JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer
Fakta om JM Norge AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1945 (Sverige), 1998 (Norge)
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Oslo

Ledige stillinger hos JM Norge AS

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye tømrere, og da ser vi etter deg som har tømrerfagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inn en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.  Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner. Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte driftsplanlegger Thomas Borgenvik på telefon 934 18 589 eller mail thomas.borgenvik@jm.no  Velkommen til å skrive historie med oss! 
Fortløpende Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Brenner du for nye boliger og er en engasjert prosjektsjef som liker å følge alle faser i prosjektet? Motiveres du av fornøyde kunder, kvalitetsprodukter og trivelige kollegaer? Vi har mange store prosjekter på 300-500 enheter under bygging på Myrvoll i Oppegård, Langhus i Ski, Skårer i Lørenskog, Grefsen i Oslo, Billingstad i Asker. Vi har også større områder under regulering samt flere enkelttomter og kvartaler som vi utvikler og bygger ut. JM trenger dyktige steds- og boligutviklere som kan være med å realisere større prosjekter sammen med oss. Som prosjektsjef i JM får du være med fra utvikling av prosjektidè til kunden har flyttet inn. Vi bygger boliger «innenfra og ut» gjennom en strukturert prosess, og vårt felles mål er å ha de mest fornøyde kundene. Til stillingen hører å skape en prosjektorganisasjon, som sammen utformer og driver prosjektet med hensyn til fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og tilfredse medarbeidere. Til å hjelpe deg har du en gjeng med motiverte og kompetente medarbeidere. For å lykkes i rollen ønsker vi at du har Bred erfaring som prosjektsjef, gjerne med nyproduksjon av boliger Utdanning som ingeniør, sivilingeniør eller arealplanlegger/eiendomsutvikler Solide kunnskaper innen SHA, prosjektøkonomi, byggeforskriftene, plan- og bygningsloven, samt prosjektledelse Gode kunnskaper i bruk av fremdriftsdriftsstyringsverktøy samt Windows Office-programmer. Erfaring med bruk av budsjettmodul i SAP er en fordel. Vi ser etter deg som Er tålmodig og har evne til å jobbe langsiktig med endringer Er pedagogisk anlagt og komfortabel i lederrollen Er analytisk og strukturert Har øye for detaljer og ser utfordringene før de dukker opp Kan kontinuerlig utvikle og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet Vi tilbyr En spennende lederrolle hos en arbeidsgiver hvor det er god fart og engasjerte medarbeidere. Vi skaper resultatene sammen og er stolte over å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. I JM tar vi vare på våre ansatte gjennom å tilby Aktiv Bedrift, firmaleilighet på Geilo, tilskudd til trening, samt helseforsikring og behandlingstilskudd. Vi har også eget kompetanseutviklingsverktøy slik at du skal kunne prestere, utvikle deg, gjøre karriere og bli lenge hos oss. Våre adferdsregler og etiske retningslinjer sikrer et trygt og godt arbeidsmiljø for alle ansatte, med et potensiale for å gjøre en forskjell. Informasjon og søknad Stillingen rapporterer til prosjektdirektør Sigbjørn Fondenes, med arbeidssted er ved vårt hovedkontor i moderne lokaler på Lilleaker. For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt; sigbjorn.fondenes@jm.no.  Søknadsfrist: snarest – søknader behandles forløpende
Fortløpende Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye betongarbeidere, og da ser vi etter deg som har fagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inne en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.    Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.    Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte driftsplanlegger Thomas Borgenvik på telefon 934 18 589 eller mail thomas.borgenvik@jm.no    Velkommen til å skrive historie med oss! 
Fortløpende Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Som prosjekteringsleder i JM har du ansvar for å lede prosjekteringen og sørge for at økonomiske budsjetter og tidsplaner overholdes.  Arbeidsoppgaver: Inneha fokus på riktig kvalitet, fornøyde kunder og medarbeidere Ansvar for å samordne ledelsen i prosjekteringen iht. de avtaler og kontrakter som er inngått, samt ivareta rollen som SHA-koordinator for prosjekteringen etter Byggherreforskriften.  Sørge for nødvendig koordinering mellom utførelse av bygge- og anleggsarbeidet og produksjon av tegninger og beskrivelser Opprette prosjekteringskalkyle, levere rapporter, etablere en prosjekteringsgruppe Utarbeide fremdriftsplan for prosjekteringsarbeidet (inkl. tilbudsfasen). Kvalifikasjoner: Teknisk utdannelse, ingeniør/sivilingeniør eller tilsvarende 5-10 års relevant erfaring fra bygge- eller eiendomsbransjen, fordel med tidligere ledererfaring fra tilsvarende stilling God forståelse fra gjennomføring av byggeprosjekter og disposisjonsformer (feks. borettslag, sameie, eiendomsrett) God kunnskap om byggeteknikk, prosjekteringsbudsjett, tidsplanlegging og oppfølging Kjennskap til relevante myndighetskrav og lover, f.eks. plan- og bygningsloven, teknisk forskrift God kjennskap innen prosjektøkonomi, metodikk og lederskap forøvrig Førerkort kl. B Personlige egenskaper: Gode lederegenskaper og god teamforståelse Ryddig og strukturert, har et godt overordnet blikk God på bruk av datatekniske verktøy, og evne til god kommunikasjon med øvrige prosjektmedarbeidere og rapportering prosjektsjef God skriftlig og muntlig formuleringsevne  Vi tilbyr: Som prosjekteringsleder vil du ha en nøkkelrolle i JM Norges avdeling i Trondheim.Vi kan tilby et utfordrende og spennende fagmiljø, samt hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt tilgang til bedriftsleilighet. For oss er det også viktig at du deler våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.    Søknadsfrist 25. november Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til Kjartan Viksund, prosjekteringsleder/avdelingsleder JM Norge på tlf. 995 28 722 eller Jorunn Løseth, Fremo rekruttering på tlf. 907 90 311.  Din søknad registrerer du her: http://app.bannerflow.com/p/nib5f1 Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig. 
25.11.2019 Trondheim
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Som arbeidsleder i JM Trondheim leder du underentreprenører, leverandører og den daglige produksjonen innenfor tildelte ansvarsområder på byggeplassen.Det er derfor viktig at du er punktlig, samvittighetsfull, viser forutsigbarhet og trygghet i samarbeidet med kunder, leverandører og kollegaer. Arbeidsoppgaver:  Planlegge, lede og følge opp tildelte arbeidsoppgaver Følge opp produksjonen og logistikk m.v. Inneha fokus på riktig kvalitet, fornøyde kunder og medarbeidere HMS, vernerunder og KS Koordinere og følge opp entreprenører og leverandører   Kvalifikasjoner og personlige egenskaper: Utdanning innen byggfag eller tekniske fag, med fagbrev, mesterbrev eller teknisk fagskole Gode lederegenskaper og god teamforståelse.  Du Jobber selvstendig og evner å skape resultater i samarbeid med andre Fokus på HMS og leveranser av høy kvalitet Grunnleggende datakunnskaper og behersker programmene i MS Office Ryddig, strukturert og har en tydelig arbeidsform God skriftlig og muntlig formuleringsevne Førerkort kl. B   Vi tilbyr: Som arbeidsleder vil du, i samarbeid med anleggsleder, være ansvarlig for å lede og koordinere alle aktivitetene på byggeplass.Vi kan tilby et utfordrende og spennende fagmiljø samt hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger samt tilgang til bedriftsleilighet. For oss er det også viktig at du deler våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.   Søknadsfrist 25. november  Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til Jørgen Teige, produksjonssjef JM Norge på e-post: jorgen.teige@jm.no eller Jorunn Løseth ved Fremo rekruttering på tlf. 907 90 311. Din søknad registrerer du her:http://app.bannerflow.com/p/CSL90j Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.  
25.11.2019 Trondheim
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Som anleggsleder i JM er du faglig dyktig, strukturert, jobber selvstendig og innehar gode lederegenskaper. Du vil få bruk for dine breddekunnskaper innen fag, ledelse, kommunikasjon, byggeteknikk, økonomi og utvikling av mennesker. Vi søker etter en høyt motivert anleggsleder som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere. Arbeidsoppgaver: Planlegge, lede og følge opp produksjonen på byggeplassen Utvikle og drive produksjonsprosessen i samsvar med JMs virksomhetssystem Oppfølging av produksjonen med tanke på HMS, kvalitet, tid og økonomi Samordne og styre entreprenører og leverandører  Kvalifikasjoner: Ingeniørutdannelse innen byggfag eller lignende, alternativt opparbeidet tilsvarende kompetanse ved relevant arbeidserfaring God kjennskap til byggeteknikk og produksjonsprosess  Grunnleggende kunnskap om relevante myndighetskrav og lover God økonomisk forståelse, kjennskap til kostnadsoppfølging og kostnadsstyring, innkjøp og avtaler  Personlige egenskaper: Riktige lederegenskaper, du jobber selvstendig samtidig som du evner å skape resultater i samarbeid med andre Gode lederegenskaper og god teamforståelse Ryddig, strukturert og har et godt overordnet blikk God på bruk av datatekniske verktøy og har god systemforståelse God skriftlig og muntlig formuleringsevne Punktlig og samvittighetsfull, du gjør deg forutsigbar og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kollegaer  Vi tilbyr:   Som anleggsleder vil du inneha en nøkkelrolle i JM Norges avdeling i Trondheim.Vi kan tilby et utfordrende og spennende fagmiljø samt hyggelige kolleger i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø. Fleksibel arbeidstid, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt tilgang til bedriftsleilighet. For oss er det også viktig at du deler våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet. Søknadsfrist 25. november  Spørsmål vedr. stillingen kan rettes til Jørgen Teige, produksjonssjef JM Norge på e-post: jorgen.teige@jm.no eller Jorunn Løseth ved Fremo rekruttering på tlf. 907 90 311. Søknaden din registrerer du her: https://app.bannerflow.com/p/nSSuWP  Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver hvis ønskelig.         
25.11.2019 Trondheim
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Er du strukturert, handy og samtidig ønsker  å sette kunden i fokus, er dette kanskje jobben for deg? Ettermarkedsavdelingen i region Oslo søker servicesnekker.   Arbeidsoppgaver   Gjennomføre befaring og/eller utbedring iht. oppdragsbeskrivelse som feilsøking, reparasjoner, montering og kontroll av innredning i boliger oppført av JM, samt ulikt arbeid i felles- og utearealer. Planlegge og utføre komplettering av materiell/utstyr iht. kommende oppdrag. Rapportering av status og innkjøpsbehov.   Erfaringsoverføring innen avdelingen.   Egenskaper   Strukturert, ryddig og punktlig   Gjennomføringsevne   Fleksibel, selvstendig og løsningsorientert   Like å ha direkte kontakt med kunder Tillitsskapende og kundeorientert Gode kommunikasjonsevner   Kvalifikasjoner   Relevant fagbrev innenfor bygg og anlegg. Lengre erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner på ett skandinavisk språk Kunne forstå og gjøre seg forstått på engelsk muntlig Arbeidstid; Kl 07:00 - 15:30 mandag t.o.m. torsdag, Kl 07:00 - 13:30 fredag   Vi tilbyr Vi tilbyr en variert arbeidshverdag med støtte fra et faglig kompetent arbeidsmiljø. I JM tar vi vare på våre ansatte gjennom å tilby Aktiv bedrift, firmaleilighet på Geilo, tilskudd til trening, samt helseforsikring og handlingstilskudd. Vi har også eget kompetanseutviklingsverktøy slik at du kan kunne prestere, utvikle deg, gjøre karriere og bli lenge hos oss. Våre adferdsregler og etiske retningslinjer sikrert et trygt og godt arbeidsmiljl for alle ansatte. Søknader behandles fortløpendeVed spørsmål vedrørende stillingen, kontakt ettermarkedssjef Ole Fuglem på mobil 412 72 630, eller HR-sjef Espen Wold på mobil 924 55 727  
27.11.2019 Oslo

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Rekrutteringskalender

 • NOV 25
  2019
  6 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS