<  
>  

KPMG

Advokattjenester / Prosedyre, Juridisk rådgivning, Konsulenttjenester: IT

KPMG er et internasjonalt nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper med mer enn 227.000 medarbeidere over hele verden og virksomhet i mer enn 140 land. I KPMG Norge er vi om lag 1.650 dyktige og engasjerte medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge.

Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr vi tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. Vi har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med vår bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper vi våre kunder med å skape verdi.

Våre kunder spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. Vi bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

Våre tjenesteområder:

  • Revisjon
  • Rådgivning
  • Skatt og avgift og forretningsjuss
  • Regnskaps- og økonomitjenester
  • Cybersikkerhet
  • Digitalisering og teknologi
  • Bærekraft
Fakta om KPMG
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
1001-5000
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i KPMG
Jobbmuligheter i KPMG

KPMG ansetter både erfarne fagfolk på ulike nivåer, og unge talenter som skal bli morgendagens fageksperter, bransjespesialister og ledere.

Vi blir ansett som en av Norges mest attraktive arbeidsgivere blant landets økonomi- og business-studenter, og har en høy medarbeidertilfredshet blant våre ansatte. Mange tidligere KPMG-ere velger etter en periode hos andre arbeidsgivere å vende tilbake til oss.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Internship

Juss-trainee

KPMG tilbyr skreddersydde traineestillinger for juss-studenter som ønsker å bli kjent med våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett.
Antall internships
2 (varierer)
Sted
Oslo

Internship

Internship i revisjon og rådgivning

Få praktisk jobberfaring og nye utfordringer med et internship i vår avdeling for rådgivning eller revisjon.
Antall internships
5 (varierer)
Sted
Oslo

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (47)
logo
Internship i revisjon og rådgivning
Få praktisk jobberfaring og utfordre deg selv med et internship i revisjon eller rådgivning. Hver høst ser vi etter nye interns og våre søknadsfrister vil komme på denne siden i løpet av august. Internshipet i revisjon varer fem uker i januar/februar og internshipet i rådgivning starter i midten av juni og avsluttes rundt skolestart. De tre siste ukene i juli er det sommerferie. Med et internship i revisjon får du være med i årsoppgjøret og få testet hvordan det er å jobbe som revisor i en veldig hektisk periode. Internshipet i rådgivning gir deg førstehånds erfaring med hvordan det er å jobbe som konsulent i KPMG. Du får være med på reelle prosjekter og klientoppdrag. Begge internshipene innebærer mye ansvar under god veiledning og coaching av dyktige ansatte. Vi legger mye ressurser i å gjøre din tid hos oss så lærerik som mulig og du vil både arbeide ute hos kunder og på kontoret vårt i Oslo. Alle interns får en fadder og mulighet til å delta på ulike sosiale arrangement, slik at du blir best mulig kjent med oss. Å opparbeide seg praktisk erfaring vil være en stor fordel når du skal bygge din videre karriere. Et internship hos oss gir deg denne muligheten! 
logo
Juss-trainee
KPMG tilbyr skreddersydde traineestillinger for juss-studenter som ønsker å bli kjent med våre tjenesteområder innenfor skatt, avgift og selskapsrett. Som trainee i KPMG Law vil du være tilknyttet en fagavdeling, hvor du får en fadder som vil være ansvarlig for en tett oppfølging slik at du raskt blir inkludert i det faglige og sosiale miljøet i avdelingen og selskapet. Vi legger vekt på å tilby vår trainee varierte oppgaver, som kan bestå i alt fra utredninger og brevskrivning til forberedelse av og deltakelse i kundemøter. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg en optimal oppfølging, samt en konstruktiv tilbakemelding underveis og ved praksisoppholdets slutt. Traineeoppholdet vil ha en varighet på 4-6 uker. Hvem kan søke? Du som er ferdig med 3. avdeling (4. og 5. års studenter) Du som har hatt skatterett i studietiden Du med sterk interesse for skatt, avgift og selskapsrett Du som studerer ved universitet i Norge

Fakta om KPMG

Adresse

Sørkedalsveien 6, 0306 Oslo.