<  
>  

JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Fakta om JM Norge AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1945 (Sverige), 1998 (Norge)
Vi ser etter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i JM Norge AS
Jobbmuligheter i JM Norge AS

Som en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder har vi mange spennende oppgaver som skal løses hver dag. Vi håper du finner muligheter hos oss som virker utfordrende, interessante, og som kan passe til din kompetanse.

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang. Derfor bygger vi langsiktige relasjoner med våre medarbeidere og gir dem forutsetninger for å vokse i jobben gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Våre kjerneverdier og etiske retningslinjer er vår ryggrad. Gjennom våre medarbeidere og deres bevissthet rundt vårt verdigrunnlag som er grunnpilar i vårt selskap, skaper vi vekst og fremgang.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM riktig for deg.

Som en av Nordens ledende prosjektutviklere av bolig og boligområder, fokuserer vi på nyproduksjon i attraktive områder. Hos oss kan du brette opp armene og ta tak i din karriere med det samme. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. En kultur det er lett å vokse i, helt enkelt.

Vi tilbyr traineeprogram for å sikre framtidig kompetanse og ledelsesbehov. Vi ser etter kandidater som har potensial til å blir nøkkelpersoner i JM, og som allerede fra starten vil bidra til å utvikle vår virksomhet.

For deg som er under 33 år har vi nettverket Ung i JM. Formålet med Ung i JM er å knytte de unge i bedriften tettere sammen – både faglig og sosialt – på tvers av regioner og arbeidsroller. Gjennom jevnlige nettverkstreff vil vi skape en arena der de kan lære hverandre å kjenne, lære mer om JM og våre samarbeidspartnere, få spennende og relevant faglig påfyll og ikke minst ha det gøy sammen.

Praksisplass

Hvert år tar JM Norge inn studenter fra høyskoler og universitet til praksisplasser. Det er viktig for oss at du får et godt bilde av hvordan det er på våre arbeidsplasser. Med bra veiledning er vårt mål at din praksisperiode skal være både til nytte og inspirasjon for deg.

For å søke på praksisplass, se våre ledige stillinger.

(Søknadsperioden for sommerpraksisstillinger vil være fra midten av januar til slutten av mars).

Ta gjerne kontakt med vår HR avdeling hvis du lurer på noe!

Gjør din bachelor/masteroppgave hos oss!

Som en av Nordens ledende prosjektutvikler av boliger og boligområder har vi stor bredde. Det innebærer gode muligheter for deg som ønsker å skrive bachelor-/masteroppgave i JM Norge.

JM Norge håndterer alle faser i byggeprosessen, fra valg og kjøp av tomt, prosjektutvikling, prosjektledelse, til byggeledelse, produksjon og salg. Forretningsutvikling og markedsføring er andre områder vi prioriterer, samt kvalitet- og miljø spørsmål som lenge har  vært i fokus for oss i JM.

Interessert?
Er du interessert i å gjøre din oppgave i JM-konsernet? Send en søknad på e-post til oss. Vi vil gjerne vite hvilket emne du ønsker å skrive om og hvorfor du vil gjøre det hos oss innen 1. november. Fortell oss også om hvilket distrikt eller hvor i JM-konsernet du ønsker å gjøre oppgaven din!

Trainee

Trainee i JM

Antall traineer
Ikke spesifisert

Internship

Startskuddet

Antall internships
Ikke spesifisert

Lærlingordninger

Lærling i JM

Antall lærlinger
Ikke spesifisert

Bli kjent med JM Norge AS

  • Hva gjør JM unikt?
    "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
    Martin Asp Administrerende direktør
  • Sikkerhet først!
    "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
    Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Firmahytte / firmaleilighet
Personalrabatt på produkter og tjenester
Bedriftshelsetjeneste
Hos oss får du
Samhold, fellesskap og godt arbeidsmiljø
Internt opplæringsprogram
Ekstern tilleggsutdannelse
Flere lokasjoner
Internasjonale muligheter
Traineeprogram
Lærlingeordning
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.
Jobbmuligheter (12)
logo
Trainee i JM
Traineeprogrammet er et ettårig program som består av flere ulike blokker innenfor produksjon, prosjektering, prosjektledelse og virksomhetsutvikling / sentralt innkjøp. Blokkene er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver avsluttet blokk samles alle traineene i konsernet for felles teoridager med fokus på lederskap og personlig utvikling. Under en av blokkene er du utplassert i Sverige, Finland, eventuelt i en annen region. Dette er obligatorisk. Som støtte under de praktiske delene av programmet har du en egen veileder og selvfølgelig dyktige og hjelpsomme kollegaer. Etter å ha gjennomført vårt traineeprogram, kan du få tilbud om en spennende jobb hvor du kan utvikle deg videre, slik at du i fremtiden får muligheten til å ha en lederrolle hos oss. I selve traineeperioden får du en mer generell rolle – spesialkunnskapene får du etter hvert. Vi tar en pause i JMs traineeprogram og starter opp igjen i 2024.
logo
Lærling i JM
UtdannelseSom tradisjonell lærling hos JM får du delta på en utdanning som går over 4 år, der du får lære hva det innebærer å være håndverker i JM. En individuell opplæringsplan utarbeides i samarbeid med opplæringskontoret Byggopp og JMs lærlingansvarlig, slik at du får utvikle deg faglig og personlig på din vei til ditt fagbrev. Vi har dessuten dedikerte og faglig dyktige medarbeidere som hjelper deg å lykkes. Utdanningen er gratis, og du får lærlinglønn i hele perioden. Som ferdig utdannet innehar du et svennebrev som tømrer eller betongarbeider.  Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider. Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskalings- og betongfaget og tømrerfaget. Lærlingordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn. Det samme gjelder for vårt lærlingprogram for kvinner. De fleste lærlinger ansetter vi på våren med oppstart i august, men har også løpende opptak gjennom året. Lærlingprogram for kvinnerI JM Norge har vi 2,5 % kvinnelige håndverkere og vi vil bli mange flere. For å sikre vårt mål om 20 % kvinnelige håndverkere i 2030 satser vi på et lærlingprogram rettet mot deg som identifiserer deg som kvinne.
logo
Startskuddet
Hva går programmet ut på?Vårt studentprogram Startskuddet er rettet mot ingeniørstudenter som spesialiserer seg innenfor bygg. Dette programmet er en perfekt mulighet for deg som ønsker å utvikle fremtidens boligområder og få en god start på karrieren innen produksjon. Programmet er toårig, og du vil få et unikt innblikk i vår virksomhet samtidig som vi får muligheten til å bli kjent med deg. I løpet av programmet vil vi invitere deg til flere samlinger med inspirerende og lærerikt innhold. Du vil også få tilbud om sommerjobb i to år, og mulighet til å skrive hovedoppgaven din sammen med oss. SamlingerDu blir invitert til flere samlinger med ulike temaer sammen med de andre deltakerne i programmet. Dette er noen av temaene du møter når blir en del av vårt studentprogram:  • Lederskap – nyttige råd og innspill til din fremtidige karriere som leder.• Strukturert produksjon – forståelse for hvordan struktur skapes i et ellers veldig komplekst miljø.• Logistikk – informasjon om vårt unike arbeid med å utvikle og effektivisere logistikken på våre byggeplasser.• Bærekraftig produksjon – innsikt i hvordan vi bygger svanemerkede hus og hvordan vårt arbeid med bærekraft påvirker hele byggeprosessen. SommerjobbDu får mulighet til å ha sommerjobb i to år i produksjonen på en av våre byggeplasser. Her kommer du til å lære mye, og få verdifull erfaring om hva som venter deg i din fremtidige karriere. Du vil også få en veileder som vil hjelpe deg og gi deg mange gode råd og tips. HovedoppgaveStudentprogrammet avsluttes med at du kan velge å skrive din avsluttende hovedoppgave sammen med oss. Vi presenterer ulike forslag til emner, men vi er selvfølgelig åpne for dine forslag til emner og hvordan JM kan bidra. Du får en veileder under oppgaveskrivingen som hjelper deg med å besvare spørsmål.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS