JM Norge AS

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

 Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

 Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer om JM Norge AS
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:30.11.2018
Arbeidssted :Bærum
Video
Se flere videoer fra JM Norge AS

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
JM er en spennende arbeidsplass for medarbeidere som ønsker å arbeide tverrfaglig og ukonvensjonelt
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:30.11.2018
Arbeidssted :Bærum

Ledige stillinger hos JM Norge AS

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt. Region Syd dekker Telemark, Vestfold og Buskerud og har kontor i Tønsberg med ca 50 ansatte. Vi er en ren byggherreorganisasjon og kjøper lokalt entreprenører for de ulike fag og teknisk prosjektering.   Vi har mange spennende prosjekter som skal realiseres og ønsker derfor å styrke vårt prosjekteringsteam med en prosjekteringsleder.  Du får en helt sentral rolle i vår organisasjon, og du inngår i vår prosjekteringsavdeling. Du vil styre og lede prosjekteringen gjennom hele prosessen, fra og med utvikling av forprosjekt til ferdig bygg.  Som prosjekteringsleder må du like å lede andre, og kunne sette sammen prosjekteringsgruppen med interne og eksterne ressurser. Du legger planer for utviklings- og prosjekteringsarbeidet, og du leder gjennomføringen og fremdriften av dette. Den rette kandidat er en tydelig og beslutningsdyktig leder som vil bli gitt stort ansvar og frihet i stillingen.    ARBEIDSOPPGAVER OG ANSVAR:    Etablere og lede en prosjekteringsgruppe med nødvendige ressurser  Samordne og styre rådgivere og prosjekteringsmedarbeidere, samt sikre kommunikasjonsflyt mellom disse  Opprette prosjekteringskalkyler og styre prosjekteringen iht. fastsatte inntekts- og kostnadsrammer  Ivareta rollen som SHA-koordinator for prosjektering og sørge for at arbeidsmiljøansvar overholdes    KVALIFIKASJONER OG KUNNSKAP:   Utdannelse som sivilingeniør, bygningsingeniør eller arkitekt. Lang og relevant arbeidserfaring kan kompensere for utdanning  Minimum 6 års relevant erfaring fra byggebransjen.  Fortrinnsvis erfaring fra prosjekteringsledelse på boligprosjekter  God kunnskap om prosjekteringsbudsjett, tidsplan og oppfølging  Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig    EGENSKAPER:   I tillegg til å ha engasjement for utvikling og gjennomføring av større boligprosjekter, er vår nye prosjekteringsleder:  Tydelig, strukturert og beslutningsdyktig.  Analytisk og detaljfokusert samtidig som du evner å se helheten  Komfortabel i en ledende/koordinerende rolle    VI TILBYR:   En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer  Gode utviklingsmuligheter  Fleksibel arbeidstid  Konkurransedyktige lønnsvilkår  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter  Arbeidssted på kontoret i Tønsberg 
Haster! Tønsberg
egion Oslo har mange spennende prosjekter på trappene og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse.   Vi søker etter en høyt motivert prosjektsjef som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere.     Arbeidsoppgaver og ansvar: Skape en prosjektorganisasjon.   Planlegge og lede det daglige arbeidet, samt følge opp de ulike delprosessene i prosjektet.   Sikre at prosjektorganisasjonen, myndigheter og kunder oppdateres med nødvendig informasjon for prosjektet.   Utforme og drive prosjektene med hensyn til fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og tilfredse medarbeidere.   Levere prognose og kostnadsoppfølgning, samt rapportere status for prosjektene.   Arbeide i tråd med vårt virksomhetssystem.   Etterleve SHA-regler, samt JMs etiske retningslinjer, adferdsregler og kjerneverdier.   Kontinuerlig utvikle og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet.     Kvalifikasjoner og kunnskaper:   Utdanning som ingeniør, sivilingeniør eller arealplanlegger/eiendomsutvikler.   Annen relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen kan også være interessant.   Du har minst fem års erfaring, gjerne med nyproduksjon av boliger.   Erfaring med ledelse innen prosjektering eller produksjon er en forutsetning for å lykkes i rollen.   Erfaring med styring i delte entrepriser er en fordel.   Du har solide kunnskaper innen SHA, prosjektøkonomi, byggeforskriftene, plan- og bygningsloven, samt prosjektledelse.     Egenskaper:   Du må kunne ta eierskap til våre kjerneverdier; langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet. Videre besitter du gode lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og engasjement. Du er selvgående og tar eierskap til utvikling av prosjektportefølje. Struktur er en del av din hverdag. Du har et godt øye både for detaljer og helhet i prosjektgjennomføringen.     Vi tilbyr:  En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer.   Utviklingsmuligheter innen eiendomsutvikling og kommersiell prosjektledelse.   Fleksibel arbeidstid.   Konkurransedyktige lønnsvilkår.   Gode pensjons- og forsikringsordninger.   Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter.   Arbeidssted på hovedkontoret på Lysaker.
25.11.2018 Oslo
Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt. På vegne av JM Norge søker Fabi etter en dyktig person til stilling som regnskapsmedarbeider til selskapets kontor på Lysaker. Selskapet er en av Norges største boligleverandører, og er en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Vi søker etter deg som har operativ erfaring med leverandørregnskap, og som trives i en fleksibel og variert hverdag. Du har godt humør og har en egen evne til å skape gode relasjoner med selskapets interne og eksterne leverandører. Som regnskapsmedarbeider vil du være en del av regnskapsteamet på 6 personer, og rapporterer til regnskapssjefArbeidsoppgaver:     Forhåndsregistrering og fordeling av inngående fakturaer i Basware  Oppfølging av purringer og rentenotaer, samt  overføring av fakturaer til SAP – inkludert mva-kontroll  Bidra i bedriftens prosjekt for å få leverandørene til å sende EHF-fakturaer  Kontroll av reiseregninger i SAP  Bilagsføring, kontering og arkivering  Bistå ved kvartalsavslutning- og årsoppgjør  Ad Hoc oppgaver  Kvalifikasjoner:  Økonomisk utdannelse, relevant erfaring kan kompensere for utdanning  3 -5  års relevant erfaring  God regnskapsforståelse og kunnskap om mva-behandling  God erfaring med bruk av ERP systemer, fortrinnsvis SAP  Egenskaper:  Nøyaktig  Fleksibel og har en positiv holdning  Evne til å arbeide selvstendig og proaktivt  Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner    Vi tilbyr:  Et kompetent fagmiljø i et selskap med sunn økonomi  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø  Fleksibel arbeidstid  Konkurransedyktige betingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Bedriftsleilighet på Geilo Vi oppfordrer alle søkere til å registrere sin søknad på www.fabi.no eller via søkermuligheten direkte på finn.no eller dn.no for å bli vurdert.
30.11.2018 Bærum

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Rekrutteringskalender

 • NOV 22
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • NOV 25
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo