<  
>  

Forsvarsbygg

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Eiendom / Eiendomsmegling, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Forsvarsbygg er Norges største offentlige eiendomsaktør, og forsvarssektorens egen eiendomsekspert. Ingen kan mer enn oss om Forsvarets særskilte behov.

BYGGET FOR DIN UTVIKLING

Vi bygger og tar hånd om mange av landets mest særegne og krevende bygg. Vi er hjem for menige og befal, og vi bidrar til trivsel på tusenvis av arbeidsplasser. Forsvarsbygg har hovedkontor i Oslo med lokasjoner over hele landet deriblant Hamar, Harstad, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Forsvarsbygg er et forvaltningsorgan underlagt Forsvarsdepartementet, men er ikke en del av Forsvarets militære organisasjon. Forsvaret er vår største og viktigste kunde, men vi  har også kunder i andre offentlige markeder. Forsvarsbygg har en samlet bemanning på ca. 1400 årsverk.

Vi jobber med et bredt spekter av spennende og viktige oppgaver. Vi driver for eksempel nasjonalt kompetansesenter for sikring av bygg, samt at vi er byggherre og ansvarlig for planlegging og bygging av ny kampflybase i Norge. Vi har derfor høy aktivitet på rekrutteringsfronten og etterspør ulik kompetanse. 

Fakta om Forsvarsbygg
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Etablert år
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
14.12.2022
Oslo

Ledige stillinger hos Forsvarsbygg

Vi søker en driftsteknikere elektro som skal være med å ivareta forsvarssektorens bygg og anlegg i vår region Vest. Vår
08.12.2022 Kristiansand
Forsvarsbygg er Norges største eiendomsaktør, og har ambisjon om å være ledende innenfor offentlige anskaffelser. Vi realiserer store utbyggingsprosjekter samt
08.12.2022 Kristiansand
Forsvarsbygg ivaretar Forsvarets behov for blant annet øving og skyting i felt, gjennom å sikre rettigheter og muligheter for dette
11.12.2022 Harstad
Forsvarsbygg søker nå etter nye, kloke hoder som vil være med å bidra til effektive enkeltanskaffelser innen eiendom, bygg og
12.12.2022 Harstad
Advokatene i Forsvarsbygg er totalleverandør av juridiske tjenester og rådgivere til alle avdelingene i  Forsvarsbygg. Vi tar i utgangspunktet på
14.12.2022 Oslo
Jobbmuligheter i Forsvarsbygg
Jobbmuligheter i Forsvarsbygg

ALDRI FERDIG UTLÆRT

Den beste arbeidsplassen er den som fungerer som en videreutdanning. Slik tenker vi, og det tror vi du gjør også. Forsvarsbygg har et sterkt tverrfaglig miljø med mange muligheter til å bygge karriere. I Forsvarsbygg bruker vi mye ressurser på å utvikle våre medarbeidere og ledere, og tilbyr tilrettelagt opplæring med muligheter for kurs og betalt etterutdanning.

Hos oss får du jobbe med samfunnsaktuelle temaer og vi tilstreber å gi våre ansatte faglige utfordringer. Vi har høyt arbeidstempo, men vi tror også at våre ansatte yter mer hvis de har balanse mellom jobb og fritid.

Stillinger lyses ut på vår hjemmeside: Forsvarsbygg.no/jobb

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede


Vi streber etter å være et helhetlig mangfold av mennesker og kompetanse. Forsvarsbygg er en ingeniørtung bedrift, men vi har også mange ansatte med annen spennende bakgrunn. Her jobber alt fra arkitekter til jordskiftekandidater, biologer, akustikere og eiendomsmeglere. Vi har også dyktige jurister, statsvitere, økonomer og ansatte med utdanning fra Forsvaret.

Prosjektledelse
Vår virksomhet er utpreget prosjektbasert. Det er ofte snakk om store komplekse prosjekter med utfordringer innen teknologi, økonomi og ledelse. I jobben som prosjektleder får du mulighet til å delta i alle deler av prosessen fra idé til ferdig produkt.

Miljørådgivning
Forsvarsbygg tar miljøet på alvor. Vår ambisjon er å utvikle og tilby miljøriktige og framtidsrettede løsninger. Vi har ansatte med miljøfaglig bakgrunn som jobber på områdene støy- og luftforurensing, grunn- og vannforurensing, naturforvaltning og HMS.

Økonomi og marked
Forsvarsbygg er en moderne forretningsfokusert eiendomsforvalter med fokus på service, kompetanse og konkurransedyktighet. Økonomer hos oss jobber med alt fra controlling og økonomisk analyse til strategisk oppfølging av vår eiendomsportefølje.

Bli kjent med oss

Rekrutteringskalender

  • DES 08
    2022
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG – SISTE FRIST
Bildegalleri

Adresse

Forsvarsbygg
Postboks 405 Sentrum
0103 oslo