JM Norge AS

(Bygg / Anlegg / Entreprenør)

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

 Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

 Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer om JM Norge AS
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Bærum
Video
Se flere videoer fra JM Norge AS

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
JM er en spennende arbeidsplass for medarbeidere som ønsker å arbeide tverrfaglig og ukonvensjonelt
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:Snarest
Arbeidssted :Bærum

Ledige stillinger hos JM Norge AS

STRATEGI - KATEGORIUTVIKLING - LEDELSE   JM gjennomfører store deler av dagens innkjøp gjennom strategiske rammeavtaler med konkurransedyktige og langsiktige leverandører.     Du får et overordnet ansvar for at JM Norge gjennomfører anskaffelser i tråd med interne virksomhetskrav som resulterer i innkjøp med rett kvalitet, til rett tid med lavest mulig totalkostnad og som gir økt kundeverdi. Anskaffelser og rammeavtaler utføres i ulike kategorier og innkjøpssjefen får ansvar for egne kategorier. Samtidig skal du identifisere nåværende og fremtidige behov og sikre tydelige leveranse-spesifikasjoner basert på organisasjonens innspill og etablerte prosjekteringsanvisninger.   Du skal sikre leverandøroptimalisering, herunder prosess- og produktutvikling hos leverandører gjennom proaktiv samhandling. Innkjøpssjefen bidrar i utarbeidelse av innkjøpsstrategier sammen med konsernet og sikrer implementering og etterlevelse av disse.   Vår nye innkjøpssjef skal lede to medarbeidere og bidra til at JM når sine strategiske innkjøpsmål.     Stillingen rapporterer til direktør for virksomhetsutvikling og innkjøp og inngår i egen stabsenhet i konsernet.   Kvalifikasjoner og egenskaper:   Utdannelse på bachelor- eller masternivå innen relevant fagområde 5 års erfaring fra innkjøp, fortrinnsvis fra bygg, anlegg eller eiendom Kunnskap om rammeavtaler og erfaring med forhandlinger Kommersiell innstilling og god økonomisk forståelse God skriftlig og muntlig formidlingsevne Initiativrik, engasjert, strukturert og analytisk Løsningsorientert og resultatfokusert   Vi tilbyr:   Utfordrende og utviklende stilling hos en ledende boligutvikler med høye ambisjoner og sterkt fokus på forbedringsarbeid En sentral stilling med bred kontaktflate internt mot alle funksjonsområdene i selskapet lokalt og i konsernet, leverandører og eksterne partnere   En del av et profesjonelt og faglig sterkt innkjøpsmiljø   Fleksibel arbeidstidsordning   Konkurransedyktige lønnsvilkår   Gode pensjons- og forsikringsordninger   Velferdsaktiviteter   Arbeidssted på hovedkontoret på Lysaker   Søknad med CV lastes opp snarest via https://compasshrg.com/job/innkjopssjef/
Snarest Bærum
Stillingsbeskrivelse   Leder for prosjektgransking vil være ansvarlig for gjennomføring av gransking for samtlige av JM Norges prosjekter i alle regioner. Teammedlemmer vil være hentet fra ulike faggrupper internt i JM, og kan variere for hvert enkelt oppdrag.   Stillingen inngår i konsernstaben i JM Norge, og rapporterer til adm.dir.     Hensikten med prosjektgransking er å foreslå forbedringer og forenklinger, og å sikre at det velges kostnadseffektive løsninger, samtidig som prosjektene utformes med fokus på høyest mulig kundeverdi og salgsinntekt.     Projektgranskerens rolle er å være støttende og rådgivende for organisasjonen, men ikke besluttende. Erfaringsoverføring fra et prosjekt til neste er også en viktig oppgave for denne rollen.     Arbeidsoppgaver   organisere prosjektgranskingen for JM Norge   lage tidsplaner for gjennomføring av granskingene   oppsummere granskingene i rapporter som presenteres for prosjektsjefer og regionsdirektører   lede granskingsmøtene og følge opp prosjektenes utkvittering av granskingsbemerkninger   gi råd til regiondirektørene vedrørende hvilke endringer som bør gjennomføres   i samarbeide med andre granskere i konsernet lage og vedlikeholde støttende dokumenter om prosjektgransking i våre systemer   stikkprøvekontroll av at avtalte endringer i prosjektene er gjennomført   arbeide med erfaringsoverføring til kommende prosjekter   årlig informere JM Norges ledelse om prosjektgranskingen   årlig evaluere granskingenes funksjon og resultat      Utdannelse og erfaring   Fagkompetanse på master- eller bachelornivå innenfor byggeteknikk eller produksjon.   God forståelse for hva som driver kostnader, både i materialvalg og i utføring.   Minst 10 års erfaring fra prosjektering og boligutvikling, gjerne fra byggearbeidsplass, med utvist faglig dyktighet og gode resultater.   God kjennskap til gjeldene byggeregler og forskrifter.   Det er en fordel å kunne tegne/skissere alternative løsninger og forslag.   Innstilling og motivasjon   Interesse for å påvirke utviklingen av prosjekter, samt å lære av erfaringer i produksjon og ettermarked.   Ønske om å jobbe nedover i prosjektene fremfor å rapportere oppover.   Være interessert og positiv til de granskerne og prosjektdeltagerne man møter, og gjøre prosjektgransking til en positiv opplevelse.   Ha tro på at saklig uenighet og diskusjon er en forutsetning for all utvikling.     Egenskaper   Vi ser etter en uredd person med svært gode kommunikasjonsevner. En forutsetning for å lykkes er å kunne fremføre kritikk på en saklig måte, samt kunne lytte til kritikk, forklaringer og forslag som kan føre til gode løsninger. Like å gå ned i detaljer uten å miste oversikten over de store linjene. 
29.07.2018 Oslo
Er du strukturert, handy og samtidig ønsker og evner å sette kunden i fokus, er dette kanskje jobben for deg?     Ettermarkedsavdelingen i region Oslo søker servicesnekker.     Arbeidsoppgaver   Planlegge og gjennomføre arbeid iht. JM’s krav til HMS.   Gjennomføre befaring og/eller utbedring iht. oppdragsinstruks. Med oppdrag menes ett bredt spekter av ettermarkedsarbeid, herunder blant annet feilsøking, reparasjoner, montering og kontroll av innredning i boliger oppført av JM, samt ulikt arbeid i felles- og utearealer.   Planlegge og utføre komplettering av materiell/utstyr iht. kommende oppdrag.   Etterkontroll.   Rapportering av status og innkjøpsbehov.   Erfaringsoverføring innen avdelingen.      Egenskaper   Strukturert, ryddig og punktlig   Gjennomføringsevne   Evnen til å jobbe selvstendig   Høy grad av samarbeidsvilje   Ansvarsbevisst   Fleksibel og løsningsorientert   Like å ha direkte kontakt med kunder. Tillitsskapende og kundeorientert   Kvalitetsfokusert   Evne å se helhet og samspill mellom faggrupper. Gode kommunikasjonsevner      Kvalifikasjoner   Relevant fagbrev innenfor bygg og anlegg, eller tilsvarende. Relevant praksis kan kompensere for manglende formell utdannelse. Førerkort klasse B er et krav, B96 eller E er ønskelig. Gode skriftlige og muntlige fremstillingsevner innen ett skandinavisk språk er et krav. Kunne forstå og gjøre seg forstått på engelsk muntlig.   Arbeidstid   Kl 07:00 - 15:30 mandag t.o.m. torsdag   Kl 07:00 - 13:30 fredag     Vi tilbyr   Varierende arbeidshverdag   Utfordrende og spennende oppgaver   Tjenestebil i arbeidstiden   Et kompetent fagmiljø   100% stilling   Søknadsfrist : 05.08.2018
05.08.2018 Oslo
Godt arbeidsmiljø er nøkkelen til vår suksess. I JM er det plass til alle typer mennesker og hver eneste én av oss spiller en like viktig rolle for laget. Vi vet at ulike individer sammen skaper en bedre helhet. Til våre byggeplasser i Oslo og Akershus ønsker vi å øke kvinneandelen blant våre fagarbeidere og søker etter flere kvinner som er interessert i boligbygging og som vil være med å styrke laget vårt enda mer! Ønsker du som har fagbrev nye utfordringer? Da kan en jobb som tømrer eller betongfagarbeider hos oss være riktig. Kanskje er du lei av midlertidige stillinger, lav stillingsprosent, skiftarbeid, farlige kjemikalier eller kjeder deg i en stillesittende kontorjobb? Da kan en lærlingestilling hos oss være nettopp det du trenger for å få en bedre arbeidshverdag.      Vi tilbyr    100% stilling som tømrer- eller betongfagarbeider / alternativt lærling frem til bestått fagbrev. God fast årslønn. Betalt reise hjem/arbeid i henhold til Fellesoverenskomsten for byggfag. Helseforsikring Fast og forutsigbar arbeidstid. Gode forsikrings- og pensjonsordninger. Variert arbeidsdag. Kompetente kollegaer.     Arbeidsoppgaver   Du får være med å skape et hjem fra grunnen, ett hjem hvor våre boligkjøpere vil få en bedre livskvalitet. Starter du hos oss som lærling sørger vi, i samarbeid med opplæringskontoret Byggopp og JMs lærlingeansvarlig, for at du får utvikle deg faglig og personlig på din vei til ditt fagbrev. Vi har dedikerte og faglig dyktige faddere som hjelper deg å lykkes. Du får lønn i hele perioden. Som ferdig utdannet innehar du et svennebrev som tømmer- eller betongarbeider.     Kvalifikasjoner  Tømrer-/betongfagarbeider: Fag-/svennebrev (eller relevant praksis). Som lærling trenger du ikke å ha utdannelse eller erfaring innen tømmer eller betong. Det sørger vi for at du får. Men du må ha interesse for byggfaget og vilje til å lære. Vi ser etter deg som er hendig og som trives når du får være med å skape noe. Du er gjerne den i familien som fikser ting. Du liker å reparere ting selv, og har kanskje funnet på noen egne løsninger hjemme som du er stolt av? Du synes det er gøy å montere IKEA-møbler, og du er typen som alltid leser monteringsanvisningen. Du har kanskje ikke den største verktøyssamlingen, men vet godt hvordan du bruker hammer og skrujern. Høres dette ut som deg? Eller kanskje du har andre kvalifikasjoner som er interessante for oss?       Personlige egenskaper Det viktigste for oss er at du er en lagspiller som bryr deg om dine kollegaer. Vi ser ikke etter noen spesiell mennesketype da vi har størst tro på mangfoldet, men det er ingen ulempe om du er nøyaktig og metodisk, positiv og engasjert, trives med tidvis høyt tempo, driftig og ønsker å oppnå resultater Vi imøteser din søknad snarest mulig da utvelgelse og intervjuer vil skje løpende.   Vi gleder oss til å motta din søknad! Søknadsfrist : 12.08.2018
12.08.2018 Oslo

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Rekrutteringskalender

 • JUL 24
  2018
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo