JM Norge AS

Bygg / Anlegg / Entreprenør

Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang! I JM Norge er det mange forskjellige yrker både innen produksjon, prosjektutvikling og i vår stab.

Vil du være med på å bygge morgendagens boligområder, da er JM Norge rett sted for deg. Vi har gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer som venter på deg!

Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge boliger eller utvikle boligområder. Fornøyde kunder er vårt hovedmål, og det oppnår vi gjennom lagspill og engasjerte medarbeidere.

JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligutviklere. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet.

Velkommen til JM Norge!

Les mer om JM Norge AS
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Se flere videoer fra JM Norge AS

Bli kjent med JM Norge AS

 • Hva gjør JM unikt?
  "Noe som skiller JM fra andre selskaper i vår bransje er at vi jobber så strukturert med å stadig forbedre oss, og at vi har både en kultur og en selskapsstruktur for å gjøre det."
  Martin Asp Administrerende direktør
 • Sikkerhet først!
  "I JM jobbar vi säkert, eller inte alls!"
  Johan Skoglund Konserndirektør
,,
Kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere er avgjørende for vår fremgang
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Ledige stillinger hos JM Norge AS

I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Kan du tenke deg å jobbe som anleggsleder/byggeleder hos en av Nordens ledende boligutviklere?  JM Norge satser stort i Trondheim og søker dyktige anleggs-/byggeledere for gjennomføring av nye spennende boligprosjekter.    Hos oss får du bruk for dine breddekunnskaper innen ledelse, kommunikasjon, byggeteknikk, økonomisk oppfølging og kontrahering. I samarbeid med prosjektsjef og prosjektteamet, vil du være en viktig ressurs for å utvikle, samordne og styre våre entreprenører og leverandører, samt ferdigstille og overlevere feilfri boliger til våre kunder.   For oss i JM er det viktig at du er punktlig og samvittighetsfull, som gjør deg forutsigbar og trygg i ditt samarbeid med kunder, leverandører og kollegaer. I tillegg til at du deler våre kjerneverdier: langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet    KVALIFIKASJONER  For å lykkes i rollen ønsker vi at du har  Relevant ingeniør, eller siv. ingeniør utdannelse innen byggfag, alternativt relevant arbeidserfaring  Erfaring som funksjonær hos entreprenør/totalentreprenør, og eller byggeledelse  Gode skriftlige og muntlige kommunikasjonsegenskaper  Evner til å skape resultater i samarbeid med andre og ved selvstendig innsats  Strukturert og tydelig arbeidsform, og en planleggende metodikk i måten å løse de faglige utfordringene på    VI KAN TILBY  Et kompetent fagmiljø i et selskap med vekstambisjoner og sunn økonomi.  Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling, videre karriere i selskapet   Konkurransedyktige betingelser  Hyggelige kollegaer i et sosialt og uformelt arbeidsmiljø    SØKNAD   For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Produksjon   Jørgen Teige, jorgen.teige@jm.no  
27.03.2019 Trondheim
I JM er du med og driver utviklingen fremover, og sammen bygger vi fremtidens samfunn. Region Syd har mange spennende prosjekter på trappene og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse.   Vi søker etter en høyt motivert prosjektsjef som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere.   Arbeidsoppgaver og ansvar:  Etablere og lede en prosjektorganisasjon med tildelte ressurser innen prosjektutvikling, prosjektering, salg og tilvalg.   Planlegge og lede det daglige arbeidet, samt følge opp de forskjellige delprosessene i prosjektet.   Sikre at prosjektorganisasjonen, myndigheter og kunder oppdateres med nødvendig informasjon om prosjektet.   Utforme og drive prosjektet med hensyn til god fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og tilfredse medarbeidere.   Levere prognose og kostnadsoppfølgning, samt rapportere status for prosjektene.   Arbeide i samsvar med vårt virksomhetssystem.   Etterleve SHA-regler, samt JMs etiske retningslinjer, adferdsregler og kjerneverdier.   Kontinuerlig utvikle og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet.     Kvalifikasjoner og kunnskaper:   Utdannelse som ingeniør, sivilingeniør eller arealplanlegger/eiendomsutvikler.   Annen relevant erfaring fra bygg- eller eiendomsbransjen    Du har minst fem års erfaring, gjerne med nyproduksjon av boliger.   Erfaring med ledelse innen prosjektering eller produksjon er en forutsetning for å lykkes i rollen.   Erfaring med styring i delte entrepriser er en fordel.   Du har solide kunnskaper innen SHA, prosjektøkonomi, byggeforskriftene, plan- og bygningsloven, samt prosjektledelse.     Egenskaper:   Du må kunne ta eierskap til våre kjerneverdier; langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.   Videre besitter du gode lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og engasjement.   Du har gode lederegenskaper, kommunikasjonsferdigheter og engasjement.   Du er selvgående og tar eierskap til utvikling av prosjektportefølje.   Du er strukturer og har et godt øye både for detaljer og helhet i prosjektgjennomføringen.     Vi tilbyr:   En utfordrende og ansvarsfull rolle i et meget spennende boligutviklingsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer.   Utviklingsmuligheter innen eiendomsutvikling og kommersiell prosjektledelse.   Fleksibel arbeidstid.   Konkurransedyktige lønnsvilkår.   Gode pensjons- og forsikringsordninger.   Firmaleilighet og andre velferdsaktiviteter.   Arbeidssted på vårt kontor i Tønsberg Ønskes ytterligere informasjon om stillingen, kan du kontakte Compass Human Resources ved Johnny Aastad på telefon 909 80 198 eller Jonny Arnesen på telefon 924 96 922.  Alle henvendelser behandles konfidensielt. Søknad med CV lastes opp snarest via søknadsknappen.
05.04.2019 Norge

Traineeprogram

Trainee i JM

Vårt toårige traineeprogram består av til sammen fem blokker: to blokker innenfor produksjon, en blokk innenfor prosjektering, en blokk innenfor prosjektledelse inkludert marked og salg, samt en blokk innenfor virksomhetsutvikling eller sentralt innkjøp. Programmet er både praktisk og teoretisk innrettet. Etter hver blokk samles alle traineene til en felles teoriuke med fokus på lederskap og personlig utvikling. I løpet av programmet vil du i minst en av blokkene bli utplassert i en annen region i Norge eller Sverige. I løpet av de praktiske delene i programmet vil du få en egen veileder, og selvfølgelig får du også støtte av hyggelige og hjelpsomme kollegaer. JMs traineeprogram skal bidra til å sikre vårt langsiktige ledelsesbehov, og målet i løpet av to år er å gi våre traineer de beste forutsetninger for å kunne fortsette sin karriere innen JM. Har du spørsmål om JMs traineeprogram, er du velkommen til å ta kontakt med programansvarlig: Liss Heidi R. Heiberg, E-post: liss.heidi.heiberg@jm.no Tlf: +47 932 99 700 Les også vår traineeblogg her!

Lærlinger

Lærling i JM

Både på kort og lang sikt er målet vårt å påvirke ungdom til å velge en fremtid i bygg- og anleggsbransjen generelt og JM spesielt. Lærlingeordningen fornyer vår kompetanse og sikrer oss kontinuerlig tilgang på kvalifisert arbeidskraft. Som lærling hos oss er du sikret en grundig gjennomarbeidet utviklingsprosess frem til fagarbeider! Vår målsetning er til enhver tid å ha minst 10 % lærlinger blant våre fagarbeidere. Vi tar inn lærlinger til forskaling/betong faget og tømrerfaget. Lærlingeordningen er en fortsettelse på utdanningen etter skolen for å få fagbrev. Lærlingen skal utføre alle momenter innen arbeidsfeltet, og arbeidsgiver er ansvarlig for oppfølgingen. En lærling er ansatt og har lønn.

Rekrutteringskalender

 • MAR 27
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Hvordan er det egentlig å jobbe for JM? Hør prosjektingeniør Anikken og assisterende prosjektleder Dag Andreas fortelle om hvordan deres arbeidshverdager er og hvorfor de velger å jobbe for Nordens største boligutvikler, JM.
JM bygger både boliger og karrierer. Her forteller Johan Skoglund, konsernsjef og adm. dir. i JM, om muligheter og utfordringer ved å jobbe hos oss.
JM Norge en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er Nordens ledende aktør på feltet. Hus du trives i, er i bunn og grunn det vår virksomhet handler om. Uansett om det handler om å bygge eller utvikle boliger og boligområder. Derfor har JM en åpen organisasjon, gode utviklingsmuligheter og spennende utfordringer. Hos oss er det lett å bli sett og bli vist interesse.
JM er kjent for sitt knallgode traineeprogram. Programmet varer i to år og er sertifisert gjennom trainee.no. I denne videoen forteller Marius, som er trainee i Bergen, om det han synes er best med JMs traineeprogram.
JMs sertifiserte traineeprogram har vært en fantastisk start på mange karrierer. Her kan du høre hvorfor Christian valgte å starte sin karriere hos oss.
Hør hva Jarle har å fortelle om sin varierte arbeidsdag i JM.

Adresse

JM Norge AS
Mustads vei 1
0283 Oslo

Artikler fra JM Norge AS