<  
>  

Trainee Salten

Bankvirksomhet, Digitale tjenester / E-handel, Forskning og utvikling

Trainee Salten er et samarbeid mellom 20 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i to ulike bedrifter. Modulene har en varighet på 11 måneder og innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse.

 

Våre medlemsbedrifter:

 

Bodø Energi, Widerøe, Elektro, Universitetet i Nordland, Caverion, Nnl, Iris, Rapp Marine Group, Nordland Fylkeskommune, Norconsult, SKS, Jakhelln, Fauske Lysverk, Nordlandssykehuset, Dips, Signal, NordlandsBanken, iTet, Sparebank 1 Nord-Norge, Bedriftskompetanse, Kunskapsparken Bodø, PowerOffice

Visjon

Målet er å trekke høyt utdannede unge folk til regionen. Vi sikter oss inn mot deg som har tre til fem år utdannelse fra universitet eller høgskole, og samtidig har et ønske om å bosette seg i regionen.

 

Antall ansatte

8

Fakta om Trainee Salten
Hovedkontor
Bodø
Antall ansatte
11-50
Etablert år
2002
Se alle fakta
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Trainee Salten
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Som Trainee hos oss får du en spennende jobb og en unik mulighet til å bli kjent med næringslivet i Bodø og Salten. Gi din karriere en kickstart - søk på Trainee Salten!

Trainee Salten Trainee

Et toårig traineeprogram i Bodø og Saltenregionen
Trainee
8 (8 traineer)
Sted
Bodø
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (45)
logo
Trainee Salten
Trainee Salten er et samarbeid mellom over 20 bedrifter i Bodø og Salten-regionen. Vi tilbyr deg som trainee et program på 22 måneder hvor du får testet og utviklet din kompetanse i to ulike bedrifter. Modulene har en varighet på 11 måneder og innholdet vil variere ut fra bedriftenes behov og din kompetanse. Kompetansen som etterspørres fra medlemsbedriftene varierer fra år til år, og kanskje det er nettopp deg vi ser etter i år. Vanligvis er vi ute etter siviløkonomer og ingeniører med 3- eller 5 års utdanning. De siste årene har medlemsbedriftene også etterspurt samfunnsvitere. I tillegg til utdannelse må du snakke/skrive/lese norsk og/eller et annet skandinavisk språk, og være under 35 år. Trainee Salten søker etter kandidater som er sultne på kunnskap, nettverk og ønsker å sette spor etter seg i de ulike bedriftene man er i. Hvis du føler deg truffet av beskrivelsen, anbefaler vi deg å søke!

Fakta om Trainee Salten

Adresse

Kunnskapsparken Bodø AS
Postboks 815
8001 Bodø