Statkraft

(Olje / Gass / Energi / Kraft)

Statkraft er et ledende selskap innen vannkraft internasjonalt og Europas største produsent av fornybar kraft. Konsernet produserer vannkraft, vindkraft, gasskraft og fjernvarme, og er en global markedsaktør innen energihandel. Statkraft har 3600 ansatte i mer enn 20 land.

 

Europas ledende produsent av fornybar energi

Statkraft er størst i Europa innen fornybar energi. Konsernet produserer og utvikler vannkraft, vindkraft, gasskraft og fjernvarme, og er en betydelig aktør på de europeiske energibørsene.

 

Visjon

Som ledende i Europa innen fornybar energi, vil Statkraft møte verdens behov for mer ren energi.

Les mer om Statkraft
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Grunnlagt
1992
Se alle fakta
Vi ser etter
Søknadsfrist:23.10.2017
Arbeidssted :Eidfjord
Video
Se flere videoer fra Statkraft

Menneskene i Statkraft

innsikt Mer om oss
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:25.10.2017
Arbeidssted :Hitra

Ledige stillinger hos Statkraft

Stillinga som vedlikehaldsleiar omfatter ansvar for drift av våre anlegg i Sima og Ålvik og inngjeng som ein del av leiargruppa i kraftverksgruppe Hardanger. Hovedoppgåvene vil vera leiing, administrasjon, planlegging, oppfølging av dagleg drift og vedlikehald samt bidra i større rehabiliteringar og prosjekt-gjennomføringar. Du vil samarbeide tett med kollegaer i kraftverksgruppa samt tekniske stabar og fagpersoner elles i Statkraft. Arbeidsstad er primært i Eidfjord/Sima, men du må rekne med å bidra i heile kraftverksgruppa/regionen. Di bustadadresse må primært vera Eidfjord    Din profil: Utdanna ingeniør eller teknikar innan elektro og/eller maskin. Annan relevant fagutdanning kan verta vurdert                                                                             Leiarutdanning og leiar erfaring Gode samarbeidsevner, tar initiativ og er sjølvstendig. Erfaring/kunnskap frå drift/vedlikehald av kraftverk Gode kommunikasjonsevner, skriftleg og muntleg, norsk og engelsk Resultatorientert og vektlegg orden, struktur og planlegging Fleksibel med tanke på reiseaktivitet     Statkraft tilbyr:  Fagleg og personleg utvikling i eit konsern i internasjonal vekst Eit konsern som framstår med kompetanse, ansvarligheit og nyskaping Eit arbeidsmiljø som ønskjer mangfald med omsyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn Konkurransedyktige vilkår og gode velferdsordningar
23.10.2017 Eidfjord
På vegne av Fosen Vind DA er Statkraft i full gang med byggingen av Europas største landbaserte vindkraftanlegg, fordelt på flere vindparker på Fosen, Hitra og i Snillfjord. Den danske vindturbinprodusenten Vestas står for leveransen og montering av turbiner samt ansvaret for driften de 2 første årene i hver park. Hitra Vindpark, byggetrinn 2 er under bygging og vil komme i drift i 2019. Geitfjellet Vindpark vil være i drift i 2020.   Statkraft søker nå etter fagarbeider til Hitra Vindpark og Geitfjellet Vindpark.   Du vil jobbe i team med oppgaver innen tilsyn, drift og vedlikehold av vindturbiner samt høyspentanlegg. Du må være fleksibel og i perioder kunne jobbe i andre vindparker i Statkraft. Den som blir tilsett må gjennomføre et introduksjons- og opplæringsprogram i Statkraft og et opplæring- og treningsprogram hos Vestas i Danmark.   Din profil: Fagbrev innen elektro, gjerne innen høyspent Evne til å jobbe selvstendig, men også i team Ansvarsfull, initiativrik og fleksibel Sertifikat for bil Kommunisere godt på engelsk   Du må kunne gjennomgå helsesjekk, og godkjent helseattest er en forutsetning for ansettelse i stillingene.   Statkraft tilbyr: Faglig og personlig utvikling i et spennende selskap Et godt arbeidsmiljø preget av kompetanse, ansvarlighet og nyskaping Mangfold med hensyn til kjønn, alder og kulturell bakgrunn Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger
25.10.2017 Hitra

Traineeprogram

Internasjonalt trainee program
Antall traineer : 9
Fagarbeider-trainee
Antall traineer : 1 (flere)

Internship

Sommerprosjekt
Antall interns : (Varierer)

Lærlinger

Lærlinger
Antall lærlinger : 10 (Flere)

Rekrutteringskalender

 • OKT 23
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 25
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • OKT 26
  2017
  Bedriftspresentasjon ved UiO
  Oslo

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Europas største produsent av fornybar energi

Presentasjon av Statkrafts visjon
Vannkraft er kilden til 99 % av all kraftproduksjon i Norge
Vindkraft er en evig fornybar kilde til ren energi
Fjernvarme og engergigjenvinning
As part of Statkraft’s summer project 2017, 6 students got 8 weeks to create a new, digital tool, supporting power traders in their daily work. And so they did, using machine learning, big data, artificial intelligence and automatization.
Hvorfor skal vi bry oss om smarte rene byer?
Statkraft Summer Project 2016
Hvorfor ble Tone med på vårt sommerprosjekt i 2015?
Hva handler smarte og rene byer om?
Visste du at miljøvennlig energi fra vind, vann og sol utfyller hverandre helt perfekt?
Slik kan vi få et utslippsfritt samfunn. orge og resten av Europa skal gradvis slutte å bruke fossil energi. Vannkraft har allerede ført oss godt på vei, men vi kan bruke enda mer av den rene energien enn vi gjør i dag.

Fakta om Statkraft

Adresse

Postadresse:
Postboks 200 Lilleaker 
0216 Oslo

Artikler fra Statkraft