<  
>  

COWI

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk, Konsulenttjenester: Øvrig

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Fakta om COWI
Hovedkontor
Lyngby
Antall ansatte
5001-10000
Etablert år
1930
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos COWI

Motiveres du av å jobbe i grensesnittet mellom prosjektstyring og marked -- og ser du bærekraft potensialet? Vil du ta
02.10.2023 Oslo
Ønsker du å jobbe med økonomi i en prosjektvirksomhet - og virkelig bidra til bærekraftagendaen? Liker du å lage analyser
15.10.2023 Oslo
Do you want to elevate your knowledge and gain valuable experience from COWI -- a pacesetter in sustainability? Join our
01.11.2023 Oslo
Jobbmuligheter i COWI
Jobbmuligheter i COWI

Planlegging, prosjektering og rådgiving innen et bredt flerfaglig kompetansemiljø, nasjonalt og internasjonalt.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

COWI legger stor vekt på at nyansatte raskt får ansvar i utfordrende oppdrag. Forskjellen fra en erfaren kollegas hverdag, er tett oppfølging, faglig og sosialt. Dette betyr varierte arbeidsoppgaver i en fartsfylt arbeidsdag, ute på anleggsplassen og inne på kontoret.

Ung i COWI (UiC) startet våren 2004 og er et uformelt forum for alle ansatte under 33 år. Bakgrunnen var ønsket om økt kommunikasjon og erfaringsutveksling blant de unge i firmaet, samt å dra nytte av de yngres evne til nytenking. Prosjektet har blant annet resultert i månedlige lunsjmøter og et årlig seminar for alle UiC-medlemmene. Møtestedene fungerer også som en kommunikasjonskanal mellom de yngre medarbeiderne og ledelsen.

Engasjert, initiativrik og modig?

Som nyutdannet mangler du den erfaringen som dine eldre kollegaer har. Får du jobb i COWI, er det fordi du besitter en annen viktig kompetanse. Vi ser for oss at du er engasjert, initiativrik og modig. Du tør å feile, lære og har kjærlighet til faget. Dette er egenskaper som er høyt verdsatt i COWI.

Hva gjør vi i Ung i COWI?

Vi arrangerer regionale møter, nasjonale seminarer og sosiale arrangementer, etc. med vekt på sosial og faglig nettverksbygging. Vi bygger sterke bånd på tvers av organisasjonen, uavhengig av fag, alder og kontorsted.

Rekrutteringskalender

  • OKT 02
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
Bildegalleri

Kontaktperson

HRD Consultant

Filmer

Jobbmuligheter (56)

Fakta om COWI

Adresse

24 kontorsteder i Norge, se www.cowi.no