<  
>  

JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Fakta om JM Norge AS
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Etablert år
1945 (Sverige), 1998 (Norge)
Se alle fakta
Vi ser etter
Arbeidsgiverprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i JM Norge AS
Jobbmuligheter i JM Norge AS

Som en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder har vi mange spennende oppgaver som skal løses hver dag. Vi håper du finner muligheter hos oss som virker utfordrende, interessante, og som kan passe til din kompetanse.

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang. Derfor bygger vi langsiktige relasjoner med våre medarbeidere og gir dem forutsetninger for å vokse i jobben gjennom utfordrende og varierte arbeidsoppgaver. Våre kjerneverdier og etiske retningslinjer er vår ryggrad. Gjennom våre medarbeidere og deres bevissthet rundt vårt verdigrunnlag som er grunnpilar i vårt selskap, skaper vi vekst og fremgang.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM riktig for deg.

Som en av Nordens ledende prosjektutviklere av bolig og boligområder, fokuserer vi på nyproduksjon i attraktive områder. Hos oss kan du brette opp armene og ta tak i din karriere med det samme. Hos oss får du gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. En kultur det er lett å vokse i, helt enkelt.

Vi tilbyr traineeprogram for å sikre framtidig kompetanse og ledelsesbehov. Vi ser etter kandidater som har potensial til å blir nøkkelpersoner i JM, og som allerede fra starten vil bidra til å utvikle vår virksomhet.

For deg som er under 33 år har vi nettverket Ung i JM. Formålet med Ung i JM er å knytte de unge i bedriften tettere sammen – både faglig og sosialt – på tvers av regioner og arbeidsroller. Gjennom jevnlige nettverkstreff vil vi skape en arena der de kan lære hverandre å kjenne, lære mer om JM og våre samarbeidspartnere, få spennende og relevant faglig påfyll og ikke minst ha det gøy sammen.

Praksisplass

Hvert år tar JM Norge inn studenter fra høyskoler og universitet til praksisplasser. Det er viktig for oss at du får et godt bilde av hvordan det er på våre arbeidsplasser. Med bra veiledning er vårt mål at din praksisperiode skal være både til nytte og inspirasjon for deg.

For å søke på praksisplass, se våre ledige stillinger.

(Søknadsperioden for sommerpraksisstillinger vil være fra midten av januar til slutten av mars).

Ta gjerne kontakt med vår HR avdeling hvis du lurer på noe!

Gjør din bachelor/masteroppgave hos oss!

Som en av Nordens ledende prosjektutvikler av boliger og boligområder har vi stor bredde. Det innebærer gode muligheter for deg som ønsker å skrive bachelor-/masteroppgave i JM Norge.

JM Norge håndterer alle faser i byggeprosessen, fra valg og kjøp av tomt, prosjektutvikling, prosjektledelse, til byggeledelse, produksjon og salg. Forretningsutvikling og markedsføring er andre områder vi prioriterer, samt kvalitet- og miljø spørsmål som lenge har  vært i fokus for oss i JM.

Interessert?
Er du interessert i å gjøre din oppgave i JM-konsernet? Send en søknad på e-post til oss. Vi vil gjerne vite hvilket emne du ønsker å skrive om og hvorfor du vil gjøre det hos oss innen 1. november. Fortell oss også om hvilket distrikt eller hvor i JM-konsernet du ønsker å gjøre oppgaven din!

Trainee

Trainee i JM

Vår fremgang bygger på balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og
Antall traineer
Ikke spesifisert

Lærlingordninger

Lærling i JM

JM bygger framtiden - Velkommen til å bygge din hos oss!
Antall lærlinger
Ikke spesifisert

Bli kjent med oss

  • Hva gjør JM unikt?
    "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
    Martin Asp Administrerende direktør
  • Sikkerhet først!
    "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
    Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Ansattgoder
Gode pensjonsordninger
Firmahytte / firmaleilighet
Personalrabatt på produkter og tjenester
Bedriftshelsetjeneste
Hos oss får du
Samhold, fellesskap og godt arbeidsmiljø
Internt opplæringsprogram
Ekstern tilleggsutdannelse
Flere lokasjoner
Internasjonale muligheter
Traineeprogram
Lærlingeordning
Bildegalleri

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.
Jobbmuligheter (11)
logo
Trainee i JM
Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!
logo
Lærling i JM
Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS