Hydro

Industri og produksjon

We are the only 360° company in the global aluminium industry, with operations in 40 countries all over the world. By combining local expertise, worldwide reach and unmatched capabilities in R&D, our 35,000 employees create innovative aluminium solutions throughout the value chain.

Headquartered in Norway, Hydro is rooted in more than a century of expertise in hydropower, development of technology and product innovation. We are present within all market segments for aluminium, from production of the primary metal to recycling and repurposing it. Our sales and trading activities throughout the value chain serve more than 30,000 customers.

From extracting the bauxite and refining the alumina to producing primary metal and offering specialized products to a wide range of industries, our commitment remains the same: To strengthen the viability of our customers and communities through innovative and sustainable aluminium solutions.

Les mer
Fakta om Hydro
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta

Ledige stillinger hos Hydro

Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.   Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon.   Vi har nå en ledig stilling som Mekaniker ved Karmøy metallverk. Som Mekaniker ved metallverket vil du arbeide på tvers av Karmøy Teknologipilot og Anodemontasje AP18. Stillingen er en viktig brikke for å opprettholde stabil drift og høy oppetid på kritisk utstyr.  Ansvarsområde Som Mekaniker hos oss vil du ha ansvar for et definert område. Arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegge og utføre vedlikehold og inspeksjoner Feilsøke, teste og verifisere Bidra til å utvikle og automatisere, digitalisere og optimalisere produksjonsutstyr Holde deg faglig oppdatert, dele kunnskap og erfaringer i organisasjonen Støtte drifts- og vedlikeholdsmiljøet med fagkompetanse, samt delta i forbedringsarbeid Bidra til et aktivt og forebyggende HMS-arbeid Kvalifikasjoner Fagbrev innen industrimekanikerfaget Erfaring fra prosess- eller industriannlegg er ønskelig Vilje og evne til å gjennomføre endringer og forbedringer Evne til å utføre jobben i henhold til Hydro sine verdier Bilsertifikat klasse B Forståelse for teknisk dokumentasjon Gode IT kunnskaper Erfaring med bruk av SAP er ønsket Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig Vi ser etter deg som er initiativrik, strukturert og innehar gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. For å lykkes i jobben må du trives med å arbeide forebyggende. Riktig kandidat er pliktoppfyllende og grundig. Hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø som er preget av høy kompetanse og tett samarbeid på tvers i organisasjonen. Annen informasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Ansettelsen fordrer også helsegodkjenning av vår bedriftshelsetjeneste. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.   I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk. 
12.12.2019 Karmøy
il du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35.000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.  Hydro Karmøy er en av verdens ledende aluminiumprodusenter, og har som ambisjon å produsere verdens mest energieffektive aluminium. Hydro Karmøy har rundt 700 ansatte og er i en sterk vekstposisjon.  Vi har nå en ledig stilling som Automatiker/Elektriker ved logistikkavdelingen ved Karmøy Metallverk. Som Automatiker/Elektriker har du ansvar for at det i enheten blir utviklet og vedlikeholdt et operatørvedlikehold som gjør det mulig å oppnå en produksjon uten driftsforstyrrelser, og at kunnskap overføres fra vedlikeholdspersonell til driftspersonell.Ansvarsområde Som Automatiker/Elektriker ved avdeling Logistikk utfører du forebyggende, planlagt og korrektivt vedlikehold på driftsutstyr. Arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegge og utføre vedlikehold og inspeksjoner Feilsøke, teste og verifisere Bidra til å utvikle og automatisere, digitalisere og optimalisere produksjonsutstyr Holde deg faglig oppdatert, dele kunnskap og erfaringer i organisasjonen Støtte drifts- og vedlikeholdsmiljøet med fagkompetanse, samt delta i forbedringsarbeid Bidra til et aktivt og forebyggende HMS-arbeid Kvalifikasjoner Fagbrev Automatiker / Elektriker gruppe L Vilje og evne til å gjennomføre endringer og forbedringer Evne til å utføre jobben i henhold til Hydro sine verdier Forståelse for teknisk dokumentasjon Bilsertifikat klasse B Erfaring med bruk av SAP er ønsket  Vi ser etter deg som er initiativrik, nysgjerrig og innehar gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. For å lykkes i jobben må du trives med å arbeide forebyggende. Hos oss vil du bli en del av et godt arbeidsmiljø som er preget av høy kompetanse og tett samarbeid på tvers i organisasjonen.  Annen informasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrerte deler av Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi har vårt virke i. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Ansettelsen fordrer også helsegodkjenning av vår bedriftshelsetjeneste. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.   I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjek
12.12.2019 Karmøy
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger. Hydros valseverk i Holmestrand, Hydro Aluminium Rolled Products AS (HARP), lager valsede aluminiumsprodukter, som siden blir til alt fra bygningsplater til aluminiumsfolie. I tillegg til valsing driver vi avansert lakkeringsvirksomhet og leverer valsede og lakkerte aluminiumbånd til i bl.a. bygningsprodukter, matemballasje, flerlagsrør og telys-kopper. Vi har et støperi som er et av de eldste og mest velprøvde for resirkulering av aluminium i Norge samt to roterovner, to omsmelteovner. Anlegget ble etablert i 1917, og har pr. i dag en valsekapasitet på 90.000 tonn og en lakkeringskapasitet på opptil 60.000 tonn i året. Vi søker nå etter en engasjert og initiativrik Industrimekaniker til vår vedlikeholdsavdeling. Ansvarsområde Som industrimekaniker i våre anlegg utfører du forebyggende, planlagt og korrektivt vedlikehold på prosess og driftsutstyr. Arbeidsoppgavene vil blant annet være: Vedlikehold av produksjonsutstyr Forbedringsarbeid innenfor eget ansvarsområde Lede innleid mekanisk vedlikeholds personell i revisjonsstanser Gjennomføre forskjellige arbeidsoppgaver sammen med flere fagdisipliner Kvalifikasjoner Fagbrev innen mekaniske fag, industrimekaniker er å foretrekke Minimum 5 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra vedlikehold i produksjons/industribedrift Kompetanse og erfaring fra vedlikehold av roterende maskineri God orden og fokusert på HMS Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig Førerkort klasse B. Det er en fordel om du også har truckførerbevis, fallsikringskurs og kurs i varmt arbeid Generelt gode IT kunnskaper, erfaring med databasert vedlikeholdssystemSom person er du ansvarsbevisst, har god ordenssans og kan vise til god HMS adferd. Du bidrar til et godt samarbeid, er løsningsorientert og er opptatt av kontinuerlig forbedring! Tilleggsinformasjon Som Industrimekaniker rapporterer du til Vedlikeholdsleder Valseverk. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
15.12.2019 Holmestrand
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.Hydro Husnes ligger ved utløpet av Hardangerfjorden. Verket produserer i dag 1 000 tonn elektrolysemetall og har i tillegg et støperi for produksjon av pressbolt. Hydro Husnes har i dag cirka 260 ansatte. Vi står fremfor en spennende tid i lys av Hydros beslutning om oppgradering og restart av ny produksjonslinje (B hallen) på Husnes. Dette innebærer en fordobling i produksjonen med forventet oppstart i 2020, og som betyr stor aktivitet på Husnes i årene fremover.Vi ønsker å styrke vår kompetanse innen metallografiske undersøkelser og søker derfor etter en Laboratorieingeniør ved vårt laboratorie i en nyopprettet stilling.Du vil være med på å installere og ta bruk nye høyteknologiske instrumenter og jobbe tett med driftsorganisasjonen for å aktivt bidra til økt kvalitet av våre produkter.Ansvarsområde Ansvar for metallurgiske- og ultralydsundersøkelser (boltekontroll) Bidra til standardisering og utvikling av målemetodikk Dokumentere måle- og analyseresultater i form av databearbeiding og rapportering Kalibrering, utvikling og testing av måleutstyr Være en pådriver innen HMS og avdelingens forbedringsarbeid Kvalifikasjoner Høyskole utdanning på Bachelornivå innen; materialteknologi, kjemi, prosess, bioingeniør Manglende formell utdanning kan kompenseres med relevant erfaring Erfaring fra laboratoriearbeid, med fordel fra prosessindustri Kompetanse og erfaring med metallografiske undersøkelser Generelt gode IT kunnskaper Gode norsk og engelsk kunnskaper, muntlig og skriftligDu er nøyaktig og fokusert og har en analytisk tilnærming til oppgaver. Du er løsningsorientert og trives med å ta initiativ. Tilleggsinformasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger. Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post. I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
15.12.2019 Kvinnherad
Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU. I tillegg til produksjon av primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering, driver Hydro med utvinning av bauksitt, raffinering av alumina og produksjon av energi, noe som gjør oss til det eneste selskapet som dekker alle områder av den globale aluminiumindustrien. Hydro har aktiviteter i alle markedssegmenter for aluminium, med salg og handelsaktiviteter langs hele verdikjeden og mer enn 30.000 kunder. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener og samfunnet vi er en del av, gjennom å bygge en bærekraftig framtid med nyskapende løsninger basert på aluminium. Hydro sine fabrikker i Holmestrand, Høyanger, Karmøy, Sunndal, Årdal og Husnes har fra tid til annen behov for å knytte til seg midlertidige ansatte for å dekke opp fravær av ulikt slag. Eksempler på midlertidige stillinger kan være: vikar (for å dekke opp sykefravær og annet korttids- og langtidsfravær)   tilkallingsvikar (gjelder ikke Sunndal) engasjement av ulik art som følge av økt arbeidsmengde en periode.  I den forbindelse søker vi etter personer som ønsker å bli vurdert som midlertidig ansatt når behovet dukker opp. Ansvarsområde Daglige oppgaver som produksjonsmedarbeider (operatør) i en av produksjonsavdelingene. Kvalifikasjoner Du må være over 18 år, og ha førerkort klasse B. Videre må du bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste. Personer med fagbrev innen industrifag eller annen relevant erfaring vil bli prioritert. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Annen informasjon De fleste jobbene er skiftarbeid. Som vikar går man inn i en fast arbeidsplan for en avtalt periode. Som tilkallingsvikar har man en ikke-bindende avtale, der man blir enige om arbeidsoppdrag fra gang til gang. Søknaden er å betrakte som en «åpen søknad», og vil bli liggende aktiv til 31.12.2019. Ønsker du fortsatt å bli vurdert med «åpen søknad» etter denne tid, må du legge inn ny søknad for 2020. Som søker vil du bli kontaktet dersom det åpner seg muligheter som passer til din profil. Vi aksepterer kun søknader via vårt elektroniske søknadssystem.
31.12.2019 Holmestrand, Karmøy, Kvinnherad, Høyanger, Årdal, Sunndal
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet.Vi søker etter en ny områdeleder for Driftslaboratoriet på Hydro Sunndal, som vil være en viktig bidragsyter i vårt mål om å utvikle enda bedre produkter og analysemetoder.Dette er en mulighet for en erfaren fagperson som motiveres av strenge analysekrav og ønsker å bidra i en lederrolle tett på produksjonsprosessen for Hydro’s produkter!Ansvarsområde Som områdeleder for Driftslaboratoriet vil du ha faglig og administrativt ansvar for laboratoriet, som støtter produksjonen med analyser av råmateriale og produkter med høye kvalitetsstandarder. Stillingen kombinerer praktisk analysearbeid med både utviklingsoppgaver og personalansvar for et team på 8 medarbeidere.Noen av dine sentrale arbeidsoppgaver vil være: Utarbeide, følge opp og videreutvikle måltall i ditt området som sikrer Enhetens overordnede mål Motivere og utvikle områdets ansatte gjennom å fremstå som en synlig leder og rollemodell Ansvar for standardiserings- og forbedringsarbeid i området Etablere og vedlikeholde kunde- og leverandøravtaler Ansvarlig for utvikling av god teamkultur i og på tvers av området Utarbeide produksjonsplan (måleprogrammer) i samarbeid med Enhetsleder og Fagledere Ansvar for opplæring og kompetanseutvikling i området Vi ser etter en faglig trygg og fremoverlent person, som trigges av utfordringer, kontinuerlige forbedringer og gode løsninger. Kvalifikasjoner Følgende kvalifikasjoner blir vektlagt: Universitetsutdannelse innen kjemi/materialteknologi eller tilsvarende, gjerne Mastergrad Minimum fem års erfaring fra laboratoriearbeid med faglig ansvar for analysemetoder Tidligere ledererfaring er ønskelig Gode resultater fra forbedrings- og utviklingsarbeid innen fagfeltet Prosesseier for relevante kvalitetsstyringssystemer som innen ISO 9001, IATF16949, ISO 14001, OHSAS 18001 og statistiske metoder Fagansvarlig for ytre miljø, herunder CO2-regnskap og avfall/biprodukter Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk Som person liker du å lede, du er systematisk, analytisk og handlekraftig. Du prioriterer godt, og trives i rollen som pådriver i samarbeid med andre. Du kommuniserer klart og tydelig, og er opptatt av å sikre god samhandling og kunnskapsdeling i team.Hos oss vil du bli del av et godt arbeidsmiljø, preget av høy kompetanse og tett samarbeid på tvers i organisasjonen.Du vil rapportere til Enhetsleder, og være del av områdelederteamet. Tilleggsinformasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
31.12.2019 Sunndal
Vil du være med på å forme vår historie med dine personlige egenskaper, kompetanse og ambisjoner? Hydro har 35 000 ansatte verden over som utvinner, produserer, former og resirkulerer verdens mest fleksible og bærekraftige metall og leverer et utall nyskapende produkter og løsninger.Hydro Sunndal er Europas største og mest moderne anlegg for produksjon av primæraluminium. Ferdigproduktene fra støperiene er legert pressbolt og støpelegeringer av høy kvalitet. I tillegg til verdiskapende aluminiumproduksjon er Sunndalsøra også langt fremme innen forskning og utvikling, med sin omfattende kompetanse innen støperivirksomhet. Støperiet har dessuten omfattende planer for investeringer i Industri 4.0-teknologi for å ytterligere styrke sin konkurranseevne i det internasjonale marked som det opererer i.Støperi og logistikk enheten består av områdene Pressbolt Ovn, Pressbolt støp og bearbeiding, Støperilegeringer, Kai og Logistikk samt Vedlikehold. Enheten består av totalt 170 høyt kvalifiserte og kompetente medarbeidere, som er drivkraften i støperiets konkurranseevne.Ansvarsområde I denne stillingen har du overordnet ansvar for oppfølging av kvalitet og kvalitetssystemene og må kunne utøve støtte i prosess og drift ved behov. Stillingen har personalansvar for 5 medarbeidere; 2 produksjonsplanleggere, material- og råstoffansvarlig, dagtidsoperatør og spektrografansvarlig. Være en synlig, dedikert leder og en god rollemodell Bygge et sterkt samarbeid og være bindeledd med lokalt forsknings- og utviklingsmiljø Følge opp klager og reklamasjoner fra kunder Være prosesseier for kvalitetsstandarder, revisjoner og auditer Følge opp implementering av kravene i blant annet IATF 16949 standarden Bidra til leverandørutvikling Delta i utarbeidelse av mål og budsjett i enheten Bidra til å drive faglig utvikling av medarbeidere Kvalifikasjoner Vi ser etter deg som er en tydelig, strukturert leder med evne til å utvikle mennesker. Følgende kvalifikasjoner blir vektlagt: Teknisk god innsikt og erfaring fra prosess industri Sivilingeniør Evne til å kommunisere godt skriftlig og muntlig på norsk og engelsk Det er en fordel å ha noen års kunnskap og erfaring med støperiprosesser, med kundekontakt og ha gode kommunikasjonsevner. Hos oss vil du bli del av et godt arbeids- og læringsmiljø preget av høy kompetanse og allsidige oppgaver. Du vil rapportere til Enhetsleder Støperi og Logistikk, og bli del av et lederteam på femten personer. Tilleggsinformasjon Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på e-post.I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
31.12.2019 Sunndal

Bli kjent med Hydro

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Traineeprogram

Graduates

Antall traineer :
10

Internship

Internship

Antall interns :
30 (flere)

Lærlinger

Lærling

Antall lærlinger :
80 (flere)

Rekrutteringskalender

  • DES 12
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • DES 15
    2019
    3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

HR Specialist People Resourcing

Filmer

We are aluminium
We’re proud of aluminium – Infinite aluminium from Hydro. By controlling the entire value chain, our customers know that Hydro aluminium is made in line with our values.
An internship in Hydro is a unique chance to explore and improve within the field you have chosen for your studies. Here you get to tackle real challenges with support from experienced colleagues.
Fremtiden trenger nye svar – på klimautfordringer, energitilgang og teknologi – og aluminium produsert av ren vannkraft er del av løsningen.
Hydro acquires Sapa - the number one aluminium extrusion company

Fakta om Hydro

Adresse

Drammensveien 260
0283 Oslo