Storebrand

Bankvirksomhet, Forsikring / Assuranse, Finans -verdipapirer / megling

Storebrand-konsernet er en ledende aktør i markedet for langsiktig sparing og forsikring. Konsernet består av livsforsikring, skadeforsikring, kapitalforvaltning og bank. Samlet tilbyr vi et helhetlig produktspekter til privatpersoner, bedrifter, kommuner og offentlige virksomheter. Storebrand betjener totalt 1,6 millioner kunder i Norge og Sverige. Vi legger til rette for at kundene skal ta best mulig økonomiske valg tilpasset sine ulike behov og livssituasjoner. Samfunnsansvar er en integrert del av konsernets virksomhet, noe som kommer så vel kunder, ansatte og samfunnet til gode. Konsernet har 2 000 ansatte og hovedkontor på Lysaker i Bærum. SPP er konsernets svenske pensjonsselskap.

Visjon

"Storebrand skal være Nordens fremste og mest respekterte samarbeidspartner innenfor langsiktig sparing og forsikring."

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Storebrand

Adresse

Professor Kohts vei 9
1327 Lysaker