<  
>  

Sommerjobb

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med Betonmast som en mulig arbeidsgiver.
Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
Om internshipet

Sommerjobb i Betonmast er en fin mulighet for deg som student til å få erfaring fra det kommende arbeidslivet, og ikke minst bli kjent med Betonmast som en mulig arbeidsgiver. For oss er det også en verdifullmåte å bli kjent med fremtidige verdifulle arbeidstagere på.

Vi har et eget sommerjobbprogram med tilpassede arbeidsoppgaver og oppfølging underveis. 1-2-årsstudenter er mest ute på byggeplassene, mens 3-4 årsstudenter får mer ansvar og inneoppgaver.

Mot slutten evaluerer vi erfaringene, og finner ut om det er muligheter for videre samarbeid.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Betonmast
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Betonmast
Om Betonmast

STERKT KONSERN. LOKALT FOKUS.
I en bransje som stadig konsoliderer mot større enheter, er vi absolutt med og leder an utviklingen. Betonmast har styrket sin stilling som et solid konsern.

Vår grunntanke er at all entreprenørvirksomhet er lokal business. Vår styrke er at vi kan hente kompetanse fra hverandre, samtidig som vårt fokus alltid vil være lokalt. Vi mener at all verdiskapning i Betonmast er skapt ute i prosjektene. Det er våre medarbeidere med sin drive, sin entusiasme og sin stolthet som har gjort Betonmast til et sterkt konsern. Alltid med lokalt fokus.