Hydro

Industri og produksjon

Hydro is a global aluminium company with production, sales and trading activities throughout the value chain, from bauxite, alumina and energy generation to the production of primary aluminium and rolled products as well as recycling. Based in Norway, the company has 13,000 employees involved in activities in more than 40 countries on all continents. Rooted in more than a century of experience in renewable energy production, technology development and progressive partnerships, Hydro is committed to strengthening the viability of the customers and communities we serve.

Les mer om Hydro
Fakta
Hovedkontor
Oslo, Vækerø
Antall ansatte
10000+
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
31.12.2018
Holmestrand
Se flere videoer fra Hydro

Bli kjent med Hydro

Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos Hydro

For å opprettholde kravet til oppetid på kritisk utstyr, blir optimalt vedlikehold viktig i årene framover. For å styrke oss innenfor vedlikehold, søker vi etter Vedlikeholdsingeniør (i det daglige titulert Fagleder Vedlikehold), medspesialkompetanse innenfor vedlikehold. Stillingen rapporterer til Områdeleder Vedlikehold. Ansvarsområde Gjennomføre analyser (Kritikalitetsanalyser/FMECA /RCM) Optimalisere operatørvedlikehold basert på forbedringsarbeid og vedlikeholdsanalyser Etablere vedlikeholdsprogram på nye anlegg basert på leverandør dokumentasjon Faglig oppfølging med tilstandsbasert vedlikehold Bidra til utvikling og effektiv bruk av vedlikeholdssystemet (SAP – PM) Sørge for oppfølging og etterlevelse av lover og direktiver samt bidra til at vedlikeholdet utføres i henhold til regler og prosedyrer Kvalifikasjoner Mastergrad innenfor maskin, elektro/automasjon, kybernetikk eller tilsvarende Spesialkompetanse innen vedlikehold/pålitelighetsanalyser enten i form av arbeidserfaring eller fagutdannelse Erfaring fra forbedringsarbeid, systematikk og analyse Erfaring fra vedlikeholdssystem, SAP er en fordel Du kan vise til oppnådde resultater fra forbedringsprosesser/prosjekter som du selv har ledet eller deltatt i Du kan vise til gode HMS resultater over tid Du har en systematisk og strukturert arbeidsform Du har gode samarbeidsegenskaper og kan også lede andre Du behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig Du har kjørekort bil, klasse 1 Annen informasjon Vi søker person som er proaktiv, løsningsorientert og har fokus på måloppnåelse. Den som ansettes må ha en ryddig arbeidsmåte og god gjennomføringsevne, samt kunne arbeide godt i team, dele kunnskap med andre, men også evne å jobbe selvstendig. Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
19.12.2018 Karmøy
I Trådstøperi har vi ledig stilling som Automasjonstekniker. Stillingen rapporterer til Områdeleder Vedlikehold i Trådstøperi.   Ansvarsområde Ansvar for modifikasjonsbehandling Ansvar for kontinuerlig forbedring Ansvar for reservedeler og lagerhold for elektromateriell Innkjøp av elektromateriell Opprettholde 5S-standard i MCC-rom Oppfølging av serviceavtale mot ABB Oppdatering av elektriske tegninger og vedlikeholdsdokumenter Oppfølging av relevante ISO sertifikater Utførelse av daglig vedlikehold i anlegget Kvalifikasjoner Fagbrev som elektriker eller automatiker Teknisk fagskole Minimum 10 år i industri eller prosessanlegg PLS kompetanse Erfaring med ABB kontroll- og motorsystemer som 800xA, AC800, AC450, DCS og ACS Annen informasjon Vi søker en person som er selvstendig, strukturert og initiativrik. Personen må være motivert og ansvarsbevisst,
20.12.2018 Karmøy
Midlertidige stillinger på fabrikkene i Norge 2018 Apprentices Students and graduates Experienced applicants Work with us Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land på alle kontinenter, med lokal ekspertise, verdensomspennende virksomhet og enestående kompetanse på FoU. I tillegg til produksjon av primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering, driver Hydro med utvinning av bauksitt, raffinering av alumina og produksjon av energi, noe som gjør oss til det eneste selskapet som dekker alle områder av den globale aluminiumindustrien. Hydro har aktiviteter i alle markedssegmenter for aluminium, med salg og handelsaktiviteter langs hele verdikjeden og mer enn 30.000 kunder. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, tar Hydro sikte på å gi større livskraft til kundene vi betjener og samfunnet vi er en del av, gjennom å bygge en bærekraftig framtid med nyskapende løsninger basert på aluminium. Hydro sine fabrikker i Holmestrand, Høyanger, Karmøy, Sunndal, Årdal og Husnes har fra tid til annen behov for å knytte til seg midlertidige ansatte for å dekke opp fravær av ulikt slag. Eksempler på midlertidige stillinger kan være: vikar (for å dekke opp sykefravær og annet korttids- og langtidsfravær)   tilkallingsvikar (gjelder ikke Sunndal) engasjement av ulik art som følge av økt arbeidsmengde en periode.  I den forbindelse søker vi etter personer som ønsker å bli vurdert som midlertidig ansatt når behovet dukker opp.   Ansvarsområde Daglige oppgaver som produksjonsmedarbeider (operatør) i en av produksjonsavdelingene. Kvalifikasjoner Du må være over 18 år, og ha førerkort klasse B. Videre må du bli helsemessig godkjent ved vår bedriftshelsetjeneste. Personer med fagbrev innen industrifag eller annen relevant erfaring vil bli prioritert. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Annen informasjon De fleste jobbene er skiftarbeid. Som vikar går man inn i en fast arbeidsplan for en avtalt periode. Som tilkallingsvikar har man en ikke-bindende avtale, der man blir enige om arbeidsoppdrag fra gang til gang. Søknaden er å betrakte som en «åpen søknad», og vil bli liggende aktiv til 31.12.2018. Ønsker du fortsatt å bli vurdert med «åpen søknad» etter denne tid, må du legge inn ny søknad for 2019. Som søker vil du bli kontaktet dersom det åpner seg muligheter som passer til din profil. Vi aksepterer kun søknader via vårt elektroniske søknadssystem.
31.12.2018 Norge
Vi ønsker å styrke vår kompetanse internt innen fagområdet kran og søker nå etter en Krantekniker. Stillingen er nyopprettet og inngår i Vedlikeholdsorganisasjonen i Hydro Holmestrand. Ansvarsområde Som Krantekniker vil du jobbe med vedlikehold av alle kraner, alt løfteutstyr og alle industrivekter ved Hydros anlegg i Holmestrand. Arbeidsoppgavene består i hovedsak av: Forebyggende vedlikehold og service Annet vedlikehold på kraner, løfteutstyr og vekter Reparasjon, feilsøking og ombygging av kraner mekanisk og elektrisk Montasje av nytt løfteutstyr Teamledelse for eksternt personell Kvalifikasjoner Fagbrev innen mekaniske fag, elektro/automasjon eller mekatronikk Solid erfaring fra vedlikehold og feilsøking av kraner og løfteutstyr i prosess/ industribedrifter Erfaring med sikker -jobb analyse og risikoreduserende tiltak i forbindelse med arbeid i høyden Sertifikat klasse B Kjennskap til SAP er en fordel Som person er du strukturert, opptatt av sikkerhet og kan vise til god HMS adferd. Du har et godt humør og bidrar positivt i et arbeidsmiljø. Tilleggsinformasjon Som Krantekniker rapporterer du til Fagleder Kran.Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
31.12.2018 Holmestrand
Vi søker nå etter Elektro/Automasjons ingeniør til vår vedlikeholdsavdeling. Ansvarsområde Planlegge, koordinere og gjennomføre forskjellige arbeidsoppgaver med flere fagdisipliner Feilsøking og programmering av PLS / HMI system Utarbeide elektrodokumentasjon Problemløsing i samarbeid med elektroavdelingens elektrikere/automatiker og/eller driftsorganisasjonen Drift og vedlikehold av de forskjellige maskiners automatiseringsprosesser Delta i planlegging og utførelse av løpende arbeidsoppgaver, driftsstanser og revisjoner  Kvalifikasjoner Elektro Automasjonsingeniør med utdanning på bachelor nivå Fagbrev som Elektriker Gr. L Relevant erfaring fra vedlikehold i prosess/industribedrift God prosessforståelse om produksjonssystemer og reguleringssystemer Erfaring fra feilsøking og programmering i PLS, HMI og omformere (Siemens S7/Intouch) Erfaring med CAD verktøy (EPLAN/Autocad) Norsk og Engelsk, muntlig og skriftlig Kjennskap til SAP er en fordel Du har bevist god og proaktiv HMS adferd Du har en systematisk og strukturert arbeidsform og takler å ha mange baller i lufta Du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper Tilleggsinformasjon Du vil rapportere til Vedlikeholdssjef.Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og allsidige oppgaver. Vi oppfordrer kvinner til å søke.Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad.I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.
31.12.2018 Holmestrand
Vi søker nå etter Industrimekaniker til vår vedlikeholdsavdeling. Ansvarsområde Som industrimekaniker i våre anlegg utfører du forebyggende, planlagt og korrektivt vedlikehold på prosess og driftsutstyr. Arbeidsoppgavene vil blant annet være: Vedlikehold av produksjonsutstyr Forbedringsarbeid innenfor eget ansvarsområde Lede innleid mekanisk vedlikeholds personell i revisjonsstanser Gjennomføre forskjellige arbeidsoppgaver sammen med flere fagdisipliner Kvalifikasjoner Fagbrev innen mekaniske fag, industrimekaniker er å foretrekke 5-10 års relevant erfaring, fortrinnsvis fra vedlikehold i produksjons/industribedrift Kompetanse og erfaring fra vedlikehold av roterende maskineri Kompetanse og erfaring innen hydraulikk og pneumatikk er en fordel Kunnskap om forebyggende vedlikeholdsarbeid Gode norsk kunnskaper, både muntlig og skriftlig Førerkort klasse B. Det er en fordel om du også har truckførerbevis, fallsikringskurs og kurs i varmt arbeid Generelt gode IT kunnskaper, erfaring med databasert vedlikeholdssystem og Synergi er en fordel Du må ha evne til å kommunisere og samarbeide godt med alle deler av organisasjonen og være fokusert på forbedringsarbeid. Vi ser etter en kandidat som er: Engasjert Kreativ Initiativrik Endringsvillig Ryddig og strukturert Tilleggsinformasjon Som Industrimekaniker rapporterer du til Vedlikeholdsleder Valseverk.Helse, miljø og sikkerhet (HMS) er integrert i Hydro’s daglige virke. Det er vårt ansvar å beskytte våre ansattes helse og sikkerhet, og bidra til en bærekraftig utvikling i de nærmiljøene vi opererer. Vi søker derfor ansatte som vil bidra positivt til dette, gjennom sunne og bevisste HMS-holdninger og -handlinger.Vi ber deg vennligst legge ved alle relevante vitnemål og karakterutskrifter med din søknad. I vår rekrutteringsprosess benytter vi oss av Semac bakgrunnssjekk.   Vi aksepterer kun elektroniske søknader. Søknadsbrev og CV mottas ikke på epost.
31.12.2018 Holmestrand
Vi søker nå ferievikarer til våre produksjonsenheter for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden 2019. Ansvarsområde Som ferievikar får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Du går inn som operatør, og eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, kjøring av truck, kran eller andre kjøretøy, støperiarbeid samt arbeid med frakting, lossing/lasting av metall og råstoff. De fleste av jobbene foregår på skift.Nødvendig opplæring blir gitt, enten før eller ifm. oppstart. Kvalifikasjoner For å bli vurdert til et ferievikariat må du: Være fylt 18 år før oppstart Helst ha førerkort klasse B før oppstart Være tilgjengelig i hele ferieperioden uke 26-33 Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste Det er ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav.Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover.Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjent ved vår Bedriftshelsetjeneste før oppstart. Annen informasjon Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av aluminium – fremtidens metall. Du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger. Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert.I søknaden ber vi deg legge ved kopi av vitnemål og relevante sertifikater, inkludert scannet kopi av bilsertifikat. Dersom du ikke har bilsertifikat enda, kan du legge ved opplysninger om når du planlegger å få dette.
01.01.2019 Høyanger
Vi søker nå ferievikarer til våre produksjonsenheter for å ivareta sikker, døgnkontinuerlig drift i ferieperioden 2019. Ansvarsområde Som ferievikar får du driftsoppgaver avhengig av verkets behov. Du går inn som operatør, og eksempler på oppgaver kan være arbeid med elektrolyseceller, kjøring av truck, kran eller andre kjøretøy, støperiarbeid samt arbeid med frakting, lossing/lasting av metall og råstoff. De fleste av jobbene foregår på skift.Nødvendig opplæring blir gitt i vinterferien og påskeferien 2019, eller i forbindelse med oppstart. Kvalifikasjoner For å bli vurdert til et ferievikariat må du: Være fylt 18 år før oppstart Helst ha førerkort klasse B før oppstart Være tilgjengelig i hele ferieperioden uke 25-32 Bli helsegodkjent av vår bedriftshelsetjeneste Det er ønskelig med truck- og kranførerbevis, men ikke et krav.Vi ser spesielt etter elever/studenter som er i gang med et lengre studieløp og som har mulighet for å komme tilbake flere år fremover.Helse, miljø og sikkerhet er alltid førsteprioritet i Hydro, og vi er opptatt av at våre ferievikarer får en trygg og god sommer hos oss. Vi gjør derfor oppmerksom på at alle må bli helsemessig godkjent ved vår Bedriftshelsetjeneste før oppstart.  Annen informasjon Et ferievikariat i Hydro gir deg verdifull erfaring fra et stort, dynamisk og internasjonalt selskap. Du får innblikk i produksjon av aluminium – fremtidens metall. Du får reelle oppgaver og mulighet til å lære av erfarne kolleger. Vi gjør oppmerksom på at vi kun tar imot elektroniske søknader via vårt rekrutteringssystem. Søknader sendt per e-post blir ikke vurdert.I søknaden ber vi deg legge ved kopi av vitnemål og relevante sertifikater, inkludert scannet kopi av bilsertifikat. Dersom du ikke har bilsertifikat enda, kan du legge ved opplysninger om når du planlegger å få dette.
01.01.2019 Kvinnherad

Traineeprogram

Graduates

Antall traineer :
10

Internship

Internship

Antall interns :
30 (flere)

Lærlinger

Lærling

Antall lærlinger :
80 (flere)

Rekrutteringskalender

 • DES 19
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • DES 20
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

HR Specialist People Resourcing

Filmer

We are aluminium
We’re proud of aluminium – Infinite aluminium from Hydro. By controlling the entire value chain, our customers know that Hydro aluminium is made in line with our values.
An internship in Hydro is a unique chance to explore and improve within the field you have chosen for your studies. Here you get to tackle real challenges with support from experienced colleagues.
Fremtiden trenger nye svar – på klimautfordringer, energitilgang og teknologi – og aluminium produsert av ren vannkraft er del av løsningen.
Hydro acquires Sapa - the number one aluminium extrusion company

Fakta om Hydro

Adresse

Drammensveien 260
0283 Oslo