<  
>  

COWI

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Konsulenttjenester: Øvrig

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos COWI

Vi søker etter en inspirerende og drivende leder til rollen som Vice President (VP) for Vann og Kommunalteknikk.COWI har et
05.10.2022 Bergen
Kan du utvikle prosjektteamet og sørge for at oppdrag gjennomføres i tråd med våre kunders forventninger? Er du en naturlig
09.10.2022 Oslo
PROSESSINGENIØRER FOR VÅR ENERGI OG INDUSTRI AVDELING I STAVANGER Cowi er nå på jakt etter flere ansatte for å hjelpe
16.10.2022 Stavanger
Er du en engasjert rådgiver med kompetanse innenfor elektroteknikk som kunne tenke seg å bli del av et av Norges
16.10.2022 Trondheim
Vil du utvikle din kompetanse innen kommunalteknikk i et av Norges sterkeste fagmiljø? Har du interesse for og erfaring med-
19.10.2022 Ringerike
COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap. Vår visjon er å skape bærekraftige og vakre løsninger som utvikler samfunnet.
19.10.2022 Oslo
Jobbmuligheter i COWI
Jobbmuligheter i COWI

Planlegging, prosjektering og rådgiving innen et bredt flerfaglig kompetansemiljø, nasjonalt og internasjonalt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

COWI legger stor vekt på at nyansatte raskt får ansvar i utfordrende oppdrag. Forskjellen fra en erfaren kollegas hverdag, er tett oppfølging, faglig og sosialt. Dette betyr varierte arbeidsoppgaver i en fartsfylt arbeidsdag, ute på anleggsplassen og inne på kontoret.

Ung i COWI (UiC) startet våren 2004 og er et uformelt forum for alle ansatte under 33 år. Bakgrunnen var ønsket om økt kommunikasjon og erfaringsutveksling blant de unge i firmaet, samt å dra nytte av de yngres evne til nytenking. Prosjektet har blant annet resultert i månedlige lunsjmøter og et årlig seminar for alle UiC-medlemmene. Møtestedene fungerer også som en kommunikasjonskanal mellom de yngre medarbeiderne og ledelsen.

Engasjert, initiativrik og modig?

Som nyutdannet mangler du den erfaringen som dine eldre kollegaer har. Får du jobb i COWI, er det fordi du besitter en annen viktig kompetanse. Vi ser for oss at du er engasjert, initiativrik og modig. Du tør å feile, lære og har kjærlighet til faget. Dette er egenskaper som er høyt verdsatt i COWI.

Hva gjør vi i Ung i COWI?

Vi arrangerer regionale møter, nasjonale seminarer og sosiale arrangementer, etc. med vekt på sosial og faglig nettverksbygging. Vi bygger sterke bånd på tvers av organisasjonen, uavhengig av fag, alder og kontorsted.

Rekrutteringskalender

  • OKT 05
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
  • OKT 09
    2022
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

HRD Consultant

Filmer

Jobbmuligheter (56)

Fakta om COWI

Adresse

24 kontorsteder i Norge, se www.cowi.no