JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer om JM Norge AS
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Se flere videoer fra JM Norge AS

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos JM Norge AS

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt. Er du talentet vi søker til vårt traineeprogram innen prosjektutvikling? For oss i JM er langsiktighet viktig og derfor gir vi våre traineer de beste forutsetningene for en spennende karriere. Med andre ord søker vi deg som har potensiale til å bli en nøkkelperson for JM, og som vil bidra til å utvikle framtidens samfunn og skape bærekraftige bomiljøer.      Programmet  Traineeprogrammet starter opp i august 2019 og går over to år. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet, og består av fem blokker. I slutten av hver blokk samles alle traineene i konsernet til en teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet kommer du til å arbeide innen ulike områder i bedriften, og dermed få kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. I en av blokkene er du utplassert et annet sted eller i en annen region.     Som trainee i JM åpnes døren til en spennende karriere. Etter avsluttet traineeprogram begynner du som assisterende prosjekteringsleder. På sikt vil vi at du skal fortsette å utvikle deg som prosjektleder og deretter kanskje i høyere lederstillinger innenfor JM.    Din profil  Du har en sivilingeniøreksamen / mastergrad med spesialisering innen bygg, bygg- og miljøteknikk, byutvikling, konstruksjon, arkitektur, industriell økonomi eller tilsvarende. Vi søker deg som er nyutdannet eller har maksimalt to års erfaring fra arbeidslivet. Du har interesse for bransjen og viljen til å utvikle deg som leder. Ulike typer av engasjement ved siden av studiene er en fordel.    For oss er det en selvfølge at du deler våre kjerneverdier: Kvalitet, Pålitelighet, Langsiktighet, Engasjement, Lydhørhet og Stilfølelse.   Du kommer til å arbeide innen ulike deler av JM, og det er derfor viktig at du har lett for å samarbeide og knytte nye kontakter. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikle deg, i tillegg til å være nysgjerrig og analytisk anlagt.    Vårt tilbud  Som medarbeider i JM er du med og skaper samfunn for dagens og morgendagens mennesker. Du får spennende utfordringer med lærerike arbeidsoppgaver. Gjennom dine ulike utplasseringer får du mulighet til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du en god jobb og viser initiativ og interesse, vil du ha svært gode utviklingsmuligheter i JM.   Søknadsfrist er 20. januar 2019.     Har du spørsmål om programmet, er du velkommen til å kontakte Liss Heidi Heiberg,   mobil 932 99 700.    Velkommen til å skrive din historie med oss! 
20.01.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Ettermarkedsavdelingen i region Oslo søker serviceleder.      I rollen vil du anvende din kompetanse innen kundebehandling, ledelse, kommunikasjon og byggeteknikk. Du vil være ansvarlig for å planlegge, koordinere og gjennomføre befaringer og utbedringer av reklamasjoner. Arbeidsstedet vil være prosjekter levert av JM Norge, region Oslo, med kontortilknytning til regionskontoret i Oslo.        Viktige arbeidsoppgaver    Planlegge og gjennomføre arbeid iht. JM’s krav til HMS og kvalitetssikring  Reklamasjonsbehandling som befaring, planlegging og lede utbedringsarbeid med hensyn til kunde, fremdrift, logistikk og økonomi Innkjøp av materiell og tjenester Operativt ansvar for eventuelle tildelte ressurser Aktivt påvirke til erfaringsoverføring innen avdelingen   Ønskede kvalifikasjoner    Du har fokus på HMS og kvalitet    Relevant fagbrev innenfor bygg og anlegg, eller tilsvarende    Relevant praksis kan kompensere for manglende formell utdannelse    Du har gode skriftlige- og muntlige kommunikasjonsevner Ønskelig med erfaring fra direkte kundekontakt    Du er punktlig, samvittighetsfull og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kollegaer    Du har gode lederegenskaper    Du har en strukturert og ryddig arbeidsform    Grunnleggende IT-kunnskaper    Behersker engelsk muntlig og skriftlig      Arbeidstid    Kl 07:00 - 15:30 mandag t.o.m. torsdag    Kl 07:00 – 13:30 fredag      Vi tilbyr    Utfordrende og spennende oppgaver    Hyggelige og dyktige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø    Konkurransedyktige betingelser    Gode pensjons- og forsikringsordninger
20.01.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. ARBEIDSOPPGAVER   Som logistikkmedarbeider i produksjon Oslo jobber du med inntransport av materiale fra lastebil til monteringssted på våre byggeplasser. Du arbeider i team hvor evnen til å samarbeide og kommunisere er viktige faktorer for å lykkes. Som støtte i arbeidet har dere JMs logistikkanvisninger og på hver byggeplass finnes en leder som er ansvarlig for kontroll og leveranser.      Ettersom rollen fortsatt er relativt ny i JM får du som logistikkmedarbeider muligheten til å påvirke arbeidsmetoder og hjelpemidler sammen med dine kollegaer.      Arbeidstiden er mellom kl. 15.00 – 22.00, 3 – 4 dager i uken. Tiltredelse av stillingen blir i februar 2019.        KVALIFIKASJONER   Det viktigste for oss er at du er interessert i å jobbe med materialhåndtering i byggebransjen. Du er nøye, kvalitetsbevisst og pålitelig. Du er også ansvarsfull og trives med å jobbe sammen med andre.      Ettersom arbeidet inneholder en del løft er det viktig at du kjenner deg i fysisk form til dette. Arbeidet foregår på kveldstid, så det er et pluss om du har erfaring med kveldsarbeid.        VI TILBYR   JM er et stort selskap, med et lite selskaps fordeler. Vi tilbyr deg å jobbe i et fremtidsrettet firma med hyggelige kolleger. Hvis du attpåtil er enig i at en positiv holdning i hverdagen skaper arbeidsglede for deg selv og andre, kommer du til å trives i JM.
20.01.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Region Syd har mange spennende prosjekter på trappene og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse.   Vi søker etter en høyt motivert prosjektsjef som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere for prosjekter i Vestfold og Drammensområdet.   Arbeidsoppgaver og ansvar:  Skape en prosjektorganisasjon.   Planlegge og lede det daglige arbeidet, samt følge opp de ulike delprosessene i prosjektet.   Sikre at prosjektorganisasjonen, myndigheter og kunder oppdateres med nødvendig informasjon for prosjektet.   Utforme og drive prosjektene med hensyn til fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og tilfredse medarbeidere.   Levere prognose og kostnadsoppfølgning, samt rapportere status for prosjektene.   Arbeide i tråd med vårt virksomhetssystem.   Etterleve SHA-regler, samt JMs etiske retningslinjer, adferdsregler og kjerneverdier.   Kontinuerlig utvikle og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet.     Kvalifikasjoner og kunnskaper:   Utdanning som ingeniør, sivilingeniør eller arealplanlegger/eiendomsutvikler.   Annen relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen kan også være interessant.   Du har minst fem års erfaring, gjerne med nyproduksjon av boliger.   Erfaring med ledelse innen prosjektering eller produksjon er en forutsetning for å lykkes i rollen.   Erfaring med styring av delte entrepriser er en fordel.   Du har solide kunnskaper innen SHA, prosjektøkonomi, byggeforskriftene, plan- og bygningsloven, samt prosjektledelse.     Egenskaper:   Du må kunne ta eierskap til våre kjerneverdier; langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.   Videre besitter du gode lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og engasjement.   Du er selvgående og tar eierskap til utvikling av prosjektportefølje.   Struktur er en del av din hverdag.   Du har et godt øye både for detaljer og helhet i prosjektgjennomføringen.     Vi tilbyr:   En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer.   Utviklingsmuligheter innen eiendomsutvikling og kommersiell prosjektledelse.   Fleksibel arbeidstid.   Konkurransedyktige lønnsvilkår.   Gode pensjons- og forsikringsordninger.   Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter.   Arbeidssted ved regionskontoret i Tønsberg
Fortløpende Tønsberg

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Rekrutteringskalender

 • JAN 20
  2019
  3 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 23
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.
Hør hva Jarle har å fortelle om sin varierte arbeidsdag i JM.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS