<  
>  

Schlumberger

Høyteknologi / Elektronikk, Ingeniøryrker: Øvrig, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Schlumberger er verdens ledende oljeserviceselskap. Vi leverer avansert teknologi og kompetanse til kunder i petroleumsindustrien, og har over 123.000 ansatte fordelt på operasjoner i 85 land verden over. Vi har et mangfold av karrieremuligheter som lar deg bruke og utvikle dine ferdigheter fra første dag på jobben, og vi gir deg den opplæringen du trenger for å lykkes.

Schlumberger ble etablert i Norge allerede i 1966 og i dag befinner selskapets teknologiske kompetanse seg ved basene i Stavanger, Bergen og Oslo, med totalt 4.000 personer.

Antall ansatte

4.000 i Norge, over 123.000 globalt.

Fakta om Schlumberger
Hovedkontor
NN
Antall ansatte
NN
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Schlumberger
Jobbmuligheter i Schlumberger
 • Feltingeniører / Feltspesialister
  Feltingeniører og feltspesialister er Schlumbergers fremtidige ledere og tekniske ekspertise. Stillingen er krevende og kombinerer intellektuelle utfordringer med praktisk og fysisk arbeid. Du vil arbeide med høyteknologisk utstyr brukt i utviklingen av olje- og gassreservoarer. Informasjonen og tjenestene du leverer hjelper kunden å finne, evaluere og produsere reservoarene mer effektivt.

 • Petrotekniske ingeniører 
  Petrotekniske ingeniører er involvert i mange varierte prosjekter, fra en enkelt brønn til analyse av store oljefelt. En vil bli eksponert for en stor bredde av reservoir/petroleum ingeniør problemløsninger, både mot kunder og internt i forskjellinge avdelinger i Schlumberger. Arbeidsoppgaver kan være support og kunderådgivning, prosessering av data eller tolkning av data. Vi ser etter ingeniører innenfor petroleum, geofag eller data. Erfaring fra industrien blir også vektlagt.

 • Forskere og ingeniører
  Utvikler og produserer høyteknologi utstyr i våre teknologisentre over hele verden. Vi ser etter ingeniører eller doktorer innen tekniske fag som kan jobbe i et av våre 65 R&D senter verden rundt. Vi har blant annet utviklingssenter både i Oslo og Stavanger.

 • Vedlikeholdsteknikere
  Jobber med planlegging og gjennomføring av elektronisk/mekanisk vedlikehold og reparasjoner på utstyr. Vi ser etter kandidater med fagbrev innen relevante tekniske fag og teknisk fagskole. 

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Filmer

Jobbmuligheter (61)

Fakta om Schlumberger

Adresse

Risabergvegen 3
4056 Tananger