • FEB 20
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HR Specialist People Resourcing

Filmer

We are aluminium
We’re proud of aluminium – Infinite aluminium from Hydro. By controlling the entire value chain, our customers know that Hydro aluminium is made in line with our values.
An internship in Hydro is a unique chance to explore and improve within the field you have chosen for your studies. Here you get to tackle real challenges with support from experienced colleagues.
Fremtiden trenger nye svar – på klimautfordringer, energitilgang og teknologi – og aluminium produsert av ren vannkraft er del av løsningen.
Hydro acquires Sapa - the number one aluminium extrusion company

Fakta om Hydro

Adresse

Drammensveien 260
0283 Oslo