<  
>  

Norges Bank

Bankvirksomhet, Investment management, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Norges Bank er landets sentralbank. Virksomheten er delt opp i tre kjerneområder: pengepolitikk, finansiell stabilitet og kapitalforvaltning. Med en jobb i Norges Bank kan du være med på å utforme landets økonomiske politikk. Vi er en ledende institusjon i Norge når det gjelder økonomisk analyse og forskning. Høy kvalitet i arbeidet med pengepolitikk og finansiell stabilitet er en viktig premiss for en vellykket økonomisk politikk. De senere år har vi også fremstått som en svært profesjonell internasjonal forvalter av store finansielle ressurser. Vi legger vekt på å knytte til oss og utvikle dyktige medarbeidere.

Antall ansatte

540

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Norges Bank
Jobbmuligheter i Norges Bank

Vi ser etter engasjerte og faglig dyktige medarbeidere som liker å jobbe i team, og som er analytiske, ansvarsfulle og initiativrike. Vi ansetter medarbeidere med sterke akademiske resultater, og ønsker å knytte til oss personer som er interesserte i en karriere knyttet til makroøkonomi, pengepolitikk og finansmarkeder.

Internship Internship

Student Internship - Norges Bank Pengepolitikk
Internship
1 (flere)
Sted
Oslo
Les mer

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (53)
logo
Internship
Student Internship - Norges Bank Pengepolitikk Norges Bank Pengepolitikk gir råd om og gjennomfører pengepolitikken, utfører analyser, tar del i internasjonalt økonomisk samarbeid, forvalter deler av valutareservene og driver økonomisk forskning. Avdelingenes arbeid utgjør et viktig grunnlag for Norges Banks rentebeslutninger. En nærmere beskrivelse av Norges Bank Pengepolitikk, arbeidsoppgavene og forskningsvirksomheten finner du på våre nettsider. Det må fremlegges politiattest og det vil bli innhentet kredittopplysninger for den som ansettes. Arbeidsoppgaver• Assistentarbeid i forsknings-, analyse- og utredningsarbeid.• Oppgavene kan danne grunnlag for en eventuell masteroppgave.

Fakta om Norges Bank

Adresse

Postboks 1179 Sentrum, 0107 Oslo