JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Se flere videoer fra JM Norge AS

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos JM Norge AS

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn.  Vi søker visningsassistent på deltid etter behov til vår boligsalgsavdeling som kan bistå oss i våre salgsprosesser.   Du vil som visningsvert ha ansvar for å: • avholde visninger ute på våre prosjekter. • gjøre deg godt kjent med våre prosjekter og deres nærområder slik at du kan formidle våre prosjekter positivt til potensielle kjøpere.   Våre boligprosjekter er i stor grad prosjekter under oppføring og er lokalisert i Oslo og Akershus. Visninger holdes både på kveldstid og i helger. Stillingen kan også gi mulighet for noe backoffice arbeid ved vårt hovedkontor på Lysaker. Opplæring vil bli gitt.   Du er:  • god til å kommunisere og har kundeerfaring.   • tillitsskapende og serviceinnstilt. • selvstendig, ansvarsbevisst og pliktoppfyllende. • gjerne student som ønsker å lære mer om eiendom.    Vi kan tilby:   • Et kompetent fagmiljø i et selskap i vekst.  • Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.
01.08.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. JM Norge, Produksjon Oslo, søker deg som har fagbrev innen betong og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.   Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.    Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.    Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte driftsplanlegger Thomas Borgenvik på telefon 934 18 589 eller mail thomas.borgenvik@jm.no    Velkommen til å skrive historie med oss! 
04.08.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Region Oslo har mange spennende prosjekter på trappene og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse. Vi søker etter en høyt motivert prosjektsjef som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere. ARBEIDSOPPGAVER OG ANSVAR Arbeidsoppgaver som prosjektsjef vil bestå blant annet av å: Skape en prosjektorganisasjon Planlegge og lede det daglige arbeidet, samt følge opp de ulike delprosessene i prosjektet Sikre at prosjektorganisasjonen, myndigheter og kunder oppdateres med nødvendig informasjon for prosjektet Utforme og drive prosjektene med hensyn til fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og tilfredse medarbeidere Levere prognose og kostnadsoppfølgning, samt rapportere status for prosjektene Arbeide i tråd med vårt virksomhetssystem Etterleve SHA-regler, samt JMs etiske retningslinjer, adferdsregler og kjerneverdier Kontinuerlig utvikle og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet  KVALIFIKASJONER OG KUNNSKAPER Utdanning som ingeniør, sivilingeniør eller arealplanlegger/eiendomsutvikler Annen relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen kan også være interessant Du har minst fem års erfaring, gjerne med nyproduksjon av boliger Erfaring med ledelse innen prosjektering eller produksjon er en forutsetning for å lykkes i rollen Erfaring med styring i delte entrepriser er en fordel Du har solide kunnskaper innen SHA, prosjektøkonomi, byggeforskriftene, plan- og bygningsloven, samt prosjektledelse EGENSKAPER For oss i JM er det viktig at du kan ta eierskap til våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet. Videre besitter du gode lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og engasjement. Du er selvgående og tar eierskap til utvikling av prosjektportefølje. Struktur er en del av din hverdag. Du har et godt øye både for detaljer og helhet i prosjektgjennomføringen. VI TILBYR En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer Utviklingsmuligheter innen eiendomsutvikling og kommersiell prosjektledelse Fleksibel arbeidstid Konkurransedyktige lønnsvilkår Gode pensjons- og forsikringsordninger Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter Arbeidssted på hovedkontoret på Lysaker
04.08.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Region Syd har mange spennende prosjekter på trappene i Drammensområdet og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse. Kontortilknytning vil være til vårt regionskontor på Sem utenfor Tønsberg.     Vi søker etter to høyt motiverte anleggsledere som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere.  Som anleggsleder i JM Norge får du bruk for dine breddekunnskaper innen ledelse, kommunikasjon, byggeteknikk, økonomi og utvikling av mennesker. I samarbeid med prosjektsjef vil du være ansvarlig for å koordinere arbeidet på byggeplassen i tråd med JMs standarder og arbeidsmetoder, og sørge for overlevering av feilfrie boliger til våre kunder.     For å lykkes i rollen ønsker vi at du har  relevant ingeniør utdannelse innen byggfag, alternativt relevant arbeidserfaring  minimum 2 års erfaring som anleggsleder. Annen relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen kan også være av interesse.   gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper  evner til å skape resultater i samarbeid med andre og ved selvstendig innsats  strukturert og tydelig arbeidsform, og en planleggende metodikk i måten å løse de faglige utfordringene på  Vi ser etter en leder som   er punktlig og samvittighetsfull, som gjør deg forutsigbar og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kollegaer  tar eierskap til våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet  Vi kan tilby Et kompetent fagmiljø i et selskap med vekstambisjoner og sunn økonomi. Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger Firmaleilighet på fjellet og andre velferdsaktiviteter
04.08.2019 Drammen
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. JM er i stadig vekst, og for å sikre oss de mest attraktive boligtomtene søker vi nå en kommersiell og fremoverlent Akkvisisjonssjef til vårt kontor i region Syd. Kontoret består av 50 dyktige medarbeidere og ligger på Sem utenfor Tønsberg. Herfra dekker vi JM-prosjekter i Vestfold og Buskerud. Stillingen rapporterer til Regiondirektør og du vil inngå i hans ledergruppe.     Kvalifikasjoner og egenskaper  Stor interesse for eiendomsmarkedet og et bredt kontaktnett i bransjen.  God forståelse for boligutviklingsprosesser  Sterk i forhandlingssituasjoner og forretningsmessig teft  Evne til å være kreativ og identifisere nye muligheter  Strukturert arbeidsmetode  Gode kunnskaper om parametere og sammenhenger som gir lønnsomme prosjekter  Gode kunnskaper om digitale arbeidsverktøy, spesielt MS Office  Høyere relevant utdannelse på masternivå eller tilsvarende      Annen/kortere utdannelse kan være tilstrekkelig avhengig av erfaringsbakgrunn Dine ansvarsområder  Analysere muligheter og utbyggingspotensial for nye potensielle tomter  Forhandle med tomteselgere og samarbeidspartnere  Vurdere markedspotensial og kostnader for nye potensielle tomter  Utarbeide kalkyler og presentasjoner for styrende organer  Gjennomføre kontraktsprosesser med juridisk bistand  Bistå i gjennomføringen av prosjekter  Bistå i forvaltning av eiendommer i tidlig fase  Lede akkvisisjonsavdelingen, personalansvar for 1-2 personer   Vi kan tilby  Du blir en del av et av Norges fremste kompetansemiljøer innenfor boligutvikling  En utfordrende og ansvarsfull rolle i et miljø med engasjerte og dyktige kollegaer  Fleksibel arbeidstid  Konkurransedyktige lønnsvilkår  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Utviklingsmuligheter i et miljø med fokus på kontinuerlig forbedring og lærling   For ytterligere informasjon om stillingen kontakt regiondirektør Svein Sundby, mobil 93442523 mail svein.sundby@jm.no Alle henvendelser behandles konfidensielt.
04.08.2019 Tønsberg
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Vi søker en kommersiell, analytisk og motiverende leder til rollen som avdelingsdirektør for salg og marked i region Oslo. Du vil få det overordnede ansvaret for å lede, videreutvikle og profesjonalisere salgs- og markedsarbeidet i regionen gjennom en fakta- og innsiktsbasert tilnærming og mye engasjement. Til å hjelpe deg har du en motivert og kompetent avdeling på nærmere 30 medarbeidere og egen ledergruppe. Som avdelingsdirektør vil du ha ansvar for å: Lede og videreutvikle avdelingens arbeid med fokus på både strategisk og operativt salgs- og markedsarbeid Sikre oppnåelse av salgsmål og resultater gjennom den beste prosjektprofileringen, systematisk arbeid med kundereisen, og godt salgshåndverk Befeste JMs posisjon som prosjektutvikleren i Norge med de mest fornøyde kundene Igangsette og gjennomføre forbedringsprosesser for å sikre salgs-, markeds- og kundearbeid av høy kvalitet Sikre oppdaterte analyser og høy kompetanse om boligmarkedet samt påse at profilering og markedsføring av prosjektene har ønsket effekt Aktivt bidra i den digitale transformasjonen i selskapet Du har høyere relevant utdannelse på masternivå, og kan vise til gode resultater fra salgs- og markedsledelse, fortrinnsvis innen B2C, og gjerne fra en større virksomhet. Du har god innsikt i kundereisen, et strategisk og langsiktig tankesett med høy grad av gjennomføringsevne. Det er en fordel om du også har god innsikt i boligbransjen eller fra beslektede bransjer. Som person er du innovativ og løsningsorientert, og er en god nettverks- og relasjonsbygger.  Vi tilbyr en spennende lederrolle hos en arbeidsgiver hvor det er god fart og engasjerte medarbeidere. Vi skaper resultatene sammen og er stolte over å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. I JM tar vi vare på våre ansatte gjennom å tilby Aktiv Bedrift, firmaleilighet på Geilo, tilskudd til trening, samt helseforsikring og behandlingstilskudd. Vi har også eget kompetanseutviklingsverktøy slik at du skal kunne prestere, utvikle deg, gjøre karriere og bli lenge hos oss. Våre adferdsregler og etiske retningslinjer sikrer et trygt og godt arbeidsmiljø for alle ansatte, med et potensiale for å gjøre en forskjell. Stillingen rapporterer til Regiondirektør Oslo og sitter i hennes ledergruppe. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i moderne lokaler på Lilleaker.
04.08.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. JM Norge, Produksjon Oslo, søker deg som har tømrerfagbrev som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.   Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.  Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.  Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte driftsplanlegger Thomas Borgenvik på telefon 934 18 589 eller mail thomas.borgenvik@jm.no  Velkommen til å skrive historie med oss!   
04.08.2019 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Vi øker en kommersiell, analytisk, kreativ og strukturert medarbeider til rollen som innkjøpsleder ved Sentralt innkjøp. Du vil få ansvar for egne kategorier og blir en del av et team med faglig sterke medarbeidere.   Som innkjøpsleder vil du han ansvar for å: identifisere nåværende og fremtidige anskaffelsesbehov gjennomføre anskaffelser med rett kvalitet til rett tid med tydelige leveransespesifikasjoner basert på synspunkter fra organisasjonen, samt beskrivelser i virksomhetssystemet sikre leverandøroptimalisering og prosess- og produktutvikling gjennom proaktiv forvaltning av leverandørrelasjoner formidle informasjon om rammeavtaler til organisasjonen og sikre bruk av avtalene aktivt bidra i den digitale transformasjonen i selskapet   Du har høyere relevant utdanning på masternivå og fortrinnsvis erfaring fra innkjøpsarbeid som eksempelvis strategisk innkjøper, innkjøpsanalytiker, kalkulatør eller prosjektinnkjøper.   I JM fokuserer vi på langsiktighet og bærekraft. For JM handler langsiktighet også om våre ansatte. Vi skaper resultatene sammen og er stolte over å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. Gjennom å tilby Aktiv Bedrift, firmaleilighet på Geilo, tilskudd til trening, samt helseforsikring og behandlingstilskudd, tar vi vare på våre ansatte. Vi har også eget kompetanseutviklingsverktøy slik at du skal kunne prestere, utvikle deg og gjøre karriere. Stillingen rapporterer til Innkjøpssjef JM Norge. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i moderne lokaler på Lilleaker.   Interessert? Kontakt Robert Onarheim 97759239, Innkjøpssjef JM Norge, for mer informasjon.   Søknadsskjema med CV sendes snarest, og senest innen 11. august.  
11.08.2019 Oslo

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.
Hør hva Jarle har å fortelle om sin varierte arbeidsdag i JM.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS