JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer
Fakta om JM Norge AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1945 (Sverige), 1998 (Norge)
Se alle fakta
Vi ser etter
Ledig Stilling
19.01.2020
Tønsberg

Ledige stillinger hos JM Norge AS

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Tønsberg søker vi en engasjert prosjektsjef som vil være med og skrive historie med dyktige kollegaer i JM JM vokser og vår region Syd har mange spennende prosjekter på trappene og har behov for en høyt motivert og kommersiell prosjektsjef som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere. Prosjektsjefen rapporterer til prosjektdirektør og har kontorsted i Tønsberg. Flere av våre nye prosjekter vil være i Drammensområdet. Arbeidsoppgaver og ansvar: Lede en prosjektorganisasjon med interne ressurser bestående av prosjektutvikling, prosjektering, produksjon, salg og tilvalg Planlegge og lede det daglige arbeidet, med god økonomi, kvalitet, fremdrift og SHA i alle prosjektets faser. Følge opp de forskjellige delprosessene i prosjektet. Sikre at prosjektorganisasjonen, myndigheter og kunder oppdateres med nødvendig informasjon for prosjektet Utforme og drive prosjektet fra utvikling av tomt til kunden har nøkkelen i hånden. Levere prognoser og kostnadsoppfølging, samt rapportere status for prosjektene Arbeide i samsvar med vårt virksomhetssystem Etterleve SHA-regler, samt JMs etiske retningslinjer, adferdsregler og kjerneverdier Kontinuerlig utvikle og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet Kvalifikasjoner og kunnskap: Vi ser etter deg som har utdannelse som ingeniør, sivilingeniør, arealplanlegger eller eiendomsutvikler. Har du relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen kan det erstatte krav til formell kompetanse.  Vi ønsker at du har minst fem års erfaring, gjerne med nyproduksjon av boliger. Erfaring med ledelse innen prosjektering eller produksjon er en forutsetning for å lykkes i rollen. I JM jobber vi sikkert eller ikke i det hele tatt, derfor ser vi for oss at du er opptatt av HMS. Vi vil ha lønnsomme prosjekter og det er derfor nødvendig at du kan prosjektøkonomi, og har god kunnskap om byggeforskriftene, plan- og bygningsloven. Egenskaper: Våre kjerneverdier er langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet, og vi ser etter deg som kan trives med disse verdiene. Du har gode lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og engasjement og er selvgående og strukturert. Et øye for helhet er også viktig. Vi tilbyr: En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer Utviklingsmuligheter innen eiendomsutvikling og kommersiell prosjektledelse Fleksibel arbeidstid Konkurransedyktige lønnsvilkår Gode pensjons- og forsikringsordninger Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte HR-direktør Ann Kristin Søreid på mobil 992 93 222.  Alle henvendelser behandles konfidensielt. 
19.01.2020 Tønsberg
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. JM Norge - region Syd dekker Telemark, Vestfold og Buskerud og har kontor i Tønsberg med ca 60 ansatte. Nå ser vi etter en kommersiell og trivelig salgsleder, med erfaring fra prosjektsalg av nye boliger.I JM eier vi hele prosessen fra tomtekjøp til kunden har nøkkelen i hånden. Salgsleder deltar i prosjektets tidlige fase og er med på å prege utviklingen.Dette gjør at du kan prosjektet til fingerspissen i møtet med kunden under salgsprosessen, og bidrar til at vi når målet vårt; Vi har de mest fornøyde kundene! ARBEIDSOPPGAVER  Som salgsleder er du ansvarlig for salg og markedsføring i ett eller flere av regionens boligprosjekter. Du inngår i et team med dyktige kollegaer og rapportere til salgs- og markedssjef. Ansvar for markeds- og medieplaner, samt salgs- og markedsmateriell for prosjekter.  Utarbeide boligmarkedsanalyser som underlag for vurderinger av leilighetsmiks og prising.   Operativt ansvar som salgsleder, herunder aktivt salgsarbeid, annonsering, visninger og interessentoppfølging. Avholde kontraktsmøter og sette opp kontrakter/dokumentasjon/juridisk EGENSKAPER: Vi ser etter deg som kan vise til gode resultater innen salg, som er kommersiell og fremoverlent, utadvendt og lydhør, og som lett skaper kontakt med nye mennesker. Hos oss er alle lagspillere, respekt og arbeidsglede et viktig utgangspunkt for å lykkes. Som salgsleder bør du være analytisk og strukturert og ha høy gjennomføringsevne. Det er viktig at du kan kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. KOMPETANSE: Høyskoleutdannelse, gjerne innen eiendomsmegling  God juridisk forståelse Minst 5 års salgserfaring fra boligbransjen Gode kunnskaper om digitale kommunikasjonskanaler Førerkort kl. B (må kunne disponere egen bil)  VI TILBYR:  Spennende faglige utfordringer i et uformelt og høyt kompetent arbeidsmiljø i et firma med godt omdømme og fornøyde kunder Gode utviklingsmuligheter Konkurransedyktige betingelser Gode pensjons- og forsikringsordninger og andre sosiale goder Det må påregnes noe arbeid utenom vanlig kontortid i forbindelse med visninger og kundeoppfølging. Søknadsinformasjon Søknadsfrist 19.01.2020, men søknadene blir vurdert løpende. Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med: Anniken Rasch, Salgs- og markedssjef JM Norge, Region Syd, mobil 984 84 844, mail anniken.rasch@jm.noellerAnn Kristin Søreid, HR-direktør JM Norge, mobil 992 93 222, mail ann.kristin.soreid@jm.no     
19.01.2020 Tønsberg
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn.
21.01.2020 Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. JM Norge Region Syd dekker Telemark, Vestfold og Buskerud og har kontor i Tønsberg med ca 60 ansatte. Vår regionkoordinator gjennom mange år blir pensjonist til sommeren, og vi søker hennes arvtaker. ARBEIDSOPPGAVER Du skal samarbeide tett med vår kontormedarbeider i resepsjonen og bistå prosjektsjefer og salg-/markedsavdelingen i boligprosjektene. *          Ajourhold kunder og kontrakter i vårt CRM-system*          Eiendomsformaliteter som seksjonering, skjøter mm*          Kontakt med oppgjørsmegler*          Ansvar for arkiv*          Resepsjon og mottak av besøkende*          Intranettskribent*          Innkjøp av datautstyr, mobiltelefoner, møbler og utstyr*          Generell drift av kontoret (kantine, renholdskontrakt, møteinnkallinger mm)*          Regionens HR kontakt mot sentralt HR EGENSKAPER I denne jobben er det viktig at du har gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsevner. Du må samarbeide godt, men også evne å jobbe selvstendig og strukturert. Med initiativ, engasjement og stå-på vilje vil du være en viktig bidragsyter til at regionen oppnår gode resultater. KOMPETANSE*         Minimum videregående skole*          Minimum 5 års arbeidserfaring med kontorarbeid*          Erfaring fra boligbransjen er en fordel, gjerne fra eiendomsmegler eller                     advokatkontor*          Gode generelle datakunnskaper – Word, Powerpoint og Excel*          Førerkort klasse B VI TILBYR I JM fokuserer vi på langsiktighet og bærekraft. Boligene og nabolagene skal stå i mange generasjoner, og ta hensyn til både miljøet og menneskene som skal bo og oppholde seg der. I JM handler langsiktighet også om våre ansatte. Vi er stolte over å ha en raus holdning der vi hjelper hverandre. Hos oss skal du kunne prestere, gjøre karriere og få utfordrende oppgaver, slik at du blir lenge og skriver historie med oss.Sammen endrer vi bransjen og bygger fremtidens samfunn. Søknadsinformasjon Søknadsfrist 26. januar 2020 Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med HR-direktør Ann Kristin Søreid,mob 992 93 222, mail ann.kristin.soreid@jm.no  Velkommen til å skrive historie med oss!  
26.01.2020 Tønsberg
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye tømrere, og da ser vi etter deg som har tømrerfagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inn en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.  Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner. Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Velkommen til å skrive historie med oss! 
Fortløpende Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. I Produksjon Oslo ansetter vi stadig vekk nye betongarbeidere, og da ser vi etter deg som har fagbrev og som gjerne har erfaring fra byggeprosjekter innenfor nyproduksjon av boliger.Vi har nødvendigvis ingen ledige stillinger akkurat nå, men sender du inne en søknad blir du liggende i vår kandidatdatabase, som vi gjennomgår jevnlig og ved behov. Din profil   Du er nordisk statsborger, statsborger innen EU/EØS med registreringsbevis eller annet statsborgerskap med permanent oppholdstillatelse Du kommuniserer norsk både muntlig og skriftlig på minimum nivå B1 Du arbeider strukturert & effektivt.  Du ser viktigheten av å levere et godt produkt, både til nestemann i produksjon og til sluttkunden - rett fra meg, rett fra start!   Du liker struktur og orden Du har fokus på forbedringer og ønsker å lære og lære bort.  Du kan dele og formidle kunnskap gjennom ord og handling.  Du er samarbeidsvillig og bidrar med din positivitet og gode lagånd til å unngå konflikter.  Du er pålitelig, engasjert og løsningsorientert. Du er lojal til beslutninger og retningslinjer.  Du har grunnleggende kunnskap om helse, miljø og sikkerhet og du har god kunnskap innen byggeteknikk og tegningsforståelse.    Vi tilbyr    Et kompetent fagmiljø hos en av Nordens største boligbygger.   Store muligheter for videreutvikling for riktige personer.  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.   Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.    Boligene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er bærekraft vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har inkludert FNs globale mål for bærekraftig utvikling i vår virksomhet, og det innebærer tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være nesten lik null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.  Når du jobber hos oss, er du med på å forandre bransjen.  Se jm.no for mer informasjon om oss.   Velkommen til å skrive historie med oss! 
Fortløpende Oslo
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Er du talentet vi søker til vårt årlige traineeprogram innen prosjektutvikling? For oss i JM er langsiktighet viktig og derfor gir vi våre traineer de beste forutsetningene for å kunne starte en fremgangsrik karriere i JM. Vi ser at du i fremtiden kan ha en lederrolle hos oss. Med andre ord søker vi deg som har potensiale til å bli en nøkkelperson i JM og som vil bidra til å utvikle fremtidens samfunn og skape holdbare bomiljøer.   Om TraineeprogrammetTraineeprogrammet starter i august 2020 og går over to år. I år søker vi traineer med plassering i; Oslo, Tønsberg, Gøteborg, Malmø, Uppsala, Stockholm og Helsingfors, samt til vårt datterselskap JM Entreprenad i Stockholm. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet og består av fem blokker. I slutten av hver blokk samles alle traineene i konsernet til en felles teoriuke, med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet kommer du til å arbeide innen ulike områder og dermed få kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. Under minst en av blokken er du utplassert et annet sted eller i en annen region.  Som trainee i JM åpnes døren til en spennende karriere. Når du er ferdig med programmet starter du som assisterende prosjekteringsleder. På sikt vil vi at du skal fortsette din utvikling som prosjekteringsleder og senere kanskje inn i andre ledende stillinger i JM.  Din profilDu har sivilingeniøreksamen med retning bygg- og miljøteknikk, arkitektur, industriell økonomi eller tilsvarende. Vi søker deg som er nyutdannet eller har maksimalt to års arbeidserfaring. Vi ønsker at du har interesse for byggebransjen og viljen til å utvikle deg som leder. Ulike typer engasjement ved siden av studiene er en fordel.  I og med at du kommer til å jobbe innen ulike deler av JM, er det viktig at du samarbeider godt og har lett for å knytte nye kontakter. For å lykkes må du også ha drivkraften og viljen til å utvikle deg, kombinert med nysgjerrighet og gode analytiske evner. For oss er det en selvfølge at du deler våre kjerneverdier; Kvalitet, Pålitelighet, Langsiktighet, Engasjement, Lydhørhet og Stilfølelse.  Vi tilbyrPlassering rundt omkring i organisasjonen gir deg muligheten til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Gjør du en god jobb og viser initiativ og interesse, får du gode utviklingsmuligheter i JM. Alle våre traineer er fast ansatt med konkurransedyktig lønn og personalgoder. I JM skal du kunne prestere og få nye utfordrende arbeidsoppgaver når de gamle blir for små. Vi vil skape forutsetninger for at du skal være stolt av din karriere, og det gjør vi gjennom å tenke langsiktig i alt vi gjør.  Husene, bydelene og bomiljøene vi skaper skal bestå i minst 100 år, og derfor er holdbarhet vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har løftet FNs globale mål for holdbarhet inn i vår virksomhet, noe som innebærer ulike tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp i år 2030 skal være så å si null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner.   RekrutteringsprosessenSøknadsfrist 23. februar. Søk ved å legge ved CV, personlig brev og en sammenstilling av gjennomførte kurs.   Traineeprogrammet starter i august 2020. Har du spørsmål om programmet, er du velkommen til å kontakte Espen Wold,mobil 924 55 727 eller mail espen.wold@jm.no Velkommen til å skrive din historie med oss!
23.02.2020 Oslo, Tønsberg
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Sommeren 2020 starter vi i JM Norge et nytt studentprogram – Startskuddet. I JM Sverige skal de i gang med det fjerde året. Startskuddet er et toårig studentprogram der vi henvender oss til deg som høsten 2020 har to år igjen av dine studier til å bli høyskoleingeniør. Om StartskuddetProgrammet gir deg en verdifull introduksjon til byggebransjen og nyproduksjon av boliger. Den praktiske erfaringen du vil få i løpet av programmet kombinert med at du får mulighet til å knytte verdifulle kontakter, gir deg muligheten til å starte byggingen av din egen karriere allerede som student. Startskuddet innledes med en felles samling, der du møter de andre deltakerne fra både Sverige og Norge. Så får du en betalt sommerjobb i produksjon på en av våre byggeplasser. I løpet av det første året arrangeres ytterligere to samlinger lokalt. I år to har du nok en gang sommerjobb ute i produksjonen og deltar på samlinger. I tillegg får du mulighet til å skrive din avsluttende hovedoppgave sammen med oss i JM.   Samlingene som inngår i Startskuddet arrangeres av oss i JM og målet er at du som deltaker skal få et innblikk i JM og vår virksomhet. Du kommer blant annet til å lære mer om strukturert produksjon, logistikk og lederskap.    Vi søker deltakere i Oslo, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Vesterås og til vårt datterselskap JM Entreprenad i Stockholm. Din profilDu studerer til høyskoleingeniør med studiespesialisering innenfor bygg, og høsten 2020 har du to år igjen av dine studier. Du ser for deg en framtid innen samfunnsutvikling og tror at en jobb innen produksjon er noe for deg. Du er en engasjert, positiv og ansvarsfull person som har både evnen og viljen til å lære og utvikle deg. Du er nysgjerrig og liker oppgaver der du får mulighet til å arbeide både høyt og lavt. For å trives i JM er det viktig at du er en lagspiller, men også at du kan se deg selv i en ledende rolle i din framtidige yrkeskarriere. Er du dessuten enig med oss om at en positiv holdning i hverdagen gir arbeidsglede, både for deg selv og andre, kommer du til å trives hos oss.  For oss er det en selvfølgelighet at du deler våre kjerneverdier; kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.  Vi tilbyrVi vil gi deg forutsetninger for at du kan være stolt av din karriere og det gjør vi ved å tenke langsiktig i alt vi gjør. Husene, bydelene og bomiljøene vi skaper sammen skal bestå i minst 100 år og derfor er holdbarhet vårt ansvar og vår ambisjon. Vi har løftet inn FNs globale mål for holdbar utvikling i vår virksomhet, som innebærer ulike tiltak som for eksempel at JMs klimapåvirkende utslipp innen år 2030 skal være så å si null og at 20% av våre håndverkere skal være kvinner. SøknadSøknadsfrist er 23. februar. Søk ved å legge ved CV, personlig brev og en sammenstilling av gjennomførte kurs.  Har du spørsmål om programmet og rekrutteringsprosessen er du velkommen til å kontakte HR-sjef Anine Ruud Olsen, mail anine.olsen@jm.no Velkommen til å skrive din historie med oss!   
23.02.2020 Oslo

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Rekrutteringskalender

 • JAN 19
  2020
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 21
  2020
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS