<  
>  

Trainee Salten

Bankvirksomhet, Digitale tjenester / E-handel, Energi

Trainee Salten er et samarbeid mellom 20 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i to ulike bedrifter. Modulene har en varighet på 11 måneder og innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse.

 

Våre medlemsbedrifter:

 

Bodø Energi, Widerøe, Elektro, Universitetet i Nordland, Caverion, Nnl, Iris, Rapp Marine Group, Nordland Fylkeskommune, Norconsult, SKS, Jakhelln, Fauske Lysverk, Nordlandssykehuset, Dips, Signal, NordlandsBanken, iTet, Sparebank 1 Nord-Norge, Bedriftskompetanse, Kunskapsparken Bodø, PowerOffice

Visjon

Målet er å trekke høyt utdannede unge folk til regionen. Vi sikter oss inn mot deg som har tre til fem år utdannelse fra universitet eller høgskole, og samtidig har et ønske om å bosette seg i regionen.

 

Antall ansatte

8

Fakta om Trainee Salten
Hovedkontor
Bodø
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2002
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Trainee Salten
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som Trainee hos oss får du en spennende jobb og en unik mulighet til å bli kjent med næringslivet i Bodø og Salten. Gi din karriere en kickstart - søk på Trainee Salten!

Trainee Salten Antall traineer

Ung, nyutdannet og supergira på å gjøre et karrieresprang?
Antall traineer
8 (8 traineer)
Sted
Bodø
Les mer

Bli kjent med Trainee Salten

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (45)
logo
Trainee Salten
Traineeprogrammet byr på et spennende år fylt med utfordrende og lærerike prosjektoppgaver. Som trainee får du allsidige arbeidsoppgaver tidlig i karrieren, med en bratt læringskurve. Etter endt program vil du som trainee være ettertraktet på arbeidsmarkedet, og besitte et stort faglig og sosialt nettverk. Programmet består av over 40 medlemsbedrifter og kommuner i Bodø og Salten. Som trainee hos Trainee Salten får du mulighet til å jobbe i en av av regionens mest spennende virksomheter. Kompetansen som medlemsbedriftene ønsker seg varierer fra år til år. Besøk traineesalten.no for informasjon om neste års søknadsfrist.

Fakta om Trainee Salten

Adresse

Kunnskapsparken Bodø AS
Postboks 815
8001 Bodø